- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
aaayyy büyük geçmiş olsun canım iyisinizidr umarım bende ist.da yasamıstım o korkuyu 99 depreminde küçüktüm bide ilk defa yasamıstım. duru cok etkilenmiştir her seferinde heralde ne oldugunu tam anlayamamıstır da canım ya. allah yardımcınız olsun van depreminde sıkıntınız oldumu peki. giysi konusunda haklısın aslında bel daha korusunması gerek. bebişimiz oldugunda yeni evimizde olucak kısmetse tabi evin ortamınıda bilmiyorum ki . alısverişe gittiğimde tasınmıs oluruz da ona göre bişeyler alırım. bide hediye falan da getiriyolar ya daha cok neler geliyo canım bilgin varmı ona görede sayıyı azaltım yada arttırayım
sağol canım
geçen yılki ilk büyük depremde vandaydık ilkinden sora kaçtık zaten biliyosun 2 tane büyük deprem oldu.ilk depremde evdeydik.vitrin devrildi duvarlar çatladı.herkes dışarı çıktı.ortalık mahşer günü gibiydi.ALLAH bir daha yaşatmasın..evi değiştirdik zaten sonra..artçılar da korkmak için yetiiyor da artıyotr bile..uzun zamandır olmuyordu dün yine bi yoklayayım dedi sanırsam.duru depremin ne olduğunu anlamadığından etkilenmedi.iyi de oldu..
getiren daha çok altın getirdi.ilk zamanlardaki kıyafetleri daha çok ben aldım.ama eğer samimiyetin varsa söyleyebilirsin şuna ihtiyaç var diye.zaten düşünceli biri sorar bebeğin neyi eksik diye.bazen bi bez bile çok şey ifade eder.çok aşırı alma bence çabuk biyiorlar çünkü ihityacı kadar yeter ama insan ilk çocuğu olunca alası geliyor tahmin edeb,ilyirm.
bende iyi anlıyorum canım insan her sallantıda panikliyo gece korkarak yatıyo. allah herkesin yardımcısı olsun inş. hala toparlanamayanlar vardır cok zor bi durum. depremi yasadıgım için rizedede bikaç hafif sallantı oldu artçı diyelim okadar etkilendimki bi kaç gece giysilerimizi cüzdanlarımızı kapının yanına bıraktım eşime tembih ettim. onlar hiç deprem yasamamıslar burada o yüzden panikleri fazla olmadı ama ben kendi kendime bile sanki deprem olmus gibi hissettiğim oldu ama olmadı insan cok etkileniyo daha büyük acılar yasatmasın. elimde olsa bebeğimi kimsenin gelip görmesinide istemem hediye eksik kalsın ama şimdi görümceler falan diyo ordan buradanda gelir zaten cok sıkma kendini diyolar. neyin eksik diye sorulacak kadar düşünceli değil canım hiçbiri neyse germeyeyim gene kendimisağol canım
geçen yılki ilk büyük depremde vandaydık ilkinden sora kaçtık zaten biliyosun 2 tane büyük deprem oldu.ilk depremde evdeydik.vitrin devrildi duvarlar çatladı.herkes dışarı çıktı.ortalık mahşer günü gibiydi.ALLAH bir daha yaşatmasın..evi değiştirdik zaten sonra..artçılar da korkmak için yetiiyor da artıyotr bile..uzun zamandır olmuyordu dün yine bi yoklayayım dedi sanırsam.duru depremin ne olduğunu anlamadığından etkilenmedi.iyi de oldu..
getiren daha çok altın getirdi.ilk zamanlardaki kıyafetleri daha çok ben aldım.ama eğer samimiyetin varsa söyleyebilirsin şuna ihtiyaç var diye.zaten düşünceli biri sorar bebeğin neyi eksik diye.bazen bi bez bile çok şey ifade eder.çok aşırı alma bence çabuk biyiorlar çünkü ihityacı kadar yeter ama insan ilk çocuğu olunca alası geliyor tahmin edeb,ilyirm.
hadi ya ozaman her ay için getiren olabilir ben gene kendi kafamdaki gibi yapim dediğin gibi fazla abartmadan kararınca alırım diyorum ya zaten 3 ay giyebilecek kadar olsun sonra hastaneye gittiğimizde her seferinde bikaç bişey alsam gene idare eder. yazık olur aldıklarımı giydiremezsemde ama insan dediğin gibi ilk cocuk ya dayanamıyo alıyo gene simdiden 7 tane takımımızı var aslında cinsiyeti belli olmadan bişeyler almıstım. suan dogsa bile 3 gün giydirecek bişeyler var:)) cok şükür bakalım haa bide çanta cok önemli burada nasıl hazırladık paylaşalım eksiklerimizi görelimbir de kıyafet olrak duruya mesela 2 yaş elbiseleri etekleri falan gelmişti onlar geldi aklıma şimdi..
