Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

mothercare çok pahalı bir markadır :) Doğa bir kaç parça şey almışlığım vardır ama çok pahalı olduğu için devam etmemişimdir :)

İstanbul Ümraniye de güzel çocuk mağazaları var buralara bakarım artık :)

evet canım bende bi ümraniyeliyim zaten 3 4 tane magaza olması lazım belkide fazla olmustur. Bazen mothercare markasını takp ediyorum internet magazasında uygun veriyolar fiyatları. Bu ay gitmek istiyorum ist.la annecimle ümraniyeyi altüst edicez gene belki cogu seyi oradan alırım durum kocama baglı bebeğimiz için kesenin agzını acıcak bakalım ne olucak bilmiyorum.

Merhaba güzel anneler tatlı minikler güzel bi gün bizlerle olsun. Günümüz hayırlı huzurlu mutlu veee bol tekmeli gecsin inş.:))

Açar annesi açar , ilk aylar da çok fazla şey alma çok hızlı büyüyorlar , alttan çıtçıtlı bady yada tulum alacaksan çok alma , boyu uzayınca bady- tulum giydiremiyorsun çocuk ikiye katlanıyor için de , ikili takımlar daha kullanışlı oluyor , boy uzasa bile bir süre daha giydirebiliyorsun.. aklın da bulunsun canım.

elif şenay merhaba kzlar,

benim bügün şeker yüklemem vardı.bakalım ne olacak.öğleden sonra sonuç alıcam

bakın bi ortak noktamız daha. ben de ist dayken ümraniyede yaşıyordm.orda pamidor var uygun olarak.belis bebe var tüm bebek ürünlerinin olduğu.belis bebede kız çocuklarına göre idil bebenin ürünlerine bayılıyorum 4 yaşa kadar öyle şeker ürünleri var ki..

ama ben 2.ye 1.ninkileri giydirmeyi düşünrym.fazla bi şey alma taraftarı değilm çok çabuk büyüyorlar çünkü..alsam da fazla almam.çünkü ilki 2 tarafın da ilk torunu olduğu için hem biz, hem kayınvaldemler hem de annemler aldılar yeterince var kıyafet.ben tulumları seviyrm çünkü çocuğun karnını belini tutuyor.hele küçükken daha güzel oluyor..

ben yenişdoğan takımı olarak duruya pahalı bi şey almıştım ama şimdiki aklım olsa almam.gerek yok çünkü..büyüdükçe zaten onları giydirmek süslemek çok güzel olyor.dantelli sevimli donlar etekler ellbseler kızların alternatifi çok.

Bende de bir sürü şey var daha miniğe bir iğne bile almadım :) sadece hastahane çıkışı alacağım sanırım bir de bez :)))

bir de mayomun fotosunu koyamıyrm çünkü eşimden veto yedim..

Üstünde istemedik fotoyuuu :) enişte yanlış anladı bizi :)))

:) Beyler ne derse o..

Kızımı almaya gideceğim okula , İstanbul yağmurlu ve kapalı bugün , ordan eve geceriz , yarın yeni komşularım hoşgeldine gelecekler bana :) hazırlık yapmam lazım..

kızlar şeker yüklemesi sonuçlarınız nasıl çıktı sizin?

az önce sonuçlarımı aldım açlık 80, yükleme sonucu 109 doktorum normal dedi.zaten sınır 140 mış..

yalnız benim idrar sonucumda bakteri yaygın çıktı doktorum ilaç verdi.

bu arada uçağa binebilir raporumu da gitmişken aldım.tarihi ötelettirdim 29 u gibi gidicem 25 haziran olarak aldım.öyle yazdı sekreter..

:) Beyler ne derse o..

Kızımı almaya gideceğim okula , İstanbul yağmurlu ve kapalı bugün , ordan eve geceriz , yarın yeni komşularım hoşgeldine gelecekler bana :) hazırlık yapmam lazım..

iyi hadi pastalar kekler gelir bakalım çay saati..

Şenay cım senin şekerin nasıldı açlık tokluk?..

evet tulumlar güzel oluyo ama hep arkadaşlarımda öyle diyo alt üst daha kullanıslı diyolar. öyle bi liste yaptım ki 5 tulum 5 alt üst takım 3 pijama tak. 2 hastane cıkısı yazdım 15 tane iç zıbın yazdım fazla oldu galiba :)))evet fazla kullanamicam gibime geliyo ama kaç tane alıcamda bilmiyorum ki
merhaba canım evet pamidor var bikaç magaza daha var igdaşı biliyosundur eski igdaş oldu şimdi yıktılar meydan yaptılar tam onun karsısında bi mağaza var baya büyük gittiğimde gidicem oraya mutlaka. Durununkileri giydiricen için sanslısın canım fazla bişey almıcaksın. Cok ucuk fiyatta bişey almam zaten ama neyden nekadar alıcam bilmiyorum alısveriş yapmak bizde biraz zor oluyo eşim sagolsun pek sevmez eşyaya ihtiyaç olursa nasıl karsılıcam bilmiyorum oyüzden 3 ay giyebilecek kadar bişey alsam yeterlidir bana. Aaaayyyy o tombiş bacakları o poposu nede şeker durur o süslü donlarla elbiselerlee aaahhh bide o günleri görebilsek kısmet olursa seneye görücez o hallerini cok merak ediyorum o bacakları ısırmamak için kendimi nasıl zaptedicem bilmiyorum
:) beyler ne derse o..

