Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

şenaycıııımmmm buraya bayıldım sitesinden bakıyoruuum tam benlik dogası süper deniz süper ama dogasına bayıldım. aaaay çingene arabası diyince allah allah oda ne dedim ıııımmm süpermiş valla gidersek onda kalmak isterim suanda kampanyaları var ortam cok gzel valla seneye gidelim biz hem minik olur hem zayıflarım öyle gideriz bayıldım canım ya

Elifcim biz bu senede gidiyoruz :) Geçen sene o çingene arabaların da kaldık :) keza bu senede aynı arabayı istedim :) kırmadılar sağolsunlar.
Otellerdeki gibi 100 çeşit yemek yok , 3 çeşit yemek aynı evdeki kalitede titizlikte..

Ev gibi ya.. çok güzel tam dinlencelik , bikinili de var tabi :) ama gelen kesim gerçekten kültürlü , hepsi kibar,,kimse kimseyi rahatsız etmiyor harika bir yer , fotoğraflarımızı yayınlarım geçen yıla ait :)

eşim yemeğe düşkündür ama onun damak tadına uymazsa 100 cesitin bi anlamı yok zaten aaaay bende istiyorum çingene arabasını hazirana kadar fiyat güzel haziran eylül arası birazcık tuzlu ama olsun genede hakediyo bence diğer otel fiyatlarından bilgim yok gerci ama dogasına kesinlikle değer. resimleri merak ediyorum dogrusu. bi anket gibi bişey yapmıslar zaten sitelerinde hersey dogru dürüst ortada yalan yok bu hosuma gitti acıkcası bikaç soru var 3 şık var a'lar cogunkuktaysa size göre biyer değik b'ler cogunluksa 2 3 gün kalınabilir.c'ler cogunluksa tam size göre yazıyor bu cok hoşuma gitti resimlerde cok gzel.. kaç gün kalıcaksınız canım

Geçen yıl , 4 gün kalabilmiştik eşimin Bodrum da işi vardı bizi geçerken tesadüfen bıraktı :)
Bu yıl acısını çıkaracağız 22 de giriş 29 da çıkış

siteye bakıyorum esprili yazılar var içtenler keyifliler kar amacı gütmüyolar dürüstler bu beni cok etkiledi acıkcası hersey acık ortada gözü tutmayana eyvallahları yok canınız sagolsun diyecek bi havaları var bunlar cok önemli degerler bilmiyorum yanlısmı tahmin ettim canım gözüm tuttu burayı kano keyfide yaparız 130+80 kgyi tasırmı bilemem

:)) Taşır....biz çok keyif almıştık kanodan..ilk becerememiş çalılıklara girmiştim ama sonra ustası oldum.
Gerçekten de kimseye eyvallahları yok , çok iyi karşılıyorlar, sanki günlerdir orada kalıyormuşsun gibi hissediyorsun.
Akşamları odun ateşinde çayın başında toplanıyorsun, yanında ne varsa sağında solunda oturanla paylaşıyorsun , çok iyi arkadaş oluyorsun bir anda. Çocuklar için zaten ideal...bir sürü çocuk.. habire oyun, eğlence :)

eşim cok sever diye tahmin ediyorum kano işini. göl keyfi yapmıstık yazın pedallıydı ama genede cok eğlenceliydi onuda sever. cocuklar bol bol kaynasırlar tam onlarlık biyer aslında inş.kısmet olur iyi oldu bunu konusmamız pavli teşekkür ediyorum öncelikle sana nerelere geldik sayende cok teşekkürler şenaycım burası daha hosuma gitti ama 2 yeride kafama yazdım. cokta bunaldı eşim tatile ve kafasını dinlemeye ihtiyacı var cok yoruldu bakalım inş.oda begenir ballandırarak anlatıcam ama gene gerceği anlatıcam sonra ne biçim biyermiş hiç dediğin gibi değil diyip basımın etini yer:))

Kızlar Merhaba,

Son adetim Mayıs 4. Normalde bir sonraki adet hep 2-3 gün atar. Bugün 4 Haziran. Ve çok şiddetli olmasa da kasık ağrılarım var, idrarda yanma, 2 gün öncesinde şiddetli baş ağrısı. Sanki dayak yemişim gibi bir yorgunluk :) Bugün test almaya karar verdim. Daha 1 aylık evliyim. Aslında bu kadar erken olmasın diyordum fakat şimdi ya hamileysem diye bir heyecan sardı. Ne yapacağımı da bilemiyorum..

