- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
Canım dün döndük 3 gibi şirkete geçtik bugün şirkette eğitim semineri vardı , eşime hazırlıklar konusun da yardım ettim ancak girebildim..topiğe..
Canım ne topiği açton görmedim , ben verirdim ağızlarının payını , burada iki lafı bir araya getiremeyen kendini bir halt sanan o kadar çok kişi var ki , sadece burda ve bir topik daha var orada sohbet ediyorum zaten..
Hemen endişe etme bir çok bebekte sarılık olur , süt vermene ve hijyene dkkat et.. Doğa da sarılık oldu baş hemşire arkadaşım bana evde florasanslı ışıldak var mı dedi var dedim.. bebeğin gözlerini kapat.. üst kısmını çıplak bırak ve 3-4 saat bu ışığın altında tut ve bol bol emzir dedi yaptık.. ve geçti..
Benim ne kasilmam nede sancm oldu 39+0 da sabah dunyaya gozunu acti melegim denizim ama ne yalan soyleyim gce yattgmda karnimda bi kipirdasma olmadigi icin braz uzgnm icinde ufak bi can yasatmak cok ayri bi duygu sabah kalktiginda aciktigi icin disari uzqtilan ayaklar eller gunde rahat 5 kere hickirmalar falan , ama artik kizim yanimda o kokusunu icime cekmek ayri bi duygu ..
İnsan anne olunca hayati birden degisiyio artk kendmi degl sdce kizimi dusunuyorum ki ilk goz agri olunca ,esim denizi cok seviyo diye onu kiskaniyodum hmileyken ama suan ben bile esimi unuttum denz dogdugundan beri
zaten garibime benden sira kalmiyo denizi sevmek icin ama evde is bolumu yaptik ben emziriyorum o gazini cikartyo bazen altini degistiriyo ama ilk yikarken deniz brqz mizmizlandi deniz aglynca cok panik oluyo , ki bide 3 tane daha dusunuyo beyfndi
çok geçmiş olsun canım,,
bugün yine piknikteydik ancak bakabildim..
yeni doğan sarılığı çabuk geçer diye biliyorum..
hem zor hem de çok güzel bi duygu annelik değil mi?
..valla ben sanki ilk gibi heyecanlıyım hiç farkı yok yani lk kızımdan...
ne olacak, nasıl olacak,kime benzeyecek
hayırlısıyla sağlıklı olsun da.. ALLAH hiç üzüntüsünü yaşatmasın kimseye..
Şenay cım sen 26 sında doğum yapacaktın değil mi?
peki 26 sında tam olarak kaç haftalıkken doğum yapacaksın merak ettim...
ben de 1 hafta içinde yine aynı özel hastaneye gidicem..bakalım bu sefer başka bi dr a
uçağa binebilir raporu almam lazım
vana gider gitmez de kendi doktorumu görmek istiyorum..
aynı zamanda anestezi doktoruyla da görüşmem lazım..hani epidural szryn istiyorum yaa
korkmuyor da değilim..:))diri diri kesicekler..:)
çok geçmiş olsun canım,,
bugün yine piknikteydik ancak bakabildim..
yeni doğan sarılığı çabuk geçer diye biliyorum..
hem zor hem de çok güzel bi duygu annelik değil mi?
..valla ben sanki ilk gibi heyecanlıyım hiç farkı yok yani lk kızımdan...
ne olacak, nasıl olacak,kime benzeyecek
hayırlısıyla sağlıklı olsun da.. ALLAH hiç üzüntüsünü yaşatmasın kimseye..
