Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Selam Canım nasılsın

Çok hastaydım giremedim ne zamandır şimdi çok şükür daha iyiyiz.. Sen nasıl oldun ağrıların geçmiştir umarım.
çizgi bende daha yeni yeni belirginleşmeye başladı uzaktan bakınca anlaşılıyor..

merhaba canım geçmiş olsun neyin vardı canım. agrılar devam suan yok cok sükür ama dün mahvoldum cok agrım vardı cokta dinlenemedim. agrılarım değişiyo gittikçe. yeni bi doktora gidicem ama pazartesiye andevu alabildim yer yoktu umarımozamana kadar bi sıkıntı cıkmaz. evet benimkide anlaşılıyo ama cok uzun değil kasıklarımdan 3 4 cm falan yukarıya kadar şimdilik daha uzucakmı bilmiyorum. siz nasılsınız minikle napıyosunuz bakalım

üşüttüm çok fena öksürüyodum şimdi daha iyiyiz ama.. 2 gün yattım evde bu süreçte bebeğimin hareketlerini neredeyse hiç hissetmedim ama dünden beri hissediyorum çok şükür hemde çok yoğun bi şekilde
Sen ağrılarını sordun mu dr. yalancı sancı olabilir mi acaba benimde oluyo zaman zaman ama kısa sürüyo.. bende bu c.tesi gitcem kontrole belki ilaç verir.. senin cimcime nasıl yiriim ben onlarrıı

bende 60 kilo ile başladım 67 oldum doktor en fazla 3 -4 kilo daha alabilirsin dedi doğuma kadar ya ben 3-4 kiloyo 1 haftada alıyorum birde şimdi öksürük kesmek için sürekli bal pekmez türü şeyler yiyorum bakalım sağlıklı olalımda sorun etmiyorum ben birde günde 3 km yürü dedi çok geldi bana ya delirmiş bu doktorlar :)

geçmiş olsun canım ya salgın falanmı var havalar yanıltıyo insanı. agrılarım normal hayatımı etkiliyor hemde baya bi uzun süre ayakta kalamıyorum oturamıyorum hemen yatıp dinlenmem gerekiyo. kısa sürdüğüde dinlenmezsem saatlerce bile sürüyo doktora söyledim magnezyum içerikli ilaç verdi u kasılmaları gevseticekmiş bikaç gün kullandım gene agrım oldu sonra bıraktım ama dün akşam gene basladım agrıdan baya rahatsız oldum suan gene hafif hafif gelmeye baslıyo. cimcimem iyi maş. eskisi kadar hoplamıyo ama gene hareketli yatarken falan cok tekmelerdi yada uykudan uyanınca artık uyuyo oda yada yeri daraldı sıgamıyo kendiside şişko oldugu için yaramaz :) kımıldayamıyo ama önceki haftalara göre durgun biara daha durgundu ama iyi cok sükür. haberleri paylaşırsın canım bakalım miniğin neler yapıyomus..ben cıkayım canım biraz dinlenim yoksa kötü olucam öptüüüüüükk ikinizide coook cook allaha emanet olun canım aman dikkat et annecik umarım bidaha yakalanmazsın. buarada agrılarım iğne batması agırlık kasılma ve adet sancısı gibi oluyo bunları yaşayan varmı kızlar hergün değişiyo agrılar minik zmanından öncemi gelicek diye korkmaya basladım netten bakıyorumda bazı belirtiler tutuyo

Saçmalama ne erken gelmesi düşünme sakın öyle şeyler dediğim gibi yalancı sancı bu zamanlarda olurmuş senin belirtilerinde bu yönde... Neyse tatlım çok yorma kendini görüşürüz sonra :79:

çok geçmiş olsun arkadaşlar antibiyotik kullanmak zorunda kalabiliyoruz mecburen..benim gibi eziyet etmeyin kendinize kullanın ben geç kullandım geç de iyileştim..

şimdi de baş ağrısı var hafif.akşam erkenden kızımla bi uyumuşuz gece kalktım 1 saat öyle yatakta..

elif ciğim yok canım iltifat değil, gerçek .ben hiç bi zaman durduk yere bi şey söylemem..

bu arada öğrencim bana mantar getirmiş doğal dağ mantarı eşim yeme diyor..mantarı da öyle çok severim ki..sordum,ben anlarım hocam dedi.zehirliyse şöyle olur böhle olur falan filan..koca çocuklar bunlar gençler..bilirler herhalde zehirli mi değil mi?yemeğini yapmamak için kendimi zor tutuyorum.. hamaile olmasam şimdiye yemiştim.doğal mantar öyle lezzetli ki..

o ağrılar bendede var karnımda değilde böyle bacağımın ek yeri pelvik kaslarımda falan mesela ayakta çorabımı giyemiyorum artık ağrıdan bacağımı kaldıramıyorum doktora sordum dün, biraz fazla kilo aldığın için vücudun genişlemeye başlıyor buda kaslara ağrı yapıyor dedi belki seninde o tarz bi ağrıdır çatı genişlemesi tarzı dinlenince geçiyor ama biraz yürüyüp yorulunca yine ağrıyor magnezyum verdi banada doktor

çok teşekkür ederim inş en kısa zamanda iyileşiriz..bence mantar yeme bişey olmaz büyük ihtimalle ama o küçük ihtimalide göz ardı etme çünkü mantar zehirlenmesi çok tehlikeli kana karışıyor Allah korusun riske atmaya gelmez ..

Maşallah hanımlar :) sayfamız ne güzel hareketlenir sohbetlerle... Doğa hasta olduğu için bugün evdeyiz.. ancak bakabiliyorum sizlere...
süper olur valla hem daha gayretli oluruz. birbirimize ilham verir gaza getiririz dediğin gibi

Veririz Elif'cim önce minikler gelsin...aradan bir ay geçsin başlarız paylaşımlara inşallah :)

Sevim'cim ne demek göz ardı etmek...burada saatlerce vakit geçirip birbirimize destek oluyoruz , asıl ben tesekkur ederım , katılımcı olduğun için sohbetlere :)

Annemi de hatırlarım patates sarardı kafasına , unutmuşum iyi ki hatırlattın Elifcim...birde annem biz düşüp kafamız şişince şekerle çiğnenmiş ekmek koyardı kafamıza oda iyi gelirdi :)

Pavli öncelikle minik prensesin hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Antibiyotik bende iki defa kullandım , Doktoruma allahtan sonra çok güvenirim , sakıncası yok güvenle kullan dedi..bir şey olmaz inşallah meleklerimize..

Doğa da bayağı belirgin di , sonra kayboldu...Bu cimcime de çok az belirgin...ilerleyen aylarda ortaya çıkr sanırım..

merhaba arkadaşlar bende ocak ayında hamıle kalıp şubat ayında öğrenenlerdenimm kilo alımınız nasıl 20. haftadayım ve sn 2 haftada her hafta 1 kılo almış biraz fazla gibi geldi tatlı yemıyorum makarna pilav yemıyorum abur cubur yemıyorum hamur işi yemıyorum yedıgım sebze ve meyve ama neden alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…