cnm benimde asilama gunu ile birlikte 8.gun.akintim yok pek.goguslerim cok fena ve kasiklarim ayni adet agrisi gibi agriyor yaaa
kızalr en iyisi dinlemeyelim kendimzii.bunda önceki aylarda hep ya regl olursam die içimden çok geçiridim.bu ayda aynaya bakıyorum tam içimden ya kelimesi çıkıyı yoo yooo diyorum tuttun sen tuttun .öbür türlü çekilir gibi değil sürekli bin bir soru kafada
oce canım varmış daha adetine bir sürü işlem oluyor şuanda o bölgede belkide onun sancısıdır.inşşş
ayy kendini dinlememek mumkunmuuu hicccc.kasik agrisi yasiosun ayni bas agrisi gibi rahatsix edio insani
Çok üzgünüm kızlar. Malesef iptal edildi. Yüksek doz bile etki etmedi. 1 tane var 9mm ondan da bir şey olmaz zaten iptal edelim dedi.
Boşu boşuna ilaç kullandım. Boşu boşuna ümitlendim. 1 yumurta bile elde edemedik ya.Nasıl bir şey anlamıyorum.
Neyse kızlar umarım siz çok iyi sonuçlar alırsınız. Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim ,seninkide hayırlı olsun .Yumurta çok olduğu için ,doktorum söyledi risklidir bende iptal ettirdim.Hatta doktorum söyledi hemen tüp bebeye geçelim ama ben razı olmadım .Şimdi düşünüyorum da keşke kabul etseydim .
Mrb ,ben geçen ay ilk defa klomenden sonra gonal f kullandım 75 doz ve çok güzel cvp verdi dedi doktorum 8 yumurtam olmuştu 4 ü çok iyi demişti bence tüpe geçelim bunlar böyle iyiyken dedi yani çabuk sonuç alınsın diye söyledi ama bizde aşama aşama gitme kararı aldık o ay normal yolla denedik ama olmadı bu ay tekrar gonal f aynı doz kullandım 6 yumurta oluştu 3 ü olgun du ve aşılama oldum ve bugün 9.günüm pazartesi test yaptırıcam ama içimde ki ses yine olumsuz sonuç alıcağımı söylüyo çok gerginim stresli bir hafta umarım bu sefer yanılırım rabbim hepimizi sevindirsin
canım hayırlı olsun tedavin benimde pazartesi kontorlümde ortalama 13 mm civarında 5 yumoşum vardı bugün sadece 3 tanesi 17 mm civarındaydı biri çok büyümüş biri minnak kalmış ama eğer hepsi sağlıklı boyutlarda olursa hepsiçatlayabilir ama hepsi döllenmez çoğul gebelik olasılığı yüksek olur
Öyle tabi canım her şeyin hayırlısını istiyoruz ama stres olmamak elde değil. Bu süreç zor zaten biliyorsun bir de böyle olumsuzluklarla karşılaşınca iyice gardım düşüyor. Ben ilaçları alırken de çok sorunlar yaşadım. O kadar savsakladılar ki işi hep son dk yetişti ilaçlarım. Onun da stresi oldu üzerimde. Şimdi sabırsızlıkla yarını bekliyorum.
Nolur dua edin bana iyi haberler alayım yarın.
amin inşallah ne güzel bir haber.Allahım sağlıklıkucağınıza almayı nasip etsin.
Ya çok üzüldüm ,napalım demek ki böylesi daha hayırlıymış. Ben böyle söyleyip kendime teselli ediyorum .İnan hər şey çok güzel olucak ,sən kötü düşünme .İnşAllah bizde bir gün anna olucaz.Üzme kendini .Benimde ilk aşılamam olacaktı ama belki hiç aşılama yaptırmadım ,tüpe geçdim .Bilemiyorum hala düşünüyorum.
canım ne yaptın dün bakamadım gittinmi doktora?
Çok üzgünüm kızlar. Malesef iptal edildi. Yüksek doz bile etki etmedi. 1 tane var 9mm ondan da bir şey olmaz zaten iptal edelim dedi.
Boşu boşuna ilaç kullandım. Boşu boşuna ümitlendim. 1 yumurta bile elde edemedik ya.Nasıl bir şey anlamıyorum.
Neyse kızlar umarım siz çok iyi sonuçlar alırsınız. Allah yardımcınız olsun.
canım üzülme hayırlısı böyleymiş demekkibelki devam etsen daha kötü bişey olacaktı o yüzden iyi yönünden düşünmeye çalış eninde sonunda olucak bebişlerimiz er yada geç sadece biraz sabır dualarımdasınız
arkadaşlar merhaba...
bugün kontrolüm vardı.8 tane yumoşum varmış. ortalama 11 mm miş.17 mm de çatlatma iğnesi yapacağız dedi.cumartesi yeniden kontrolüm var.8 tane yumurtada çatlayacak mı yani?doktora sormayı unuttum heyecandan.
slm kızlar 2. aşılamamı oldum bugün evde dinleniyorm inş bebişlerimize kavuşurz
hayırlı olsun tatlım :) inşallah güzel haberler verirsin bize :)
aynen her defasında diyorumki bakmicam beliti falan okumicam başka topiklerde dolanacam.sonrda diyorum bi bakayım kızalr napmışlarbakıyoruz bakıyoruz elimize bişeyde geçmiyo r yani.belirti yazan topikleri okuyorum biri yazmış göğüs ucum koyulaştı biri demiş yok benimki koyulaşmadı 2 ay sonra koyulaşmaya başladı.biri demiş hiç belirti olmadı ve hamileyim biri demiş gazım vardı işte sancılandı bıcak saplantısı gibi bişioldu ve hamileyimm.yani anlayacağımız herkesin bünyesi farklı tepkiler veriyor ama biz her kadın gibi köşe bucak araştırıp aman bişey kaçırmayalım die kafamıza takmış oluyoz.pööööödfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?