benimde ağrı tarifsiz dediğin gibi bıçak saplanıyor hatta o bıçağı birde çeviriyorlarmış gibisanırım benim kızımda tombiş olucak 21. haftada 400 gr 25 cm di ..bu arada denize girmeyi planlıyor musunuz biz haftaya tatie çıkıyoruz ama girip girmemek konusunda çok kararsızım öksürüğüm yeni geçmişken üşütürmüyüm korkusu var birde tabi idrar yolu iltihabı çok tehlikeli bir durum o ihtimalide arttırmak istemiyorum .2 gün önce arkadaşım 18 haftalık bebeğini idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle kaybetti bol bol su içip iç çamaşırlarımızı sık değiştirmeye dikkat edelim arkadaşlar çok tehlikeli bir durum
Canım teşekkür ederim uyarı için , bizde Haziran 15 - 29 arası olmayacağız büyük ihitmalle , bu sene denize girmeyeceğim..Birde beni yanlış anlamayın da hamile kadınların bilini , mayo ile denize girmesi nedense bana hep itici görünmüştürbu benim düşüncem..hem sağlığım , hemde kendimnm hoş karşılamadığım için şezlong altında bol bol kitap okuma ve dinlenme ile geçecek zamanım :)
aynen canım banada çok itici geliyor ben geçen haftalarda elbise mayo aldım kendime girerim diye planlıyordum mayoyu giyip aynaya baktığımda fikrim değişti :) ayrıca o şekilde plajda dikkat çekmekte hoş değil bende normal elbisemi giyip şezlongta bol bol dinlenmeyi planlıyorum hatların belli olması kötü oluyor bebişede günah hem ama güneşlenmeyi ihmal etmeyin d vitamini için
GENE HAREKETLİSİN CANIM NE GZEL COK OTURMA DEDİĞİN GİBİ İYİ OLUR ŞİRKETTEDE OLSAN YÜRÜMEN EVDE OLDUGUN ZAMANLARDA GİDİCEKSİN SANIRIMBende uzuuuun yürüyüşler yapmak istiyorum da , çalışırken olmuyor İnşallah Temmuz başında başlarım :) Şirkette de sürekli dolanıyorum , çok oturmamaya gayret ediyorum.
BİZDE 22 HAFTALIKKEN 513 GRDIK HEMEN HEMEN AYNIYIZ GİBİ. COK İSTERDİM GİRMEYİ GÜNEŞLENMEYİ AMA EŞİM MUHAFAZAKAR BİZ HİÇ GİDEMEDİK DENİZE KOSKOCA KARADENİZ BİZİM AMA Bİ GÖREMEDİK TADINI BİLMİYORUZbenimde ağrı tarifsiz dediğin gibi bıçak saplanıyor hatta o bıçağı birde çeviriyorlarmış gibisanırım benim kızımda tombiş olucak 21. haftada 400 gr 25 cm di ..bu arada denize girmeyi planlıyor musunuz biz haftaya tatie çıkıyoruz ama girip girmemek konusunda çok kararsızım öksürüğüm yeni geçmişken üşütürmüyüm korkusu var birde tabi idrar yolu iltihabı çok tehlikeli bir durum o ihtimalide arttırmak istemiyorum .2 gün önce arkadaşım 18 haftalık bebeğini idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle kaybetti bol bol su içip iç çamaşırlarımızı sık değiştirmeye dikkat edelim arkadaşlar çok tehlikeli bir durum ARKADAŞIN İÇİN ÜZÜLDÜM BENİMDE O ŞİKAYETİM VARDI AMA SU İÇİNCE GECTİ AZ MİKTARDAYDI SANIRIM DÜN TEMİZ CIKTI SONUCLARIM. SIK DEĞİŞTİRİLMELİ VE PAMUKLU İÇ ÇAMAŞIRI GİYİLMELİ
