ben yapamıyorum şahsen ağda devrini kapattım 2 ay önce zaten kaşlarımı alırken bile canım yanıyo daha hassaslaştım sanki hamilelikte..
doyumsuz insanlardan korusun rabbim ne verilirse daha cok istiyolar ne oldum değil ne olucam demeli her zaman insan. hapşurunca bile ağrı oluyo :)) aaay pazartesini iple cekiyorum güzelimi görücem. 2 doktora rabdevu alsam o gün ardarda gitsem bişey olurmu arkadaşlar 2 d efa ultrasona giricem bebişim etkilenirmi tehlike olurmu. 2 yeni doktor buldum ikisinide denesem hanginden memnun kalırsam oraya gitsem yapmalımıyım sizce.
ben yapamıyorum şahsen ağda devrini kapattım 2 ay önce zaten kaşlarımı alırken bile canım yanıyo daha hassaslaştım sanki hamilelikte..
doyumsuz insanlardan korusun rabbim ne verilirse daha cok istiyolar ne oldum değil ne olucam demeli her zaman insan. hapşurunca bile ağrı oluyo :)) aaay pazartesini iple cekiyorum güzelimi görücem. 2 doktora rabdevu alsam o gün ardarda gitsem bişey olurmu arkadaşlar 2 d efa ultrasona giricem bebişim etkilenirmi tehlike olurmu. 2 yeni doktor buldum ikisinide denesem hanginden memnun kalırsam oraya gitsem yapmalımıyım sizce.
Ultrason ses dalgaları ile gerçekleşiyor diye biliyorum , sakıncası olacağını düşünmüyorum canım inşallah gönlüne göre doktorunu bulursun.
Bende ayakkabıları ve çorapları giyerken zorlanıyorum ama iyi ki Doğam var teyzeleri yardımcım evde benim.
Ağda konusuna gelince :) hala kendim yapıyorum , bioder'in ağdaları çıktı azaltıcı özellikli onlardan aldım , işe yarıyor bilginiz olsun , ECZ de satılıyor.
Hanımlar , bebek süsü , bebek şekeri ile ilgili yaptınız mı araştırma.
Benim tüylerim hamilelikte sankim biraz azaldı gibime geliyo sık uzuyorlar ama seyreldi..
bence bi kaç gün arayla git ben bi zararı yok diye biliyorum ama hiç gerek yok sende ne çektin bu doktorlardan beinşallah iyi bir dr. rastlarsın.
Ben çalıştığım için hafta sonları yapıyorum tam günümü alıyor akşamada pestilim çıkmış oluyo camlarıda kocam siliyo ayda bir, şimdilik böle idare ediyoruz. doğuma yakın birine yaptırım zaten.. yaa temizlik değilde ben çorap ayakkabı falan giyerken çok zorlanıyorum bide dün ayak tırnaklarımı keserken ter döktüm resmen..:26: bu hafta sonu ağda yapıcaktım bakalım becerebilcekmiyim bu haldeyken
aaah be canım sorma ya bu konuda hassasım ya kesin oyüzden böyle oldu ooofff dahada değiştirmek istemiyorum eşim herzaman müsait olmuyoki farklı bi ilçeye gidiyoruz onunla gitmem gerek bi ogün yapabilirm yada bikaç hafta sonra bakalım nolucak.. azaldımı aaaay ne gzel ben gene aynıyım hatta baslarda siyahlasmıstı bile hormonlardan dolayı suan eskisi gibi
bende de hiç artma olmadı.zaten laserden sonra bayağı bi azaldı.hamilelikle artmadı sanki azaldı.
evet kendine iyi bi doktor bulamadın gitti...iyice sor araştır vardır muhakkak iyi doktorlar..
