Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

merhabaaaaaa.aranıza hoşgeldimmm :))) bugün kan testinde 8,8 ile pozitif.bugün öğrendim.içim içime sığmıyor.rabbim isteyen herkese verir inşallah

Boş kese olarak gittiğim doktorum da bugün bebeğimin kalp atışını duydum , rabbim kim istiyorsa kucağını boş bırakmasın...

selamun aleykum canım arkadaşlarım
benım son adet tarıhım 8 aralıktı ve 31 aralıkta hamıle oldugumu ögrendım
rabbım herkese nasıp etsın ıns

merhaba arkadaşlar.benim son adet tarihim 5 aralık.bugün sonucu öğrendim beta hcg:52 miş. 1 hafta 10 günlük ancak dedi doktor.nasıl oluyo. aynı adet tarihindeki arkadaşlar 4 haftalık diyorlar,kafam karıştı?açıklayacak biri var mı acaba:))

Hayırlı olsun. Ben de yeni öğrendim 21 ocakta ilk muayenemiz. Benimde gaz ve karın ağrısı sürekli var. İnşallah keseyi görünce rahatlarız.

Cnm belki doktorun ilişkiden sonra bir hafta 10 gun gecmiş demiş olabilir.hamilelik takibinde son adet tarihi baz alındığından bizler 4ya da 5 haftalık diyoruz

kızlar bende bugün öğrendim hala inanamıyorum son adet tarihim 11 aralık beta hcg değerim 2921 çıktı hamileyimmm :))))

Cnm belki doktorun ilişkiden sonra bir hafta 10 gun gecmiş demiş olabilir.hamilelik takibinde son adet tarihi baz alındığından bizler 4ya da 5 haftalık diyoruz

evet ölemiş.fakat beta hcg ye göre 10 günlük dedi bugün tekrar gittiğimde.adet tarihne göre normalde 3-4 haftalık olması gerekli ama adetime çok yakın zamanda hamile kalmışım galiba.anlamadım??

evet ölemiş.fakat beta hcg ye göre 10 günlük dedi bugün tekrar gittiğimde.adet tarihne göre normalde 3-4 haftalık olması gerekli ama adetime çok yakın zamanda hamile kalmışım galiba.anlamadım??

O zaman ben sana ornek vereyim .benim son adet tarihimden 3.5 hafta sonra hcg değerim 400 dü.senin kaç?

Kızlar bugün kontrole gittim ,daha önce düşük yaptığım için Dr progestan ve corasprin verdi.keseyi de gördük cok şükür :))

arkadaşlar hamile kalan bayanlar için okadar mutlu olup hecanlanıyorumki :)) benimde işte 25 gibi haberım olur hamileysem eger ama ovulosyon testi yaptım 14 gün 2. çizgiyi gordum bu aydan ümitliyim yani :)) hecanla adet gunumu beklıyorum inş size katılırım

arkadaslar hastalıgım 9 gun gecıktı bende bugun test yaptım ve pozıtıf cıktı gozyaslarına boguldum hem mutluluk hemde bırazkorku yaslarıydı sanırım doktora gıdınce dahada rahatlıycam ınsallah Allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah......

herkesin hamişliği hayırlı olsun hayırlı evlatlar versin Rabbim inşallah bende sat 11 aralık ama hala det olmadım defalarca idrar testi bir kerede kan testi yaptım yok çıktı sanırım kendimizi çok kaptırıyoruz Allah benimde hakkımda hayırlı olanı versn :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…