Canım teşekkür ederim uyarı için , bizde Haziran 15 - 29 arası olmayacağız büyük ihitmalle , bu sene denize girmeyeceğim..Birde beni yanlış anlamayın da hamile kadınların bilini , mayo ile denize girmesi nedense bana hep itici görünmüştürbu benim düşüncem..hem sağlığım , hemde kendimnm hoş karşılamadığım için şezlong altında bol bol kitap okuma ve dinlenme ile geçecek zamanım :)
SÖYLEDİĞİN DOGRU CANIM HERSEY MEYDANDA ZATEN HOŞ DEĞİL AMA KESKE BENİMDE Bİ İHTİMALİM OLSAYDI. DEDİĞİM GİBİ EŞİM MUHAFAZAKAR AMA O İSTESEDE NE HAMİLELİKTEN ÖNCE NEDE ŞİMDİ BİKİNİ MAYO GİYMEZDİM. AMA ŞORT VE ATLET GİYİNİRDİM EVLENMEDEN ÖNCEDE ÖYLE YAPMISTIM.. BAKALIM BELKİ BU SENE KANDIRABİLİRİM. KOCAMIDA COK KISKANIYORUM YA O COK İSTİYO GZEL Bİ TATİL YAPMAK. EGE VEYA AKDENİZE BİKİNİLİLERDEN KISKANIYORUM( SIRF OYÜZDENDE İSTEMİYORUM BİZ GİTTİĞİMİZDE PLAJI KAPATMAMIZ GEREK ANCAK O ŞEKİLDE KAZASIZ Bİ TATİL YAPABİLİRİZ
GENE HAREKETLİSİN CANIM NE GZEL COK OTURMA DEDİĞİN GİBİ İYİ OLUR ŞİRKETTEDE OLSAN YÜRÜMEN EVDE OLDUGUN ZAMANLARDA GİDİCEKSİN SANIRIM
BİZDE 22 HAFTALIKKEN 513 GRDIK HEMEN HEMEN AYNIYIZ GİBİ. COK İSTERDİM GİRMEYİ GÜNEŞLENMEYİ AMA EŞİM MUHAFAZAKAR BİZ HİÇ GİDEMEDİK DENİZE KOSKOCA KARADENİZ BİZİM AMA Bİ GÖREMEDİK TADINI BİLMİYORUZARKADAŞIN İÇİN ÜZÜLDÜM BENİMDE O ŞİKAYETİM VARDI AMA SU İÇİNCE GECTİ AZ MİKTARDAYDI SANIRIM DÜN TEMİZ CIKTI SONUCLARIM. SIK DEĞİŞTİRİLMELİ VE PAMUKLU İÇ ÇAMAŞIRI GİYİLMELİ
SÖYLEDİĞİN DOGRU CANIM HERSEY MEYDANDA ZATEN HOŞ DEĞİL AMA KESKE BENİMDE Bİ İHTİMALİM OLSAYDI. DEDİĞİM GİBİ EŞİM MUHAFAZAKAR AMA O İSTESEDE NE HAMİLELİKTEN ÖNCE NEDE ŞİMDİ BİKİNİ MAYO GİYMEZDİM. AMA ŞORT VE ATLET GİYİNİRDİM EVLENMEDEN ÖNCEDE ÖYLE YAPMISTIM.. BAKALIM BELKİ BU SENE KANDIRABİLİRİM. KOCAMIDA COK KISKANIYORUM YA O COK İSTİYO GZEL Bİ TATİL YAPMAK. EGE VEYA AKDENİZE BİKİNİLİLERDEN KISKANIYORUM( SIRF OYÜZDENDE İSTEMİYORUM BİZ GİTTİĞİMİZDE PLAJI KAPATMAMIZ GEREK ANCAK O ŞEKİLDE KAZASIZ Bİ TATİL YAPABİLİRİZ
elifçim haşema alabilirsin sen de.ben yüzmeden sonraki o rahatlama duygusu için değer diyorum öyle hafifiyr ki insan yüzünce..çok rahatlatıyr
kızlar hamileyken denize girmek bana da görintü olarak çok cazip gelmiyor ben de şahsen bikini falan taraftarı değilim hamileyken..ancak ben çok seviyorum denizi..
