Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
onun muadili canım metformin kullanıyorum ama ishalden ölüyorum 15 gündür bağırsaklarım iflas etti acaba zararlı mı yarında bağırsak kanseriyle uğraşır ölürüm bu bebek yüzünden

ağzından yel alsın yaa o ne demek...yapıyo bendede yaptı ilk zamanlar ama şimdi etkilemiyo..yemeklerle al korkma bişi olmaz..insülin direnci pkoda yumurtlamayı etkiliyomuş onun için veriyolar ilacı

progestan alıyosan o yapıyo tatlım... ben 12.gün yapmıştım negatifti ve 14. gün adet oldum
şu listeye yeni hamileler eklensin istiyorum allahım hayırlısıyla inşallah

canım bende geçen aylarda 2 ay üst üste progestan kullanmıştım,o zaman hiç karın ağrısı yaşamamıştım.şimdi deli gibi adet sancısı çekiyorum günlerdir.

canım benim üzülme.hayırlısı seni çok iyi anlıyorum.bende öyle çok kaldım..ama kendini harap etme.inan faydası olmuyor.zararı oluyor.

haklısın canım yapacak bişi yok yaradan en güzelini biliyor bana düşen rabbime dua etmek.. inanıyorumki bi gün benimde misss kokulu bi evladım olacakkk inşallah...

ağzından yel alsın yaa o ne demek...yapıyo bendede yaptı ilk zamanlar ama şimdi etkilemiyo..yemeklerle al korkma bişi olmaz..insülin direnci pkoda yumurtlamayı etkiliyomuş onun için veriyolar ilacı

iyi de bana dahiliyeci baktı şeker ölçtü açlık tokluk yok sende insülün direnci gerek yok yoksa verecektim dedi ama kadın doğumcu verdi doktorlarda çeşit anacım

iyi de bana dahiliyeci baktı şeker ölçtü açlık tokluk yok sende insülün direnci gerek yok yoksa verecektim dedi ama kadın doğumcu verdi doktorlarda çeşit anacım

benimde çıkmadı canım veriyolar pko ya ...hadi dinle hocayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…