ayyy canım bilmiyorumki yaa şuan karnımda acayip adet sancısı var sanki heran olacakmışım gibi korkuyorummm
ya burda öyle kar kış yokta.yinede soğuk sayılır..benim annemler orda gel gidelim beraber...
kız diyetisyen çıktı
benim eşim erkek dr istemiyo kesinlikle canım
neyse olan oldu:)inşallah tutmuşturda uğraşmak zorunda kalmazsın bi daha:)
hangi gün test yapacaksın?
kızlar selamlar, ben bugün test yaptırdım bekliyorum sonucunu ay yyy çok heycanlıyım ne olursunuz dua edin benim için.
canım ben eğer ogüne kadar adet olmazsam pazartesi iş çıkışı gider acilde yaptırırım
evet canım oda benim işe yarar 95 kilo olduğumdanyok benimkinin öyle bir şeyi yok erkek kadın kendiside sağlıkçı olduğundan takmıyo öyle şeyleri
bugün adet sancım var gibi ama hadi hayırlısı yanlış hesaplamıyorsam bugün 12. güne girdim ama dr gitmeyi felan düşünmüyorum adetim gecikirse giderim desemde karasızım :44::44::44:
kızlar selamlar, ben bugün test yaptırdım bekliyorum sonucunu ay yyy çok heycanlıyım ne olursunuz dua edin benim için.
bende 76 kiloyum ilk dr a başladığımda 82 kiloydum..bana şeker ilacı verdi o biraz faydalı oldu kilo vermemde zaten pko kilo yapıyo...bu sefer yine kilo ver dedi
ah keşke kuzum keşke ben resmen türkiye dışındayım umarım birgün olur oda yazın istanbula gelicem geldiğimde söylerim sana
bende alıyorum o şeker ilacını felaket ishal yaptı beni nerdeyse 1 gündür kullanıyorum şekerimi düşürüyo kafamı tutamıyorum ama kullanıcam kararla ama ben sadece 2 kilo verebildim keşke senin kilonda olsaydım ben
progestan alıyosan o yapıyo tatlım... ben 12.gün yapmıştım negatifti ve 14. gün adet oldum
şu listeye yeni hamileler eklensin istiyorum allahım hayırlısıyla inşallah
hadi bakalım hayırlısı:)ben c.tesi doktora gideceğim bakalım.
kızlar glifor mu kullanıyosunuz.
hadi bakalım kaçta sonuç canım ayy heyecanlandım yaa
şekercim inşallah görmezsin kırmızı kartı adet günün ne zaman canım normalde olur mu bu tarz ağrıların adetine bu kadar gün kala?
evet canım alıyorum ama artık çok geç galiba şimdi test yaptım dayanamayıp sonuç NEGATİF dondum kaldım sanki çok üzüldüm(((((((
onun muadili canım metformin kullanıyorum ama ishalden ölüyorum 15 gündür bağırsaklarım iflas etti acaba zararlı mı yarında bağırsak kanseriyle uğraşır ölürüm bu bebek yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?