bende belki ocak ayının 25inde alırım guzel haberi
duzensız adet goruyorum 2-3 aydır
bı ay 22 bı ay 24 bı ay 27
gıbı
korunmasız bı ılıskı oldu bılınclı
5 ggun veya 7 gun once
suanda reglım gecıkmı degılmı hıc anlıyamıyorum
ama nedense hamıle kaldıgımı dusunuyorum :s
merhabaaaaaa.aranıza hoşgeldimmm :))) bugün kan testinde 8,8 ile pozitif.bugün öğrendim.içim içime sığmıyor.rabbim isteyen herkese verir inşallah
tebrik ederim:))))) son adet tarihin ne zamandıı?
kızlar 1 yıldır çocuğumuz olmuyordu ve ilk tüp bebek denememizdi
5 ocak cumartesi günü kan testi yaptırdım ve pozitifi gördüm
25 ocakta da ilk muayenemiz var.
herhangi bir bulantım baş dönmem yok ama. aşırı gazım var. ve karnın ağrısı yapıyor bende
merhaba arkadaşlar.benim son adet tarihim 5 aralık.bugün sonucu öğrendim beta hcg:52 miş. 1 hafta 10 günlük ancak dedi doktor.nasıl oluyo. aynı adet tarihindeki arkadaşlar 4 haftalık diyorlar,kafam karıştı?açıklayacak biri var mı acaba:))
kızlar bende bugün öğrendim hala inanamıyorum son adet tarihim 11 aralık beta hcg değerim 2921 çıktı hamileyimmm :))))
Cnm belki doktorun ilişkiden sonra bir hafta 10 gun gecmiş demiş olabilir.hamilelik takibinde son adet tarihi baz alındığından bizler 4ya da 5 haftalık diyoruz
evet ölemiş.fakat beta hcg ye göre 10 günlük dedi bugün tekrar gittiğimde.adet tarihne göre normalde 3-4 haftalık olması gerekli ama adetime çok yakın zamanda hamile kalmışım galiba.anlamadım??
hayırlı olsun:)))
teşekkürler arkadaşım 2 yıldır uğraşıyordum hala inanamıyorum, rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?