Sinir oluyorum boyle insanlara yaaaaaaahııııııııııı aynı sancıları bidaha çekerim mi diyosun yani yok arkadaş bidaha mı töbe valla benim bir ablam 26 ocakta ilişkiye giriyor ayın 10 u adet tarihi 11 inde yani adet günü 1 gün geçince idar testi yapıyor pozitif çıkıyor aynı gün kan testi yaptırdı 157 çıktı ordan hesapla işte sevgilim döllenmeden kaç gün sonra idrarda belli olduğunu
hııııııııııı aynı sancıları bidaha çekerim mi diyosun yani yok arkadaş bidaha mı töbe valla benim bir ablam 26 ocakta ilişkiye giriyor ayın 10 u adet tarihi 11 inde yani adet günü 1 gün geçince idar testi yapıyor pozitif çıkıyor aynı gün kan testi yaptırdı 157 çıktı ordan hesapla işte sevgilim döllenmeden kaç gün sonra idrarda belli olduğunu
Evet haklisin canim.neyse sende bozma moralini ne yapcan basa gelen cekilir.cok uzgunum.sanki cocugumuzun olmamasi dert degilmis gibi senin bide basinda bu is var.senin icin dua edicem.isleriniz duzelsin diye.yada hayirli bir yere tayin icin.bak gor duzelcek allahin izniyle canim.olumlu dusun.
kızlar bişi sorcam size..hani ben adet oldum dedim ya bu ay kanamam hem çok azdı hemde 3 gün sürdü.şimdi sol kasığım ağrıyo ve sürekli bulantım var ..eskiler üstüne görmüşsün derlermiş acaba hamilemiyim ki yani kan testi yapmadı dr ultrasonla baktı sadece kist olmuş dedi...ee yasminde verdi gerçi gece uyumuşum unuttum almayıda
haydaaaaaaa şansa bak laptopun varsa canlı tv izleden izle bitanem ozaman şimdi biz anlatalım desem yarım yamalak olur komşuya filan git olmazsa
kızlar bişi sorcam size..hani ben adet oldum dedim ya bu ay kanamam hem çok azdı hemde 3 gün sürdü.şimdi sol kasığım ağrıyo ve sürekli bulantım var ..eskiler üstüne görmüşsün derlermiş acaba hamilemiyim ki yani kan testi yapmadı dr ultrasonla baktı sadece kist olmuş dedi...ee yasminde verdi gerçi gece uyumuşum unuttum almayıda
Sinir oluyorum boyle insanlara yaaaaaaa
Burda ne komsusu.millet birbirinin yuzune bakmiyor ya..dur bakalim halletmeye calisicam.olmassa siz anlatirsiniz ne yapalim
Bende cok goruyorum etrafimda sanki bana inat gibi.kotunmayi birakiyolat hoooop hamile.bende anlamadim albenim imtihan iste.ama hepsini dovmek istiyorummmmmmmm yaaaaaa.kizdim laaaaaannnnnnnnnnoda 2 çocuğu var yıllardır korunuyor bir gün korunmayı bırakıyor isteyerek yani 26 ocakta 2 kere ilişki hopppppppppp hamile ben ne diyim anacım ya onlar karı biz değiliz ya da dedim ya bizim imtihanın şekli bu
hmm tamam sağolun o zaman kalsın kızlar tekrar umutlanmıyım boşuna
hmm tamam sağolun o zaman kalsın kızlar tekrar umutlanmıyım boşuna
anlatmaya çalışırım tatlım aslında faceten arkadaş olsaydık facete kamere açar izletirdim ben sana onu
Tatlim bu arada yasmin bazi kadinlarda siddetli mide bulantisi yapiyor.. kuzenim cok fena olmustu vajinadan almasini soyledi dr.u.
Bende cok goruyorum etrafimda sanki bana inat gibi.kotunmayi birakiyolat hoooop hamile.bende anlamadim albenim imtihan iste.ama hepsini dovmek istiyorummmmmmmm yaaaaaa.kizdim laaaaaannnnnnnnnn
bence de tatlım zaten bidahaki aya adet olmazsan hamişsin demektir ama dr.keseyi görürdü ozaman kist görmüş sende sanmam sen şu yasminine devam et de şu kistin erisin bir an önce
hmm tamam o zaman ondandır...fena ağrım var ama sol tarafta bi ucuda belimde
sen mi ben mi bide 40 yaşında 2 kız var 3.ye hamile kalmak için korunmayı bırakıyor hey Allahım sen nelere kadirsin valla kıskançlık değil benimki hiç kıskanmam Allah herkese versin sevinirim bile ama 40 ından sonra zaten var derdin nedir ya?
sen mi ben mi bide 40 yaşında 2 kız var 3.ye hamile kalmak için korunmayı bırakıyor hey Allahım sen nelere kadirsin valla kıskançlık değil benimki hiç kıskanmam Allah herkese versin sevinirim bile ama 40 ından sonra zaten var derdin nedir ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?