Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

kızlar noluyo banaa gecenin 2sinden beri geçmeyen bi bel ağrım var gaz sancım varmış gb batmalarım ve canımı acıtan bebeğimin bi tarafta alta inip toplanması sertleşmesi :S bel ağrım biraz daha geçmezse hastaneye gidicem.. sizlerdede oldumu bunlar

Kızlar normalde 20 Eylül'de doğum yapacağım. Ama doktor eşi yaşlanmış edi. Bu yüzden bebeğim küçükmüş. Kilosu normale göre az. Apar topar rapor aldım. Artık evdeyim. Doktora göre en azından önümüzdeki haftayı da atlatmamız lazımmış. Şu an bebeğin gelişmesini bekliyorlarmış. 36. haftadayım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Hadi ya eşi yaslanmis demek inan ilk defa duyuyorum kendine iyi bak dinlen bari.36. Haftada kac kiloki bebegin sancilarin cikiyomu peki

çok geçmiş olsun canım ben daha çok sıcaklardan şikayetçiyim ilk hamileliğimin sonları kışa denk gelmişti.bu kaar sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum..
bi an önce doğursak da kurtulsak..

amin canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ..ben de ilk defa duyuyorum eşi yaşlanmış diye..
umarım herşey gönlünce olur..bebeğin için bol bol süt yoğurt pekmez yumurta ceviz meyve sebze tüket inşallah kilo alır..erken doğum riski yoktur umarım..b haftayı da atlatısak diyorsun ya..

Kızımız Deniz doğdu :) Artık evdeyiz..

Eki Görüntüle 784170

MAŞALLAH MİNİĞİME...
ne güzel kokuyordur şimdi o..
ne oldu canım iyi misin dikişlerin nasıl?
sütün hemen geldi mi?
kaç kg kaç cm doğdu
usg ye uyumlu mu..
...ve daha yazmak istediklerin?..
soru yağmurum bu kadar..
hadi ALLAH bağışlasın üzüntüsünü hiç göstermesin..hep yüzünü güldürsün inşallah..

aman allahim bi melekk bu masallah sana deniz bebekk:))heycanlandim zaman gecsin artikk

sen sezeryan düşünüyorsan eylül sonu olacak muhtemelen...

bizim aynıydı satlar hemen hemen...

yani 1 ay kaldı..23 eylül haftası benim...

senin de o civarlar muhtemelen... eğer normal doğum düşünüyorsan biraz daha bekleyebilirsin..
ben lokal anestezi ile olucam bakalım kokrkuyrm ama..

yahu kimsecikler yok bu topikte

çok hareketsiz oldu topik...

Şenay da yeni doğum yaptı..fırsat bulamaz şimdi o..

oyle artik dogum yapcaklar siralaniriz pek kimse kalmaz:)ben de genelde vakti feyste geciriyorum bazen buraya bakmayi unutuyorum.ben normal istiyorum ama sanki erken dogum yapcak gb hissediyorum ekimi bulmicakmis gibi heleki o gun cektigim sancidan sonra kesin dogruyorum dedim :) senin tarih belli olmadi dimi gittinmi doktora durumlar nasil bebiste

iyi canım ben hala akçaydayım..
haftaya perşembe gidiyorum ALLAH ın izniyle..
benim sat 31 aralık senin de 1 2 gün fark ediyrdu diye hatırlıyorum..
kasılma falandır seninki..aman erken doğmasın senin cimcime..acele atmesin..

ben en son gittiğim doktora sordum sata göre 7 ekim gözüküyor.bu süre 40 haftayı mı 38 haftayı mı kapsıyor diye..
o da bana 40 hafta dedi..
bu durumda benim sezeryan olacağı için eylülün son haftası diye düşündüm.
yani kendi doktorum bi şey demedi..daha görmedim.ama vana gider gitmez gideceğim...

en son uçak raporu ve ilaç yazımı için gittim dr a..
benim de ağrım oluyor ama ben daha çok sıcaktan şikayetçiyim.inşallah van serindir...

Sevimcim cennet kokusunu bu olsa gerek , ikinci defa yaşamak inan çok güzel..
Ben iyiyim göğüs uçları dışında sıkıntı yok çık şükür
Sütüm hemen geldi maşallah..
3190 - 48 cm.. doğdu
Haftası ile uyumlu teyzemiz..

:) Kızım emsin yazarım uzun uzun :)

Kızlar Denizim uyudu yazıyorum :)
biraz sarardık sanki , topikte şekerli su iyi geliyor diye okumuştum , hem şekerli su veryorum hem de sık sık emziriyorum iyi geliyor sankı.
Bebek ilk gece sabah 5 e kadar ağladı , ikinci gün ben rezeneye başladım , maşallah suphanallah gazı da azaldı , uyududa , yanınıza giderken rezene ve papatya almayı sakın unutmayın..

Eve dönünce mutlaka emzirme pompanız olsun , göğüs ucu yaraları için kesinlikle asid boric ..bir cay kaşığı bir cay bardağına konulacak pamukla silinecek ardından madacasolle ilaç tatbik edilecek ben ancak rahat ettim..