güünayydııııııııııın herkese,günaydın Şeynay Elif..
nihayet burda da hava sıcak diyebiliyoruz artık.dün ilk defa terledim.
sizler nasılsınız minikler imiz ne alemde?
bu arada bi kitaba başladım leyla navaronun beni gerçekten duyuyor musun diye..0-6 yaş çocuk eğitimiyle ilgili çok akıcı bi dille anlatmış..okumanızı tavsiye ederim..çünkü son zamanlarda kızıma karşı biraz hoşgörüsüz olmuştum hem hamilelik iş güç ev falan derken..umarım olumlu etkisi olur.çok güzel yorumları var kitabın..
bir de inci ismi için haalaa kararsızım.zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya.beğenen de var beğenmeyen de..
bi arkadaşım da ulaşılması zor olur inciler.zarif ki,bar bi isim dedi.başka bi arkadaşım direk koyma dedi.gerçi o duruyu da başta beğenmemişti.benim tanıdığım inci,amcamın eşi..bi tek..bakalım ne olacak doğuma kadar...
Günaydın bayanlar günaydın minikleeeerr
şenaycım normalde iyiyim ama 2 gündür uyku denen bişey yokgenede idare ediyoruz cok şükür ilacımı içmeme ragmen cok şiddetli ağrılarım var yarın doktorumu arıcam normalmi bi sorucam. Sizler nasılsınız ikram günü nasıl gecti canım
sevimcim havaalrın düzelmesine sevindim buradada 2 gündür hava bozuk ama genede ben memnunum tam benim havam ne aşırı yagmur var ne sıcak serin cok sükür. Inci ismi bencede kibar ve zarif bence koyabilirsin ben begendim. Bende buaralar isim arıyorum artık eslem koymicam sanırım bakalım. Kitap için okumakta fayda var aslında kendimi okdar bosladım ki. Insan evde oturdukça kendine güvenini kaybediyo ve pasifleşiyo sanırım ben böyle oldum.önceden derdim hamileliğimde kitap okucam bol bol diye ama nerdeyse dogucak minik bişey alıpta okumadım( bebeğe yapmak istediğin seyler var sanki cok meşgulumde vakit ayıramıyorum cok kızıyorum kendime ( acil tempo lazım bana
Günaydın Sevim'cim...şu anda ikimiz de aynı kitabı okuyoruz :))) hatta kitabı üç yıl önce aldım defalarca başladım ama bir türlü sonunu getiremedim bu yaz inşallah bitecek :)
İsim konusun da senin gönlünden ne geçiyorsa o olsun , daha zamanımız var buluruz kızlara güzel bir isim merak etme..
Bizde de son günler de DEFNE ismi revaçta :) bakalım ne olacak.
Günaydın Elif'cim...ikram günü bir sürü afacanla yorucu geçti :) yeni komşuları tanımak keyifliydi..iki tanesi ile anlaşıyordum , yine ikisini gözüm tuttu :)))
İstanbul da da havalar çok sıcak gidiyor , çarşamba akşamı yola çıkıyoruz 15 gün olmayacağım ama laptopu yanıma alacağım bol bol yazmaya gayret ederim , Elif'cim senin içinn bol bol amazonu çekeyim bu sefer :) kimbilir seneye buluşuruz belki ne dersin :)
Günaydın bayanlar günaydın minikleeeerr
şenaycım normalde iyiyim ama 2 gündür uyku denen bişey yokgenede idare ediyoruz cok şükür ilacımı içmeme ragmen cok şiddetli ağrılarım var yarın doktorumu arıcam normalmi bi sorucam. Sizler nasılsınız ikram günü nasıl gecti canım
sevimcim havaalrın düzelmesine sevindim buradada 2 gündür hava bozuk ama genede ben memnunum tam benim havam ne aşırı yagmur var ne sıcak serin cok sükür. Inci ismi bencede kibar ve zarif bence koyabilirsin ben begendim. Bende buaralar isim arıyorum artık eslem koymicam sanırım bakalım. Kitap için okumakta fayda var aslında kendimi okdar bosladım ki. Insan evde oturdukça kendine güvenini kaybediyo ve pasifleşiyo sanırım ben böyle oldum.önceden derdim hamileliğimde kitap okucam bol bol diye ama nerdeyse dogucak minik bişey alıpta okumadım( bebeğe yapmak istediğin seyler var sanki cok meşgulumde vakit ayıramıyorum cok kızıyorum kendime ( acil tempo lazım bana
