- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
arkadaşlar,
güneş kremi kullanmamızda sakınca var mı acaba?ben bi kaç haftadır doktoruma gitmiyorum.ancak benim cildim çok kuru..elleirm dudaklarım çok çatlar.doktoruma krem kullanabilr miyim diye sorduğumda kullanabilirsin demişti.güneş kremini ilk hamileliğimde kullanıp kullanmadığımı tam olarak hatırlamıyrm ama sanki kullandm gibi kalmış aklımda..
bu aralar doktora gidecek olanlar varsa sorabilir mi? ben ayın 14 üne kadar gitmeyeceğim.
Chicco Mamma Donna SPF 50+ güneş kremini kullanabilirsin.
Bitkisel içerikli , tatilde saatlerce güneş altında kalmamaya bak , şapka ve gözlükle kendini koru Sevimcim.
Lekelenmeler oluyor ve daha sonra da geçmeyebiliyormuş.
bugün doktordaydım canım ama henüz girebildim malesef baksaydım sorardım ama sorunu çözdün sanırım. bende krem kullanıyorum cok kuru değil cildim ama arada kremleniyorum. güneş kremi kullanmadım pekte dısarı cıkmıyorum ama hamilelikteki lekelerin bi cogunun kaldıgını duymustumarkadaşlar,
güneş kremi kullanmamızda sakınca var mı acaba?ben bi kaç haftadır doktoruma gitmiyorum.ancak benim cildim çok kuru..elleirm dudaklarım çok çatlar.doktoruma krem kullanabilr miyim diye sorduğumda kullanabilirsin demişti.güneş kremini ilk hamileliğimde kullanıp kullanmadığımı tam olarak hatırlamıyrm ama sanki kullandm gibi kalmış aklımda..
bu aralar doktora gidecek olanlar varsa sorabilir mi? ben ayın 14 üne kadar gitmeyeceğim.
Rica ederim canım..
Bu cimcime senin kızın mı Sevin'cim.. ne kadar içten gülmüş meleğimm.. Allah bağışlasın..
Rica ederim canım..
Bu cimcime senin kızın mı Sevin'cim.. ne kadar içten gülmüş meleğimm.. Allah bağışlasın..
Rica ederim canım..
bugün doktordaydım canım ama henüz girebildim malesef baksaydım sorardım ama sorunu çözdün sanırım. bende krem kullanıyorum cok kuru değil cildim ama arada kremleniyorum. güneş kremi kullanmadım pekte dısarı cıkmıyorum ama hamilelikteki lekelerin bi cogunun kaldıgını duymustum
aaaynen cok dogal ve içten maş.cokta tatlı gözleriyle beraber gülüyo sanki maş.kaderide gzel olsun inş.
AAYY İNŞ.CANIM YA HAFTALARDIR Bİ KASIK AGRISIDIR GİDİYO BUGÜN RAHATIM COK SÜKÜR YA İLAÇ FAYDA ETTİ YADA RAHİMİM BÜYÜYODU OYÜZDEN ÖYLE OLDU. MİDE YANMALARIM VARDI BUGÜN YOK KEYFİNE GÖRE GELİYO GİDİYO :)). AAAY DAHA BÜYÜSÜN TAM NET GÖRÜNÜR AYAKLARI AMA BEN GÖREMEM GÖBÜŞÜN YAGLI CÜNKÜ AMA TEKMELERİ COK ÖNCEDEN HİSSETTİM BUNA RAGMEN 13 HAFTALIKTAN BERİ HİSSEDİYORUM :))NAZAR DEĞMESİN MİNİĞİME... CALISIYORMIUSUN CNM EV KADINIMISIN
günaydın arkadaşlar...canım kusura bakma çok geçte olsa cevap yazabiliyorum bi kaç gündür giremedim nete çok şükür öksürüğüm biraz azaldı .kasık ağrılarım var demişsin nasıl bi ağrı ?bende de var biraz yürüyünce falan ağrıyor bacaklarımın ek yerleri pelvik kaslarım ayakta çorabımı giyemiyorumdoktor rahim genişliyor dedi magnezyum içiyorum azda olsa rahatladım ama uzun uzun yürüyüş yapabilen hamilelere çok özeniyorum ben hemen yorulup penguen gibi yürümeye başlıyorum bu arada ev kadınıyım ben sen?
baktım da uçuk kremleri uçuk oluşmaya başlamadan önce etkiliymiş kaşıntılıyken .bebek için de riskler vardır diyor.foruma da baktım sarımsak ve balı önermişler ayrı ayrı.hangisi daha etkilidir? bildiğiniz doğal yöntem var mı başka?
