alben tatlım annemi hastaneye götürdm btün gün ordaydım kemoterapi alıyo,yarında 2 tane film çekilcek ben hala regli olmadm akıntı devam ediyor
evet evet pardon fsh mış...tsh 2.10
Kiz delirtme beni amh dusup yukselmez surekli fsh cikar duser .....
kızlar olmadı ya 1,20 çıktı sonuç . ne yapılım kısmet değilmişartık bidahaki aya ... bekleyenlerde inşallah pozitifi görürsünüz
Amh kacmis ki canim asil yumurta rezervini gosteren tahlil o.. onu yapmamislar mi sana?
Canim benim hic uzulme onumuzdeki ay hamis oluruz hepimiz
yooo amh diye bişey yok yok yok yok yok...
Yaaa kizlar gidin adetin 3. Gunu amh yaptirin sadece fsh abakilarak yorum yapilamaz fsh bazi ay yuksek bazende dusuk cikar pek bi oynak yaniii. :))[/QUOT
evet ya neyse benim için önemli degil artık.ben bidahakii adette hastaneye gidecem nasılsa.herhalde yaparlar..kızlar ben kaçtım çok işim var bugün.daha çarşıya gidecem....öptüm sizi akşam altı yada yedi gibi buluşalım müsait olursanız...öptüm sizi...
luluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum nerdesin annem hadi cevabnı bekliyorum gidecem işim var hadi yaz artık hasta olmadım hatta dr.gittim hamileymişim de
lulum ben de seni merak etmiştim bu haftayı geçirdinmi tamamdır,inşallah tutar dualarımız seninle..
Selammm kizlarrrr bende cok şükür asilamami oldum bugun artik benide listeye ekleyebilirsinizzzzzz ayrica benim kasiklarim cok agriyo sizdede oyle oldumu yoksa gazdanmi acaba bilemedim ayrica ilk gun iliskiye giriliyomu doktorum yarin dedi gerci ama bide size sorim dedimmm Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insAllahhhh
Selammm kizlarrrr bende cok şükür asilamami oldum bugun artik benide listeye ekleyebilirsinizzzzzz ayrica benim kasiklarim cok agriyo sizdede oyle oldumu yoksa gazdanmi acaba bilemedim ayrica ilk gun iliskiye giriliyomu doktorum yarin dedi gerci ama bide size sorim dedimmm Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insAllahhhh
Canim kafana takma bu oluruna birak dusunme kafanu dagit ben cok taktim hamilemiyim su belirti bu belirti kan testim 0.5 cikti acele etrum testte o ignese hormon var hamileymisin gibi hisseduyorsun
Canlarim nasilsiniz :)) bugun giremedim hic ozlemisim sizleri albencim nasilsin varmi agrilarin biseyler hissediyo musun idrar testi yapmayi dusunuyo musun ben bugun 2 tane aldim yarin sabah 10 bitmis oluyo dimi yaparim belki :))
Canlarim nasilsiniz :)) bugun giremedim hic ozlemisim sizleri albencim nasilsin varmi agrilarin biseyler hissediyo musun idrar testi yapmayi dusunuyo musun ben bugun 2 tane aldim yarin sabah 10 bitmis oluyo dimi yaparim belki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?