nasılsınız kızlar nasıl geçiyor bakalım günleriniz??ben haftasonu tatile çıktım gidiş dönüş 10 saatlik bir yoldu çok şükür iyiyim etkilenmedim pek fazla ama denize girmeye cesaret edemedim çok soğuktu bende güneşlendim göbeğimi güneşlendirdim :)
birşey sorucam haftaya eşim motoruyla antalya manavgat motor festivaline gidicek 3 gün kalıcak benimde onunla gitmemi çok istiyor bende çok istiyorum tabi ben arabayla gidicem motorla değil :) sizce 3 gün çadırda kalmak falan uygun olur mu zorlanır mıyım acaba ya da bi zararı olur mu çok kararsız kaldım
sevindim canım atalarımız ev alma komsu al demişler umarım hepte iyi anlasırsınız. yeni komsu diyince yenimi tasındın o bölgeye gelenlermi yeniydi canım. yarın akşam gidiyosunuz yani. hadi hayırlı yolculuklar şimdiden umarım cok yorucu gecmez. valla ben cok cok isterim hem beraber olmus yeni bi dostluk kurarız ama eşim konusunda biraz şüphem var aslında benden daha fazla uyumludur herkesle fazlasıyla anlasır ama bazı tabuları var ama genede yok yok dememek lazım beraber olmayı cok isterim miniklerimizle güzel bi tatilimiz olur ben seneye ikna edicem orası kesin amazonu cok begendim tam benim istediğim gibi bi yer herseyiyle kusursuz hatta bbenim için umarım bulusuruz arkadaşlıgımız lafta kalsın istememGünaydın Sevim'cim...şu anda ikimiz de aynı kitabı okuyoruz :))) hatta kitabı üç yıl önce aldım defalarca başladım ama bir türlü sonunu getiremedim bu yaz inşallah bitecek :)
İsim konusun da senin gönlünden ne geçiyorsa o olsun , daha zamanımız var buluruz kızlara güzel bir isim merak etme..
Bizde de son günler de DEFNE ismi revaçta :) bakalım ne olacak.
Günaydın Elif'cim...ikram günü bir sürü afacanla yorucu geçti :) yeni komşuları tanımak keyifliydi..iki tanesi ile anlaşıyordum , yine ikisini gözüm tuttu :)))
İstanbul da da havalar çok sıcak gidiyor , çarşamba akşamı yola çıkıyoruz 15 gün olmayacağım ama laptopu yanıma alacağım bol bol yazmaya gayret ederim , Elif'cim senin içinn bol bol amazonu çekeyim bu sefer :) kimbilir seneye buluşuruz belki ne dersin :)
cok sagol canım aman sende dikkat et orasıda diyosun malum tam ısınmadı hemen hastalık kapabilirsin. burada hava sıcak oldugunda cam acık yatamıyoruz bile. sivrisinek okadar cokki her akşam tablet takıyoruz sivrisinek bi taraftan sinek bi taraftan bulandım cok sıcaktanda yatamıyo insan camı pencereyi rahatca acamıyoruzdikkat et kendine canım
ben gece yatarken camı açık unutmuşum ilk kez.sabah yoğun bi burun akıntısıyl uyandım..sora kızımın yemediği bebebüskivisini yiyeyim dedim demez olaydım.ondan 10 dak.sora istifra..hadi hamilelğin getirdiği bi sorun olsa tamam dicem ama o da hassas yapıypr doğru.hep benim ihmalkarlığım.Allah tan kızıma düzenli ilaç veriyorum korudu galiba ona bi şey olmadı.aman obna olmasın da..
sen kendine dikkat et
çok geçmiş olsun ilacını falan düzenli al, istirahatini et.
