iyi akşamlar kızlar.bende geldim nasılsınız bakalım..
canım kırmızı kart yedim oyun dışıyımm bende sizlerden umutluyum inş istediğinz hersey gerçek olur,senin ne vakit belli oluyo
h.g tatlımmm oyle tek basıma takılıyorum bende
kıyamam canım benimmmmmm.ben altı yada yedi gibi görşürüz dedim.tam yedi de burdaydımmm.ben varım canın sıkılmasın sakın..
ayy canım üzülmedin inşallah.üzülme sakın...
dakıksın tatlımmmvalla cok ıcım sıkılıyor bu gece
yok üzülmedm taş duvar oldu kalbim dilimde tek söz hayırlısı,sen ne yapyn tatlım
yok üzülmedm taş duvar oldu kalbim dilimde tek söz hayırlısı,sen ne yapyn tatlım
ay hayırlara gelsin neden ki canım benimmmm..:18:
kuzum adetım cok yaklastı son gunlerınde duygu degısımı yasıyorum
bnde seneye geçiyorm tüpeçok iyi ediyorsun.allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin.ben adeti bekliyorum,sonra tüp koyduracam
canım benım3. asılamayı yaptıracakmısın tatlım?
evet ya bende kocamı ısırmak istiyorum öyle zamanlarda.yazık oda beni çekiyor ne yapsın.öyle deme be belkim olmassın.
bnde seneye geçiyorm tüpe
yok canım düşünmüyorm bu kdar hormon yeter bu yıl
sen yıne ısırmak ıstıyorsan ıyı canım ben pıcaklamak ıstıyorum
yaaa canım oyle deme hadı 3. de yap belki tupe gerek kalmazzz tatlımmm
bnde seneye geçiyorm tüpe
yok canım düşünmüyorm bu kdar hormon yeter bu yıl
kızım valla senden beklenir ha.adamı evden kovan sendin dimi.valla sana çok özendim ha
eşimle konuştuk 1 yıl çocuk fikri olmicak çok yordum zihnimi yetr,kendim de önemliyimyaaa canım oyle deme hadı 3. de yap belki tupe gerek kalmazzz tatlımmm
2 kez üst üste oldu ve bilgisz dr. tarafından yapılıyo,özelde aşılamaya uğraşcana daha ii olur,,bence yanlış düşünüyorsun.hazır vücüdun alışmışken ilaçlara bencede üçü denemelisin.daha sonra tüpe kadar ara verirsin..
yaşın kaçtı kuzum senin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?