Şenay cım ne güzel kurtuldun bak sen..
keşke biz de bi an önce kurtulsak..
burda tecrübelerini bizimle paylaşman ne güzel...

gaz için diyorsun sanırım rezene ve papatya çayını..doğuma giderken alayım yanıma ben de..hümana da alayım diyorum ama..
bir de mamaya ihtiyaç olur mu ki?..inşallah olmaz..olursa da eşim gider alır eczaneden ben sadece aldığım biberonu koyarım ne olur ne olmaz...

ben süt pompasını aventten aldım..hazır yani..reflü yastığı da var onu da götürsem mi?meyilli ve yana yatırmak için iki tarafında yükselti var..yastık dediğim tam bebeğe göre yatak diyebiliriz..:)

asid boric dediğin şey nedir?eczaneden bulabiliriz sanırım...

canım
göğüs ucu aparatlarını denedin mi işe yarar mı acaba?
süt pompasını çantaya koymayayım değil mi hastanede ihtiyaç olur mu?

2009 da doğum yapım ama hiç bi şey hatırlamıyorum..

evet tatlim benimde sat 2 ocak normal dogum 9 10ekim gosteriyo ama ultrason kaginin uzerinde normal dogum tahmini 29eylul gorunuyo gelisiminin ileri olmasindan kaynakli sanirim.seninde sez 22-25eylulde olur herhalde :) bide bakarsin bende sez olur cikarim allah hayirlisiyla bi sekilde dogurmayi nasip etsinde gerisi onemsiz..ne dicem arkadasimin gogus ucu sorunu vardi cok cani aciyodu yara olmus artik bu aventin gogus kalkanini alip kullanmaya basladi hemen faydasini gordum dedi mutlaka al kullan dedi bende aldim bakalim umarim ise yararda canim acimaz emzirirken.birde deborah marka emzirme sutyeni aradik durduk onun önü daha cok acilabiliomus cok daha rahat dedi fiyatida uygun 15 e almis.bakalim bulabilirsem bende alicam

maşallah minik deniz bebişe, rabbim alnını, bahtını açık etsin, mutlu , huzurlu ve uzun bir ömür versin, darısı bizlere.....

Son düzenleme:
Kizlar byadr yoktum 2.denizimzde dogmus we cok şeker masallah allah anali babali buyutsun benim kucuk kizmda kocaman oldu masallah ama benım prensesmi yani denizımi doyuramyorum surekli memede olmak istiyo

canım
,,ben İstanbul şöle böle diyorum ama istanblda yaşamanın faydaları işte..herşey elinin altında..ben anca internetten bulabilirim bunları..akçayı geçtim Edremit Balıkesir ve van da bile imkansız yani..
bakalım dr um ne diyecek ben de o tarihkeri tahmin ediyorum
maşallah minik deniz bebişe, rabbim alnını, bahtını açık etsin, mutlu , huzurlu ve uzun bir ömür versin, darısı bizlere.....
evet canım darısı başımıza innşallah...profiline baktım da sen öğretmen miydin çalışabilir raporu aldın mı peki 32 de alınıyor biliyorsun..ben de çalışabilr raporu alıp bu haftaları doğumdan sonraya ekletmek niyetindeyim..
Kizlar byadr yoktum 2.denizimzde dogmus we cok şeker masallah allah anali babali buyutsun benim kucuk kizmda kocaman oldu masallah ama benım prensesmi yani denizımi doyuramyorum surekli memede olmak istiyo Eki Görüntüle 785410
maşallah seninkine de annesi..valla Şenay la ikiniz kurtuldunuz..diyorum ki keşke ben de bi an önce doğum yapsam..
kızımı kucağıma aldım mı tamam dır zorluk falan dinlemem..unutturacak inşallah tüm zorlukları sevgili kızım..
kokusunu duyunca..DUYGU cuk..

Allah sanada bian önce sag saglm kızni kucagna almayi nasıp etsn insallah
benim bugn denizmle 21. Günüm kzm annesni hc ûzmyo we adimz den iz gozlermzde mavi

Kızımız Deniz doğdu :) Artık evdeyiz..

Eki Görüntüle 784170

Allah sanada bian önce sag saglm kızni kucagna almayi nasıp etsn insallah
benim bugn denizmle 21. Günüm kzm annesni hc ûzmyo we adimz denEki Görüntüle 785546 iz gozlermzde mavi
maşallah iki DENİZ imize de anneleri..ikisi de çok tatlı..
canım ben bugün tam 33 hafta 6 günlük olmuşum kaçırıyorum bazen zamanı hamilelik takvimine bakıyorum hemen..yani bu durumda benim hemen hemen 1 ay sonraya gelecek doğum..yani eylülün 25i 26 sı gibi olu herhalde..

canım yeni fark ettim de benim yanıyo günlerim çünkü 34 haftalığım..32 de alıyoruz çalışabiliri ya..sen kaç haftalıktın..senin de yanmıyordur umarım..3 haftayı doğum sonraya aktarsak yine kardır..artık heyet raporu falan almam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…