Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
alben tatlım annemi hastaneye götürdm btün gün ordaydım kemoterapi alıyo,yarında 2 tane film çekilcek ben hala regli olmadm akıntı devam ediyor

luluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum nerdesin annem hadi cevabnı bekliyorum gidecem işim var hadi yaz artık hasta olmadım hatta dr.gittim hamileymişim de

kızlar olmadı ya 1,20 çıktı sonuç . ne yapılım kısmet değilmiş artık bidahaki aya ... bekleyenlerde inşallah pozitifi görürsünüz

tatlım geçmiş olsun zaten olması düşük ihtimaldi napalım kısmet biraz daha bekliycez demekki üzme canını boşyere

luluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum nerdesin annem hadi cevabnı bekliyorum gidecem işim var hadi yaz artık hasta olmadım hatta dr.gittim hamileymişim de

ya internet gitti canım cvp yazamadm adet oldum listeyi düzenlersn canım
sen naslsn nler yapıyon

lulum ben de seni merak etmiştim bu haftayı geçirdinmi tamamdır,inşallah tutar dualarımız seninle..

canım kırmızı kart yedim oyun dışıyımm bende sizlerden umutluyum inş istediğinz hersey gerçek olur,senin ne vakit belli oluyo

Merhaba Arkadaşlar,

Çok uygun fiyata

Merional 75 : 07.2014 Son Kullanım Tarihli (17 Adet) (Hem tüp bebek hemde aşılama tedavisinde kullanılıyor)

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. İstanbuldayım elden yada kargo ile teslim edilebilir. Buzdolabında
uygun koşulda saklanmaktadır. Ücrette her türlü yardımı yapacağıma emin olabilirsiniz.

Selammm kizlarrrr bende cok şükür asilamami oldum bugun artik benide listeye ekleyebilirsinizzzzzz ayrica benim kasiklarim cok agriyo sizdede oyle oldumu yoksa gazdanmi acaba bilemedim ayrica ilk gun iliskiye giriliyomu doktorum yarin dedi gerci ama bide size sorim dedimmm Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insAllahhhh

merhaba cnm hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın bana doktorum aşılama olduğum gün ertei gün bi sonraki gün peş peşe ilişki önerdi ama ben ilk gün yapabildim sonraki günlerde gün aşırı dedi ama bakalım kısmet artık :2:

Hayirli olsun canim bil bol yat ilk zaman birgun durup birgun demisti doktorym benimde sen yarin gir sper canli kalio zaten 2gun beniliskiye 1 krre grfim baska hic beraber olmadik zaten normal yolla olmuo ki diye dusundum kasik agrisi cok oluo ben 17 ocakta oldum bu 14 gunum hala agrio

Anladim kizlar cok sagolun ben sabaha karsi iliskiye girmeyi dusunuyorum spermler daha hareketli oluyormuş ya ondan_ bide spekulumu takarken cok canim yandi kasiklarim onceden agrimaya baslamisti sanki gazim varda cikaramiyorum gibiydi az bisey disari cikti o kadar olur herhalde dimi hepsi icerde kalcak degil yani

Canim kafana takma bu oluruna birak dusunme kafanu dagit ben cok taktim hamilemiyim su belirti bu belirti kan testim 0.5 cikti acele etrum testte o ignese hormon var hamileymisin gibi hisseduyorsun

Canim kafana takma bu oluruna birak dusunme kafanu dagit ben cok taktim hamilemiyim su belirti bu belirti kan testim 0.5 cikti acele etrum testte o ignese hormon var hamileymisin gibi hisseduyorsun

Anladim canim Rabbim ne veriyosa hayirlisini versin ben bunu bir sinav olarak goruyorum insAllah tez zamanda bebeklerimize kavusuruz stres yapmamak elde degilki dusunmeden edemiyor insan

Canlarim nasilsiniz :)) bugun giremedim hic ozlemisim sizleri albencim nasilsin varmi agrilarin biseyler hissediyo musun idrar testi yapmayi dusunuyo musun ben bugun 2 tane aldim yarin sabah 10 bitmis oluyo dimi yaparim belki :))

Canlarim nasilsiniz :)) bugun giremedim hic ozlemisim sizleri albencim nasilsin varmi agrilarin biseyler hissediyo musun idrar testi yapmayi dusunuyo musun ben bugun 2 tane aldim yarin sabah 10 bitmis oluyo dimi yaparim belki :))

iyi akşamlar kızlar.bende geldim nasılsınız bakalım..

hg canım sen 1-2 gun daha bekle en ıyısı garantı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…