Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim amh me kimse bakmamış yaaaa

Neeeeeeee? Nasil olur yaa.. benim dr.um ilk ilk gittimde hemen herseyden once tahlillerimi yaptirdi. amh bizde olmuyor kani turkiyeye gonderiyorlar orda yapiliyor bide 160 lira verdim. Yumurtlama rezervine bakmadan neyi muayene ediyolar yada tedavi ediyorlar anlamadim kizlar...

adam prof yaa ..alben kara verdi demekki hadi hayırlı olsun balım

sağol tatlım ben istanbula giderim diyodum ama adam ankarada ona gidicem aradım şimdi merkezi 6000 tl diyolar ücrete ama ekstradan bişeyler çıkıyomuş sen gel 8000 de bide orda kalma parası filan ankaralı değilim neticede bakalım hayırlısı

az para değil valla canım benim hakkından hayırlısı...

canım geç döllenme olur bişey olur bilemezsin ya git kan testi yaptır ya da idrar testi için adetinin geçmesini bekle bence

öyle yapcam artık albencim saol.. şimdi kalkıp ders çalışmam lazım inşallah bu sene hem atancam hemde hayırlısyla bebeğimi kucağıma alıcam güzel rabbim kısmet ederse tabiki...

öyle yapcam artık albencim saol.. şimdi kalkıp ders çalışmam lazım inşallah bu sene hem atancam hemde hayırlısyla bebeğimi kucağıma alıcam güzel rabbim kısmet ederse tabiki...

canım hakkında hayırlısı olsun ... olcak inşallah

yaaaaa evet işte bende yeni öğrendim yumurta rezervlerin iyi değilse yada azsa direk tüp bebeğe gönderiyolarmış haberimiz var mı? yok tabi öyle her hastanede yokmuş zaten bu amh tahlili kızlar hocanın asistanıyla görüştüm az önce bize gelmeden fsh lh e2 ve amh testi yaptırarak gel dedi bide spermiyogram istedi

Allah gönlüne göre versin ama herşeyden önce hayırlısını versin canım işinde bebeğinde hayırlısını

ay izledin mi kuzu? ben bu adamı çok beğendim ama ya bahçeciden vazgeçiyorum galiba bu adam bu işi biliyo arkadaş zaten türkiyeye ilk tüp bebek tedavisin getiren buymuş diğer hocalara bu ders vermiş

evet bencee bu adam işi biliyor.biraz pahalıymış ama olsun.bebekler bereketiyle gelir.bencede hiç erteleme artık..

Kuzum unutma adetin 3. Gunu olmasi gerekiyor bu tahlillerin.. sen bide tsh yaptir tatlim garanti yap isini oda yuksekse hamilelik olmuyor..

iste ben işte.yumurtalık rezervim azmış.onun için ilaç kullanıyorum....bidahaki ay da tüp.

az para değil valla canım benim hakkından hayırlısı...

aynen canım çok para hemde bakıcaz işte kredi çekicem ilki tutar inşallah ama tutmazsa ikinciyi de dondurulmuş embriyoyla yapıyolarmış yani ilkinde topalanan embriyolar dondurulup saklanıyomuş haliyle ikinci de bri akç işleme para veriyomuşsun o da yarısı kadarmış yaklaşık3,5 filan yani ben 12 milyar filan paraya gidicem bakalım nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…