Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben hic bayan kadin dogumculardan memnun olmadim. Erkek dr lar cok cok daha iyi nede olsa ilgi alanlarina giriyor

allah seni didem.bende çok erkek dogumcuya gösterdim benim için sorun degil.eşimde bi şey demez.ama gittigim tüp bebek merkizinde dört tüp bebek doktoru varmış.sanırım bir tanesi erkekmiş.oda bana denk gelir mi bilmem ki...

ooo kızlar hepimiz resai hocayı dinlemişiz bende buradan birinden hocanın adını daha önce duymuştum o yüzden pür dikkat dinledim hatta hemen eşime acaba ankaraya mı gitsek dedim

evet bencee bu adam işi biliyor.biraz pahalıymış ama olsun.bebekler bereketiyle gelir.bencede hiç erteleme artık..

yok ertelemiycem de bebeğim maddi olarak biraz rahatlamam gerekicek ağustostan önce imkansız gibi bişey annem ben veririm filan diyo ama borç tabi

Kuzum unutma adetin 3. Gunu olmasi gerekiyor bu tahlillerin.. sen bide tsh yaptir tatlim garanti yap isini oda yuksekse hamilelik olmuyor..

onu yaptırdım canım dahiliyeci istemişti şişkoluğuma bakıp o normal şükür bak asistan onuda istemşti unuttum söylemeyi

Kuzummm sana en iyisi denk gelsinde ister erkek ister kadin istersede arada kalmisindan olsun

yok ertelemiycem de bebeğim maddi olarak biraz rahatlamam gerekicek ağustostan önce imkansız gibi bişey annem ben veririm filan diyo ama borç tabi

siz bilirsiniz canım.eşinle düşün taşın karar ver...bende senin hemen olsun istiyorum.sen bana bakma ya..

iste ben işte.yumurtalık rezervim azmış.onun için ilaç kullanıyorum....bidahaki ay da tüp.

daha önce baksalarmış o rezervlere de direk tüp yapsalarmış olmazmıymış aşılamayla vakit harcatmış eeeeeşşşşşşşşş..........eşşekler

kızlarcım benim azıcık işim var şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz oky öptüm hepinizi

daha önce baksalarmış o rezervlere de direk tüp yapsalarmış olmazmıymış aşılamayla vakit harcatmış eeeeeşşşşşşşşş..........eşşekler

ya benim bakıldıda her ay aynı olmuyor.bi düşüyor bi çkıyor.kafasına göre takılıyor yani anlıcan

bide tam çıkarken lulumu gördüm nolur güzel bişey yazsın bana da öyle çıkıyım

kızlar olmadı ya 1,20 çıktı sonuç . ne yapılım kısmet değilmiş artık bidahaki aya ... bekleyenlerde inşallah pozitifi görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…