Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

ne zamandır yazamıyorum buraya selam kızlar :) bişey sorucam sizlere idrarımda iltihap çıktı böyle olup antibiyotik kullandınızmı acaba 6 aydan sonra bi sakıncası olurmu yarın doktora gidicem..her sabah kasık ağrısıyla tuvalete kalkıyodum demekki bundanmış

Merhaba hanımlar ,
Size İzmir'den yazıyorum :) Cuma gününe kadar buradayız sonra tatile inşallah.
Dün gelmeden evvel Herman beye göründüm , kızım 1350 gr 36 cm olmuş teyzeleri haftası ile uyumlu sorun yok , keyifle tatilinizi yapın dedi :) 73 kg olmuşum :) 8kg'deyim şu an bakalım tatilden kaç kg ile döneceğim.

Öpüyorum hepinizi..

bendede vardı canım ama ilaç almadım bi hamileliğimin basında antibiyotik aldım. enfeksiyonum cıktıktan 2 hafta sonra tekrar gittim doktora gecmişti. agrının sebebi bu olabilir canım bende öyleydim. gecmiş olsun

merhaba canım ne gzel yolculuk iyi gecmiştir umarım. minikte maş.cok sevindim bizde kısmetse haftaya carsamba gidicem 4d ultrasona giricez cok merak ediyorum bebeğimi. acaba kaç kg olduk biz. 1 kg aldın yani maş.canım tatilini güzel güzel geçir inş. dikkat et bebeklerine kendinede göbüş resmi bekliyoruuuuuum ben....haftaya koyucam bende kısmetse inş. tam 1 ay olmuş olucak şok olucaksınız kızlar:))) bzde sizi öptük dogayıda öptüüüükkkkkk

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım ben 1 yıllık evliyim ilk 4. ay korunduk adetimin 5. günü klomen kullandım ilk defa 7. haziranda çatlatma iğnesi oldum adetim 23 haziran kendimi hamile gibi hisediyorum ama korkuyorum doğrusu ya deyilsem diye 24 haziranda kan testi yapmayı düşünüyorum bebeğim olmasını çokkkkkkkk istiyorum kızlar sizce hamile miyimdir lütfen dua edin bana ne olursunuzzzzz

zilliye isiiim bulamıyorumm ben siz neler koycaksınız bebişlere

en zoruda isim bulmak benim aklımda eylül var çok seviyorum o ismi çok kibar geliyor bana ama bi kaç kişi eylül ismi iyi değildir hüzün ayıdır falan dediler canım sıkıldı bende eylülde doğdum kızımda eylülde doğabilir belki ben seviyorum o ayı :)

kızlar kimse bana cvp vermiycek mi? gögüslerimde agrı var kasıklarımda ara ara sancı var hamile ola bilirmiyim lütfen biri bana cvp versiiiiiiiiin lütfennnnnnn

kızlar kimse bana cvp vermiycek mi? gögüslerimde agrı var kasıklarımda ara ara sancı var hamile ola bilirmiyim lütfen biri bana cvp versiiiiiiiiin lütfennnnnnn

inşallah hamilesindir canım adet ve hamilelik belirtileri çok benzer birbirine ben hamile olduğumu bilmiyordum çok kasık ağrım olmuştu bende adetim gecikti sökülemiyorr diye ağrıyor sanıyordum sürekli sıcak su tutuyordum kasıklarıma sökülsün diye iyiki bebişim düşmemiş :) Allah sanada nasip etsin en kısa zamanda..evde test yap istersen kan testini bekleme

eşim biraz daha bekliyelim diyor ama ben çok merak ediyorum işallah hamileyimdir ama yerleşme kanaması olmadı yinede hamile olma ihtimalim var mı? 24 haziranı bekliycem mecburen. tatlım senin bebiş kaç aylık?

