Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Bu sabah tartım :) 71.9 gösterdi..

7 ayda toplam da 7 kilo ile devam ediyorum :) hepimize hayırlı olsun arkadaşlar..
Sizler de nedir durum verin bakalım son durumları :)

Ece çok güzel bir isim bi ara ben de düşünmüştüm kraliçe demek ve benim tanıdığım bütün eceler çok güzel sonrasında ikinci Bebişin olursa Ela ve Ege gibi iki güzel seçenek daha oluyor )

evet canım yaaa
işte bence de çok güzel hem sade hem söylenişi ve anlamı da çok güzel ama gel de bunu eşimi anlat..
benim ikinci kızım olacak Allah ın izniyle..ilk kızımın adı duru.uyumlu olsun diye takılmıyorum.ancak eşime bi türlü kabul ettiremedim.ne bileyim dün uzun uzun baktım şöyle hah işte bu, dedğim bi isim olmadı.

Bu sabah tartım :) 71.9 gösterdi..

7 ayda toplam da 7 kilo ile devam ediyorum :) hepimize hayırlı olsun arkadaşlar..

ben kiloya fazla takılmıyorum canım,
15 e kadar yolu var.ama 15 i geçmemem gerek.şimdilik benim de 7 ama ben senden geriyim.1 ay falan sanırım 23 hafta falan olmam.lazım.. bakalım bu hafta şeker yüklemesi de var ne olacak merak ediyorm.

doktoruma önerdiği doğum şekillerini soracağım.e bebek programında bi bayanın epidural normal doğumunu izledim doğuma girecek kadın sancıdan eser yok.epidural sezeryan var mı bakalım onu saracağım genel anestezi mi daha iyi ücret falan..normal doğumdan korkuyrm çok sancı çekiyrm çünkü ilk kızımdan o tecrübem var.
bir de doktroum gidecek ya uçağa binebilir raporu almam lazım.

inci ismi nasıl arkadaşlar,
anlamı ablasına da uyuyor.duru ve inci.kısa, sade ve kibar. o da ablası gibi akça pakça olursa ona da çok yakışacak gibi..

Sevim'cim ilk hamilelikte aldığım 26 kilo neticesin de ben bu kiloya taktım. Çıka çıka 3.330 bebek çıkınca dedim demek ki bu bebğeğe yarayan bir şey değil.. İncecik kadınlar 4 kilo bebek doğuruyor. Bu sefer istikrarlıyım :) he oldukı alırım 15-20 kg ne yapalım..veririz :)

anlamı ablasına da uyuyor.duru ve inci.kısa, sade ve kibar. o da ablası gibi akça pakça olursa ona da çok yakışacak gibi..
inci ismin de tanıdığım bir arkadaşım var...çok iyidir çok kibardır sanata düşkündür.. Ece mi İnci mi....İNCİ

Merhaba arkadaşlarım umarım güzel gününüz geciyodur. Aaaay karmasık duygulardayım suan mutluyum bi telaşlıyım sormayın. Evimize gecmemize az kaldı koltuk takımı üniye sehpa ve bugün halı aldık bi perdelerimiz kaldı sonra oradayız cok sükür.
giden gitti derken görümcenden mi bahsediyrsun?boşver bence de bu kadar uzun kalması doğru değil..kim olursa olsun.boşanmış mı görümcen yani gidecek yeri yok mu eşi çocukları evi falan?
evet canım görümcelerim desek daha iyi olur bi görümcem haftada 1 gelip 3 gün kalıyo eşide evide cocuguda var cocugunu alıp geliyo kalıyo canım o gelince diğerleride geliyo ilginç olan her zaman bu olayın bizim evde olması burada hayvan yasamıyo buradada bi aile var onu düşünmüyolar buna deli oluyorum cıldırıyorum katlanamıyorum her hafta aynı sıkıntıyı cekiyorum perşembe gününden baslıyorum acaba bu haftada gelicekmi keske gelmese diye. Uzun kalmasını gec canım kalması dogru değil herkesin evi yeri var bizimde özelimiz var uzun yoldan gelmiyoki yarım saat mesefaden geliyo aynı şehirdeyiz her hafta gelip kalmak görgüsüzlüktür bence benim kardeşim evli olsa ki ben km.lerce uzaklıktan gidicem oraya gene gidip kalmam orada bunlarda görgü yok malesef. Neyse sıkmayayım canımı bugün cok mutluyuuuuuuum.
yeni bulduğum isimlere bakalım..
Idil
gonca
berrak
çiçek
başak
ceren
gülru
neşe
pınar
rüya
ela
ve zeynep

