canım hiç telaşlanma rahim filmini bende çektirmiştim bende çok acı çektim ki benim acı eşiğim çok düşüktür :) aşılamada canını acıtacak hiçbirşey yok tatlım der etme 2-3 dk sürüyor zaten
dün aşılamam oldu çok şükür dr güzel geçti dedi...ne ağrı ne sızı anlamadım bile...sonrasında hafif bir ağrım oldu o kadar..progestan verdi vajinadan 2 tane...
ağrım yok sızım yok hiç bişi hissetmiyorum:18:
aynen o kadar sürdü :)
hayırlı kandiller arkadaşlar
benim de dün akşam baya ağrım oldu.yattığımda falan rahatsız edici hale geldi.sonra uyumuşum o halde.sabah wc ye kalktım yine başladı ağrım.şimdi de hafif hafif batmalar var.ama ortalarda bu ağrılar.rahim kısmında yani.sanki birşeyler kopup gelecek gibiydi içimden.bugün de çalışma vermişti doktor biz de çalıştıkama bundan sonra devam etmeyi düşünmüyorum
merhaba kızlar bende bugün 4. iğnemi yaptıracağım yarında kontrolüm var acaba kaç tane yumurtam gelişmeye başlamış oalcak o belli olur dimi
canım aşılamanın kaçıncı günündesin? ben 7. günündeyim bende de bazen yoğun ağrılar giriyor adet ağrıları gibi bazen belim çok şiddetli ağrıyor bugünde hem kasık hemde bacaklarım çok ağrıyor ara arada batma sancı oluyor sende de varmı aynıları
ayy bugün çok heyecanla uyuyacağım yarın yumoşlarımı göreceğim için heyecanlıyım birde bunun kesesi kalp atışı olacak Allah ın izni ile benim kalbim bu heyecanlara dayanır mıOlur canım. benim ilk kontrolde 3 gün iğne vurmuştum galiba belli olmuştu 2 yumoşum vardı.
Ben bugün iğnemi unuttum 10 dk geç vurdum bir şey olmaz di mi kızlar. Normalde yarım saat öncesinden hep aklımda oluyo bugün çıkıvermiş aklımdan
Bu arada kandiliniz mübarek olsun. Allah'ım dualarımızı kabul etsin. Dualarımdasınız... Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim :)
Arkadaşlar herkese iyi aksamlar.bende carsamba gunu saat onbir de asilama yaptirdim.araniza beni de alirsaniz sevinirim.
bugün aşılamanın 8. günü göğüslerde hassasiyet başladı sanki özellikle sabah uyandığımda sızlıyorlardı bi de su gibi akıntım oluyor normal mi bu .... sabırsızlıktan çatlayacağım en erken ne zaman belli olur bu sonuç ben 15. günü nasıl bekleyeyiminşallah tutmuştur
ayy inş.dün akşam bol bol dua ettiminşallah en kısa zamanda bu aşılandı ların karşısında tuttuyazısınıda görürüz
canım sen benden bi gün önce aşılandın.maalesef göğüslerimde hassasiyet yok gibi daha.akıntıda yok şuan sadece 3. günüde mi ne sarı bi akıntı oldu onun dışında şimdilik bişey yok.ek olarak benim ayaklar buz misali.
valla ben ayaklarım üşümesin diye dolma gibi oldu çift çorap çift patik giyiyorum çok şükür sıcak tutuyorlar.. bu sabah bi de bel ağrısı olmuştu tam belimin ortasında ama geçti şimdi belki yatarsen yanlış hareketten olmuştur dedim..
aynen patik falan ne varsa evde geçiriyorum ayağıma.sıcak su torbası koyuyorum yine buz.benimde bel ağrım var.kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?