canım yardımcı olabileceğim bir şeyse anlatabilirsin.. Hiç bir şey senden bebeğinden önemli değil sıkma kendini bu kadar..
Canım yardımcı olabileceğim bir şeyse anlatabilirsin.. hiç bir şey senden bebeğinden önemli değil sıkma kendini bu kadar..
Ne testi olduğunu anlayamadım Belc.. biraz aaçarmısın.. Toksoplazma mı ?
kan uyuşmazlığı testi ben negatifim eşim pozitif.ama ilk gbelikte bi sorun olmuyor demişti doktorum.ve bu testinde ilk gebelikte negatif çıkması gerekirmiş.benim pozitif geldi.
hıımmm pozitif gelsede gene bişey oluyomuki acaba ilk gebelik için yani durum aynımı olucak. Netten baktınmı canım mutlaka bişeyler yazar bununla ilgili
Benim de kan grubum negatif eşimin pozitif ama doktorum ilk hamilelikten sonrası için önemli dedi dogumhanede hemen iğne yapılıyormuş bebek eğer pozitif olursa diye anladım
aaah canım aaah seninde bebeğin var benim sıkıntım gecmez hiç hatırlamım daha iyi ne olduysa miniğime bu dertler yüzünden olur baska bişeydende olmaz. Kimbilir o neler yasıyo içeride( cok sagol arkadaşım
Ece güzel isim Sevimcim..
Ecenur
Ecenaz da olabilir :) sanki
günaydın arkadaşlar,günaydın Şenay cım,
evet bu isme tam sıcak bakmaya başlamıştım ki sağolsun eşimin müdahalesiyle karşılaştım..
bu isimle ilgili yaptığı benzetmeyi hiç söylemeyeyim...zeynep e de başta karşıydı ama şimdi ona bir şey demiyor.ece ismine ise gıcık olduğunu söylüyor..ben illaki duruya uygun olsun demiyorum.yağmur doğa aklına gelenler..ben başka bi isim koymak isitoyorum aslında..ne bileyim gonca falan nasıl olur sizce hala ben de emin değilim bu arada...bi arkadaşıjm eylülde doğarsa eylül koy dedi ama onu da ben istemiyorum söylenişi güzel ama anlamı sadece bir ay adı..benim doğum sanırım eylül sonu da olabilir ekim başı da..nehir dayısının kızının adı..doğa bi arkadaşının adı..berile tam ısınamadım şöyle hem söylenişi kibar hem de sade anlamı da hoş bi isim isitiyrm..
iyiyim ama 1 hafta sonra gene aynı seyler olucak biliyorum canım suanlık iyiyim en azından teşekkürler canımBunun en doğru bilgisini doktorundan alırsın arkadaşım.
Elif'cim umarım daha iyisindir caanım..
ama inan artık dayanamıorum bi yerden sonra isyan bayragını cekiyorum biliyorum etkileniyo hissediyorum etkilendiğini ama engel olamıyoru m okadar doldum ki herseyi bırakıp gidicektim o raddeye kadar geldim. neyseki iyiyim gene olan benimle yavruma oldu evli evine köylü köyüne gitti ama bu işkence ne zman biticek bilmiyorumaaah canım yaa ne oldu kııız,
her ne olduysa oldu, sıkma canını hayatı hafife al bence..her insanın olur ama az ama çok mutlaka dertlendiği zamanlar..
hiç bir şey benden, bebeğimden önemli değil de.öyle de zaten.yazık yavrucak da etkileniyo bak üzülürsen..
evet canım ece güzel şenayın dediği gibi ek yapıldıgındada uyanlar varEce güzel isim Sevimcim..
