- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
Canım Sevim'cim sen yine de beddua etme, anne sonuçta Allah gönlüne göre versin de boşver..
Eşinin konuşması bence işe yarayacap sen dert etme :)
Canım misafirlerim bugün giderkeeeenn son dk kalmaya karar verdiler :) haftasonu da bendeler..
Bomba haber ise Deniz 21 Ağustos Çarşamba günü gelecek :) bakalım ben nasıl hazırlık tamamlayacağım..
Eller şiş , ayaklar şiş , bel ağrıyor , yerimden kalkamıyorum...Allah bana güç versin...
Canım Sevim'cim sen yine de beddua etme, anne sonuçta Allah gönlüne göre versin de boşver..
Canım misafirlerim bugün giderkeeeenn son dk kalmaya karar verdiler :) haftasonu da bendeler..
Bomba haber ise Deniz 21 Ağustos Çarşamba günü gelecek :) bakalım ben nasıl hazırlık tamamlayacağım..
Eller şiş , ayaklar şiş , bel ağrıyor , yerimden kalkamıyorum...Allah bana güç versin...
aaaaaaaaa DENİZ mi ben doğa dır diye okuyrm..jeton yeni düştü
çok youldum da bgün..
hadi hayırlısı bakalım erken geliyr minik neden öyle oldu ki
evet canım
ben de bugün gittim doktora..
boyunu söyleyebilir misiniz dedi..
tamolarak söyleyemeyiz ancak tahmini söyleriz dedi..neden merak ediyorsun ki
bütün bebekler hemen hemen aynı doğar dedi..
neyse ben de üstelemedim.kilosu 2160 gram
fl ye bakım çarpım sonucu 46,5 a yakın bi şey çıkıyr.
biraz iri bi bebek dedi 2 hafta ilerde gelişimi dedi..
epidural sezeryandan korkuyorum dedim
hiç korkma sen
ne isim koyacaksın kıyafetlerini eşyalarını nasıl alacaksın
onu düşün dedi
güleryüzlü bi dr du..
uçak raporumu da aldım..
bu arada brası yanıyr resmen günde 2 kez banyo yaptığım halde dayanamıyrm..
yaza gelince ne zor oluyormuş hamilelik
ilk hamileliğim kışa denk gelmişti
bu kadar zorlandığımı hatırlamıyrm..
boyuna su içiyorum yine suya doymuyorrum..
Oh masallah bebegine peki senin kilo alimin nasil ben 13 14 kilo aldim.haklisin cok zor geciyo dus alsanda bi faydasi yok hertarafimda peceteyle geziyorum cok sicak bi eylule girseydik..biz daha doktorumla dogumla ilgili konusamadik herhalde iki hafta sonra gittigimde konusuruz artik:)
Oh masallah bebegine peki senin kilo alimin nasil ben 13 14 kilo aldim.haklisin cok zor geciyo dus alsanda bi faydasi yok hertarafimda peceteyle geziyorum cok sicak bi eylule girseydik..biz daha doktorumla dogumla ilgili konusamadik herhalde iki hafta sonra gittigimde konusuruz artik:)
benim de 15 16 falan şuan 75 olmuş kilom...
senin kan ilacın da gyno fero sanol mü..
her sabah aç karnına içiyorm. kan ilacı da kilo yapıyr mu acaba
ben ilk hamileliğimde düzensiz kullandım bu kadar kilo almaşıltım
2900 kg dolaylarında 52 cm doğdu kızım.
Tünaydın hanımlar..
Misafirlerim eşimle birlikte dolaşmaya çıktılar.. bende ayaklarımı uzattım dinleniyorum biraz..
Sizde de her şey yolundadır umarım..
offf hala geçmedi baş ağrım
çok halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi..
Ne olcak boylee al bendende okadar bebege bakcak dermanim kalmadi simdidenbasagrisida cok beter bisey .bnmde bacagma giren kramplarla basim dertte
Tünaydın hanımlar..
Misafirlerim eşimle birlikte dolaşmaya çıktılar.. bende ayaklarımı uzattım dinleniyorum biraz..
sana da merhaba canım,,benim 2.olduğu halde bende de var.ancak ben doğumu takıyorum kafaya lokal anestezi ile olacağı için endişeliyim.anestezi doktoruyla görüşücem inşallah.tupperwear ben de çokaldım daha da almayı düşünmüyorum.bence bazı ürünleri parasını hal ederken bazıları hak etmiyor..merhaba arkadaşlar,hepimiz heyecanla bebişlerimizi bekliyoruz.Ben çok stres yapıyorum,iyi bir anne olacak mıyım,bebeğime iyi bakabilecek miyim diye sürekli kafam dolu bunlarla.Stres atmak,düşüncelerimi dağıtmak için de tupperware üyesi oldum.Bir yandan kendime,bir yandan yakınlarıma sipariş veriyorum falan.Hatta internetten satış bile yapıyorum.Boş durmaktan çok iyi geldi bana. Siz nelerle vakit geçiriyorsunuz?
Ne olcak boylee al bendende okadar bebege bakcak dermanim kalmadi simdidenbasagrisida cok beter bisey .bnmde bacagma giren kramplarla basim dertte
Tünaydın hanımlar..
herkese tünaydııın
sana da tünaydın Şenay cım..
bugün kayınvaldemler geliceklerdi.benle duruyu almaya..ayvalığa gideceklerdi.öyle sözleşmiştk..ben dünden beri gerçekten halsiz hissediyorum kendimi..bir şey demedim gidecektim.anneme söyledim keşke aradıklarında söyleseydin dedi..
neyse söylemdğim iyi oldu
durunun çantasını hazırladım..havlu elbise falan..
neyse geldiler..adam indi..arabdan..duruyu almaya geldik dedi..:))
ben de tamam hazırladım herşeyini dedim
sora sen gelmiyor msun dedi.
ben de kendimi iyi hissetmiyorum gelemeyeceğim dedim..
öylece gittiler..
gerçekten dünden beridir.bi halsizlik var..
sıcaklarla başım dertte..
camı da açamıyorum gece..babam bekçi gibi kızıyr
hem kızımla biirlikte hasta oluruz diye
sucuk gibi terli kalkıyrm
bi sabah bi de
akşam duş..
öyle işte
sen de dinle fırsat b fırsat
hafif başım ağrıo benim de..halsizim halsiz..sanki birsürü iş yapmışım gibi..
Şenay cım sen kan ilacı kullanıyor muydun?
Canım baş ağrın inşallah geçmiştir , minoset normal alabiliyorsun biliyorsun...
Ferrosanol kullanıyorum Sevim'cim.. kan ilacı olarak..
Ve evettttt yarın sabah 7 de doğuma alacak doktor , eve döner dönmez paylaşırım deneyimlerimi :)
Benim için dua edin..
Başka topiklere gidenlere de uğurlar olsun diyelim sevimcim ne yapalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?