Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sinir oluyorum boyle insanlara yaaaaaaa

kızlar bişi sorcam size..hani ben adet oldum dedim ya bu ay kanamam hem çok azdı hemde 3 gün sürdü.şimdi sol kasığım ağrıyo ve sürekli bulantım var ..eskiler üstüne görmüşsün derlermiş acaba hamilemiyim ki yani kan testi yapmadı dr ultrasonla baktı sadece kist olmuş dedi...ee yasminde verdi gerçi gece uyumuşum unuttum almayıda

Neyse artik adetimle dr a gitcem kist yoksa hoooopppp bi asilama daha sonra gelsin pozitif testlerrrrr

Allah razı olsun senden parsenim sağol beni anladığın için aslında bir ikizlere hamiş kalsam napıyım başa çıkamıyorum diyip onu bahane gösterip ayrılıcam bu işten ya da dediğin gibi kendi memleketime filan çıkacak tayinim de rahatlıycam kısmet tatlım

tatlım bilemiycem üstüne görme leke gibi olur diye duymuştum ben öyle 3 gün sürermi inan bilmiyorum ama emin olmak istiyosan bi gebelik testi al yap şimdiye çoktan çıkar o testte

haydaaaaaaa şansa bak laptopun varsa canlı tv izleden izle bitanem ozaman şimdi biz anlatalım desem yarım yamalak olur komşuya filan git olmazsa

Burda ne komsusu.millet birbirinin yuzune bakmiyor ya..dur bakalim halletmeye calisicam.olmassa siz anlatirsiniz ne yapalim

Canim ben ustune gormustum adet gunumde ama 1 gun surdu bi ped bile dolmamisti.. sen yinede bi test yap istersen rahat olursun..

Sinir oluyorum boyle insanlara yaaaaaaa

oda 2 çocuğu var yıllardır korunuyor bir gün korunmayı bırakıyor isteyerek yani 26 ocakta 2 kere ilişki hopppppppppp hamile ben ne diyim anacım ya onlar karı biz değiliz ya da dedim ya bizim imtihanın şekli bu

hmm tamam sağolun o zaman kalsın kızlar tekrar umutlanmıyım boşuna

Burda ne komsusu.millet birbirinin yuzune bakmiyor ya..dur bakalim halletmeye calisicam.olmassa siz anlatirsiniz ne yapalim

anlatmaya çalışırım tatlım aslında faceten arkadaş olsaydık facete kamere açar izletirdim ben sana onu

Bende cok goruyorum etrafimda sanki bana inat gibi.kotunmayi birakiyolat hoooop hamile.bende anlamadim albenim imtihan iste.ama hepsini dovmek istiyorummmmmmmm yaaaaaa.kizdim laaaaaannnnnnnnnn

hmm tamam sağolun o zaman kalsın kızlar tekrar umutlanmıyım boşuna

bence de tatlım zaten bidahaki aya adet olmazsan hamişsin demektir ama dr.keseyi görürdü ozaman kist görmüş sende sanmam sen şu yasminine devam et de şu kistin erisin bir an önce

Bende cok goruyorum etrafimda sanki bana inat gibi.kotunmayi birakiyolat hoooop hamile.bende anlamadim albenim imtihan iste.ama hepsini dovmek istiyorummmmmmmm yaaaaaa.kizdim laaaaaannnnnnnnnn

sen mi ben mi bide 40 yaşında 2 kız var 3.ye hamile kalmak için korunmayı bırakıyor hey Allahım sen nelere kadirsin valla kıskançlık değil benimki hiç kıskanmam Allah herkese versin sevinirim bile ama 40 ından sonra zaten var derdin nedir ya?

hmm tamam o zaman ondandır...fena ağrım var ama sol tarafta bi ucuda belimde

bak başladık yine sabah sabah sil şu gözünün yaşını artık ya olucak diyorum dayan biraz daha bebeğim ama kesinlikle sen tüp bebeğe geçiyosun özel tüzel naparsan artık ama zaman kaybetmiyosun anlaştık mı kuzucuk

Zilliiiii sanaa msj attim...

Kizlar ben daha kaffalti yapamadim ya...hadi hep beraber toplanip gelin....yaaaa ne guzel olurdu canlarim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…