Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Kızlar dün kan tahlili yaptıramadım. Ama test aldım. Onda negatif çıktı. Fakat hala adet olmadım. Cumaya kadar bekleyeceğim. Olmazsa doktora gideceğim artık kan tahlili için.

Hayırlısı olsun hakkın da , yoksa bile hayırlı bir zaman da nasip etsin Allahım..

Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar , bugün kızımla birlikte şirketteyiz , dün okulda yediği bir şey dokundu sanırım eve geldi kusmaya başladı , bugün göndermedim okula.

günaydıııınnnnn hanımlaaaaaar;
biz daha kahvaltı yapmadık bugün gec kaldık eşimi bekliyorum bi bakim ne var ne yok dedim. sizler nasılsınız minikler nasıl keyifleri yerindemi kuzucukların. öptüüükkk cok cok

Canım benim abla sadece ahsap kısmını hallediyor şekerleri kapı süsünü yapan arkadaştan temin edeceğim sanırım..
hmm ben beraber sandım genede iyi fikir ama ben begendim canım

Kızlar dün kan tahlili yaptıramadım. Ama test aldım. Onda negatif çıktı. Fakat hala adet olmadım. Cumaya kadar bekleyeceğim. Olmazsa doktora gideceğim artık kan tahlili için.

hayırlısıolsun arkadaşım testler hemen göstermiyo diye biliyorum yada ultrasonmuydu hatırlamıyorum en iyisi kan tahlil suan erken gidebiliyosan erken yaptır suan her sekilde cıkıyo zaten aile hekimliğindede yapılıyo ben orada yaptırmıstım.idrar testinin ertesi günü aile hekimliğine gittim bhcg seviyem yüksek cıktı hamile olabilme ihtimalim %99du hekim doktora git kesesinede bakılsın dedi.ertesi günde dr.a gittim.

şenaycım göbek ne durumda bugün resim cekicem bakim 2 hafta gecti ne kadar büyümüş karsılastırma yapıcam büyüdüğü kesin ama :))karnımızı doyurduk geldik bizde öğlen olmus resmen daha kahvaltı yaptık

30 haftada çekeyim diyorum bende :)

:) buraya 29 haftalıkken koyucam. ama suan kendim farkı görmek istiyorum ya gören herkes bi göbeğin var baska biyerinden kilo almadın diyo eee aldıgım 8 kilo nereye gitti :)) dün eczanede tartıldım 71 cıktım normalde 72dim yanlıs galiba zayıflamıs olamam imkansız

Abur cuburu kestiysen :) bence zayıflamış olabilirsin..Bana da kilo almadın sadece göbeğin var diyorlar ama dedğin gibi aldığım kilolar nerede göbeğim 6-7 kg gelmiyor her halde :))))

Abur cuburu kestiysen :) bence zayıflamış olabilirsin..Bana da kilo almadın sadece göbeğin var diyorlar ama dedğin gibi aldığım kilolar nerede göbeğim 6-7 kg gelmiyor her halde :))))

aynen canım. abur cubur niyetine bi dondurma yiyorum hergün değil.ama tatlı sonucta bilmemki zayıfladımmı miniğimde cok enerjik 3 gündür maş.var. dün yan yatıyorum dizi izliyorum bi taraftan bi tekmeler bi itiklemeler kasılmalar bişeyler yapıyo minik bedeniyle suanda öyle göbeğim yamuluyo içim bi tuhaf oluyoo gıdıklanıyorum. cok mutluyum cook binlerce sükürler olsun rabbime böyle bi mutlulugu yasattıgı için isteyen hakeden herkese nasip etsin raabim.aaay videoya cekicem:)) cok eglenceli göbeğim yamuluyo sürekli :))

Günaydın hanımlar , güzel ve sağlıklı bir gün daha bizimle olsun...

sana da günaydın canım yada tünaydın herkese diyeyim,

bu aralar kızımla uğraşıyrm yazık çocukcağız kruptan kurtulamadı bi türlü.. çok kötü öksürüyr iki gün önce gece saat 12 de acildeydik.öksürükten uyuyamadı yavrucak.. bi doktor mevsimsel demişti.yanıma götürdüm, arkadaşlar,tecrübeli abla ve abiler, üşütmüş bu çocuk dediler..öksürüğü öyle derin ki..bi abi viks sürüp gazeteye sar gazeteye delik aç öyle uyusun dedi ama gazete bulamadım yazmayla yaptm..bununla ilgili tecrübesi olan var mı?

insanın çocuğu iyi olsun da gerisi boş yaaa..geçen eczaneye gittim prospan diye bi ilaç verdi sarmaşık özüymş iyi geliyrmuş ben de ,umut işte ,aldım.diğer ilaçlarıyla veriyrm.

yaa bu çocuklar hasta olmasın da biz hasta olalım di mi yaa..yazık iğne vuruldu.1 hafta önce de kan verdi 2 hemşire bir de ben zor tuttuk çocuğu.

neyse zor arkadaşlar keşke diyosunuz ki bana yapılsa o iğne...şimdi iyi doğunca büyünce başlıo..

Canım çok çok geçmiş olsun , krup Doğa'da yaşadı , bize antibiyotik , burun damlası , soğuk hava buharı ve umca damla vermişti doktor. Bir haftada atlamıştık.