Ecenur
Ecenaz da olabilir :) sanki
günaydın canım. goncada güzel canım eylülde hoş..bide cok kullanılmayan bi isim bana daha cazip geliyo cok asırı farklı isimler var öyle değilde en azından anlamlı kolay ve cok sık kullanılmayan bende bu konuda kararsızım aslında eslem demiştim ya emin değilim buaralar arada antreman yapıyorum eslem diye seslensem nasıl olur diye hayal kuruyorum ama soguk kalıyo sanki isim belki değiştiririm. gül isimiyle uyumlu isim daha düşünüyorum gül ismini begenmeye basladım bu aralar. beril güzel ama soguk kalıyo sanki bende düşünmüştüm biara.günaydın arkadaşlar,günaydın Şenay cım,
evet bu isme tam sıcak bakmaya başlamıştım ki sağolsun eşimin müdahalesiyle karşılaştım..
bu isimle ilgili yaptığı benzetmeyi hiç söylemeyeyim...zeynep e de başta karşıydı ama şimdi ona bir şey demiyor.ece ismine ise gıcık olduğunu söylüyor..ben illaki duruya uygun olsun demiyorum.yağmur doğa aklına gelenler..ben başka bi isim koymak isitoyorum aslında..ne bileyim gonca falan nasıl olur sizce hala ben de emin değilim bu arada...bi arkadaşıjm eylülde doğarsa eylül koy dedi ama onu da ben istemiyorum söylenişi güzel ama anlamı sadece bir ay adı..benim doğum sanırım eylül sonu da olabilir ekim başı da..nehir dayısının kızının adı..doğa bi arkadaşının adı..berile tam ısınamadım şöyle hem söylenişi kibar hem de sade anlamı da hoş bi isim isitiyrm..
bi bakıma haklı tabi oda seslenicek cagırıcak her seferinde söylenmesini dinlemekte zor. niye hayatlarımızı eşlerimizin ailelerinin hayatlarına göre sınırlandırıyoruz bende öyleyim suan sanki onlara bagımlıyız cok zoruma gidiyo bazen yanlısmı düşünüyorum bilmiyorumdoğa bir arkadaşının kızının adı dicektim.ne bulucam bilemiyorum.evet bana bıraktı ama benim de beğendiğim bi isim olsun diyor..
günaydın arkadaşlar umarım güzel bi pazar sabahına uyanmıssınızdır belki kahvaltı sofrasındayız suan afiyet olsun herkese bende kahvaltı hazırlıcam birazdan eşim gelicek onu bekliyorum.
iyiyim ama 1 hafta sonra gene aynı seyler olucak biliyorum canım suanlık iyiyim en azından teşekkürler canım
ama inan artık dayanamıorum bi yerden sonra isyan bayragını cekiyorum biliyorum etkileniyo hissediyorum etkilendiğini ama engel olamıyoru m okadar doldum ki herseyi bırakıp gidicektim o raddeye kadar geldim. neyseki iyiyim gene olan benimle yavruma oldu evli evine köylü köyüne gitti ama bu işkence ne zman biticek bilmiyorum
evet canım ece güzel şenayın dediği gibi ek yapıldıgındada uyanlar var
günaydın canım. goncada güzel canım eylülde hoş..bide cok kullanılmayan bi isim bana daha cazip geliyo cok asırı farklı isimler var öyle değilde en azından anlamlı kolay ve cok sık kullanılmayan bende bu konuda kararsızım aslında eslem demiştim ya emin değilim buaralar arada antreman yapıyorum eslem diye seslensem nasıl olur diye hayal kuruyorum ama soguk kalıyo sanki isim belki değiştiririm. gül isimiyle uyumlu isim daha düşünüyorum gül ismini begenmeye basladım bu aralar. beril güzel ama soguk kalıyo sanki bende düşünmüştüm biara.
bi bakıma haklı tabi oda seslenicek cagırıcak her seferinde söylenmesini dinlemekte zor. niye hayatlarımızı eşlerimizin ailelerinin hayatlarına göre sınırlandırıyoruz bende öyleyim suan sanki onlara bagımlıyız cok zoruma gidiyo bazen yanlısmı düşünüyorum bilmiyorum
Zeynep benim tercihim :)
Elif'cim.. her şerde bir hayır vardır sıkma sen canını..
bu arada ECE ismine takılmış durumdayım.
sadece ECE nasıl sizce arkadaşlar?..kısa ve öz geldi bana..aslında bana kalsa annemim adını koyarım ipek ama kayınvalde hasetten çatlaar eşim de koydurmaz her ne kadar bana bıraksa da..
günaydın herkese günaydın canım,
eşim de bunların arasında rüya ve zeynep e olur verdi.zeynep bana da daha yakın ama..bakalım fikrim değişmezse.. insan kendi çocuğuna hiç bi ismi yakıştıramıyor..
kızlar
sizin isim tercihleriniz nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?