Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

evet belki mavi gözlü olur öyle olunca deniz ismi de çok yakışır...

ben genel anestezi ile yapılan sezeryandan çok epidural sezeryan ile doğum yapmak istiyrm.genelde tamamen uyuyorsunuz bebeğin ilk sesini duymuyrsunuz ilk siz görmüyrsuz bebeği.işte normal doğumda da bebeği görebiliyorz.epiduralda lokal yani bölgesel uyşturuluyrz ve bebeği alırlarken görbeiliyrz.
hem genelde uyanmak sıkıntı.uyanınca yoğun bi boğaz ağrısı oluyr o yüzden ben epidural sezeryan isitiyrm bakalım doktorum ne diyecek?

yolculuk arabamızla olacak :)
şirket arabalarından biri ile gitmeyi istiyorum bagajları büyük diye ama eşimi ikna edemedim..yayıla yayıla giderdik dedim nıccc ikna olmadı :)
evet yolculuk uzun güzel olurdu büyük olsaydı hayırlı yolculuklar canım şimdiden inş.güzel keyifli gecer.uzun yola gitmek zor ya

bende büyük ihtimal epidural sezeryan yapıcam. Isteğe baglı sezeryan kalktı diyolar ama ben ikna edeim gerkirse kocamda konusur o mutlaka ikna eder. Varmı hala o durum isteğe baglı sezeryan olmama işi. Normal dogumdan cok korkuyorum epidural normal dogumda oluyo sancı cekiyosun gene sanırım ıkınmayıda hissediyosun bi acı olmuyo oda cazip geliyo ama sancı nasıl bişey bilmiyorum saatlerce cekenler var ben o sanslı kesimmiyim bilmiyorum anneme cektiysem cok sancım olmaz ama herkesin bünyesi farklı. Sennde zor gecti galiba dogumun ( nasıl psikolojisi bozuluyo insanın

Sevimcim ben uyuyayım uyanayım bebek yanım da olsun istiyorum :))) etrafımda ki o hangameyi uyanınca yaşayayım :)

Fotoğraf isterizzz....:)

İNCİ Yİ eşim çok beğendi bu arada.şimdilik inci kararım değişmezse tabii..

İnci güzel isim...:) ben de beğendim bizimki de büyük ihitmal Damla ve Deniz olacak :) ikisine kadar indim ben :)

bende isim konusunda bi karara vardım ama önce tavsiye bekliyorum kocişede sormadım kabul eder heralde az önce bi arkadaşım uydu dedi nisa gül nasıl kocam nisayı begenmişti gülde güzel anlamı gül kadın oluyor. arapçada nisa kadın demekmiş. isimde arapça anlamlıda olsun isterim nisa ve gül uydumu sizce 2 isim koymak iyi bi fikirmi

iyi de ben foto eklemeyi bilmiyorum.
bilgisayardan ekleyeyim diyorum ama o da telefonum kızımın sayesinde çok kötü olduğu için bilgisayar bağlatısı yok.2 telefonumu sağolsun bi sürahiye bir de turşı suyuna attı ben de kötü bi tel.kullanıyrm.ancak eşim gelince onun tel.inden çekip gönderebilrim yada bilmem başka yolu var mı resim yüklemenin?

canım gitti gidiyorda resmi varsa pc ye yükle sonra bize mesaj yazdıgın yerin altında eklenti ekle yazar ona basıyosun resmi seciyosun yükle diyosun yükleniyo sonra mesajı gönder

Benim soyadım gül :),,
Nisagül olur :)ama telafuzu biraz zor gibi
Arkadaşımın kızının adı nurbanu...tek isim..bu sanki daha kolay telaffuz ediliyor..

Elif tarif etmiş :) ama olduki yapamadın bana mail atabilirsin ben eklerim senin yerine..

nurbanu pek sıcak gelmedi. aaay kim bilir daha ne kadar değişicek bu isim mevzusu nisa gül olursa sadece nisa yada gül diye cagırıcam 2.isim sırf annem için adı gül belki bidaha kızım olmaz pişman olurum koymadım diye eşim nasıl olsa kızda bana bıraktı erkek olursada onun babasının adını düşünüyoduk bilmiyorumki nasıl yapıcam.
evet siyah göğüs altında da beyaz bi şerit var.tam üstüme göre oldu.zaten orda belli. satıcının adını burda yazamoyrz sanırım.ama belli yani n ile başlıyr markası da...

evet buldum eklimi canım

buarada kızlar göbüşü 29 haftalıkken koyucam 1 ay olmuş oluyo bakalım 10 farkı bulabilcekmiyizkesin 10 fark vardır.bugün 28 hafta 1 gün olduk.

:) Bende pazartesi koyucam :) bakalım ben de ki farkları görebilecekmisiniz...

kilo konusunda bence fark yok ama göbek büyümüştür merak ediyorum ccooooook. göbek deliğimin altının oldugu karın bölgem 3 aylıkken 100 cmdi dün ölçüm 109 olmuş ama göbeğimi artık tutamıyorum fırlıyo hep serbst bırakıyorum bende aaay şenay 3 gündür mide yanmalarından uyuyamıyorum benim minikmi cok yukarda bilmiyorum ama tam suan gögüs kafesindeki kemikler varya tam oraya kadar cıktı gecen hafta öylemiydi sendede. m,de yanman varmı kızartma ve yaglı seyler yemeyin diyolar ama kızartmadan sonra hiç olmuyo genelde akşam yemeğinden sonra oluyo bide öğleden sonra cok acıkırsam vuruyo ama daha cok akşam rahatsız oluyorum hem midem hem bogazım yanıyo yarın doktoru arıcam ilaç tavsiye eder belki

Son düzenleme:

Elif'cim bende geçen hafta oldu , felaketti , reflü dedim herhalde , bogazda yanma yemek yedikten sonra..şükür bir kaç gün sonra geçti.
Bence hemen ilac alma birkaç gün bekle baktın geçmedi o zaman danış doktoruna..

* Hastahane çıkışı araştırması içindeyim bu ara :))))

:)) hastane çıkısı istediğim gibi bulamazsam ben set yapıcam mecbur. bizim burada bi civil magazası var bakalım. markafoniye bakıyorum suan mothercare diye bi marka var onda kesin vardır istersen bak bi canım. gecici bişeyse beklerim ama her akşam dayanamıyorum öyle bi yanma ki ne yatabiliyorum ne oturab,liyorum. biraz daha beklim ozaman sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…