bendede vardı canım ama ilaç almadım bi hamileliğimin basında antibiyotik aldım. enfeksiyonum cıktıktan 2 hafta sonra tekrar gittim doktora gecmişti. agrının sebebi bu olabilir canım bende öyleydim. gecmiş olsunne zamandır yazamıyorum buraya selam kızlar :) bişey sorucam sizlere idrarımda iltihap çıktı böyle olup antibiyotik kullandınızmı acaba 6 aydan sonra bi sakıncası olurmu yarın doktora gidicem..her sabah kasık ağrısıyla tuvalete kalkıyodum demekki bundanmış
Merhaba hanımlar ,
Size İzmir'den yazıyorum :) Cuma gününe kadar buradayız sonra tatile inşallah.
Dün gelmeden evvel Herman beye göründüm , kızım 1350 gr 36 cm olmuş teyzeleri haftası ile uyumlu sorun yok , keyifle tatilinizi yapın dedi :) 73 kg olmuşum :) 8kg'deyim şu an bakalım tatilden kaç kg ile döneceğim.
Öpüyorum hepinizi..
zilliye isiiim bulamıyorumm ben siz neler koycaksınız bebişlere
kızlar kimse bana cvp vermiycek mi? gögüslerimde agrı var kasıklarımda ara ara sancı var hamile ola bilirmiyim lütfen biri bana cvp versiiiiiiiiin lütfennnnnnn
bende bulamadım buldum ama kararsızım cok zormuş dogru ve yakısan bi isim bulmakzilliye isiiim bulamıyorumm ben siz neler koycaksınız bebişlere
canım valla bişey diyemicem ama belirtilerine bakılırsa olabilir tabi ama ne olucak ne olmucak diye düşünme bence test yap kısa zmanda inş.hayırlısıyla saglıklı bi meleğin olur eğer olmazsada kafana sakın takma o bile cok etkiliyo ne zaman dogru zamansa ozman nasip etsin inş.merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ben 1 yıllık evliyim ilk 4. ay korunduk adetimin 5. günü klomen kullandım ilk defa 7. haziranda çatlatma iğnesi oldum adetim 23 haziran kendimi hamile gibi hisediyorum ama korkuyorum doğrusu ya deyilsem diye 24 haziranda kan testi yapmayı düşünüyorum bebeğim olmasını çokkkkkkkk istiyorum kızlar sizce hamile miyimdir lütfen dua edin bana ne olursunuzzzzz
bende eylül seviyorum isterdimde koymayı ama üzücü bi olay yasandı o yüzden eledik o ismi. aklımda olan isimler var ama cok kararsızım yaen zoruda isim bulmakbenim aklımda eylül var çok seviyorum o ismi çok kibar geliyor bana ama bi kaç kişi eylül ismi iyi değildir hüzün ayıdır falan dediler canım sıkıldı bende eylülde doğdum kızımda eylülde doğabilir belki ben seviyorum o ayı :)
eşim biraz daha bekliyelim diyor ama ben çok merak ediyorum işallah hamileyimdir ama yerleşme kanaması olmadı yinede hamile olma ihtimalim var mı? 24 haziranı bekliycem mecburen. tatlım senin bebiş kaç aylık?
eşim biraz daha bekliyelim diyor ama ben çok merak ediyorum işallah hamileyimdir ama yerleşme kanaması olmadı yinede hamile olma ihtimalim var mı? 24 haziranı bekliycem mecburen. tatlım senin bebiş kaç aylık?
işallah vardır ya o kadar çok istiyorum ki bir bebeğim olsun işallah rabbim cümlemize hayırlı çocuklar nasip eder aminnnnnnnnnnnnnn bi olsunda doğduktan sonra poposuna poposuna vurcam bizi bu kadar çok uğraştırdıya işallah senin bebeğinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir tatlım kızın olacak demi ne zaman dogacak cnm
işallah vardır ya o kadar çok istiyorum ki bir bebeğim olsun işallah rabbim cümlemize hayırlı çocuklar nasip eder aminnnnnnnnnnnnnn bi olsunda doğduktan sonra poposuna poposuna vurcam bizi bu kadar çok uğraştırdıya işallah senin bebeğinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir tatlım kızın olacak demi ne zaman dogacak cnm
ne zamandır yazamıyorum buraya selam kızlar :) bişey sorucam sizlere idrarımda iltihap çıktı böyle olup antibiyotik kullandınızmı acaba 6 aydan sonra bi sakıncası olurmu yarın doktora gidicem..her sabah kasık ağrısıyla tuvalete kalkıyodum demekki bundanmış
zilliye isiiim bulamıyorumm ben siz neler koycaksınız bebişlere
Merhaba hanımlar ,
Size İzmir'den yazıyorum :) Cuma gününe kadar buradayız sonra tatile inşallah.
Dün gelmeden evvel Herman beye göründüm , kızım 1350 gr 36 cm olmuş teyzeleri haftası ile uyumlu sorun yok , keyifle tatilinizi yapın dedi :) 73 kg olmuşum :) 8kg'deyim şu an bakalım tatilden kaç kg ile döneceğim.
Öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?