Doğa'da babadan yardım talep etmemiştim ama Deniz de kesinlikle babaya da iş paylaşımın da bulunacağım..:)
Artık ben yerimden kalkamıyorum bu ara bel ağrısı hasıl oldu bana , kendimi de yoruyorum dün yavaş yavaş evi temizledim , bu akşam yatılı misafirim var , hafta sonu eşimin kardeşi iki çocuğu eşi gelecek üç gün kalacak nasıl olacak şimdiden düşünüyorum
Sevim'cim 26 sın da doğarsa 38 hafta 6 günlük olacak.. Genel anestesi istiyorum , hiiiiç gelemem canlı canlı kesime :)
Doğa'da babadan yardım talep etmemiştim ama Deniz de kesinlikle babaya da iş paylaşımın da bulunacağım..:)
Artık ben yerimden kalkamıyorum bu ara bel ağrısı hasıl oldu bana , kendimi de yoruyorum dün yavaş yavaş evi temizledim , bu akşam yatılı misafirim var , hafta sonu eşimin kardeşi iki çocuğu eşi gelecek üç gün kalacak nasıl olacak şimdiden düşünüyorum
Sevim'cim 26 sın da doğarsa 38 hafta 6 günlük olacak.. Genel anestesi istiyorum , hiiiiç gelemem canlı canlı kesime :)
Gez gz bakalim bebisinle, bz ewden anca hastaneye gtmk icin ckyoruz daha kirkiniz ckmsgi icin .. kizimi bu sbh doktor yne cgrdi sariligina bakmak icin yawrumun elleri mosmor oldu igneyle kqn qliyolar 2 gndur topuklarida mos mor dun 15 di degeri inmesi icin bol bol emzirdim saat basida sekerli su verdim doktor ole deei bugn allahima bin sukur 14 e dusmus bidahada yukselmez dedi doktor derin bi ohh cektm ,benim kizim benim kopyam babasina fazla benzemiyonne oldugumdan beri dunya benim etrafimda donuyo denizden baska kimseyi gozm gormuyo harika bi duygu yuce rabbimize nekadar sukur etsek azdir
canım benim inşallah çabuk atlatır minik deniz..
senin lohusalığın bitmiş olacak bu seref de biz lohusa olacağız yaa..
Gez gz bakalim bebisinle, bz ewden anca hastaneye gtmk icin ckyoruz daha kirkiniz ckmsgi icin .. kizimi bu sbh doktor yne cgrdi sariligina bakmak icin yawrumun elleri mosmor oldu igneyle kqn qliyolar 2 gndur topuklarida mos mor dun 15 di degeri inmesi icin bol bol emzirdim saat basida sekerli su verdim doktor ole deei bugn allahima bin sukur 14 e dusmus bidahada yukselmez dedi doktor derin bi ohh cektm ,benim kizim benim kopyam babasina fazla benzemiyonne oldugumdan beri dunya benim etrafimda donuyo denizden baska kimseyi gozm gormuyo harika bi duygu yuce rabbimize nekadar sukur etsek azdir
evet yaa insanlarda düşünce kalmamış sen o halde nasıl hizmet edeceksin millete..
bari düşünceli olsalar da kendi yemeklerini bulaşıklarını kendileri halletseler..
şimdilik temizlik açısından rahatım annemlerdeyim ama beni de beklio temizlik işleri...kendini yorak istese de yoruluyor insan benim kanım da düşük ben sabahtan akşam 4e kadar temizlik yaptığımı bilirim dinlene dinlene..
İnsallah cabuk atlaitır deeigin gibi, nekadar dogru bilmiyorum ama kaynanam cocuyun ustune sai bsy ortunc sailigi gcer diye besigin sapsari nevresim takimi diktirmiw dun sari renk ldivenli tulumlar takimlar almis bide cember oyalqtmis yuzunu ortmek icin braz kocakari isi am bisey diyemiyorum ayip olur diye bide cocugu sallqmay alistirdi bn smdi nasil basa cikicam kucagndanda indirmiyo esim bile kiziyo ark kucagndn i drmyo dye ama nasil uyaricaz nasil soylicez kalbini kirmadan bana akil verirmisiniz du. Butun gece onu dusunduk esimle :26:
Çok sevindim canım..bak annesi bir şeyi kalmadı minik meleğimin :)
Sevim'cim vallahi kimseye hizmet edecek halim yok..kim kalacaksa yapıversin valla..
