Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

eşin ne iş yapıyor? canım dayan biraz daha sabret ama bebeğin olursa şimdi onu nasıl büyüteceginede karışırlar desene

işallah evlenirde görümcen kurtulursun ya şüküret allaha canım hayırlısını iste her zaman dua edicem sana üzme kendini vardır bundada bir hayır

aynen öyle bazen sakinleşip düşünüce öyle diyorum yada benden daha zor durumda olanları görünce şükrediyorum ve diyorum ki sabret senin sınavın bu belki ya daha kötü şeyler yaşasan eşin destek olmasa sevmese insan daha nasıl katlanabilrki ama iz cok baglıyız birbirmizi isterdimki daha iyi sartlarda evliliğimiz yürüse basbasa istediğimizi yasasak ama olmadı. inş. bi gün biter bigün bu durumun bitecegini bilsem inan daha umut dolu olurum ama umudumu yitiriyorum neyse boşver bu konuları canım ya böyle konusunca rahatlıyorum cok sagol dinlediğin için canım. demek neredeyse aynı kaderi yasıyoruz alısabildinmi peki aileden uzak cok zor oluyo her zaman gidip gelemiyosun telefonla ne kadar özlem gecer ki. gecirdiğimiz günlerin kıymetini bilemediğimi anlıyorum

önemli deyil tatlım umudunu asla yitirme yukarda allah var elbet bir gün o da evlenecek ben gidiyorum antepe 29 haziranda 2 ay kalıcam ailemin yanında az kaldı ne yapalım kader işte hep gurbette olucaz ama neyseki eşim çok iyi bir insan beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor

zor oluyor ama başarıyorum artık alıştım ilk başta zor oldu ama canım hafta sonları kaçıp gidiyoruz antep'e iyi geliyor bebiş olursa işallah zamanın nasıl geçtigini anlamam diye düşünüyorum hadi hayırlısı bakalım

eşin ne iş yapıyor? canım dayan biraz daha sabret ama bebeğin olursa şimdi onu nasıl büyüteceginede karışırlar desene

araba alım satımı yapıyo canım. yooook o konuda parçalarım on ları gerekirse eşimede karsı cıkarım genede cocugumun hiç bişeyine karıstırtmam asla izin vermem gerekirse kalplerinide kırarım genede cocugumu onların eline bırakmam.. eşimde böyle bişey yaparsam karsı cıkamaz bana paralarım onuda bebek konusunda cok hassasım

ne güzel aman rabbim bpzmasın nazar değmesin cok dikkat et genede canım kontrolu elinden bırakma. hep dua et hem kendinize hemde bizler için. sevdiklerimizden ayırmasın rabbim bizi.

iyi ne gzel fazla uzun tutmuyosun arayı aynen öyle zaman gecer onun peşinde kosturmaktan inş. o günleri görebiliriz canım rabbim kimseye evlat acısı yasatmasın onlardan yoksun bırakmasın yokluklarını aratmasın inş.

asla izin verme bebişin ne zaman dünyaya geliyor hayırlısıyla

işallah bir aksilik çıkmaz kızın olacak demi canım adı ne koymayı düşünüyosun

işallah bir aksilik çıkmaz kızın olacak demi canım adı ne koymayı düşünüyosun

cok kararsızım hep istediğim bi isim vardı eslem eşimde nisayı begendi buaralar eslemden vazgectim değişik isimler var güzel anlamlı olanlar aslında kuranda gecen bi isimde olsun istiyorum ama gecen yazı okudum kuranı kerimde gecen her kelime isim olarak konulmaz diye mantıklı geldi kafam karıstı hem güzel hem kuranı kerimde gecen bi isim istiyorum bakalım

yumurcağa güzel bir isim bulursunuz işallah neyse canım yarın görüşürüz artık kib

yarın adet günüm çok heycanlıyım işallah hamileyimdir

eşime çok ısrar ettim bu gün yapalım diye ama anlamıyor beni hayır diyor illa pazartesi günü olacakmış test

evet canım kan testi yapmak için ya ben çok büyük bir hata yaptım bu sabah yerleri sildim halılarımı kaldırdım sonra yine eve açmak için yine kaldırdım ondan belli kasıklarım kasılıyor çok ısrar ettim eşime korkuyorum dedim lütfen bana bir tane idrar testi al diye alıcak birazda sence neden sacı giriyor karnıma

canım zaten buaralar adet günlerin hamile olsanda olmasanda kasık agrının olması normal hatta hamile olup 2 3 ay adet zamanı geldiğinde sancısı olan bile oluyo. umutlandırmak istemiyorum üzülmenide istemiyorum.. agrın nasıl agrı adet günüden önce hiç oldumu yada şiddetli gögüs agrısı bas dönmesi halsizlik falan bunlar genel belirtiler.. keske bişey yapmasaydın ugrasma bence zaten süphen var bişey olucandan değil eger varsa suan gereksiz yorma vücudunu

idrar testinde çıkar mı kesin bir sonuç çok korkuyorum canım bebiş varsa diye zarar görmüşse diye

idrar testinde çıkar mı kesin bir sonuç çok korkuyorum canım bebiş varsa diye zarar görmüşse diye

aklını şimdi onla sakın karıstırma allahun izniyle bişey olmicak. valla bende testte cıkmıstı ama dün arkadaşımız da söyledi ya onda negatif cıkmıs sonuc ama suan hamile en iyisi kan testi en saglamı inş.pzrtesi günü güzel sonuclarını duyarız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…