işallah evlenirde görümcen kurtulursun ya şüküret allaha canım hayırlısını iste her zaman dua edicem sana üzme kendini vardır bundada bir hayır
eşin ne iş yapıyor? canım dayan biraz daha sabret ama bebeğin olursa şimdi onu nasıl büyüteceginede karışırlar desene
ne güzel aman rabbim bpzmasın nazar değmesin cok dikkat et genede canım kontrolu elinden bırakma. hep dua et hem kendinize hemde bizler için. sevdiklerimizden ayırmasın rabbim bizi.önemli deyil tatlım umudunu asla yitirme yukarda allah var elbet bir gün o da evlenecek ben gidiyorum antepe 29 haziranda 2 ay kalıcam ailemin yanında az kaldı ne yapalım kader işte hep gurbette olucaz ama neyseki eşim çok iyi bir insan beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor
zor oluyor ama başarıyorum artık alıştım ilk başta zor oldu ama canım hafta sonları kaçıp gidiyoruz antep'e iyi geliyor bebiş olursa işallah zamanın nasıl geçtigini anlamam diye düşünüyorum hadi hayırlısı bakalım
asla izin verme bebişin ne zaman dünyaya geliyor hayırlısıyla
işallah bir aksilik çıkmaz kızın olacak demi canım adı ne koymayı düşünüyosun
yumurcağa güzel bir isim bulursunuz işallah neyse canım yarın görüşürüz artık kib
yarın adet günüm çok heycanlıyım işallah hamileyimdir
eşime çok ısrar ettim bu gün yapalım diye ama anlamıyor beni hayır diyor illa pazartesi günü olacakmış test
evet canım kan testi yapmak için ya ben çok büyük bir hata yaptım bu sabah yerleri sildim halılarımı kaldırdım sonra yine eve açmak için yine kaldırdım ondan belli kasıklarım kasılıyor çok ısrar ettim eşime korkuyorum dedim lütfen bana bir tane idrar testi al diye alıcak birazda sence neden sacı giriyor karnıma
idrar testinde çıkar mı kesin bir sonuç çok korkuyorum canım bebiş varsa diye zarar görmüşse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?