EVET TOMBİK OLUCAK GALİBA ÖYLE GÖRÜNÜYO CANIM.EVET İNAN OKADAR İYİ GELDİKİ COK KIZIYORUM KENDİME BASTA NİYE GİTMEDİM O DOKTORA DİYE ÖNYARGILI DAVRANDIM GİTMEDİM AMA GENE KISMET ONAYMIS COKTA MEMNUN KALDIM BÖYLE DEVAM EDİCEM GİBİ GÖRÜNÜYO BAKALIM CANIMMaşallah kızımaaa.. annesi tombik eleavuca sığacak bir bebek geliyor desene :))) Yeni doktoruna ısınmana çook sevindim canım..inşalah devam edersin bu şekilde..
GECMİŞ OLSUN CANIM Bİ BİLGİM YOK MALESEFbaktım da uçuk kremleri uçuk oluşmaya başlamadan önce etkiliymiş kaşıntılıyken .bebek için de riskler vardır diyor.foruma da baktım sarımsak ve balı önermişler ayrı ayrı.hangisi daha etkilidir? bildiğiniz doğal yöntem var mı başka?
PROBLEM DEĞİL CANIM..YÜRÜYÜNCE AYAKTA KALINCA OTURUNCA BICAK SAPLANIYOMU DESEM ODA AZ KALIR İNAN FARKLI Bİ AGRI ACI VARDI MAGNEZYUMUN FAYDASINI GÖRDÜM COK SÜKÜR DOKTOR DEVAM ET DEDİ ERKEN DOGUM TEHDİDİN YOK MERAK ETME DEDİ MİNİĞİM BİRAZ ŞİŞKOYA BELKŞ BİAN OYÜZDEN COK AGRIM OLDU BENDE EV KADINIYIM CANIM. YAVAŞ YAVAŞ YAP YÜRÜYÜŞ ASLINDA İYİ MAGNEZYUMDAN SONRA BELKİ RAHATLADIN YA SIKINTI OLMAZ Bİ DENE BENDE DENİCEM İNŞ.günaydın arkadaşlar...canım kusura bakma çok geçte olsa cevap yazabiliyorum bi kaç gündür giremedim nete çok şükür öksürüğüm biraz azaldı .kasık ağrılarım var demişsin nasıl bi ağrı ?bende de var biraz yürüyünce falan ağrıyor bacaklarımın ek yerleri pelvik kaslarım ayakta çorabımı giyemiyorumdoktor rahim genişliyor dedi magnezyum içiyorum azda olsa rahatladım ama uzun uzun yürüyüş yapabilen hamilelere çok özeniyorum ben hemen yorulup penguen gibi yürümeye başlıyorum bu arada ev kadınıyım ben sen?
günaydın arkadaşlar...canım kusura bakma çok geçte olsa cevap yazabiliyorum bi kaç gündür giremedim nete çok şükür öksürüğüm biraz azaldı .kasık ağrılarım var demişsin nasıl bi ağrı ?bende de var biraz yürüyünce falan ağrıyor bacaklarımın ek yerleri pelvik kaslarım ayakta çorabımı giyemiyorumdoktor rahim genişliyor dedi magnezyum içiyorum azda olsa rahatladım ama uzun uzun yürüyüş yapabilen hamilelere çok özeniyorum ben hemen yorulup penguen gibi yürümeye başlıyorum bu arada ev kadınıyım ben sen?
Bende uzuuuun yürüyüşler yapmak istiyorum da , çalışırken olmuyor İnşallah Temmuz başında başlarım :) Şirkette de sürekli dolanıyorum , çok oturmamaya gayret ediyorum.
Ben doktorumu sevmeyeyim de kimi seveyim anında yanıt " Asiviral krem günde dört sefer güvenle kullanılabilir." yazmış.
çoooooooooooooooook teşekkür ederim Şenay cım,
yaa gerçekten de çok iyi bi doktor bu doktor yaa..çok şanslısın nerde böyle doktorlar?..çok teşekkür ederim sorduğun için.
istanbulda olsam isterse 3 saat uzakta olsun Herman beye giderdim kesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?