- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
Canım Herman bey normal doğum taraftarı ama epidural mi değilmi bilmiyorum ben direk seeryan oldum Doğa dönmedi diye..
Kızın kapı süsü bizim isim belirlememizi bekliyor :) Bu arada Eşim mavi gözlü daha doğrusu eşimin sülalesi hep renkli gözlü blki bu kızım renkli gözlü olur :) Deniz deriz..
evet yolculuk uzun güzel olurdu büyük olsaydı hayırlı yolculuklar canım şimdiden inş.güzel keyifli gecer.uzun yola gitmek zor yayolculuk arabamızla olacak :)
şirket arabalarından biri ile gitmeyi istiyorum bagajları büyük diye ama eşimi ikna edemedim..yayıla yayıla giderdik dedim nıccc ikna olmadı :)
ben genel anestezi ile yapılan sezeryandan çok epidural sezeryan ile doğum yapmak istiyrm.genelde tamamen uyuyorsunuz bebeğin ilk sesini duymuyrsunuz ilk siz görmüyrsuz bebeği.işte normal doğumda da bebeği görebiliyorz.epiduralda lokal yani bölgesel uyşturuluyrz ve bebeği alırlarken görbeiliyrz.
Hem genelde uyanmak sıkıntı.uyanınca yoğun bi boğaz ağrısı oluyr o yüzden ben epidural sezeryan isitiyrm bakalım doktorum ne diyecek?
merhabalar herkese merhaba canım,
zaten doktorlar hep normal diyor ama gel gör ki o sancı yok mu intihar etmek isityor insan kurtulmak için..hele bi de uzun sirerrse..o yüzden ben de sezeryan olmak istiyorum ama bu sefer genel anestezi ile değil de epidural sezeryan nasıl olur onu doktoruma soracağım.bizim adanadan umutlarımız tükendi ama benim ufacık da olsa umudum var..yani doğumumu orda yapmak isterdim.olmazsa da eylülde çıkar tayin ama kasımda gidilir doğum yine burda..doktorum doğum için de çok tercih edilen bi doktor ona güveniyorum da ben burda doğum yapmak istemiyrm ama ne olursa olsun hayırlısı olsun diyelim..bu arada yarın şeker yüklemesi olacak muhtemelen 23 haftada yaplması lazım benim de 23 hafta zaten..ilaç falan da yazdırıcam.doğum hakkında soru sorucam ne olur ne olmaz uçak için rapor almam gerekebilr süre sıkıntı olmazsa tabi..çünkü adana olmayacak gibi bu yüzden bu ayın sonunda gidicem balıkesire.burası doğal klimalı şehir..çok soğuk ALLAHımdan dileğim şöyle sıcak bir yer olsun bursa, antalya ilk etapta istediklerimdi.(izmir zor bizim için)bursa antalya yada adana olursa çok mutlu olucam..
istanbuldan izmir e dinlene dinlene gidrsiniz güzel olur.ben vandan izmir e cesaret edemiyrm doğrusu..
bu arada gitti gidiyrdan aldığım hamile mayom geldi.piyasada hamile mayoları 150 lira civarıyken ben gg dan 50 liraya aldım çok da iyi oldu...
İNCİ Yİ eşim çok beğendi bu arada.şimdilik inci kararım değişmezse tabii..
iyi de ben foto eklemeyi bilmiyorum.
bilgisayardan ekleyeyim diyorum ama o da telefonum kızımın sayesinde çok kötü olduğu için bilgisayar bağlatısı yok.2 telefonumu sağolsun bi sürahiye bir de turşı suyuna attı ben de kötü bi tel.kullanıyrm.ancak eşim gelince onun tel.inden çekip gönderebilrim yada bilmem başka yolu var mı resim yüklemenin?
bende isim konusunda bi karara vardım ama önce tavsiye bekliyorum kocişede sormadım kabul eder heralde az önce bi arkadaşım uydu dedi nisa gül nasıl kocam nisayı begenmişti gülde güzel anlamı gül kadın oluyor. arapçada nisa kadın demekmiş. isimde arapça anlamlıda olsun isterim nisa ve gül uydumu sizce 2 isim koymak iyi bi fikirmi
iyi de ben foto eklemeyi bilmiyorum.
bilgisayardan ekleyeyim diyorum ama o da telefonum kızımın sayesinde çok kötü olduğu için bilgisayar bağlatısı yok.2 telefonumu sağolsun bi sürahiye bir de turşı suyuna attı ben de kötü bi tel.kullanıyrm.ancak eşim gelince onun tel.inden çekip gönderebilrim yada bilmem başka yolu var mı resim yüklemenin?
bitane mayo gördüm siyahmı rengi
nurbanu pek sıcak gelmedi. aaay kim bilir daha ne kadar değişicek bu isim mevzusu nisa gül olursa sadece nisa yada gül diye cagırıcam 2.isim sırf annem için adı gül belki bidaha kızım olmaz pişman olurum koymadım diye eşim nasıl olsa kızda bana bıraktı erkek olursada onun babasının adını düşünüyoduk bilmiyorumki nasıl yapıcam.Benim soyadım gül :),,
Nisagül olur :)ama telafuzu biraz zor gibi
Arkadaşımın kızının adı nurbanu...tek isim..bu sanki daha kolay telaffuz ediliyor..
Elif tarif etmiş :) ama olduki yapamadın bana mail atabilirsin ben eklerim senin yerine..
evet siyah göğüs altında da beyaz bi şerit var.tam üstüme göre oldu.zaten orda belli. satıcının adını burda yazamoyrz sanırım.ama belli yani n ile başlıyr markası da...
eşim gelsin onun tel.inden pc ye yükleyip eklerim.sağolun kızlar..
:) Bende pazartesi koyucam :) bakalım ben de ki farkları görebilecekmisiniz...
kilo konusunda bence fark yok ama göbek büyümüştür merak ediyorum ccooooook. göbek deliğimin altının oldugu karın bölgem 3 aylıkken 100 cmdidün ölçüm 109 olmuş ama göbeğimi artık tutamıyorum fırlıyo hep serbst bırakıyorum bende aaay şenay 3 gündür mide yanmalarından uyuyamıyorum benim minikmi cok yukarda bilmiyorum ama tam suan gögüs kafesindeki kemikler varya tam oraya kadar cıktı gecen hafta öylemiydi sendede. m,de yanman varmı kızartma ve yaglı seyler yemeyin diyolar ama kızartmadan sonra hiç olmuyo genelde akşam yemeğinden sonra oluyo bide öğleden sonra cok acıkırsam vuruyo ama daha cok akşam rahatsız oluyorum hem midem hem bogazım yanıyo yarın doktoru arıcam ilaç tavsiye eder belki
Elif'cim bende geçen hafta oldu , felaketti , reflü dedim herhalde , bogazda yanma yemek yedikten sonra..şükür bir kaç gün sonra geçti.
Bence hemen ilac alma birkaç gün bekle baktın geçmedi o zaman danış doktoruna..
* Hastahane çıkışı araştırması içindeyim bu ara :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?