valla o zaman bence hiç uğraşma kuaföre yaptır.daha rahat olur senin için.ben ilk hamileliğimde kuaföre yaptırıyrdm.evet insan başta utanıyr ama mecbur.valla ben alışmıştım hiç utanmıyrdm son zamalarda.ben hamileliğimden önce istanbula gittikçe laser epilasyon yaptırıyrdm çok şükür tüylerimin büyük bi kısmından kırtuldum hamilelikten dolayı ara verdim lasere.benc euzun vadede düşününce değer ve artık rekabet var uygun fiyata yapan yerler var.ben istanbula gitmeden önce vanda bi yere gidiyrm inanırmısınz tene değen bi cihaz vardı.sadece alkolle temizliyrlardı.bu laser değilmiş zaten.istanbuldaki merkez çok daha iyiydi.mesela 2 ayda bir yapılması lazım laserin bunlar ayda 1 yapıyrlardı.dolayısıyla tüyler çıkmımş sanıyodm bitmiş sanıyodum.deprem oldu istanbula gittik ve ben lasere orda devam ettim tüyler çok kötü çıkmıştı ama 2 seansata toparlandı şimdi büyük kısmı yok ben de jiletle idare edicem malum lasere ağda yapılmamılı.bebeğimden sonra da lasere devam edicem.vandaki merkeze hiç uğramıyrm artık...
aaaay arkadaşlarım benim cıkmam gerek biraz rahatsızlandım gene dinlenim biraz yemekte yapıyorum bi taraftan agır geldi öptük cok allaha emanet olun
bende de çok var selülit eskidende vardı ama hamilelikte çok arttıYok elif'cim bir daha yapılmayacak sadece hamur işi ve şekerli tatlıdan uzak durun dedi de..ben zaten yemiyordum :)
Herman beye de mail attım, meyveler tetiklemiş olabilir mi diye..
Kızlar birde bende çok selülit oldu baldır kısmın da bunu da sorum dolaşımla ilgili bir sorun mu yaşıyorum diye..
Sizde de böyle bir sorun var mı
bu arada ev işleriyle aranız nasıl arkadaşlar,
ev işleri benide çok yoruyor artık biraz daha idare edip temmuz itibariyle kadın tutucam artık zaten tek yapabildiğim süpürmek toz almak yerleri viledayla silmek diğer yerlere hiç dokunmuyorum bile ama huzursuzum evin bu haline
maş. valla ben yapamıyorum pek iç açıcı olmayan bi yöntem yapıyorum artık ondada zorlanıyorum ama kısa yoldan kurtuluyorum napim göbekten bişey göremiyorum canım cıkıyo. doğa herseyde yardımda eder canım benim ya aferin ona. arastırma yapmadım cok isterdim ama süsü kendim yaparım ama şekeri yapamam . senin için aklımda olan biri var tanımıyorum ama blogunu takip ediyorum güzelde seyler var. bikaç yer önerebilirim canım. cook isterdim miniğime böyle güzel seyler hazırlamak ama buradakilere bişey gerekmez cok zoruma gidiyo gelene ikram etme düşüncesi bilmiyorum. zamanla düşüncem değişirmi bilemiyorum
kuaföre gitmemde ablama aldırırım en kötü en son koltukaltımı eşime aldırtıyım dedim etimi yoldukimseye güvenemiyorum bu konuda çok tatlı canım var.. bi senin dediğin bioderi kullanıcam tüy azaltıcı diye mi satın alıcam rengi falan ne bide ne kadar fiyatı ?
doğumdan sonra laseri bende düşünüyorum inşallah..
sen naptın bebek şekerini falan önerebileceğin biyer varmı ben önümüzdeki ay almayı düşünüyorum çünkü parça halinde geliyor kendimiz yapıyoruz anca biter.
nasılsınız kızlar? ben hala öksürüyorum biraz daha iyiyim ama karnım çok ağrıyor artık öksürmekten neyseki annemdeyim 5 gündür bütün gün yatıyorum bir tek lavabo için kalkıyorum :)
bende de çok var selülit eskidende vardı ama hamilelikte çok arttıduş alırken kese yapıyorum dolaşımı hızlandırsın diye ama sinir bozucu bir durum tatilde şort bile giymeye utanıcam
Aynen bende pavli , şortları dizler de aldımevde masaj aleti var ama bu şekilde kullanmak istemiyorum , doğumdan sonra elektrik dalgaları ile zayıflatan bir cihaz vardı adını unuttum şimdi , selülit için ona gireyim diyorum.