bende bulamadım buldum ama kararsızım cok zormuş dogru ve yakısan bi isim bulmak (
canım valla bişey diyemicem ama belirtilerine bakılırsa olabilir tabi ama ne olucak ne olmucak diye düşünme bence test yap kısa zmanda inş.hayırlısıyla saglıklı bi meleğin olur eğer olmazsada kafana sakın takma o bile cok etkiliyo ne zaman dogru zamansa ozman nasip etsin inş.
bende eylül seviyorum isterdimde koymayı ama üzücü bi olay yasandı o yüzden eledik o ismi. aklımda olan isimler var ama cok kararsızım ya

eşim biraz daha bekliyelim diyor ama ben çok merak ediyorum işallah hamileyimdir ama yerleşme kanaması olmadı yinede hamile olma ihtimalim var mı? 24 haziranı bekliycem mecburen. tatlım senin bebiş kaç aylık?

canım idrar testlerinde adetten 1 hafta sonraki tarihte daha dogru sonuc aınıyo diye biliyorum kan testi yaptır bence o daha erken zamanda belli oluyo aile hekimliğindede yapılıyo hastaneye g,tmek istemzsen eger saglık ocagında hemen yaptır

ben adet olmam gerekn günde yapmıştım testimi gecikmesini beklemeden hamile olduğum çıktı tabi şuan senin adet olmana daha 4 gün var mecburen beklemelisin kanda ve idrarda çıkmaz net şuan azcık sabret canım az kalmış yerleşme kanaması hemen olmaz bebek tutunca olur benim 4 haftalıkken olmuştu ki herkestede olmaz zaten sen içini ferah tut sıkıntı stres yapma daha 1 yıllık evliymişsin zaten ,benim bebiş şuan 6 aylık .4 aylık evliyken oldu çok erken oldu diye çok ağlamıştım başta hiç düşünmüyorduk çünkü ama şimdi iyiki oldu diyorum Allah herşeyi kararlıyor herşeyin bir zamanı var

işallah vardır ya o kadar çok istiyorum ki bir bebeğim olsun işallah rabbim cümlemize hayırlı çocuklar nasip eder aminnnnnnnnnnnnnn bi olsunda doğduktan sonra poposuna poposuna vurcam bizi bu kadar çok uğraştırdıya işallah senin bebeğinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir tatlım kızın olacak demi ne zaman dogacak cnm

inşallah canım iyi haberlerini beklicez burdan müjdeyi verirsin bize adet tarihime göre 9 ekim gözüküyor ama sezeryan olcağı için eylül sonu olur sanırım

canım şimdi gidemem eşim izin vermez yanlız çıkmama eşim öğretmen seminer var bu hafta okulda yani adet günümde yaptırım artık hadi hayırlısı bakalım

canım bak,çokı istiyorsun umarım ALLAH gönlüne göre verir.

ne duruyorsun hastaneye yada sağlık ocağına hemen...ben de adetime 4 gün kala test yaptırdım değer 11,76 çıktı.zaten hamile değilsen,(inşallah hamişlesindir,)değer 0 yada 1,2 gibi bi şey çıkar.hamileysen 10 ve üzeri çıkması lazım çünkü adetine 4 gün var ben de aynene senin gibi yaptrmıştım..hadi umarım gönlünce olur RABBİM gönlüne göre verir.hadi hastaneye..

bende de şeker tasti ile yapılan idrar testinde idrar iltihabı çıktı yani idrarda bakteri çıktı.doktorum bir kullanımlık munorol diye bi ilaç verdi.gece yatmadan önce idrara çıkıup içiyorsun sonra da uyuyorsun.eczacı çok etkili bi ilaç dedi.

ben büyük kızma uyumlu olarak inci düşünüyorumama daha emin değilim.saflık temizlik kırılganlık ve zerafet anlamı geliyor aklıma bu ismi duyunca.ilk kızmımın adına da uyumlu duru ve inci..

tabi karar değiştirmezsem..

sana da merhabalar Şenaycım izmir yanıyodur şimdi bilirim oranın sıcağını..az kaldı ben de 28 inde gidiyorum.hadi bakalım iyi tatiller
ben de akçaya gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…