Canım sarı tülbent bizde de kullanılır , bir zararı yok nasıl olsa boşver yapsın... kucak meselesine gelince eşin söylese daha iyi senden alınabilir
İnsallah cabuk atlaitır deeigin gibi, nekadar dogru bilmiyorum ama kaynanam cocuyun ustune sai bsy ortunc sailigi gcer diye besigin sapsari nevresim takimi diktirmiw dun sari renk ldivenli tulumlar takimlar almis bide cember oyalqtmis yuzunu ortmek icin braz kocakari isi am bisey diyemiyorum ayip olur diye bide cocugu sallqmay alistirdi bn smdi nasil basa cikicam kucagndanda indirmiyo esim bile kiziyo ark kucagndn i drmyo dye ama nasil uyaricaz nasil soylicez kalbini kirmadan bana akil verirmisiniz du. Butun gece onu dusunduk esimle :26:
Ewet allahima bin sukur geciyo sariligmiz yavas yavas ..oguzhana oyle dedim ztn sen soyle annene ddim az once beniml arasi bozulmasin kadinin kotu gelin olmak istemiyorum gozunde (kynanam kolay kusen biri) .. kizim arimaya gbi zaten herseyi sapsari dunden beri
Eda cım
herşeyi sarı almasında bi mahsur yok..bi zararı yok..ancak sallamaya alıştırması hoş olmamış.bence de Şenay haklı..
eşin söylesin o kötü olmaz ama sen olursun..hepimiz için geçerli bu..benimki de çok çabuk küsüyr..
kendileri akçayda oturuyr daha yeni ev aldılar benden dolayı beni tanımasalar buraları nerden bileklerdi.neyse eşim varken 1 ay tatil yaptık sadece 1 hafta annemlerde kaldık eşim gitti
şimdi de anemlerdeyim..
görümcem geldi kadın beni çağırdı..valla normalde öyle demem ama boş bulundum sanırım..
ben rahat edemiyorum sinek çok var orda mhakkak sinekler yiyor yazık kızım da benim kanımla besleniyor..yani gelemem..
kadın bunu hırs yapmış.piknikte açtı konuyu..
ben de sinirlendim oysa ki artık eskisi gibi öyle kolay kolay kavga etmiyorduk.
ben rahat edemiyorum demişim ne var bunda annemlerin yanında daha rahat ediyorum..
taklidimi yaparak tekrar etti beni sinekler yiyo
rahat edemiyrm ben gelmem diye..
öyle söylenirmiymiş..
ne deseydim yalan mı söyleyeyim gerçekten rahat edemiyorrum orda..annemlerde daha rahat edeyorum.
üstelik hamileyim..
kadın da ben yaşılıyım kaldıramam dedi
ben de 2 canlıyım dedim
cevap:istersen 5 canlı ol....:)))))))))))))kırmayalım birbirimiz 2 günlük dünya dedim
surat 5 karış..
sanki bir mecburiyetim va.r
hiç gitmemiş olsam tamam dicceem bu kadın haklı..
neyse sorun değil..sanırım he he gelirim diyip gitmeyecektim doğru yol buydu
çünkü onlar dürüstlükten değil riya dan 2 yüzlükükten hoşlanıyorlar..
öğrendim diyorum politikayı ine fire veriyrm arada
ilk kızımda da bedduamı aldı aha yine hamileyim yine bedua ediyorum
seni ALLAH a havale deiyorum
sen sen ol sallamaya da hiç alıştırma bence
ama bazen bizim elimizde oluyr..başkalrı bakınca ister istemez sorun oluyr.
ben kendi yaşadığım tecrübeden yola çıkarak kızım küçükken bana biri sallamaya alıştırma deseydi içimden hadi canım ordan demesem de o zman sallamak kolayım gittiği için sallamayı seçerdim.
anccaaaabenim kız büyüdü artık kocakız oldu 1-2-3 yaşına geldi ve beim için onu uyutmak eskisi gibi kolay olmaddı
hani bir musubet bin nasihatten iyidir derler yaa aynen
yaşadım o yüzden bunda da öyle davranıcam
sallayarak uyutmak istemiyorum onun yerine okuduğum kitaptan öğrendiklerimi tatbik edcem ama asla sallamıcam ne kadar başarılı olurum onu bilemem.ama o kitabı okuyup da mucize diyen çok insan var hepsi buradadan alan..
yorumlar kısmında..
kitap tracy hogg bebe bakım sorunlarına mucize çözünmler...
kucağında da sallama getirp götürüp ayakta da sallama sonra sıkıntı oluyr ama bazı şeyler elimizde olmuyr..
