Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

arkadaşlar,

güneş kremi kullanmamızda sakınca var mı acaba?ben bi kaç haftadır doktoruma gitmiyorum.ancak benim cildim çok kuru..elleirm dudaklarım çok çatlar.doktoruma krem kullanabilr miyim diye sorduğumda kullanabilirsin demişti.güneş kremini ilk hamileliğimde kullanıp kullanmadığımı tam olarak hatırlamıyrm ama sanki kullandm gibi kalmış aklımda..

bu aralar doktora gidecek olanlar varsa sorabilir mi? ben ayın 14 üne kadar gitmeyeceğim.

Chicco Mamma Donna SPF 50+ güneş kremini kullanabilirsin.
Bitkisel içerikli , tatilde saatlerce güneş altında kalmamaya bak , şapka ve gözlükle kendini koru Sevimcim.
Lekelenmeler oluyor ve daha sonra da geçmeyebiliyormuş.

çok sağolasın canım mutlaka alıcam.1 ay sonra da vücut için olanından alırım.hem kızıma hem kendime.
evet hamilelikte lekelenenleri duymuştum..

bugün doktordaydım canım ama henüz girebildim malesef baksaydım sorardım ama sorunu çözdün sanırım. bende krem kullanıyorum cok kuru değil cildim ama arada kremleniyorum. güneş kremi kullanmadım pekte dısarı cıkmıyorum ama hamilelikteki lekelerin bi cogunun kaldıgını duymustum
Rica ederim canım..
Bu cimcime senin kızın mı Sevin'cim.. ne kadar içten gülmüş meleğimm.. Allah bağışlasın..

aaaynen cok dogal ve içten maş.cokta tatlı gözleriyle beraber gülüyo sanki maş.kaderide gzel olsun inş.

merhaba arkadaşlarım gzel minikler bugün sonunda doktorumu tutturdum cok iyi bi doktor şimdilik umarım hepte öyle olur kontrolden memnun kaldım ilgilendi hep sagolsun cokta sevdim. miniğim 1026 gr 30 cm oldu bikaç ilaç verdi doktor suan 4 ilacım var kullanmam gereken. agrıılarımı söyledim serviks uzunluguna baktı incelme varmı diye normal dedi (4.2 cm cıktı)erken dogum görülmüyor dedi magnezyumu kullanmaya devam et zararı yok rahat olursun hem kaslarınıda kontrol eder dedi doguma kadar kullanabilirsin dedi.miniğim cok iyiymiş bugünde hiç duramadı güzel kızım yerinde hep tekmeledi cok şükür. ultarson siyah beyaz olmasına ragmen miniğimin yüzünü gördük dudakları babamıza benziyo kalınca net görünüyo oyüzden:)) gözleri kapalıydı iki eli yanaklarındaydı.

Maşallah kızımaaa.. annesi tombik eleavuca sığacak bir bebek geliyor desene :))) Yeni doktoruna ısınmana çook sevindim canım..inşalah devam edersin bu şekilde..

bu sabah dudağımın kenarında uçuk çıktı.ne yapıcam bilemiyorum bi şey sürsem bebeğe zaraı olur mu diye de korkuyrm.öyle hafif hafif sızlıyor ki..

Elifçim sana da teşekkürler hepimizin evlatları inşallah..

günaydın arkadaqşlar,

uçuk kremi kullanmamızda bi sakınca var mı peki şimdi netten de araştıracağım ama bi sorayım dedim belki benim gibi uçuk çıkaran vardır..

baktım da uçuk kremleri uçuk oluşmaya başlamadan önce etkiliymiş kaşıntılıyken .bebek için de riskler vardır diyor.foruma da baktım sarımsak ve balı önermişler ayrı ayrı.hangisi daha etkilidir? bildiğiniz doğal yöntem var mı başka?

Ben doktorumu sevmeyeyim de kimi seveyim anında yanıt " Asiviral krem günde dört sefer güvenle kullanılabilir." yazmış.

HERKESE GÜNAYDIIIIIIIN GÜZEL Bİ GÜN OLSUN İNŞ.STRESSİZ VE MİNİKLERİMİZİN GÜZEL TEKMELERİ EŞLİĞİNDE:)
Maşallah kızımaaa.. annesi tombik eleavuca sığacak bir bebek geliyor desene :))) Yeni doktoruna ısınmana çook sevindim canım..inşalah devam edersin bu şekilde..
EVET TOMBİK OLUCAK GALİBA ÖYLE GÖRÜNÜYO CANIM.EVET İNAN OKADAR İYİ GELDİKİ COK KIZIYORUM KENDİME BASTA NİYE GİTMEDİM O DOKTORA DİYE ÖNYARGILI DAVRANDIM GİTMEDİM AMA GENE KISMET ONAYMIS COKTA MEMNUN KALDIM BÖYLE DEVAM EDİCEM GİBİ GÖRÜNÜYO BAKALIM CANIM
GECMİŞ OLSUN CANIM Bİ BİLGİM YOK MALESEF

Ben doktorumu sevmeyeyim de kimi seveyim anında yanıt " Asiviral krem günde dört sefer güvenle kullanılabilir." yazmış.

çoooooooooooooooook teşekkür ederim Şenay cım,

yaa gerçekten de çok iyi bi doktor bu doktor yaa..çok şanslısın nerde böyle doktorlar?..çok teşekkür ederim sorduğun için.
istanbulda olsam isterse 3 saat uzakta olsun Herman beye giderdim kesin...

Rica ederim canımm ne demek :) faydam dokunduysa ne mutlu bana benim de aklımda olsun işte bir gün lazım olur :)
Günaydın Elifcimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…