testini yap canım negatif olsa bile 1 hafta sonra gene denemeni tavsiye ederim. korunmadınız sanırım bi ihtimal var hamilelik için genede cok kaptırma kendimi ben yasadım ha oldu ha olacak diye olmadı sonra umudum bitti ozman süpriz yaptı miniğim. haberlerini verirsin canım. hayırlısı olsun saglıklı olsun canım inan en önemlisinin aslında bunun oldugunu daha iyi anlıcaksın sadece dilde değil kalbinden gelerek söyliceksin gün gelicek

birde canım benim belirtilerim söyleydi gögüs ucumda inanılmaz bi acı ve südyenime batıyodu canım yanıyodu birde gece yarısı vuran bıcak saplanırmıs gibi 5 dk süren agrılardı midem bulanmadı ilk zamanlar ve yasadıgım belirtilerdende anlamadım hiç beklemiyodum cünkü. 5 haftalıkken öğrendim hamile oldugumu adet günümden bir hafta sonra yaptım testi. kan testi yaptırsan hemen cıkıyo erken haftalarda bile

Bakalım hayırlısı olsun diyelim. Teşekkür ederim. Size de Allah hayırlısıyla yavrunuzu elinize almayı nasip etsin :)

Bu konuda bana güven inan çok sever , belki seneye orada buluşuruz en minik kurbaaalarımızla :)

Öncelikle aramıza katılmış olmana çok sevindik , umarım sık sık burada olursun :)
Öncelikle evlilikle birlikte hormonal değişimler de yaşanıyor , her ay düzenli olan regl , düzensizleşebiliyor.
Elif'in de söylediği gibi birz daha bekleyip test yapabilirsin,Allah hakkın da en hayırlısını versin.

Şenay

Gögüs ağrısı bende adet olacağım zaman olur. Acısı bittiği anda da kirlenirim. Benim midem sıkıntılı olduğu için hamileliğe bağlamadım. Ama iş çıkışı direk kan testi yaptırmaya gidiyorum. Kafamdan atamıyorum çünkü, işime odaklanamıyorum.

Teşekkür ederiimmm :)
Evet bende hormonal değişim olabileceği kanaatindeyim ama yine de acaba yaşıyorum ister istemez :)
Amiiiin diyelim herkes için..

Bebek şekeri koyabileceğim ahşap bir sepet buldum :) Çok sevdiğim bir abla benim için yapacak buna benzer bir şeyi , daha sonra bu sepeti, bebeğin bezi, yağı , pamuğunu koymak için kullacağım , aklınız da olsun bebek doğduktan sonra her şeyin elinizin altında olması lazım buda işe yarar bir yöntem.

Sitesin de bu sepet sanırım 75 tl ben 35 tl ye mal ediyorum :)

aaaay süper olur valla hem tanısmıs oluruz ne gzel miniklerimizle beraber burada aynı yolda yürüyoruz ne gzel olur anlatırız onlara böyle tanısmıstık diye dogacıkta büyük ablaları olur miniklerimizin

bendede oluyordu gögüs agrısı ama anlattıgım agrı cok daha baskaydı bişey saplanıyo gibi nasıl desem yani adet zamanında olan agrı gibi değildi hayırlısı canım. Tabiki canım sorun endişen olmasın kafanda bize haber ver her türlü sevincini hüzününü paylaşmaya calısırız.

coook begendim cok gzel.seker konusunda kararsızım daha önce demiştim ya ama sepet zaten düşünüyodum dediğin gibi el altınca düzenli bişeyin olması lazım ne nerdeydi diye aramak zor olur. Sepet fikri akıllıca yani cok amaclı olucak. şekerlerle beraber ve ahşap sepeti fiyatı iyi tabi kaç şeker var acaba. Sitesine bakabilirmiyim canım

Kızlar dün kan tahlili yaptıramadım. Ama test aldım. Onda negatif çıktı. Fakat hala adet olmadım. Cumaya kadar bekleyeceğim. Olmazsa doktora gideceğim artık kan tahlili için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…