Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Elif cim sen neler yapıyorsun yanlış hatırlamıyorsam sen de istanbula gidecektn..

bende gittim doktora idrar aldı yıne yarın sabahta şeker yüklemesi için gidicem bakalım iltihap için ne vercek.sabahları ağrıyla uyanıyomuydun sende canm? buarada bebişim 730 gram olmuşkii ama göremedim özele gıtmedım devlet hastaneleride malüm...

sabahları ağrıyla yanmıyordum canım sadec 1-2 kez yanma oldu.iyi ki de şeker yüklemesine denk geldi

allahım acizlikten fakirlikten cimrilikten korkaklıktan tembellikten hilekar dostan faydasız ilimden kabir azabından ağlamayan gözden sıkıntı ve hüzünden ürpermeyen kalpten her türlü hastalıktan hayatın fitnelerinden borç altında kalmaktan kabul olmayan duadan doymak bilmeyen nefisten ihtiyarlayıp ele avuca düşmekten zalim olmaktan zulme uğramaktan isyan ettiren fakirlikten ve azdıran zenginlikten geçmişe kederlenmekten geleceğe kayğılanmaktan sana sığınırım rabbim (hayırlı cumalar)

günaydın güzel anneler nasılsınız burada hava düzeldi iki gün gök delindi sanki sürekli yagmur şimşek gök gürültüsü devam ediyodu bugün yaz gibi resmen bugünde yazın baslangıc günüymüş belki bi etkisi vardır bununla. biz kızımla cok iyiyiz allaha şükür herseye ragmen beraber mutluyuz rabbim bozmasın...amiiin

bende hamilelik basından beri vardı gecti tekrar basladı suan gene gitti. 2.ayımda bende monurol kullandım 2 defa aldım ben 1 hafta arayla al dedi sonra gecti inş.gecicek canım. bende bu ara senin kızın ismine taktım duru cok güzel bence cokta anlamlı koyma imkanım olsaydı keske ama eşim begenmedi (

hayırlı cumalar arkadaşım

canım benim adetim 23 haziran ben 24 haziranda kan testi yapmayı düşünüyorum ya artık rüyalarıma giriyor rüyamda adet oluyordum işallah adet olmamda bir bebişim olur pazartesi ilk işim dra gitmek olacak aslında ben üzülmek istemiyorum çünkü 19 haziranda yaptım idrar testi negatif çıktı bu yüzde bekliycem eşimde benimle aynı fikirde pozitif düşünelim pozitif olsun

günaydın kızlar salı günü şeker yüklemem var sağlıkocağına giderken yanıma bişey götürmem gerekli mi glikoz falan kendin eczaneden alıyorsun diyolar ne kadar sürüyor nasıl yapılıyor azcık bilgi verir misiniz bana :)

ben hastanede yaptım canım orada verdiler glikozu bide yanında limon götür cok sekerli oldugu için limon tadını güzel yapar ben yapmadım pişman oldum. Bende yapılma seklini anlatım canım... Aç gittim ilk önce bi kan verdim sonra sekerli suyu içtim 1 saat sonra kan verdim sonra 1 saat sonra gene kan verdim. Biz böyle yaptık. Inş.güzel sonuc cıkar canım

sağol canım limonu unutmayım ay çok sıkıcı 3 saat en az ordayım desene eve uzak baya sağlıkocağı.bide iğneden acayip korkuyorum ben 2 kere kan vericem demek bide tetanoz aşım var o gün yandım demek ki ben salı günü ühüüüüüüüü :

kızlar merhabalar ben birşey söyleyeceğim benim sarı bir akıntım var neden oluyo bilen var mı acaba lütfen cvp verin

ooo işin baya zor canım 3 defa kan veriyosun canım kollarım acımıstı hem aclık hem susuzluk hem halsizlik oldu bide sersemledim ogün bikaç gün atlatamadım seker mahvetti beni zaten tatlı seyleri pek sevmiyorum çayıda sekerli içmem bi an agır geldi okadar seker. aman dikkat et yanında biri olsun bence basın falan döner kötü olursun belki. tetanoz aşında agrın falan oluyomu canım bende olmadı allah sükür birazcık sızladı bigün falan üzerine yatamadım sonra gecti. ogün baya iğne yiceksin allah yardımcın olsun

kızlar merhabalar ben birşey söyleyeceğim benim sarı bir akıntım var neden oluyo bilen var mı acaba lütfen cvp verin

canım çok stres yapıyorsun rahat ol akıntı herşeyden olabilir iltihap olabilir belkide üşüttün sabırlı ol biraz bak 3-4 gün kaldı test yapmana düşünmemeye çalış,uzun zamandan beri mi çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz?

8 ay oluyor cnm benden sonra evlenenleri hepsi şimdi doğum yaptı korkuyorum ya olmazsa diye bilmiyorum ya offf

ay burda pek kimsemde yok benle gelcek artık eşim işe gitmez o gün hem sıkılmam bende.ilk tetanoz aşım çok kötü geçmişti 1 hafta kolumu zor kaldırdım ağrıdan aman değerim normal çıksında ben razıyım artık iğnelere bide tatlı yemeyim salı gününe kadar dikkat edeyim azcık

belkide dediğin gibi çok stres yapıyorum ama o kadar çok istiyorum ki anne olmayı

8 ay oluyor cnm benden sonra evlenenleri hepsi şimdi doğum yaptı korkuyorum ya olmazsa diye bilmiyorum ya offf
canım 1 seneden önce telaş yapmana gerek yok gayet normal bizde 6 ay sonra oldu olabilir sıkma kendini olmuyo diye düşünüyosun ya o düşünce bile etkiliyo biz hep öyle diyoduk en son dedimki allahım ne zman hayırlıyla ozaman nasip et dogru zamanda nasip et dedim öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim o düşünceyi sil kafandan acaba bu ay olucakmı deme benden tavsiye kendim yasadım ve o ay hiç beklemiyodum hamile olmayı okadarda belirtim oldu hiç şüphelenmedim genede adetim 1 hafta gecti test yaptım diğer testleri adetimden önce yapıyodum yada beklediğim gün yapıyodum okadar merak ediyodum aynı senin gibiydim. Her seyin önce hayırlısı canım bu cok cok önemli helede bi can her duamızda cok dikkatli olmalıyız.
eşin olsun canım yanında ben kötü oldum kendimden biliyorum iyiki yanımdaydı yoksa ayakta duramazdım o kosturdu hep sagolsun.inş. Normal cıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…