bilemiyorum hangisiniseçeyim yada eşim hangisini beğenir
berrak benim favorim oldu. Canım
zeynep benim tercihim :)

elif'cim.. Her şerde bir hayır vardır sıkma sen canını..
aynen öyle canım herseyde bi hayır vardır belki yasamam gerek benim sınavım bu bazen diyorum ya eşimle kötü olsam sevmesem oda sevmese yada bana değer vermeyip ablalrına karsı ezdirse diyorum gene şükrediyorum. Ama keşke olmasaydı diyorum sadece anlayıs istiyorum anlayıslı olmak ince düşünmek bu kadar zormu kendilerine yapılmasını istemediklerini neden baskalrına yasatırlarki sinir olmamak içten değil.
günaydın için gec kaldım ama tünaydın canım. 3 isimde güzel damla daha hoş sanki
bu sabah tartım :) 71.9 gösterdi..

oooo maş.nazar değmesin canım aaay özendim valla. Tartılmam için dısarı cıkmam gerek en son 7 idim. Ama göbüşüm cok gzel olmaya basladı :))
bende ya epidural sezeryan yada epidural normal dogum düşünüyorum ama sezeryan daha yakın suanlık. Bide canım bende bu ay ist.la gitmeyi düşünyorum. Rapor 28den sonra istiyolar bide rapor 1 hafta gecerliydi.yanlıs hatırlamıyorsam. Benimde tam günüm belli olsun gidip alıcam
anlamı ablasına da uyuyor.duru ve inci.kısa, sade ve kibar. O da ablası gibi akça pakça olursa ona da çok yakışacak gibi..

inci de güzel begendim canım

evet tabi yaa iki canlıyız biz..haklısın takmakta..3.300 de gayet normal benim kızım 2900 dü.ama boyu uzundu.uzun ince bi bebekti.
herman bey hangi doğum şeklini öneriyor.şu epidural normal yada epidural sezeryanlar nasıldır acaba?
benim bildiğimin klasik normal doğumun çok zor olduğu..yada kendi adıma konuşayım ben çokm sancı çektim 2 st te doğuran bi artkadaşı da var 3 günde doğurabilen tanıdığım da..annem de benim için 3 gün sancı çekmiş.sezeryan olucam sanırım çünkü ben 14 st sancı sonunda dayanamayp sezeryan olanlardanım.yani o şanslı kişilerden değilim..

isim konusunda ise haalaa karar veremedim..eşim ne düşünür bilemiycem.duru gibi sade kibar bi isim tercihim..

berrak duruyada yakın anlamdaşmı diyim dil bilgisi konusunda zayıfım ama aynı anlamdalar sanırım duru ve berrak yakın olurlar birbirlerine bence tabi

zeynep ismi çok hoş ama çok eski ve klasik..belki de eskimeyen klasik bi isim..ben de başta zeynep diyordum ama tanıdığım bütün zeynepler teyze.. deniz i ben hep mavi gözlülere yakıştırmışımdır.ama şart değil tabi illa mavi gözlüler koyacak diye.
ben de en çok kızının tercihini beğendim damla güzel..ama insan karar veremiyor ben hala kesin karar veremedim.eşim inciyi beğendi bu arada..

berrak duruyada yakın anlamdaşmı diyim dil bilgisi konusunda zayıfım ama aynı anlamdalar sanırım duru ve berrak yakın olurlar birbirlerine bence tabi

evet yakın hatta çok isterim koymayı ancak biraz ince düşününce vazgeçiosun emin ol.mesela benim kızlık soyadım da başaktı...onunla da dalga geçmi,şlerdi ortaokuldayken.biraz ince düşününce vazgeçiyr insan..

Canım Herman bey normal doğum taraftarı ama epidural mi değilmi bilmiyorum ben direk seeryan oldum Doğa dönmedi diye..

