Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar benimle ayni gun asilama yaptiran varmi aranizda.ayin sekizi yani carsamba gunu.varsa herhangi bir belirti varmi.

Arkadaslar benimle ayni gun asilama yaptiran varmi aranizda.ayin sekizi yani carsamba gunu.varsa herhangi bir belirti varmi.

gunaydin.benim persembe oldu asilamam.3 gundur rahim bolgemde adet agrisindan birqz daha siddetli agrim war.gogus uclarim felaket acio.onun disinda birseyim yok simdilik.tabi progestan iciyorum ondan da kaynaklanabiliyor

Ben carsamba gunu yaptirdim asilamayi hic bir sey hissetmiyorum. Hiçbir yerim agrimiyor.valla anlamadim iyi mi kotumu.bide cuma gunu üstüne grip oldum onun acisini çekiyorum hala.

Merhaba kızlar. .
Bir kaç gündür takip ediyorum sizi
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.
Bende yaklaşık 16 aydır bebek sahibi olmak için bekliyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
Eşimin değerleri düşük ve varikosel var.
Doktorumu değiştirdim ve Şubat ayında aşılama yapmaya karar verdi. İlk aşılamam klomen ile olacak sonra tutmazsa iğneye geçicez.

En son eylül de eşimin yaptırdığı testin değerleri şöyle
Konsantrasyon 26 milyon
Total 52 milyon
İleri hareket yüzde 17
Yavaş hareketli yüzde 36
Morfolojisi 9

Bu tahlilden sonra eşim sigarayı bıraktı 3, 5 ay oldu. Hiç bir kür yapmadık sadece sigaranın etkisini görmek için. . Şubatın ilk haftası yeni testimizi yapıcaz. Daha önce morfolojisi 3 tü, sayısı 236 milyondu. Sayı düşünce morfoloji yükseldi.

Eş faktörüyle aşılaması tutan var mı?

mrb arkadaşlar bende puregon kullanıyorum yarın muayeneye gidicem bakalım kaç milim olmuş artık yarın belli olur ne zaman aşılama olacağımmmm mevlam sağlıklı ve güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese....

ben 8. inde aşılama yaptırdım. aynı gun ıcınde kasık agrım cok oldu ama sonra gectı.3. gunu ise göğüslerim acaip dolgunlaştığını hhisssettım .progestan kullanıyorum sabah aksam fıtıl olarak onun etkısi mi bilemiyorum ama göğüslerim sanki adet olcakmış gibi şişti .....

Hatice desene ayni gun alicaz haberi.valla benim vücudum o kadar alisti ki demekki hormon almaya hic tepki vermiyor.bende progestan kullaniyorum ama igne olarak verdi doktor.carsamba gunu bir daha vurulcam.

Hatice desene ayni gun alicaz haberi.valla benim vücudum o kadar alisti ki demekki hormon almaya hic tepki vermiyor.bende progestan kullaniyorum ama igne olarak verdi doktor.carsamba gunu bir daha vurulcam.

off oofff gunler gecmıyor.bakıyorum yan etkılerıne göğüste rahatsızlık dıyor ama bende acıma falan yok sadece cok dolgun:)) bileydım daha once kullanırdım:)

kızlar merhaba.. bende bu ay asılama yaptıracagım.. bana bıraz bılgı verırmısınız? bugun son gunum gunde 2 defa klomen kullandım carsamba kontrolum var. problem esımın ılerı hızlısı dusuk amelıyat oldu sayılar duzeldı ama ılerı hızlısı hala yeterlı deıl. bazılarında kanama oluyormus cok korkuyorum agrısı oluyor mu kanama oluyor mu diye..

canım inşallah yumoşlar yeterince büyümüşlerdir. ilaç bu gün bittiyse çarşamba gününe tam büyümemiş olur büyük ihtimal 2 gün sonra yani adetin 14. günü doktor yine çağırır yumurtala çatlama büyüklüğüne geldiyse saat ayarlar çatlatma iğnesi için iğneni olduktan tam 36 sat sonra aşılaman gerçekleşir bu 36 saatten 2 saat önce hastaneye gidersiniz eşin tahlil verir spermler yıkandıktan sonra tam saatinde seni muayne odasına alırlar sanki alttan muane oluyormuşsun gibi hiç acı yok neredeyse bir kaç dakikalık bi işlem ardından da bi 20 dk dinlenirsin sonra evde de biraz dinlen ertesi gün normal yaşantıya geç çok ağır iş yapma bende 8 gün önce 2. aşılamamı oldum beklemedeyimm

canım cok tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın.. ınsallah senınde tum bekleyenlerınde bebegı tutunmustur..

ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum.benim de eşimin değerleri düşük sigara da kullanıyor doktor bırak dedi ama bırakmıyor..son yaptırdığımız sonuca göre sperm yoğunluğu 25 milyon,%5 hızlı hareketli %15 yavaş hareketli %5 yerinde hareketli.%75 ise hareketsiz.değerler düşük olunca ümidim azalıyor.bu değerlere benzer olup aşılamayla hamile kanlan var mı acaba?

off oofff gunler gecmıyor.bakıyorum yan etkılerıne göğüste rahatsızlık dıyor ama bende acıma falan yok sadece cok dolgun:)) bileydım daha once kullanırdım:)

Olsun ya dolgun olmasi da yan etki sayilir.evet bencede gunler gecmiyor ama kafama takmamaya calisiyorum.ben kendimi kisa hazirliyim da yaz cikarsa bahtima modundayim hep:)))

canım merhaba.. esın urologa gıttı mı? varıkosel saptanmıs mı peki? kı eger oyleyse once amelıyat yapılmalıdır.. benım esımde sıgara kullanıyor amelıyat oldu yıne de bırakmadı ama degerlerı onemli olcude duzeldı..

canım cok tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın.. ınsallah senınde tum bekleyenlerınde bebegı tutunmustur..

inşallah canım inşallah sen de ilk seferinde kavuşursun bebeğine inşallah ha bi de bizde de eşimin değerleri düşük ameliyat da oldu ama pek düzelme olmadı sizin değerler daha iyi aşılama da şansınız daha yüksek...

evet gittik varikosel yok canım.değerleri düşük çıktı nedense bir kaç ilaç verdi bakalım bu ay aşılama yapılacak inşallah sorun çıkmazsa, değerleri inşallah yükselmiştir.

ewet canım esımın degerlerı normale dondu hızı bıraz dusuk ama yınede kotu deıl.. ameliyattan sonrakı ılk 3 ay proxeed plus kullanmıstık ıse yaramadı bızde.. sonrakı aylar ıse argınmax kullandı esım gunde 6 tane o cok yukselttı degerleri ıstersen bı arastır sende..

merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı yumoşlarım 13 mm civarında doktorum sayısını söylemedi ama ben saydım 5 tane gözüküyor çarşamba yine gideceğim hayılrısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…