- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
canım idrar testlerinde adetten 1 hafta sonraki tarihte daha dogru sonuc aınıyo diye biliyorum kan testi yaptır bence o daha erken zamanda belli oluyo aile hekimliğindede yapılıyo hastaneye g,tmek istemzsen eger saglık ocagında hemen yaptır
bende de şeker tasti ile yapılan idrar testinde idrar iltihabı çıktı yani idrarda bakteri çıktı.doktorum bir kullanımlık munorol diye bi ilaç verdi.gece yatmadan önce idrara çıkıup içiyorsun sonra da uyuyorsun.eczacı çok etkili bi ilaç dedi.
bende gittim doktora idrar aldı yıne yarın sabahta şeker yüklemesi için gidicem bakalım iltihap için ne vercek.sabahları ağrıyla uyanıyomuydun sende canm? buarada bebişim 730 gram olmuşkii ama göremedimözele gıtmedım devlet hastaneleride malüm...[/QUOTE
günaydın herkese günaydın canım,
benim Allah tan tam şeker yüklemesine denk geldi.yoksa gidip de tahlil yaptıracağım yoktu.şeker yüklemesinden bir gün önce idrar esnasında yanma oldu bi kaç defa.zaten sonra doktora gittim tahli,l istedi.iyi ki de istemiş bakteri yaygın diye çıktı sonuç..genellikle gebelikte en çok görülen idrar enfeksiyonuymuş.benim miniğim de o zaman 650 gram çıkmöıştuı.bi hafta önce..
yükleme sonucunu da yaz olur mu canım.benim açlık 80, yükleme sonucu 109 çıkmıştı.
bende gittim doktora idrar aldı yıne yarın sabahta şeker yüklemesi için gidicem bakalım iltihap için ne vercek.sabahları ağrıyla uyanıyomuydun sende canm? Buarada bebişim 730 gram olmuşkii ama göremedimözele gıtmedım devlet hastaneleride malüm...
bende de şeker tasti ile yapılan idrar testinde idrar iltihabı çıktı yani idrarda bakteri çıktı.doktorum bir kullanımlık munorol diye bi ilaç verdi.gece yatmadan önce idrara çıkıup içiyorsun sonra da uyuyorsun.eczacı çok etkili bi ilaç dedi.
allahım acizlikten fakirlikten cimrilikten korkaklıktan tembellikten hilekar dostan faydasız ilimden kabir azabından ağlamayan gözden sıkıntı ve hüzünden ürpermeyen kalpten her türlü hastalıktan hayatın fitnelerinden borç altında kalmaktan kabul olmayan duadan doymak bilmeyen nefisten ihtiyarlayıp ele avuca düşmekten zalim olmaktan zulme uğramaktan isyan ettiren fakirlikten ve azdıran zenginlikten geçmişe kederlenmekten geleceğe kayğılanmaktan sana sığınırım rabbim (hayırlı cumalar)
hayırlı cumalar arkadaşım
amin canımmm rabbim hepimiz için kapılar açsın inş
günaydın kızlar salı günü şeker yüklemem var sağlıkocağına giderken yanıma bişey götürmem gerekli mi glikoz falan kendin eczaneden alıyorsun diyolar ne kadar sürüyor nasıl yapılıyor azcık bilgi verir misiniz bana :)
ben hastanede yaptım canım orada verdiler glikozu bide yanında limon götür cok sekerli oldugu için limon tadını güzel yapar ben yapmadım pişman oldum. Bende yapılma seklini anlatım canım... Aç gittim ilk önce bi kan verdim sonra sekerli suyu içtim 1 saat sonra kan verdim sonra 1 saat sonra gene kan verdim. Biz böyle yaptık. Inş.güzel sonuc cıkar canım
sağol canım limonu unutmayım ay çok sıkıcı 3 saat en az ordayım deseneeve uzak baya sağlıkocağı.bide iğneden acayip korkuyorum ben 2 kere kan vericem demek bide tetanoz aşım var o gün yandım demek ki ben salı günü ühüüüüüüüü :
kızlar merhabalar ben birşey söyleyeceğim benim sarı bir akıntım var neden oluyo bilen var mı acaba lütfen cvp verin
ooo işin baya zor canım 3 defa kan veriyosun canım kollarım acımıstı hem aclık hem susuzluk hem halsizlik oldu bide sersemledim ogün bikaç gün atlatamadım seker mahvetti beni zaten tatlı seyleri pek sevmiyorum çayıda sekerli içmem bi an agır geldi okadar seker. aman dikkat et yanında biri olsun bence basın falan döner kötü olursun belki. tetanoz aşında agrın falan oluyomu canım bende olmadı allah sükür birazcık sızladı bigün falan üzerine yatamadım sonra gecti. ogün baya iğne yiceksinallah yardımcın olsun
canım 1 seneden önce telaş yapmana gerek yok gayet normal bizde 6 ay sonra oldu olabilir sıkma kendini olmuyo diye düşünüyosun ya o düşünce bile etkiliyo biz hep öyle diyoduk en son dedimki allahım ne zman hayırlıyla ozaman nasip et dogru zamanda nasip et dedim öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim o düşünceyi sil kafandan acaba bu ay olucakmı deme benden tavsiye kendim yasadım ve o ay hiç beklemiyodum hamile olmayı okadarda belirtim oldu hiç şüphelenmedim genede adetim 1 hafta gecti test yaptım diğer testleri adetimden önce yapıyodum yada beklediğim gün yapıyodum okadar merak ediyodum aynı senin gibiydim. Her seyin önce hayırlısı canım bu cok cok önemli helede bi can her duamızda cok dikkatli olmalıyız.8 ay oluyor cnm benden sonra evlenenleri hepsi şimdi doğum yaptı korkuyorum ya olmazsa diye bilmiyorum ya offf
eşin olsun canım yanında ben kötü oldum kendimden biliyorum iyiki yanımdaydı yoksa ayakta duramazdım o kosturdu hep sagolsun.inş. Normal cıkar canımay burda pek kimsemde yok benle gelcek artık eşim işe gitmez o gün hem sıkılmam bende.ilk tetanoz aşım çok kötü geçmişti 1 hafta kolumu zor kaldırdım ağrıdanaman değerim normal çıksında ben razıyım artık iğnelere bide tatlı yemeyim salı gününe kadar dikkat edeyim azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?