Millet girerken hele duramam girerim denize.hele bi de sıcak oluyr hava..hamilelikten önce ben de yüzme kursuna gitmiştim yüzücü gözlüğüm ve bonemle giriyrdm .hamile olmasam yüzücü mayosu alacaktım ama neyse, hatta ben hamile değilken 8 aylık karnı burnunda bi bayan vardı kursta.çok iyi geliyormuş yüzme hamilelere.şart değil tabi ama..normal doğumu da kolaylaştırıyrmuş..öyle ağır hareketler yapmadan yüzebiliriz biz de..iş yüzme olunca ben enfeksiyon falan takmıyrm açıkçası.sevdiğim için..
Mayomu da zaten havuzda unuttum.şampuan terlik hepsi gitti..gitti gidiyorda çok güzel hamile mayoları vardı.zaten ben de alırsam onunla girrim yoksa ben de giremem..
elifçim haşema alabilirsin sen de.ben yüzmeden sonraki o rahatlama duygusu için değer diyorum öyle hafifiyr ki insan yüzünce..çok rahatlatıyr
AAAY ODA COK KAPALI :)) PİŞERİM İÇİNDE KAPALI OLSAM GİYERİM AMA..BENİ Bİ BİLSENİZ Bİ BASIM ACIK ZATEN KAPALIDAN FARKIMDA YOK EN İYİSİ ÖNCE KOCAYI İKNA ETMEK SONRA ISSIZ Bİ YER BULMAK SORT VE ATLET TAMAMDIR :))
Elif'cim ıssız bir yer istiyorsan Çanakkaleye geleceksin.. Büyük kemikli plajında...incin top oynar nasılda güzeldir denizi bir görsen , her yer kum..
Bizde de Eşimn çok rahattır :) adam izmirli ben mayo üstüne şort giydiğimde bile yine giydi şortu der :)
Ben gümüşhaneliyim en annem ne babam deniz bilir , mayo bilir biz yetiştirilmedik bu şekilde , evlendikten sonra giymeye başladım bende mayo.Bikini hayatta giymem..Doğa'ya da son iki yıldır sadece mayo giydiriyorum :) oda bikini giymek istemiyor zaten.
hmmm gözden gecirmekte fayda var eşime söylemek istiyorum ama miniğimiz dogmadan ne zaman gideriz kestiremiyorum acıkcası bu ayın sonunda evimize gecicez kısmetse sonra miniğe alısveriş yapıcaz bastan sona düğünde var temmuz sonunda galiba müsait olucazGelibolu diyemi geçiyor bilmiyorum da Büyük kemikli diyoruz biz :) eşim oralar da dalış yapıyor.. o kadar güzel ve ıssız ki.. pansiyonları uygun..
cokta gzel dediğin gibi güzelde anlatmıs aynı senin dediğin gibi önce annecime gitsem sonra gezi yapsak kocişimle aaayyy bitaşla 2 kuş buna denir. inş.düşündüğüm gibi olur bu yaz masraf cok yogunluk cok bakalım ne zaman kaçabilicez. ama gitmeyi cok isterim bu sene gidemesekte illaki bi yaz kısmet olur burasını aklıma yazdım kızımla beraberde gideriz:) o daha gzel olur. zaten yüzmeyi bilmiyorum kucagımıza alırız yada kenardan kenardan oynarız yapcak baska bişeyimiz yok .. aaay hayal etmek bile cok gzel zaman gecmiyo sanki hala yerimde sayıyo gibiyim bi kavusabilsek mis kokulularımıza hayrılısıyla saglıklıleyleği havada görünce: Büyük Kemikli 15 Ağustos 09
bak burada çok güzel anlatılmış giden tarafından :)
GENE HAREKETLİSİN CANIM NE GZEL COK OTURMA DEDİĞİN GİBİ İYİ OLUR ŞİRKETTEDE OLSAN YÜRÜMEN EVDE OLDUGUN ZAMANLARDA GİDİCEKSİN SANIRIM
BİZDE 22 HAFTALIKKEN 513 GRDIK HEMEN HEMEN AYNIYIZ GİBİ. COK İSTERDİM GİRMEYİ GÜNEŞLENMEYİ AMA EŞİM MUHAFAZAKAR BİZ HİÇ GİDEMEDİK DENİZE KOSKOCA KARADENİZ BİZİM AMA Bİ GÖREMEDİK TADINI BİLMİYORUZARKADAŞIN İÇİN ÜZÜLDÜM BENİMDE O ŞİKAYETİM VARDI AMA SU İÇİNCE GECTİ AZ MİKTARDAYDI SANIRIM DÜN TEMİZ CIKTI SONUCLARIM. SIK DEĞİŞTİRİLMELİ VE PAMUKLU İÇ ÇAMAŞIRI GİYİLMELİ