Kızın kapı süsü bizim isim belirlememizi bekliyor :) Bu arada Eşim mavi gözlü daha doğrusu eşimin sülalesi hep renkli gözlü blki bu kızım renkli gözlü olur :) Deniz deriz..

herkse günaydın arkadaşlarım miniklerle nasılsınız umarım güzel bi günümüz olur ve tabiki miniklerimizin tekmeleriyle güzel bi gün geciririz.

Günaydın Elif'cim..
Dün bizim minik cadı ablasını mest etti , ablası elini koyunca ne tekme ne tekme :)
Önümüz de ki hafta tatile gitmeden Herman bey'e görüneceğim bakalım boy kilo sağlık ne durum da :)

aaaayy yerim o tekmeleri doganında cok hosuna gitmiştir. demekki küçük minik ablasınıda biliyo. ayın kacında gidicektiniz canım tatile aaaay amazon club uma gidiceksiniz aklım kaldı orada seneye gitmek istiyorum bu sene imkansız gibi. bizede miniğin gelişimini yazarsın canım en son ne zaman gitmiştin.

Mayısın 15 iydi sanırım.. 15 gün sonra görüşelim demişti Herman bey , ben tatili söyleyince , karnının büyümesi iyiyse ,tansiyonun normalse tatil dönüşü görüşelim dedi ama ben tatilden önce gideceğim aklım da soru işaretleri olmasın.

Vallahi baba elinii koyunca duruyor , abla koyunca kıpırdanıp duruyor :) 30 hafta fotografını önümüzde ki hafta çekip ekleyeceğim bakalım fark olmuşmu göbişte..

Evet amazona yolculuk :) önce iki gün İzmir...oradan arkadaşlarla Amazon Allah nasip ederse...

Son düzenleme:

evet bencede git canım sürekli düşünücen orada. :))) babaya naz yapıyo sizde bayan dayanısması fazla olucak baksana :))baba düşünsün artık... aaay ne gzel bol bol dinlen keyfini benim içinde cıkar güzel yolculuk gecirirsiniz inş. izmire ucakmı arabaylamı gidiceksiniz canım

Yolculuk arabamızla olacak :)
Şirket arabalarından biri ile gitmeyi istiyorum bagajları büyük diye ama eşimi ikna edemedim..yayıla yayıla giderdik dedim nıccc ikna olmadı :)

merhabalar herkese merhaba canım,

zaten doktorlar hep normal diyor ama gel gör ki o sancı yok mu intihar etmek isityor insan kurtulmak için..hele bi de uzun sirerrse..o yüzden ben de sezeryan olmak istiyorum ama bu sefer genel anestezi ile değil de epidural sezeryan nasıl olur onu doktoruma soracağım.bizim adanadan umutlarımız tükendi ama benim ufacık da olsa umudum var..yani doğumumu orda yapmak isterdim.olmazsa da eylülde çıkar tayin ama kasımda gidilir doğum yine burda..doktorum doğum için de çok tercih edilen bi doktor ona güveniyorum da ben burda doğum yapmak istemiyrm ama ne olursa olsun hayırlısı olsun diyelim..bu arada yarın şeker yüklemesi olacak muhtemelen 23 haftada yaplması lazım benim de 23 hafta zaten..ilaç falan da yazdırıcam.doğum hakkında soru sorucam ne olur ne olmaz uçak için rapor almam gerekebilr süre sıkıntı olmazsa tabi..çünkü adana olmayacak gibi bu yüzden bu ayın sonunda gidicem balıkesire.burası doğal klimalı şehir..çok soğuk ALLAHımdan dileğim şöyle sıcak bir yer olsun bursa, antalya ilk etapta istediklerimdi.(izmir zor bizim için)bursa antalya yada adana olursa çok mutlu olucam..

Yolculuk arabamızla olacak :)
Şirket arabalarından biri ile gitmeyi istiyorum bagajları büyük diye ama eşimi ikna edemedim..yayıla yayıla giderdik dedim nıccc ikna olmadı :)

istanbuldan izmir e dinlene dinlene gidrsiniz güzel olur.ben vandan izmir e cesaret edemiyrm doğrusu..

bu arada gitti gidiyrdan aldığım hamile mayom geldi.piyasada hamile mayoları 150 lira civarıyken ben gg dan 50 liraya aldım çok da iyi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…