bak başladık yine sabah sabah sil şu gözünün yaşını artık ya olucak diyorum dayan biraz daha bebeğim ama kesinlikle sen tüp bebeğe geçiyosun özel tüzel naparsan artık ama zaman kaybetmiyosun anlaştık mı kuzucuk
bencede sence
Kizlar ben daha kaffalti yapamadim ya...hadi hep beraber toplanip gelin....yaaaa ne guzel olurdu canlarim....
evet kesinlikle kimseyi dinlemiycem artık kolumda elimde ne varsa satıp tüp bebeğe geçiyorum...35 yaşından sonra 2 embriyo transfer edilebiliniyomuş ...olursa ben 2 istiyicem zaten yoksa yaptırmam
ayy evet yaa ne güzel olurduadres ver canımcım
ayy evet yaa ne güzel olurduadres ver canımcım
dr.unla anlaşırsın bitanem zaten 35 yaş üstü genelde 2 emriyo transfer ediliyo tüp bebek merkezleri de başarı oranlarını artırmak için genelde 2 koyuyolar aslında ama 1 diyolar çoğunlukla ha şöyle yerim ben seni böyle kararlı ol çifter çifter gelsin bebeklerin inşallahhhhhhhhh
nasılsınız ben pek giremiyorum işteyimm...
artık şu listede hareket olsunn hamişşler çoğalsınnn
dolsun taşsınnn
valla bizde ona uğraşıyoruz canım yaa olsa dükkan senin
evet önce anlaşma yapıcam yoksa açmam valla
valla gelirdim keşke aynı şehirlerde oturuyo olsaydık mesela hepimiz istabulda olsaydık şimdi kız kulesine gider sahilde bi kahvaltı yapardık oturur dertleşirdik
oooo istanbul benim memleketim ya özledim valla.şimdi oralar ne kadar da güzeldir..
kesinlikle öyledir hayallerimin şehri benim biricik aşkım istanbul ah ahhhhhhhhhhh burda tipi var şu anda gar gış gıyamet off offffffff
şimdi ben programa dönüyorum biraz iziliyim bakalım girerim sonra yine belki beraber gideriz bu dr.a patiklim ama ben ağustosta gidicem dedim ya adam aklıma yatarsa buna giderim belkim buluşuruz orda
bugün adet sancım var gibi ama hadi hayırlısı yanlış hesaplamıyorsam bugün 12. güne girdim ama dr gitmeyi felan düşünmüyorum adetim gecikirse giderim desemde karasızım :44::44::44:
bilemiyorum hayatım 2 dr.dan biri üçkağıtçı ama hangisi bilmem inşallah ilk söyleyen bayan dr.dur.çünkü kadın bakmadan 2 gün önce cuma günü biri 16 biri 14 2 taneydi pazar kadın baktı biri 18 biri 25 mm dedi nasıl büyüdüler o kadar anlayamadım erkek olansa asıl dr.pazartesi baktı ben 25 mm kadar büyük bi yumurta göremedim burda dedi ama kadın dr.vajinal bakmıştı erkek dr.pelvik baktı karından yani amaaaaaaaan ne biliyim ya valla ne zormuş başlarım ben böyle işe bidaha aşılamamı töbe töbe hele şu işi bir atlatayım olduysa oldu olmadısa da kist olmasın bari ben öyle zırt pırt izin alıp dr.a gidemem valla
geçmiş olsun rana...evde test yapsan mı ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?