Kızımı almaya gideceğim okula , istanbul yağmurlu ve kapalı bugün , ordan eve geceriz , yarın yeni komşularım hoşgeldine gelecekler bana :) hazırlık yapmam lazım..
evet yagmur gelmiş annecimden aldım haberi burasıda cok sıcak yaz gibi. Pogaça börek kek pasta zamanı yarın bende bugün kek yapmak istiyorum bakalım.kolay gelsin canım güzel sohbetler

canım benim sonucum 79 cıkmıstı. Hmm iyi fikir onu hiç düşünemedim tarihi gec yazarsa sıkıntı olmaz ozaman bende öyle yaparım heralde

bence tulum daha kullanışlı.çocuğun göbeğini belini tutuyor.çabuk büyüme durumuna karşı da ayaksız tulumlardan alabiliriz.

buralar daha yeni yeni ısınıyor.geçen n hafta göle gittik.göl kenarında dondum resmen.milleti girdi ben girmedim.girmek için o kadar can atsam da..gerçi her çıkan başım dönüyor falan dedi.sodalı ya suyu deniz gibi değil..herhalde beni daha çok etkilerdi ancak göl kenarında oturmak da üşümem için yetti de arttı bile..sora öksürük nöbetleri..hatta bu sabah radyoloji doktoru sigara mı içiyorsunuz diye sordu.ayrıntılı ult.da..hayatta en nefret ettiğim şey sigara ve içki..bırak hamileliği hamile olmasam bile hayatımda hiç denemdeim kokularından da nefret ederim içenleri uyarırm gerekirse azarlarım..hah dedim içimden dr a tam adamaına sordun..

neyse kız senin 79 iyymiş açlık mı yüklemeden sonraki mi?

hah bi de bunlar yetmiyomuş gibi idrar yolu enfeksiyornu çıktı bir bu eksikti..

hadi ya baya soguk demekki yaza girdik sonucta inş.gönlündeki biyere gidersnz canım. yüklemeyi söyle anlatım. ilk 1.saatte 106 2.saatte 98 idi en son 3.alınan kanda 79 cıktı
hah bi de bunlar yetmiyomuş gibi idrar yolu enfeksiyornu çıktı bir bu eksikti..
benimde hamilelik basından beri vardı cok sükür gecti ilaç verdi dimi canım. bol bol su iç bide ben son tahlilimden sonra doktor sıkıntısı cektim enfeksiyonum kendi kendine gecti o arada.. bol su içtiğim için gecmiştir heralde
özellikle yeni doğandan 1 yaşına kadar ayaksız tulum ve zıbınlar da çok kullanışlı..

cokta güzel oluyorla ama cesaret edemiyorum da doktor uzun boylu dedi son durumunu bilmiyorum tabi belki kilosuda etkilicek nasıl uygun kıyafet bulucam bilmyrm

benim kan değerleri de seninki gibi o zaman..

bebeğin boyuyla ilgili sıkıntı olmaz duru da uzun doğdu.ben ilk zamanlar hep tulum giyidiriyordum hiç hatırlmıyorum ikili giydirdiğimi ilk zamanlar...zıbın tulum ve yelek en çok giydirdiklerimdi..her aya göre tulum var.ayaksızlarda hiç sorun olmuyor çünkü insan baldırından bacağından değil göbeğinden belinden hasta olur.çocuk uzasa kısa gelse de..gerçi ikiliyi de zıbından sonra giydirrsen yine sorun çıkmaz.onda da kısalma durumu var. sanki tulum daha çok koruyor ilk zamanlar.

van ile ilgili de evet soğuk bir yer yazsın serin, kışın da soğuk..
o gün gittiğimizde göl kenarı başta iyiydi oturdukça öyle rüzgar esti ki dondum resmen millet tedbirli gelmiş.ben geirmedim yanımda bi şey.ondan büyük ihitmal.soğuğu depremi bitmiyor.az önce deprem oldu. millet dışarı çıktı.benim ilk yaptığım kızımın üstüne kendimi siper etmek oldu.çok korktum.uzun zamandan beri ilk defa olmuştuALLAH tan kısa sürdü çok şiddetli değildi ama biyük deprem yaşamış bi şehir olarak korkuyoruz.o yüzden burdan gitmak isitiyorum bi an önce..daha sıcak ve depremin olmadığı bi yere.adana, antalya yada bursa olsa çoook mutlu olacağım inşallah olur.bakalım zaman ne gösterecek?

aaayyy büyük geçmiş olsun canım iyisinizidr umarım bende ist.da yasamıstım o korkuyu 99 depreminde küçüktüm bide ilk defa yasamıstım. duru cok etkilenmiştir her seferinde heralde ne oldugunu tam anlayamamıstır da canım ya. allah yardımcınız olsun van depreminde sıkıntınız oldumu peki. giysi konusunda haklısın aslında bel daha korusunması gerek. bebişimiz oldugunda yeni evimizde olucak kısmetse tabi evin ortamınıda bilmiyorum ki . alısverişe gittiğimde tasınmıs oluruz da ona göre bişeyler alırım. bide hediye falan da getiriyolar ya daha cok neler geliyo canım bilgin varmı ona görede sayıyı azaltım yada arttırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…