- 3 Şubat 2012
- 70
- 6
- 48
Günaydın güzel anneler ve güzel anne adayları bugün ilk defa hamile pantolonu almaya karar verdim sanırım normal pantolonlarla olmayacak dün bakıldım çok güzel şeyler var Erenköy civarlarında bildiğiniz uygun yerler var mı
Evet 80 demeyelim :))
83 ile doğuma girdim :) o günlere geri dönmek istemiyorum :) Şu an 71 kg yim son üç ayda 5 kg alsam :) 76 ile bitirsem :) yeter..doğumdan çıkarken 2 kg versem 74 olsam ... emzirirken kalori harcasam , yememe dikkat etsem bir ayda 4 kilo versem :))))) 70 olurum ben :)
geriye kalır 10 kg vermek veririz onu da hep birlikte.
Alara ...
Özellikle , ekmek , pilav, makarna ,pasta , börek uzak durduğum besinler.
Günde en az 3 lt su.
Bu aralar meyveyi çok yedim şeker sınır da çıktı , şimdi meyveyi öğlenleri az yiyorum. Akşam 7 den sonra sadece su yada bitki çayı ile tamamlıyorum.
eveet canım teşekkür ederim bi kahvaltıda yiyorum ekmek 3 dilim en fazla ama bi ara tostu cok yiyodum kapattım o devri artık dikat ediyorum 2 yumrta yiyodum 1 tane yiyorum minikte zaten haftasına göre kilosu fazla bakalım inş.dahada fazla almam ben akşama kadar 5 lt.su içiyorum gece 1 lt içiyorum neredeyse 6ya tamamlıyorum :)))su konusunda bastan beri fazla içiyorum canım cekiyo bi ara 9 lt içtim inanmazsınız belki ama valla dogruYukarı da öneri yazdım canım :) bakalım bu önerilerle ben ne durumda olacağım o da farklı bir konu :) bakarsın bir anda sizin hedefleri geçebilirim :)))
Canım , aminnnnnnn...
aaaaay ne gzel olur ama dogumda daha fazla verirsin bence bebişin suyu kilosu plasenta falan derken baya gider dimi. :))) aaaay elimde güzel bi beslenme tablosu olsa uyardım ama böyle yapamıyorumBitki çayı , böğürtlen , ıhlamur , zencefil çayı içiyorum. Fazla da abartmadan tabi. En baş içeceğim su ama :)
Evet 80 demeyelim :))
83 ile doğuma girdim :) o günlere geri dönmek istemiyorum :) Şu an 71 kg yim son üç ayda 5 kg alsam :) 76 ile bitirsem :) yeter..doğumdan çıkarken 2 kg versem 74 olsam ... emzirirken kalori harcasam , yememe dikkat etsem bir ayda 4 kilo versem :))))) 70 olurum ben :)
geriye kalır 10 kg vermek veririz onu da hep birlikte.
aaaaay coook gzel yapanın ellerine saglık.. güle güle kullansın hem minik hem büyük kuzun. canım bende yapıcam kısmetse biyerde bulmustum bi örnek onu uygulıcam kısmetse bi toparlasam kendimi hazırlıklara devam edicem.Kızımın Kapı Süsü teyzeleri...
Bebeğin değil yanlış anlaşılmasın , büyük kuzumun :)
Eki Görüntüle 725350
allahımm hesaplara bak dediğin gb tutar umarım :))) bende şimdi 67 kiloyum 75 e kadar izin veriyorum bakalım finaller nasıl olucak bekleyip görcez :))
Tutmasına azami gayret göstereceğim..
Ne güzel 67'lerdesin..bence 75'e bile gelmezsin..
Bugün midemde çok ekşime var , sizde de oluyor mu arkadaşlar.
doğru düzgün bir şey yiyemedim
Şu an kayısı yiyorum.
