canım bence kan testi yaptırmalısın.idrarda ancak adet gününden sonra pozitif çıkıyor.12. gün kan testinde kesin sonucu alırsın.
benim amh me kimse bakmamış yaaaa
adam prof yaa ..alben kara verdi demekki hadi hayırlı olsun balım
sağol tatlım ben istanbula giderim diyodum ama adam ankarada ona gidicem aradım şimdi merkezi 6000 tl diyolar ücrete ama ekstradan bişeyler çıkıyomuş sen gel 8000 de bide orda kalma parası filan ankaralı değilim neticede bakalım hayırlısı
Neeeeeeee? Nasil olur yaa.. benim dr.um ilk ilk gittimde hemen herseyden once tahlillerimi yaptirdi. amh bizde olmuyor kani turkiyeye gonderiyorlar orda yapiliyor bide 160 lira verdim. Yumurtlama rezervine bakmadan neyi muayene ediyolar yada tedavi ediyorlar anlamadim kizlar...
okusak bu kadar biliriz yani her detayı öğrendik
gidince sorarım ben o dr a
canım geç döllenme olur bişey olur bilemezsin ya git kan testi yaptır ya da idrar testi için adetinin geçmesini bekle bence
öyle yapcam artık albencim saol.. şimdi kalkıp ders çalışmam lazım inşallah bu sene hem atancam hemde hayırlısyla bebeğimi kucağıma alıcam güzel rabbim kısmet ederse tabiki...
manyak deme kız koca profane ilacı balım yaa
Neeeeeeee? Nasil olur yaa.. benim dr.um ilk ilk gittimde hemen herseyden once tahlillerimi yaptirdi. amh bizde olmuyor kani turkiyeye gonderiyorlar orda yapiliyor bide 160 lira verdim. Yumurtlama rezervine bakmadan neyi muayene ediyolar yada tedavi ediyorlar anlamadim kizlar...
öyle yapcam artık albencim saol.. şimdi kalkıp ders çalışmam lazım inşallah bu sene hem atancam hemde hayırlısyla bebeğimi kucağıma alıcam güzel rabbim kısmet ederse tabiki...
ay izledin mi kuzu? ben bu adamı çok beğendim ama ya bahçeciden vazgeçiyorum galiba bu adam bu işi biliyo arkadaş zaten türkiyeye ilk tüp bebek tedavisin getiren buymuş diğer hocalara bu ders vermiş
canım hakkında hayırlısı olsun ... olcak inşallah
az para değil valla canım benim hakkından hayırlısı...
yaaaaa evet işte bende yeni öğrendim yumurta rezervlerin iyi değilse yada azsa direk tüp bebeğe gönderiyolarmış haberimiz var mı? yok tabi öyle her hastanede yokmuş zaten bu amh tahlili kızlar hocanın asistanıyla görüştüm az önce bize gelmeden fsh lh e2 ve amh testi yaptırarak gel dedi bide spermiyogram istedi
canım sen eşine söyle o zaman ben izmire gidiyorum erkek sinek bile yok hastanede.oraya gelin..
yaaaaa evet işte bende yeni öğrendim yumurta rezervlerin iyi değilse yada azsa direk tüp bebeğe gönderiyolarmış haberimiz var mı? yok tabi öyle her hastanede yokmuş zaten bu amh tahlili kızlar hocanın asistanıyla görüştüm az önce bize gelmeden fsh lh e2 ve amh testi yaptırarak gel dedi bide spermiyogram istedi
canım sen eşine söyle o zaman ben izmire gidiyorum erkek sinek bile yok hastanede.oraya gelin..
Allah gönlüne göre versin ama herşeyden önce hayırlısını versin canım işinde bebeğinde hayırlısını
az para değil valla canım benim hakkından hayırlısı...
iste ben işte.yumurtalık rezervim azmış.onun için ilaç kullanıyorum....bidahaki ay da tüp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?