Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasılsınız ben pek giremiyorum işteyimm...
artık şu listede hareket olsunn hamişşler çoğalsınnn
dolsun taşsınnn

Son düzenleme:

evet kesinlikle kimseyi dinlemiycem artık kolumda elimde ne varsa satıp tüp bebeğe geçiyorum...35 yaşından sonra 2 embriyo transfer edilebiliniyomuş ...olursa ben 2 istiyicem zaten yoksa yaptırmam

evet kesinlikle kimseyi dinlemiycem artık kolumda elimde ne varsa satıp tüp bebeğe geçiyorum...35 yaşından sonra 2 embriyo transfer edilebiliniyomuş ...olursa ben 2 istiyicem zaten yoksa yaptırmam

dr.unla anlaşırsın bitanem zaten 35 yaş üstü genelde 2 emriyo transfer ediliyo tüp bebek merkezleri de başarı oranlarını artırmak için genelde 2 koyuyolar aslında ama 1 diyolar çoğunlukla ha şöyle yerim ben seni böyle kararlı ol çifter çifter gelsin bebeklerin inşallahhhhhhhhh

evet önce anlaşma yapıcam yoksa açmam valla

evet önce anlaşma yapıcam yoksa açmam valla

şimdi ben programa dönüyorum biraz iziliyim bakalım girerim sonra yine belki beraber gideriz bu dr.a patiklim ama ben ağustosta gidicem dedim ya adam aklıma yatarsa buna giderim belkim buluşuruz orda

oooo istanbul benim memleketim ya özledim valla.şimdi oralar ne kadar da güzeldir..

kesinlikle öyledir hayallerimin şehri benim biricik aşkım istanbul ah ahhhhhhhhhhh burda tipi var şu anda gar gış gıyamet off offffffff

bugün adet sancım var gibi ama hadi hayırlısı yanlış hesaplamıyorsam bugün 12. güne girdim ama dr gitmeyi felan düşünmüyorum adetim gecikirse giderim desemde karasızım :44::44::44:

şimdi ben programa dönüyorum biraz iziliyim bakalım girerim sonra yine belki beraber gideriz bu dr.a patiklim ama ben ağustosta gidicem dedim ya adam aklıma yatarsa buna giderim belkim buluşuruz orda

kız diyetisyen çıktı
benim eşim erkek dr istemiyo kesinlikle canım

bugün adet sancım var gibi ama hadi hayırlısı yanlış hesaplamıyorsam bugün 12. güne girdim ama dr gitmeyi felan düşünmüyorum adetim gecikirse giderim desemde karasızım :44::44::44:

geçmiş olsun rana...evde test yapsan mı ki :26:

neyse olan oldu:)inşallah tutmuşturda uğraşmak zorunda kalmazsın bi daha:)
hangi gün test yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…