Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Elif cim bence duru çok güzel bi sism benim eşim ve eşimin bazı akrabaları da bn hamileyken sorduklarında o zmanki aklımla söylüyordum.onlar da dalga geçiyorlardı.duru sabun yada duriye diye :))))))...hatta kayınpederim gitti nüfus müdürlüğüne hem istediği ismi hem de duruyu koyacaktı.ALLAH tan kabul etmemişler.sezeryanlı dikişlerimle gittim müdürlüğe.olur mu öyle şey canım siz mi taşıdınız karnınızda..siz mi cefasını çektini siz mi 14 SAAT sancı çektiniz?sora 1-2 söylendiler nüfus cüzdanını gösterince o kadar..

neyse gittim ve şansım yardım ettti ALLAH ım yadrım etti daha doğrusu ve istediğim isim oldu sadece duru..

bazılarına şampuan yada sabun adıymış gibi gelebilir..ama doğduktan sonra k,mse dalga geçmedi.herkes kabullendi.

bence ço hoş bi isim.bir kıza yakışabilecek en iyi isimlerden biri.anlamıda çok güzel..

bugün bi arkADAŞIMLA konuştumisim analizlerinden anlayan bi arkadaşımla..küçük kızıma koymak istediğim ismi söyledim.inci söylerken bile aşağı çekiyor dedi.ç.inci adında yükselmiş biri var mı dedi.ben bi inci çayırlıyı biliyıorum dedi.bir de kardeşler arasında isimleri uyumlu olursa daha güzel anlaşacaklarını söyledi.duruya uyuymlu olarak duygu cansu koyabilirsin dedi.bir de ş vek harflerinin olduğu isimler hep yükselir isminde u olanlar çok şanslıdır dedi.mesela şahika en yüksek yer demeköiş o çok güzel dedi ama koyulan bi iism değil dedi.anlamı güzel amasöyleniş ahengi güzel değil dedi.çzeynep i önermedi bakalım bunlar benim aklıma da yattı ama karara veremiyorumö ne koysam hala

pazartesi dr. giderim eger pazar günü adet olmazsam kan testi yaparım işallah hamileyimdir hemen yazarım size hamileyim diye işallah amin ama san ki deyilim gibi kasıklarımda sancı var gögüslerimde çok acıyor dokuna muyorum bile ya bilmiyorum adet belirtileriyle aynı hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum her gün yasin okuyorum dua ediyorum işallah rabbim hayırlı bir evlat verir diye pozitif sonucu görürüz işallah aminnn

bu kadar olmaz ya hiç utanmadımı onu yaparken terbiyesizlik diz boyu allhtan bir arada değilsiniz yoksa yasayamazdın onlarla allah göstermesin. Herkes nerede durması nerede ne yapması gerektiğini bilmesi gerek ama bazı cahil insanlar bunu bilemiyo. Ama sen iyi yapmıssın onlara papuç bırakmadın zor olmustur ama emin ol en dogrusunu yaptın kendin gidip halletmekle eşin müdahale etmedimi bu işe karısmasına gerçi erkekler için anne olunca durum farklı oluyo ben bunu bilmyiyorum ama görümcelerime olan sevgisinden annesine düşkünlüğünü kestirebiliyorum. Nasıl katlanırdım bu duruma bilmiyorum. Bence duru gayet güzel hiçte dalgası olucak bi isim değil. Isim konusunda verdiğin bilgi cok farklı acaba gerckten dogruluk payı varmı ki

bence hiç idrar testi yapma ben hamile olduğum halde negatif çıkmıştı idrarda boşumna üzülmüştüm önce kana geçiyor sen kan testi yaptır.

ay canım benim senin için ne kar zor bir durum muş nasıl ktlandın bile miyorum gerçekten sabırlıymışsın

evet Elif cim diyorum ya şansım yardım etti ALLAH ım yardım etti.ve benim istediğim oldu.eşim onların da gönlü olsun diyordu sonradan herkes kabullendi zaten.şimdi kızıma ismini soran kişiler aa ne güzel adın gibisin diyorlar..

evet işte bu arkadaşım benden çok büyük 45 yaşalrında tecrübeli bi arkadaş..isim analizlerinden de abnlayan bi arkadaş.

valla ben de bilmiyorum ne koysam herkes bi şey söylüyor..kafamda soru işareti var..

ay canım benim senin için ne kar zor bir durum muş nasıl ktlandın bile miyorum gerçekten sabırlıymışsın

diyorum ya sen hiç idrar tesiti yapma
üstelik ben gitti gidyordan hassas gebelik testi almıştım güya adetten 1 hafta önce belli oluyormuş fossss.negatif çıktı.boşuna moralin bozulur..

