Bayanlar bişey sorucam hani hamilelikte göbekte bi koyu çizgi oluyoya o cıktı dimi benim daha henüz cok uzamadı ama baya net görünüyo altta benim 2 3 haftadır var ama gittikçe koyulaşıyo dahada yukarı cıkıcak heralde yengemin hamileliğinde öyle hatırlıyorum
Selam Canım nasılsın
Çok hastaydım giremedim ne zamandır şimdi çok şükür daha iyiyiz.. Sen nasıl oldun ağrıların geçmiştir umarım.
çizgi bende daha yeni yeni belirginleşmeye başladı uzaktan bakınca anlaşılıyor..
merhaba canım geçmiş olsun neyin vardı canım. agrılar devam suan yok cok sükür ama dün mahvoldum cok agrım vardı cokta dinlenemedim. agrılarım değişiyo gittikçe. yeni bi doktora gidicem ama pazartesiye andevu alabildim yer yoktu umarımozamana kadar bi sıkıntı cıkmaz. evet benimkide anlaşılıyo ama cok uzun değil kasıklarımdan 3 4 cm falan yukarıya kadar şimdilik daha uzucakmı bilmiyorum. siz nasılsınız minikle napıyosunuz bakalım
bende 7 kilo aldım kafama taktım göbüşü koydum kızlar şişko görünmüyosun dedi artıktakmıyorum bende 80le bitiricem galiba benimde dikkat etmem gerek 72dim 2 hafta önce yine 2 kilo almısımdıray dolmadan kilo alıyorum bakalım sonumuz ne olucak.hıım bilmiyodum bunu herkeste oluyo diye düşünmüştüm ama dogumdan sonra geciyomus zaten
çok sağol canım eskiden böyle hemen hasta olmazdım sanırım artık bağışıklık sistemi çok düşüyor ondan öksürük olmasa şikayetim olmıcak ama karnımı ağrıtıcak kadar şiddetli öksürüyorumyaa ben çok kilo aldım 7 kilo aldım dün doktor çok kızdı bana bal pekmez muz tatlı herşey yasak bundan sonra çok çok az yiyeceksin dedi kendini savaştamı sandın dedi göbeğimi koysam şaşırırsınız şuanda 8 aylık gibi geziyorum resmen böyle giderse ben rahat bi 90 kiloyla doğuma giricem sanırım
Geçmiş olsun pavli
bende senin gibi hamilelik öncesi hiç hasta olduğumu bilmem ama bu dönemde 3. kez hastalanıyorum dediğin gibi öksürmekten karnıma ağrılar girdi ben dr. gitmedim kendi kendime dr luk yapıyorumbiraz olsun iyileştim inş. sende sağlığına kavuşursun biran önce..
bebeklerimiz sağlıklı olsunda 100 kiloyla bile gireriz doğuma hiç mühim değil
üşüttüm çok fena öksürüyodum şimdi daha iyiyiz ama.. 2 gün yattım evde bu süreçte bebeğimin hareketlerini neredeyse hiç hissetmedim ama dünden beri hissediyorum çok şükür hemde çok yoğun bi şekilde
Sen ağrılarını sordun mu dr. yalancı sancı olabilir mi acaba benimde oluyo zaman zaman ama kısa sürüyo.. bende bu c.tesi gitcem kontrole belki ilaç verir.. senin cimcime nasıl yiriim ben onlarrıı
çok sağol canım eskiden böyle hemen hasta olmazdım sanırım artık bağışıklık sistemi çok düşüyor ondan öksürük olmasa şikayetim olmıcak ama karnımı ağrıtıcak kadar şiddetli öksürüyorumyaa ben çok kilo aldım 7 kilo aldım dün doktor çok kızdı bana bal pekmez muz tatlı herşey yasak bundan sonra çok çok az yiyeceksin dedi kendini savaştamı sandın dedi göbeğimi koysam şaşırırsınız şuanda 8 aylık gibi geziyorum resmen böyle giderse ben rahat bi 90 kiloyla doğuma giricem sanırım
Geçmiş olsun pavli
bende senin gibi hamilelik öncesi hiç hasta olduğumu bilmem ama bu dönemde 3. kez hastalanıyorum dediğin gibi öksürmekten karnıma ağrılar girdi ben dr. gitmedim kendi kendime dr luk yapıyorumbiraz olsun iyileştim inş. sende sağlığına kavuşursun biran önce..