Allah şifa versin meleğime annesi..

Son düzenleme:
Canım çok çok geçmiş olsun , krup Doğa'da yaşadı , bize antibiyotik , burun damlası , soğuk hava buharı ve umca damla vermişti doktor. Bir haftada atlamıştık.

Allah şifa versin meleğime annesi..

bize de soğuk buhar verdi.ikinci gidişimizde iğne bile yaptı.önceki hafta da koldan kan verdi.ne olduğunu anlamak için.bacaktan yapılan iğneye göre daha çok ağladı.o ağladı ben de onunla ağladım..pis hemşire çöpe atıcam hemşireleri diyo yavrucak.

antibiyotik de verdi bakalım inşallah çabuk atlatır

bu arada benim şeker yükleme de yavaş yavaş yaklaşıo..o gün nasıl geçecek bilmiyorum doktorum gitmeden yaptırmam lazım.22 yada 23 haftalık olmam lazım.uzun zamandır gitmedm göbek de iyice büyümeye başladı..35 haftalık hamile bi arkadaş var ondan daha büyük gözükyr benimki.takmıyrm ben zaten hamilelikten sonra kendimi çabuk toparlayabiliyrm.

Canım atlatır merak etme , Allah dermansız dert vermesin Sevim'cim.
Şeker yüklemesin de limon istiyorlar aklında olsun :) en azından benden istediler , limonlu bir içecek hazırlıyorlar. Benim de göbek iyiden iyiye belirginleşti son bir haftada oldu bu , ikidir ayaklarım davul gibi şişiyor , sık sık yürüyorum , şirket için de ..
Bol bol su içiyorum , artık sandalet giymeye başladım şirkette ne yapayım , rahatım dan önemli değil müşterilerin bakışı :)

bu arada benim ikinci şeker yüklemesi de sınırda çıktı biliyorsun, biraz dikkat ederiz kendimize, dediğin gibi sonrası toparlarız allahın izni ile..

Hanımlar, farklı forumlarda okuyorum , karnımız da oluşan sertlikler bazen bebek hareketi değil kasılma olabiliyormuş ,bunu iyi ayırt etmek lazım ... Bazen özellikle akşam yemeklerinden sonra karnım davul gibi sert oluyor , o forumda yazana göre bu kasılma imiş , beş dakika da bir oluşan bu tarz durumlarda doktora danışmak lazım deniyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba dün girdim net gitti cevap atamadım yazdıklarınıza. canım cok sıkkın suan hayattan bezmiş durumdayım bi şansım bebeğim var cpk umutsuzum bıktım sanki hersey üzerime geliyo( umutsuzum mutsuzum allah yardımcın olsun canım gecmiş olsun miniğinede dayanmak cok zordur eminim buna hastaneye gittiğimde cocuklardan kan alınırken öyle kötü oluyorum ki kendi bebeğimde ne yapıcam diye düşünüyorum. inş.kısa zamanda saglıgına kavusur kızın. saglık herseyin bası gercekten yavrularımızı korusun rabbim
heh ben öyleydim bi dönem agrı oldugu zamanlarda gerçi arada gene karnımda hissediyorum ama o magnezyum sayesinde etkilemiyo beni. kasılma oldugunu anlamak içinde ovucumuzu karnımıza koydugumuzda toplanma olursa bu kasılmaymış. ama toplanma nasıl bi toplanma anlayamamıstım ben ama karnımı garip hissediyodum elimi koydugumda buaralar rahatım alt tarafta ağırlık şişlik agrı hissetmiyorum cokta iyiyim sende oluyormu canım kasılma tarzı yada ağrı

Elif'cim hayırdır neyin var , neden bu kadar karamsar bir msj yazdın..umarım her şey yolundadır ve bu sadece olağan bir can sıkıntısıdır.

Elif'cim hayırdır neyin var , neden bu kadar karamsar bir msj yazdın..umarım her şey yolundadır ve bu sadece olağan bir can sıkıntısıdır.
herkese günaydın arkadaşlar umarım gzel bi günümüz güzel bi haftasonu geciririz. aaahh şenaycım ahh yok malesef olağan değil. cok sıkıldım bikaç gündür evde savaş veriyorum diyebilirim. miniğim olmasaydı intihar bile ederdim. basım catlıyo kaç gündür bas agrısından ölüyorum rabbim duysun artık sesimi bazen can dayanmıyo gene mutlu olmak için bişeyler yapmaya calısıyorum umarım basarabilirim.

arkadaşlar benim indirect cooms testim pozitif geldi.doktorumda negatif gelmesi lazım bunun dedi.biz tekrar kan gönderdik ama sonucu daha çıkmadı.böyle bişe yaşayan varmı?acil cvp

Canım yardımcı olabileceğim bir şeyse anlatabilirsin.. hiç bir şey senden bebeğinden önemli değil sıkma kendini bu kadar..

arkadaşlar benim indirect cooms testim pozitif geldi.doktorumda negatif gelmesi lazım bunun dedi.biz tekrar kan gönderdik ama sonucu daha çıkmadı.böyle bişe yaşayan varmı?acil cvp

Ne testi olduğunu anlayamadım Belc.. biraz aaçarmısın.. Toksoplazma mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…