Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dün aşılamam oldu çok şükür dr güzel geçti dedi...ne ağrı ne sızı anlamadım bile...sonrasında hafif bir ağrım oldu o kadar..progestan verdi vajinadan 2 tane...
ağrım yok sızım yok hiç bişi hissetmiyorum:18:

aynen o kadar sürdü :)

hayırlı kandiller arkadaşlar

benim de dün akşam baya ağrım oldu.yattığımda falan rahatsız edici hale geldi.sonra uyumuşum o halde.sabah wc ye kalktım yine başladı ağrım.şimdi de hafif hafif batmalar var.ama ortalarda bu ağrılar.rahim kısmında yani.sanki birşeyler kopup gelecek gibiydi içimden.bugün de çalışma vermişti doktor biz de çalıştıkama bundan sonra devam etmeyi düşünmüyorum

Haydi bakalim hayirlisi insallah sevindirici haberi alirsin

canım aşılamanın kaçıncı günündesin? ben 7. günündeyim bende de bazen yoğun ağrılar giriyor adet ağrıları gibi bazen belim çok şiddetli ağrıyor bugünde hem kasık hemde bacaklarım çok ağrıyor ara arada batma sancı oluyor sende de varmı aynıları

merhaba kızlar bende bugün 4. iğnemi yaptıracağım yarında kontrolüm var acaba kaç tane yumurtam gelişmeye başlamış oalcak o belli olur dimi

Olur canım. benim ilk kontrolde 3 gün iğne vurmuştum galiba belli olmuştu 2 yumoşum vardı.
Ben bugün iğnemi unuttum 10 dk geç vurdum bir şey olmaz di mi kızlar. Normalde yarım saat öncesinden hep aklımda oluyo bugün çıkıvermiş aklımdan

Bu arada kandiliniz mübarek olsun. Allah'ım dualarımızı kabul etsin. Dualarımdasınız... Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim :)

bugün aşılama günüyle beraber 4.gün.belimde ağrı yok benim.ama rahmim ağrıyor resmen.birşeyler sökülüp gelecek gibi.kasıklarımda da batma oluyor.bacağıma falan vurmadı

ayy bugün çok heyecanla uyuyacağım yarın yumoşlarımı göreceğim için heyecanlıyım birde bunun kesesi kalp atışı olacak Allah ın izni ile benim kalbim bu heyecanlara dayanır mı
o kadardan birşey olmaz bence canım bende dün benim iğnelerimieşim yapıyor o işe gideceği için yarım saat önceden yaptık bugün yine eski saatinde yaptık olacaksa benimkilere bi haller olur

hayırlı kandiller kızlar...
hafif bir pembelik geldi benden. aşılamanın 9. günü. genelde bu pembelikten 2-3 gün sonra adet olurum. bu kadar nie erken geldi anlayamadım. adet sancılarım falan oldu. uzgunum ama geçecek biliorum. bugün dua da edemedim. pembelik yüzünden(((

Arkadaşlar herkese iyi aksamlar.bende carsamba gunu saat onbir de asilama yaptirdim.araniza beni de alirsaniz sevinirim.

canım hoşgeldin aşılaman da hayırlı olsun inşallah pozitifle sonuçlanır

bugün aşılamanın 8. günü göğüslerde hassasiyet başladı sanki özellikle sabah uyandığımda sızlıyorlardı bi de su gibi akıntım oluyor normal mi bu .... sabırsızlıktan çatlayacağım en erken ne zaman belli olur bu sonuç ben 15. günü nasıl bekleyeyim inşallah tutmuştur

yastun-----------tedavide:94::94::94:

miskamber--------aşılandı:18::18:

cerenball---------aşılandı:18::18:

demede-----------aşılandı:18::18:

cyas--------------tedavide:94::94::94:

lulum-------------tedavide:94::94::94:

oceanshine--------aşılandı:18::18:

kokohontes-------tedavide:94::94::94:

hatice86----------aşılandı:18::18:

41zeynep---------aşılandı:18::18:

leon86------------aşılandı:18::18:

parsen------------aşılandı::18::18:

patikli------------- aşılandı:18::18:

idilsudem-----------aşılandı:18::18:

arzubod------------tedavide:94::94::94:

kare1--------------tedavide:94::94::94:

canoiso------------tedavide:94::94::94:

vatana millete hayırlı uğurlu olsun inşşş

Son düzenleme:
inşallah en kısa zamanda bu aşılandı ların karşısında tuttu yazısınıda görürüz

canım sen benden bi gün önce aşılandın.maalesef göğüslerimde hassasiyet yok gibi daha.akıntıda yok şuan sadece 3. günüde mi ne sarı bi akıntı oldu onun dışında şimdilik bişey yok.ek olarak benim ayaklar buz misali.

valla ben ayaklarım üşümesin diye dolma gibi oldu çift çorap çift patik giyiyorum çok şükür sıcak tutuyorlar.. bu sabah bi de bel ağrısı olmuştu tam belimin ortasında ama geçti şimdi belki yatarsen yanlış hareketten olmuştur dedim..

aynen patik falan ne varsa evde geçiriyorum ayağıma.sıcak su torbası koyuyorum yine buz.benimde bel ağrım var.kaç gündür

aynen patik falan ne varsa evde geçiriyorum ayağıma.sıcak su torbası koyuyorum yine buz.benimde bel ağrım var.kaç gündür

ayy inşallah bebişlerimiz bizimledir. sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ben cuma günü test yapacağım daha fazla dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…