Kafayiyicem artikkk saat 5oldu hala uyuyamadim fena derecede bacak agrisi cekiyorum belimede sicradi agrihayirlisiyla bi dogursaydik birde bugun kontrolum var uykusuz gidicem mahvoldum saatlerdir
günaydııın arkdaşlar,,
sana da günaydın canım
çok geçmiş olsun doktoruna söylersin artık şikayetini
ben de kumsaldayken taburede uzun zaman oturduğum gün sabahı zor etmiştim..
aynene dedğn gibi benim de bacaklarım belim çok ağrıdı..
sonradan hep sırtımı dayayarak oturdum..
bakalım senin kızın boyu kilosu nasıl
ben de uçağa binebilir raporu için gideceğim
bakalım nu sefer boyu söyleyecekler mi
gittiğim hiç bi dr söylemiyor...
Eda cım
herşeyi sarı almasında bi mahsur yok..bi zararı yok..ancak sallamaya alıştırması hoş olmamış.bence de Şenay haklı..
eşin söylesin o kötü olmaz ama sen olursun..hepimiz için geçerli bu..benimki de çok çabuk küsüyr..
kendileri akçayda oturuyr daha yeni ev aldılar benden dolayı beni tanımasalar buraları nerden bileklerdi.neyse eşim varken 1 ay tatil yaptık sadece 1 hafta annemlerde kaldık eşim gitti
şimdi de anemlerdeyim..
görümcem geldi kadın beni çağırdı..valla normalde öyle demem ama boş bulundum sanırım..
ben rahat edemiyorum sinek çok var orda mhakkak sinekler yiyor yazık kızım da benim kanımla besleniyor..yani gelemem..
kadın bunu hırs yapmış.piknikte açtı konuyu..
ben de sinirlendim oysa ki artık eskisi gibi öyle kolay kolay kavga etmiyorduk.
ben rahat edemiyorum demişim ne var bunda annemlerin yanında daha rahat ediyorum..
taklidimi yaparak tekrar etti beni sinekler yiyo
rahat edemiyrm ben gelmem diye..
öyle söylenirmiymiş..
ne deseydim yalan mı söyleyeyim gerçekten rahat edemiyorrum orda..annemlerde daha rahat edeyorum.
üstelik hamileyim..
kadın da ben yaşılıyım kaldıramam dedi
ben de 2 canlıyım dedim
cevap:istersen 5 canlı ol....:)))))))))))))kırmayalım birbirimiz 2 günlük dünya dedim
surat 5 karış..
sanki bir mecburiyetim va.r
hiç gitmemiş olsam tamam dicceem bu kadın haklı..
neyse sorun değil..sanırım he he gelirim diyip gitmeyecektim doğru yol buydu
çünkü onlar dürüstlükten değil riya dan 2 yüzlükükten hoşlanıyorlar..
öğrendim diyorum politikayı ine fire veriyrm arada
ilk kızımda da bedduamı aldı aha yine hamileyim yine bedua ediyorum
seni ALLAH a havale deiyorum
Sizinkiler cok degisik insanlar allah sana yardim etsin taklidini yapmis bide nekadar ayıp ... ben kizimi hic oyle sallamaya mallamaya alistirmyaa planlamiyodum ben onu yataga koyup kndi kndne uyumasini bekleyerk uyutmayi planliyodum ama saolsun benden once onlar herseyi planlamislar ve yaptilar bile ... oguzhan bugun annesiyle konusucak bakalim ama korkuyorum kadin kusup evden giderse diye off iki arada bi deredeyim bi bitmiyo dertlerimm ...
Şenay cım geldiler mi senin misafirler?
nasıl geçti peki?
bu aralar sıcaklar iyice arttı
çok rahatsız edici hamilelikle..
van serindir şimdi..
Merhaba canim..bizim kiz biraz ilerde gidiyo 48cm olmus kilomuzda 2250gram.idrarimda lokosit falan cikti adet agrim o yuzden olabilirmis.seninkininde boyunu soylemezse fl olcumune bak onu 7ile carp cikiyo.dr da oyle yapiyo sanirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?