bebeklerimiz sağlıklı olsunda 100 kiloyla bile gireriz doğuma hiç mühim değil
sanada çok geçmiş olsun... benimde 3. oldu bu mecburen antibiyotiğe başladık bu arada kendi kendimede geçirmeye çalışıyorum pekmez ,zeytinyağı 1 tatlı kaşığı ikiside cezvede ısıtıp içine az karabiber atıp içince çok iyi geliyor birde gece yatarken sırtına bal tereyağı karıştırıp sür kağıt havluyla güzelce sar akşam denedim sabaha kadar deliksiz uyumuşum öksürmeden.bu arada öksürüğün bebeğe bir zararı olmuyormuş bebiş kendini dalgalı bir denizde hissediyormuş dedi doktorum erken doğuma falanda neden olmaz dedi aklında olsun
geçmiş olsun canım ya salgın falanmı var havalar yanıltıyo insanı. agrılarım normal hayatımı etkiliyor hemde baya bi uzun süre ayakta kalamıyorum oturamıyorum hemen yatıp dinlenmem gerekiyo. kısa sürdüğüde dinlenmezsem saatlerce bile sürüyo doktora söyledim magnezyum içerikli ilaç verdi u kasılmaları gevseticekmiş bikaç gün kullandım gene agrım oldu sonra bıraktım ama dün akşam gene basladım agrıdan baya rahatsız oldum suan gene hafif hafif gelmeye baslıyo. cimcimem iyi maş. eskisi kadar hoplamıyo ama gene hareketli yatarken falan cok tekmelerdi yada uykudan uyanınca artık uyuyo oda yada yeri daraldı sıgamıyo kendiside şişko oldugu için yaramaz :) kımıldayamıyo ama önceki haftalara göre durgun biara daha durgundu ama iyi cok sükür. haberleri paylaşırsın canım bakalım miniğin neler yapıyomus..ben cıkayım canım biraz dinlenim yoksa kötü olucam öptüüüüüükk ikinizide coook cook allaha emanet olun canım aman dikkat et annecik umarım bidaha yakalanmazsın. buarada agrılarım iğne batması agırlık kasılma ve adet sancısı gibi oluyo bunları yaşayan varmı kızlar hergün değişiyo agrılar minik zmanından öncemi gelicek diye korkmaya basladım netten bakıyorumda bazı belirtiler tutuyo
geçmiş olsun canım ya salgın falanmı var havalar yanıltıyo insanı. agrılarım normal hayatımı etkiliyor hemde baya bi uzun süre ayakta kalamıyorum oturamıyorum hemen yatıp dinlenmem gerekiyo. kısa sürdüğüde dinlenmezsem saatlerce bile sürüyo doktora söyledim magnezyum içerikli ilaç verdi u kasılmaları gevseticekmiş bikaç gün kullandım gene agrım oldu sonra bıraktım ama dün akşam gene basladım agrıdan baya rahatsız oldum suan gene hafif hafif gelmeye baslıyo. cimcimem iyi maş. eskisi kadar hoplamıyo ama gene hareketli yatarken falan cok tekmelerdi yada uykudan uyanınca artık uyuyo oda yada yeri daraldı sıgamıyo kendiside şişko oldugu için yaramaz :) kımıldayamıyo ama önceki haftalara göre durgun biara daha durgundu ama iyi cok sükür. haberleri paylaşırsın canım bakalım miniğin neler yapıyomus..ben cıkayım canım biraz dinlenim yoksa kötü olucam öptüüüüüükk ikinizide coook cook allaha emanet olun canım aman dikkat et annecik umarım bidaha yakalanmazsın. buarada agrılarım iğne batması agırlık kasılma ve adet sancısı gibi oluyo bunları yaşayan varmı kızlar hergün değişiyo agrılar minik zmanından öncemi gelicek diye korkmaya basladım netten bakıyorumda bazı belirtiler tutuyo
sanada çok geçmiş olsun... benimde 3. oldu bu mecburen antibiyotiğe başladık bu arada kendi kendimede geçirmeye çalışıyorum pekmez ,zeytinyağı 1 tatlı kaşığı ikiside cezvede ısıtıp içine az karabiber atıp içince çok iyi geliyor birde gece yatarken sırtına bal tereyağı karıştırıp sür kağıt havluyla güzelce sar akşam denedim sabaha kadar deliksiz uyumuşum öksürmeden.bu arada öksürüğün bebeğe bir zararı olmuyormuş bebiş kendini dalgalı bir denizde hissediyormuş dedi doktorum erken doğuma falanda neden olmaz dedi aklında olsun
Sağol canım ya birde senin tarifini deniyeyim. gün içinde bişey yok ama geceleri öksürükten uyuyamıyorum..