bu arada ev işleriyle aranız nasıl arkadaşlar,
ev işleri benide çok yoruyor artık biraz daha idare edip temmuz itibariyle kadın tutucam artık zaten tek yapabildiğim süpürmek toz almak yerleri viledayla silmek diğer yerlere hiç dokunmuyorum bile ama huzursuzum evin bu haline
Dünde konuştuk , en iyisi imkanlar dahilin de birisinden yardım almak , koltuk , cam,perde , duvar ...nıccc ben yapamam..
kıızlarr 21.haftadayım 7-8 kiloyu tamamladım çok değilmi sizcee:)peki sizde durumlar nasıl..buarada perşembe günü detaylı ultrasona gircem umarım her şey güzel çıkar..
Hımmm....21 haftda 7-8 kilo biraz hızlı gitmişsin sanki , geri kalan 19 hafta da biraz daha yavaş gitmelisin bence , bu şekilde gidersen 15- 20 kg ile tamamlayabilirsin hamileliğini , ben 26 kg almıştım büyük kızım da...yürüyemiyordumNeyse ki bunda 27 haftada 6 kg almışım , inşallah aynı istikrarla gider..
nasılsınız kızlar? ben hala öksürüyorum biraz daha iyiyim ama karnım çok ağrıyor artık öksürmekten neyseki annemdeyim 5 gündür bütün gün yatıyorum bir tek lavabo için kalkıyorum :)
bende de çok var selülit eskidende vardı ama hamilelikte çok arttıduş alırken kese yapıyorum dolaşımı hızlandırsın diye ama sinir bozucu bir durum tatilde şort bile giymeye utanıcam
:))) oooohh bende neredeyse öyleyim canım genelde yatıstayım cokta iyi oluyo. inş.daha iyi olursun canım
23 haftalık iken cnım bende 7 kilo almıstım suan daha fazlayımdır tahminim fazla gidiyoruz bencede. .anlamıyorum kilo almadın diğer yerleinden diyo görenler eee bu 7 8 kilo nereye gidiyo :)) 80le tamamlıcam galiba bu gidişlekıızlarr 21.haftadayım 7-8 kiloyu tamamladım çok değilmi sizcee:)peki sizde durumlar nasıl..buarada perşembe günü detaylı ultrasona gircem umarım her şey güzel çıkar..
Günaydın hanımlar :) Hayırlı bir Cuma bizimle olsun , Allahım açtığımız elleri geri çevirmesin bugün..
Canım ben bebektasarımları...Nigar hanıma oda süsünü yaptıracağım , hala adı belli olmadığı için sadece Doğa'ya yaptırdım :) Bebeğe yaptırıp , büyük meleğime yaptırmak olmaz , fotoğrafını paylaşırım sizinle. Senin de alternatiflerini duymak isterim Elif'cim. Bebek şekeri de beğendim arkadaşta el yapımı çook güzel ama adedi 5 tl ...bana çok geldi , daha bütçeme uygun bir şeyler arıyorum.
hmmm....21 haftda 7-8 kilo biraz hızlı gitmişsin sanki , geri kalan 19 hafta da biraz daha yavaş gitmelisin bence , bu şekilde gidersen 15- 20 kg ile tamamlayabilirsin hamileliğini , ben 26 kg almıştım büyük kızım da...yürüyemiyordumNeyse ki bunda 27 haftada 6 kg almışım , inşallah aynı istikrarla gider..
