Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

benimde ağrı tarifsiz dediğin gibi bıçak saplanıyor hatta o bıçağı birde çeviriyorlarmış gibi sanırım benim kızımda tombiş olucak 21. haftada 400 gr 25 cm di ..bu arada denize girmeyi planlıyor musunuz biz haftaya tatie çıkıyoruz ama girip girmemek konusunda çok kararsızım öksürüğüm yeni geçmişken üşütürmüyüm korkusu var birde tabi idrar yolu iltihabı çok tehlikeli bir durum o ihtimalide arttırmak istemiyorum .2 gün önce arkadaşım 18 haftalık bebeğini idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle kaybetti bol bol su içip iç çamaşırlarımızı sık değiştirmeye dikkat edelim arkadaşlar çok tehlikeli bir durum

Canım teşekkür ederim uyarı için , bizde Haziran 15 - 29 arası olmayacağız büyük ihitmalle , bu sene denize girmeyeceğim..Birde beni yanlış anlamayın da hamile kadınların bilini , mayo ile denize girmesi nedense bana hep itici görünmüştür bu benim düşüncem..hem sağlığım , hemde kendimnm hoş karşılamadığım için şezlong altında bol bol kitap okuma ve dinlenme ile geçecek zamanım :)

aynen canım banada çok itici geliyor ben geçen haftalarda elbise mayo aldım kendime girerim diye planlıyordum mayoyu giyip aynaya baktığımda fikrim değişti :) ayrıca o şekilde plajda dikkat çekmekte hoş değil bende normal elbisemi giyip şezlongta bol bol dinlenmeyi planlıyorum hatların belli olması kötü oluyor bebişede günah hem ama güneşlenmeyi ihmal etmeyin d vitamini için

Giyeriz şortları bol bol güneşleniriz :)

Son düzenleme:
kızlar hamileyken denize girmek bana da görintü olarak çok cazip gelmiyor ben de şahsen bikini falan taraftarı değilim hamileyken..ancak ben çok seviyorum denizi..
millet girerken hele duramam girerim denize.hele bi de sıcak oluyr hava..hamilelikten önce ben de yüzme kursuna gitmiştim yüzücü gözlüğüm ve bonemle giriyrdm .hamile olmasam yüzücü mayosu alacaktım ama neyse, hatta ben hamile değilken 8 aylık karnı burnunda bi bayan vardı kursta.çok iyi geliyormuş yüzme hamilelere.şart değil tabi ama..normal doğumu da kolaylaştırıyrmuş..öyle ağır hareketler yapmadan yüzebiliriz biz de..iş yüzme olunca ben enfeksiyon falan takmıyrm açıkçası.sevdiğim için..

mayomu da zaten havuzda unuttum.şampuan terlik hepsi gitti..gitti gidiyorda çok güzel hamile mayoları vardı.zaten ben de alırsam onunla girrim yoksa ben de giremem..

iyi geliyomu gerçekten yüzme yüzme bilmiyorum ama denizde oyalanmakta gzel :))zevk alıyorum ben. Bi bakıcam merak ettim mayoları

Elif'cim ıssız bir yer istiyorsan Çanakkaleye geleceksin.. Büyük kemikli plajında...incin top oynar nasılda güzeldir denizi bir görsen , her yer kum..
Bizde de Eşimn çok rahattır :) adam izmirli ben mayo üstüne şort giydiğimde bile yine giydi şortu der :)
Ben gümüşhaneliyim en annem ne babam deniz bilir , mayo bilir biz yetiştirilmedik bu şekilde , evlendikten sonra giymeye başladım bende mayo.Bikini hayatta giymem..Doğa'ya da son iki yıldır sadece mayo giydiriyorum :) oda bikini giymek istemiyor zaten.

alışmınca zor oluyor tabi eşinede o durum tuhaf gelir.. sen son mayoyu kız arkadaşlarımla gitmiştik bi yere ıssız bi yerdi kimse yoktu bide haftaiçiydi ozman giydim 4 sene oldu gene sort atlet almıstım yanıma insan kendini tuhaf hisseder herkes hissedemz ama cok ince bi çizgi o duyguya sahip olmak.. bnim babamda cok rahattır ama onun rahatlıgı farklıydı annem kapalı olmasına ragmen acık giyinmesini isterdi öyle yerlerde zamanla o zaten değerleri seçer canım aileden gördüğüde önemli tabi senin hassasiyetinin farkında demekki bu gzel bişey. aaaay merak ettim ddiğin yeri bi bakim netten inş.bize göredir.