AAAY ODA COK KAPALI :)) PİŞERİM İÇİNDE KAPALI OLSAM GİYERİM AMA..BENİ Bİ BİLSENİZ Bİ BASIM ACIK ZATEN KAPALIDAN FARKIMDA YOK EN İYİSİ ÖNCE KOCAYI İKNA ETMEK SONRA ISSIZ Bİ YER BULMAK SORT VE ATLET TAMAMDIR :))
bende denize bayılıyorum evlenmeden önce bikinimi giyerdim her yaz denize giderdim balayımda elbise mayo giydim benimde eşim muhafazakar başım açık ama askılı bluz falan giymemi istemiyor hatta geçen yaz kayınvalidemlerle tatile gitti onlar tesettürlü denize haşema ile girdi ben yanlarında elbise mayo giymeye utandım bende gittim haşema aldımama bir kez giydim dahada giymem ne denizi ne suyu hissedebiliyorsun bide heryerine yapışıyor hiç girmemek daha mantıklı öyle girmektense ama yarım haşema diye mayolar var bak google yaz çok hoş modeller eşin onlara kızmaz bence hemde şık duruyor.
bende denize bayılıyorum evlenmeden önce bikinimi giyerdim her yaz denize giderdim balayımda elbise mayo giydim benimde eşim muhafazakar başım açık ama askılı bluz falan giymemi istemiyor hatta geçen yaz kayınvalidemlerle tatile gitti onlar tesettürlü denize haşema ile girdi ben yanlarında elbise mayo giymeye utandım bende gittim haşema aldımama bir kez giydim dahada giymem ne denizi ne suyu hissedebiliyorsun bide heryerine yapışıyor hiç girmemek daha mantıklı öyle girmektense ama yarım haşema diye mayolar var bak google yaz çok hoş modeller eşin onlara kızmaz bence hemde şık duruyor.
evet gördüm az önce güzeller ama hamileler girebilirmi bilmiyorum 2 beden büyüdüm diyebilirim göbüş sıgarmı bilmem :))ama modeller gzel canım sen genede eşinin ailesine dikkat et ben cok korkuyorum bu durumlardan kendi ailemde yasadıgım için hep tedbirli oluyorum kapalılarsa belki takarlar gözlerine batarsın aman herkes bir değil tabi ama ben cok korkuyorum ben tişört falanda giymiyorum hem eşim istemiyo hem ben yapamıyorum mutlaka bol bişey giyerim üzerine hırka daha kaç senden sonra gecen hafta hırkamı cıkardım uzun bol bi gömlek aldım daha üstüste giyemiyorum hemen terliyorum tek gömlekle bile piştim dün doktordaydık sırılsıklam oldum bide cıtcıtlı badi giyiyorum sonra hamile pantolonun üst kısmı oluyoya gene cok üstüste giyinmiş oluyorum göbüş bölgem baya bi sıkı suan:))
bikinililer varmı :)) dediğin yer nerede canım club diyince bian sasırdım:))dediğin gibi adı öyle demekki. seninle aynı düşünüyoruz mutlka uygun bi yerdir.Elif'cim geçen yaz biz Amazon Club'e gittik..
Clup dediğine bakma , o kadar sakin , o kadar huzurlu bir yer ki. Tam senın benim kafada olanlar için ..
Kalabalık yok , kendine özgü bir küçük plaj.
Akşam huzur , ev yemekleri sabah öğle akşam...Oraya da bakabilirsin.
çok dikkat etmek gerekiyor tişort falan giyiyorum tayt giyiyorum ama yinede dikkat ediyorum huzurumuz olsun yeterki hiç önemli değil denizede girmem açıkta giymem :) o mayolara sığamayabiliriz ama doğumdan sonra olabilir artık napalım bu yazda sadece denizi izleriz bizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?