GÜNAYDIN CANIM ..hayırlı cumalar arkadaşım amiiiin dualarımızı her daim kabul etsin miniklerimizi korusun allahım.evet dediğin gibi ikisinin arasında denge kurmak gerek.ressimleri bekliyorum canım. ben kendime yaptıgım seyleri hep bu blogtan bakıyorum güzelde seyleri var ama fiyatlar senin dediğinle aynı canım genede belki bi fikrin olur rengimdesign.com/ paylaştım ama umarım sakıncası yoktur blogun adının sahibinden izinsiz yazdım ama.. bende öneri bekliyoruuuuummmmm şenaycım gidişat iyi değil 2 hafta sonra yine resim paylaşıcam bakalım 2 resim arasında nekadar fark var :)))
Hımmm....21 haftda 7-8 kilo biraz hızlı gitmişsin sanki , geri kalan 19 hafta da biraz daha yavaş gitmelisin bence , bu şekilde gidersen 15- 20 kg ile tamamlayabilirsin hamileliğini , ben 26 kg almıştım büyük kızım da...yürüyemiyordumNeyse ki bunda 27 haftada 6 kg almışım , inşallah aynı istikrarla gider..
:))) oooohh bende neredeyse öyleyim canım genelde yatıstayım cokta iyi oluyo. inş.daha iyi olursun canım
23 haftalık iken cnım bende 7 kilo almıstım suan daha fazlayımdır tahminim fazla gidiyoruz bencede. .anlamıyorum kilo almadın diğer yerleinden diyo görenler eee bu 7 8 kilo nereye gidiyo :)) 80le tamamlıcam galiba bu gidişle
30 hafta da yayınlarız yine göbişleri :)))
GÜNAYDIN CANIM ..hayırlı cumalar arkadaşım amiiiin dualarımızı her daim kabul etsin miniklerimizi korusun allahım.evet dediğin gibi ikisinin arasında denge kurmak gerek.ressimleri bekliyorum canım. ben kendime yaptıgım seyleri hep bu blogtan bakıyorum güzelde seyleri var ama fiyatlar senin dediğinle aynı canım genede belki bi fikrin olur rengimdesign.com/ paylaştım ama umarım sakıncası yoktur blogun adının sahibinden izinsiz yazdım ama.. bende öneri bekliyoruuuuummmmm şenaycım gidişat iyi değil 2 hafta sonra yine resim paylaşıcam bakalım 2 resim arasında nekadar fark var :)))
Yukarı da öneri yazdım canım :) bakalım bu önerilerle ben ne durumda olacağım o da farklı bir konu :) bakarsın bir anda sizin hedefleri geçebilirim :)))
Herkeseeeee günaydııııııınnnnn hepimize hayırlı cumalar olsun inş. Rabbim dualarımızı kabul etsiiiinn inş. Minikler nasıl arkadaşlar
Canım , aminnnnnnn...
iyi ya sen az almışsın.aslında pekte fazla yemiyorum buaralar haftada 500 gram alıyorum şimdi böyleysem son aylardan korkuyorum açıkcası :) özellikle bi beslenme şeklin varmı peki
23 haftalık iken cnım bende 7 kilo almıstım suan daha fazlayımdır tahminim fazla gidiyoruz bencede. .anlamıyorum kilo almadın diğer yerleinden diyo görenler eee bu 7 8 kilo nereye gidiyo :)) 80le tamamlıcam galiba bu gidişle
Alara ...
Özellikle , ekmek , pilav, makarna ,pasta , börek uzak durduğum besinler.
Günde en az 3 lt su.
Bu aralar meyveyi çok yedim şeker sınır da çıktı , şimdi meyveyi öğlenleri az yiyorum. Akşam 7 den sonra sadece su yada bitki çayı ile tamamlıyorum.
ohoo ekmek desen var,, pasta ,tatlı bana faydası olmayan meyve suları sanırım akşam yememek lazım ama eşim çok nöbetçi kalıyo sabaha kadar uyanık duruyorum çok karnım acıkıyor gerçi o zamanda meyveyi abartıyorum..bitki çayı olarak ne içiyosun
hayıır 80 deme 79 olsun ama 80 olmasın psikolojik olarak :)) seninde kızınmı olucaktı..ben biraz popo biraz surat toparladım ama dengeli..dün bi hamişle karşılaştım 6,5 aylıktı göbeklerimiz resmen aynıydı gerçi iç karınla falan alakalıymış bu farklılık öyle duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?