Gelibolu diyemi geçiyor bilmiyorum da Büyük kemikli diyoruz biz :) eşim oralar da dalış yapıyor.. o kadar güzel ve ıssız ki.. pansiyonları uygun..

Gelibolu diyemi geçiyor bilmiyorum da Büyük kemikli diyoruz biz :) eşim oralar da dalış yapıyor.. o kadar güzel ve ıssız ki.. pansiyonları uygun..
hmmm gözden gecirmekte fayda var eşime söylemek istiyorum ama miniğimiz dogmadan ne zaman gideriz kestiremiyorum acıkcası bu ayın sonunda evimize gecicez kısmetse sonra miniğe alısveriş yapıcaz bastan sona düğünde var temmuz sonunda galiba müsait olucaz
leyleği havada görünce: Büyük Kemikli 15 Ağustos 09

bak burada çok güzel anlatılmış giden tarafından :)
cokta gzel dediğin gibi güzelde anlatmıs aynı senin dediğin gibi önce annecime gitsem sonra gezi yapsak kocişimle aaayyy bitaşla 2 kuş buna denir. inş.düşündüğüm gibi olur bu yaz masraf cok yogunluk cok bakalım ne zaman kaçabilicez. ama gitmeyi cok isterim bu sene gidemesekte illaki bi yaz kısmet olur burasını aklıma yazdım kızımla beraberde gideriz:) o daha gzel olur. zaten yüzmeyi bilmiyorum kucagımıza alırız yada kenardan kenardan oynarız yapcak baska bişeyimiz yok .. aaay hayal etmek bile cok gzel zaman gecmiyo sanki hala yerimde sayıyo gibiyim bi kavusabilsek mis kokulularımıza hayrılısıyla saglıklı

evet gördüm az önce güzeller ama hamileler girebilirmi bilmiyorum 2 beden büyüdüm diyebilirim göbüş sıgarmı bilmem :))ama modeller gzel canım sen genede eşinin ailesine dikkat et ben cok korkuyorum bu durumlardan kendi ailemde yasadıgım için hep tedbirli oluyorum kapalılarsa belki takarlar gözlerine batarsın aman herkes bir değil tabi ama ben cok korkuyorum ben tişört falanda giymiyorum hem eşim istemiyo hem ben yapamıyorum mutlaka bol bişey giyerim üzerine hırka daha kaç senden sonra gecen hafta hırkamı cıkardım uzun bol bi gömlek aldım daha üstüste giyemiyorum hemen terliyorum tek gömlekle bile piştim dün doktordaydık sırılsıklam oldum bide cıtcıtlı badi giyiyorum sonra hamile pantolonun üst kısmı oluyoya gene cok üstüste giyinmiş oluyorum göbüş bölgem baya bi sıkı suan:))

Elif'cim geçen yaz biz Amazon Club'e gittik..
Clup dediğine bakma , o kadar sakin , o kadar huzurlu bir yer ki. Tam senın benim kafada olanlar için ..
Kalabalık yok , kendine özgü bir küçük plaj.
Akşam huzur , ev yemekleri sabah öğle akşam...Oraya da bakabilirsin.

çok dikkat etmek gerekiyor tişort falan giyiyorum tayt giyiyorum ama yinede dikkat ediyorum huzurumuz olsun yeterki hiç önemli değil denizede girmem açıkta giymem :) o mayolara sığamayabiliriz ama doğumdan sonra olabilir artık napalım bu yazda sadece denizi izleriz bizde :)

bikinililer varmı :)) dediğin yer nerede canım club diyince bian sasırdım:))dediğin gibi adı öyle demekki. seninle aynı düşünüyoruz mutlka uygun bi yerdir.

aynen canım aman dikkat et sen. huzur cok önemli gercekten yuvamızdan ayırmasın bizi kocalarımızla güzel huzurlu bi ömrümüz olsun inş. tabiki güzel miniklerimizde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…