iyiyiz canım oohh güzel bi dinlenmişsindir. ben kendim için öyle bi durum olsaydı bi daha düşünürdüm eşimi yanlız bırakmak istemezdim oyüzdende cadırda kendi rahatıma uygun bişeyler yapabilirsem onu planlardım cabuk agrım baslıyo oyüzden hep dinleniyorum ben sende aynısındır heralde dinlenmeye fazla ihtiyaç oluyo eger cadırda o ortamı saglayacaksan neden olmasın canım eşinin yanında ol mutlaka yanlız bırakma ama kendini ve miniğide düşün rahatını yemeklerini falan bunlar önemlinasılsınız kızlar nasıl geçiyor bakalım günleriniz??ben haftasonu tatile çıktım gidiş dönüş 10 saatlik bir yoldu çok şükür iyiyim etkilenmedim pek fazla ama denize girmeye cesaret edemedim çok soğuktu bende güneşlendim göbeğimi güneşlendirdim :)
birşey sorucam haftaya eşim motoruyla antalya manavgat motor festivaline gidicek 3 gün kalıcak benimde onunla gitmemi çok istiyor bende çok istiyorum tabi ben arabayla gidicem motorla değil :) sizce 3 gün çadırda kalmak falan uygun olur mu zorlanır mıyım acaba ya da bi zararı olur mu çok kararsız kaldım
ben de 29 unda gidicem dört gözle denize gideceğim günü bekliyorum.
haftasonu arkdaşlar van gölüne gitti korktum geçen haftaki gibi olur da üşürüm diye..gerçi o zman da girmrmiştim ama göl kenarında oturmak da yetmişiti üşümeme.ancak geçen hafta benim şansıma hava çok sıcaktı.bu hafta ne olursa olsun gidicem.bekleyemeyeceğim denizi.
göbeğini güneşlendirmişsin bikiniyle mi güneşlendin?.nereye gittiniz de soğuktu?.sanırım motordan kastın deniz motoru..evet çok zevkli olmalı denizde gitmek ama çadırda zorlanabilirsin..bizim diğer insanlara göre rahat etmemiz lazım.çadırda evdeki gibi rahat bi ortamın varsa sorun olmaz ama evdeki gibi rahat bi yatağın yoksa zorlanırsın.zira yolculuklarda sürekli oturmak da bizi çok yoruyor.
ooooo kesinlikle gitmelisin canım ben cok cok kıskancım sırf o yüzden güneye eşimle bile tatile gitmek istemiyorum ya o ya ben katil oluruz biliyorum. sen yanlız bırakma brezilyalılarda fena değiller hani seksi oluyolar aman allah göstermesin dikkat et canım. sen güzel bi denge bul hem kendin hem bebek için kocanıda burakma en gzeli canım.çok güzel dinlendim canım bütün gün hamakta uyukladım :) bende eşimi yalnız göndermek istemiyorum geçen yılın festival videolarını izledim brezilyadan sambacı kızlar bile gitmiş ühüüüüüüüüaslında kıskanç değilim ama bu dönem hassasız sanırım :) şişme yatağımı falan alıcam olmazsa bide bolbol meyve kuruyemiş güzel bi ortam ayarlamaya çalışıcam ..)
Eki Görüntüle 737885
buda benim göbeğim :)
ooooo kesinlikle gitmelisin canım ben cok cok kıskancım sırf o yüzden güneye eşimle bile tatile gitmek istemiyorum ya o ya ben katil oluruz biliyorum. sen yanlız bırakma brezilyalılarda fena değiller hani seksi oluyolar aman allah göstermesin dikkat et canım. sen güzel bi denge bul hem kendin hem bebek için kocanıda burakma en gzeli canım.
cok cok cok tatlısınız maş.cok gzel görünüyo göbüş bende haftaya paylasıcam bi önceki resimle arasında nasıl fark var bi bakalım.
çok teşekkürler canım :) merakla bekliyorum bende fotonu..ben 9 kilo aldım 5 ayda son bir aydır çok dikkat ediyorum bu ayı hiç kilo almadan bitirdim inşallah bebişim iyidir o da zayıflamamıştırhaftaya doktora gidicem çok merak ediyorum kilosunu eğer o kilo almışsa ben yediklerime dikkat etmeye devam edicem ama zayıflatmışsam onu hemen eski çook yediğim günlere geri dönüş yaparım ben veririm sonra kilolarımı :)
maş.okadar almıs gibi durmuyosun ne gzel bende en son 7 kilodaydım bakalım ben ne kadar oldum minik ne kadar oldu bende haftaya gdicem kısmetse gelişmeleri mutlaka yaz canım. en son kaç gr.dı minik
Eki Görüntüle 737885
buda benim göbeğim :)
sen de göbeğin de çok güzel görünüyorsunuz canım.
ayrıca resim de çok doğal çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?