ya zaten 19.da yaptım negatif çıktı bekliycem bu sefer zor olacak ama bekliycem ve kan testi yapıcam rüyalarıma giriyor ya artık 1 hafta sonrada antep'e gidecegiz 2 ay antep de yim biraz kafa dagıtırım artık sıkıldım burdan artık urfada eşim görev yapıyor kimsemde yok burda o yüzden de bu kadar düşünüyorum stres yapıyorum il defa gurbeteyim çok sıkıcı

benim kasık agrılarım bikaç defa gece oldu bıcak saplanır gibi bikaç dk..sürüyodu cok farklı bi agrıydı ama hiç tahmin etmedim. Bi ara gögüsüm cok sancı yapmıstı sag ggüs ucum öyle bi ağrıki tarifide cok az kalır aglayacak gibi fenaydı. Ara ara tansiyonum düşüyodu bayılacak gibi oluyodum ama hiç tahmin etmedim olacagını eşim gene bekliyodu ama ben hep daha düşünmicem diyodum az kaldı bikç gün sonra belli olucak ozman. Ama o hayal kırıklıgı cok cok kötü kimseye yasatmasın rabbim. Ne zman nasip olur bilemem ama inş.hayırlı saglıklı kaderi güzel bi yavrun olur inş.güzel haberlerinide bizimle paylasırsın artık.

bizde gurbetteyiz canım bende ailemi cok özledim bide ekstra birsürü sıkıntım var rabbim yardımcımız olsun inş. Eşinle beraber başbaşa olda bosver canım nerede olursan ol

işallah tatlım hamile oldugumu öğrenince hemen yazarım size haber veririm

orası öylede canım ailemi çok özlüyorum tek sıkıntım bu bebiş olursa işllah hepsi gelir geçer canım sen nerde oturuyosun

orası öylede canım ailemi çok özlüyorum tek sıkıntım bu bebiş olursa işllah hepsi gelir geçer canım sen nerde oturuyosun

bende cok özlğyorum hemde cok cok özlüyorum ama bide görümce derdi cekiyorum ben kaynana gibi düşün aynı evi paylasıyorum inanılmaz daraldım.oyzden beterin beteri var tabi benim içinde gecerli. bende bana arkadaş olur bana herseyi unutturur diye erken istediğim bebeğimi ama bazen kendime kızıyorum acaba bencilcemi davrandım bu dünyaya getirmekle diye. rizede oturuyorum canım dogma büyüme istanbulluyum. sen suan neredesin.

antepliyim ama urfada oturuyoruz eşim işi gregi şehir şehir dolaşıyoruz 3 yılda bir tatlım senin durumun çok kötü ay canım benim kıyama ben sana çok üzüldüm neden evinizi ayırın tatlım olmaz mı eşini ikna et zor ama başarmalısın ömrünün sonuna kadar aynı evdede olmaz ya hiç kendi hayatın evin olmayacak mı? benim ablamda kaynanasıyla aynı evde oturudu 2 yıl eşini ikna evti ve şimdi kendine ait bir evi var işallah seninde bir gün kendine ait bir evin olurr aminn

hiç sanmıyorum canım evlenmeden önce bu konuyu konustuk biz evlendikten sonra oda evlenir zaten görüştüğü var dedi evlenicekler diye umut ettim evlendim sonra görüştüğüyle ayrıldı bizde böyle ortada kaldık o tek bırakmaz ablasını biz baska o baska yerde nasıl kalıcak cok farklı burada yapı doguyada benziyo zaten aile yapıları az cok bilirsin. bekar kızı nasıl bıraksın baska yerde katlanıypruz tek o olsa neyse diğer görümcemlerde evden eksik olmuyo daralıyorum cok bi yavrum umudum. inş.eşimle artık basbasa kızım ve ben 3müz sadece evimizde hayatımızı geciririz. kimin böyle sıkıntısı varsa yardım etsin rabbim. ee ablan ansıl ikna etti. kolay değil bi adamın kabul etmesi bide kaynana yani illa bi şey cıkartır.

eşine karşı çok agır kelimeleri konuştu bilirsin erkekle bir kadından azar laf işitmeye dayanamaz tartışmalarda oluyordu canım senin kaynanan kayın baban hayata deyiller mi

ay allaha şükürler olsun benim kaynanamda görümcemlerde o kadar iyiler ki hastalandığım zaman ayagıma kadar yemek getirirler utanırım artık ben çok iyi insanla tartışsak eşimle benden tarafa olurlar eşim derki ben sizin kardeşinizim neden beni tutmuyorsunuz diye kıskanır bizi valla

eşine karşı çok agır kelimeleri konuştu bilirsin erkekle bir kadından azar laf işitmeye dayanamaz tartışmalarda oluyordu canım senin kaynanan kayın baban hayata deyiller mi

yok canım değiller. bende konusucam bu gidişle artık dayanamıyorum bebeğimizin dogmasını bekliyorum ozman cocugu herseyden önce gelicek bunu cok iyi biliyorum oda katlanamıcak bizden baskasına elbet bi yerde rengini göstericek bakalım suanlık sabrediyorum bende bebek dogduktan sonra sürekli konusucam sitem edicem ozman anlar napar bilmyiorum ama bişey yapıcanı biliyorum.

maş.canım nazar değmesin iyiliklerine iyiler haklarını yiyemem ama hersey iyilikle bitmiyo öyle seyler yapıyolar kii iyiylikleri eksik kalsın benden uzak olsunlar yeter dedirtiyolar. aman allah agzınızın tadını bozmasın. ama benden bişey beklemezler gelindir yapsın onu yapsın bunu yapsın beklemezler eşime hizmet ederim oda bi tek onunla ilgilenmemi istiyo.

işallah evlenirde görümcen kurtulursun ya şüküret allaha canım hayırlısını iste her zaman dua edicem sana üzme kendini vardır bundada bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…