bende buaralar sirtustu yatinca bayilcak gb oluyorum bi tuhafim midem normal ama yanmiyo simdilik oysaki gebelik oncesinde surekli mide sorunu yasiyan hatunum umarım olmaz
bende buaralar sirtustu yatinca bayilcak gb oluyorum bi tuhafim midem normal ama yanmiyo simdilik oysaki gebelik oncesinde surekli mide sorunu yasiyan hatunum umarım olmaz
benim göbeğim eskidende vardı oyüzden göbek deliğim henüz cıkmadı ama sen eger zayıfsan cıkması dogal canım böyle biliyorum dün biyerde okudum hatta dogumdan sonraki bikaç hafta sonra düzelicekmiş. Bi gelince rahatsızlık hepten geliyo canım bende bian yakalandım kaç gündürde rahatsızım ama allah şükğr iyiyim.kızlar göbek deliklerinizde bi değişiklik var mı?? Benim azcık dışarı çıktı gibi tam deliğin üzeri gibi çok öksürüyorum acaba fıtık mı çıktı offf çok sinirlerim bozukilk 4 ay ne güzel geçmişti son 1 aydır hep hastayım sıkıldım artık
çocuk göbek deliğime tekme atıyo yahu çıksın sorcam ben ona:) 2 gun once aşı oldum çok mızmızım herkes merakla bu çocuğu nasıl doğurcağmı bekliyo :)) hadi zaman geçsin hayırlısıyla sevelim onları uykusuz kalmaya alıştım şimdiden
benim göbeğim eskidende vardı oyüzden göbek deliğim henüz cıkmadı ama sen eger zayıfsan cıkması dogal canım böyle biliyorum dün biyerde okudum hatta dogumdan sonraki bikaç hafta sonra düzelicekmiş. Bi gelince rahatsızlık hepten geliyo canım bende bian yakalandım kaç gündürde rahatsızım ama allah şükğr iyiyim.
sağol canım içimi rahatlattın gerçekten eve hamilelikten önce hiç göbeğim yoktu sanırım o yüzden belirginleşti tekmeleride çok fazla hissetmen ondan demişti doktor,dediğin gibi hastalık bi geldimi ardı arkası kesilmiyor inş sağlığımıza kavuşur bu son 4 ayı keyifle geçiririz.bu arada burda çok bunaltıcı sıcak bir hava var.
sağol canım içimi rahatlattın gerçekten eve hamilelikten önce hiç göbeğim yoktu sanırım o yüzden belirginleşti tekmeleride çok fazla hissetmen ondan demişti doktor .!.:AAYY İNŞ.CANIM YA HAFTALARDIR Bİ KASIK AGRISIDIR GİDİYO BUGÜN RAHATIM COK SÜKÜR YA İLAÇ FAYDA ETTİ YADA RAHİMİM BÜYÜYODU OYÜZDEN ÖYLE OLDU. MİDE YANMALARIM VARDI BUGÜN YOK KEYFİNE GÖRE GELİYO GİDİYO :)). AAAY DAHA BÜYÜSÜN TAM NET GÖRÜNÜR AYAKLARI AMA BEN GÖREMEM GÖBÜŞÜN YAGLI CÜNKÜ AMA TEKMELERİ COK ÖNCEDEN HİSSETTİM BUNA RAGMEN 13 HAFTALIKTAN BERİ HİSSEDİYORUM :))NAZAR DEĞMESİN MİNİĞİME... CALISIYORMIUSUN CNM EV KADINIMISIN
Günaydddddııııınn güzel anneler ve güzel minikleri. Güzel bigün bizlerle olsun inş. Bu sabah erken saatte burada yağmurla uyandık sonra yagmur sesiyle biraz daha kestirdim bayadır unuttugum bişeydi ninni gibi geldi yagmur sesi. Sizin oralarda hava nasıl umarım gzel neşeli bi haftasonu geciririz.öptük
günaydııın canım günaydın herkese,
burası hala soğuk inanır mısınız hala üşüyoruz biz burda.dün nemrut dağına gittik tabi 3000mt nin üstü olduğu için resmen kış gibiydi tepedeki krater gölünde piknik yaptık başta iyiydi hava sonra buz gibi oldu.yağmura yakalandık.allah tan yağmur kısa sürdü..
çok etkilemedi beni yol 3 4 saat sürdü.
Bu arada buralar haaalaaa soğuk resmen yaa yazık kızım üşüyor biz bile üşüyoruz ben buraya boşuna klimalı şehir demiyorum valla.yaradan doğal klimalı yaratmış.ancak hala ısınmıyr hava çocuk hasta sürekli..
O yüzden sıcak bi yere gitseydik ne vardı yaa
ben aslında en başta bursa yada antalya yı istemiştim,adana sonradan çıktı.bakalım hayırlısı kader bizi nereye götürecek?..adana olmayacak sanırım...hairanın sonunda belli olacak bakalım olmazsa eylül hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?