Demek bebiş kendini dalgalı denizde hissediyomuşbunu bildiğim iyi oldu çok endişeleniyordum yavrum için..
çok geçmiş olsun arkadaşlar antibiyotik kullanmak zorunda kalabiliyoruz mecburen..benim gibi eziyet etmeyin kendinize kullanın ben geç kullandım geç de iyileştim..
şimdi de baş ağrısı var hafif.akşam erkenden kızımla bi uyumuşuz gece kalktım 1 saat öyle yatakta..
elif ciğim yok canım iltifat değil, gerçek .ben hiç bi zaman durduk yere bi şey söylemem..
bu arada öğrencim bana mantar getirmiş doğal dağ mantarı eşim yeme diyor..mantarı da öyle çok severim ki..sordum,ben anlarım hocam dedi.zehirliyse şöyle olur böhle olur falan filan..koca çocuklar bunlar gençler..bilirler herhalde zehirli mi değil mi?yemeğini yapmamak için kendimi zor tutuyorum.. hamaile olmasam şimdiye yemiştim.doğal mantar öyle lezzetli ki..
Sağol canım ya birde senin tarifini deniyeyim. gün içinde bişey yok ama geceleri öksürükten uyuyamıyorum..
Demek bebiş kendini dalgalı denizde hissediyomuşbunu bildiğim iyi oldu çok endişeleniyordum yavrum için..
bal ve terayağını kesin dene gece öksürüğünü kesiyor bebiş içinde endişelenme sakın onların keyfi yerinde
süper olur valla hem daha gayretli oluruz. birbirimize ilham verir gaza getiririz dediğin gibi
evet tabi ki inşallah..beraber zayıflayacağız
şenay elif çok teşekkür ederim kızlar
görmezden gelmedğiniz için.. ikiniz de çok kibar,zarif,ince nazik hanımlarsınız işte! daha ne sıfat bulayım...
şimdi de başım ağrıyor.tetenoz aşısı baş ağrısı yapar mı acaba sizde böyle oldu mu?
biz destek olmicazda kim olucak canım benim ben teşekkür ederim. derdimize her zaman derman buluyoruz rahatlıyoruz cogu zaman. iltifatlar için cok sagol arkadaşım o senin yüreğinin güzelliği. bendede 2 haftaya yakın bas agrısı cektim ara ara geliyo ama tetanozla baglantısı varmıdır hiç düşünmedim acıkcası tetanozuda 15 mayısta oldum bilmemki belkide etkisi vardır. bas agrın stresten ve acıktıgındanda olabilir canım beni etkiliyo hemen agrım oluyo biara beynimi söküyolardı sanki ne uyuyabiliyorum ne ilaç içebiliyorum cok sükğr atlattım. kocakarı yöntemi yaptım. patates dilimledim alnıma koydum bide sıkıca basörtüsüyle sıktım faydası oldudene istersen yada sadece başörtüyle sık ikiside güzel geliyo bana
günaydın kızlar..nasılsınızz?? ben öksürükle boğuşuyorum gece acile gittim fena üşütmüşüm çok dikkat edin kendinize havalar çok yanıltıcı mecburen antibiyotiğe başladımkızım oluyor kesin onuda öğrenmiş olduk doktora gidince :) hemde 400 gr olmuş bile çok mutlu oldum onu görünce :)
Bayanlar bişey sorucam hani hamilelikte göbekte bi koyu çizgi oluyoya o cıktı dimi benim daha henüz cok uzamadı ama baya net görünüyo altta benim 2 3 haftadır var ama gittikçe koyulaşıyo dahada yukarı cıkıcak heralde yengemin hamileliğinde öyle hatırlıyorum
Bende şu an 6 kg almış görünüyorum Doğa da 26 kg alınca bu az gelıyor bana :))))
Allah bağışlasın maşallah
çok tatlı. keşke imkan olsa da benim kızım çok sever kendinden büyük kızları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?