Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm benimde asilama gunu ile birlikte 8.gun.akintim yok pek.goguslerim cok fena ve kasiklarim ayni adet agrisi gibi agriyor yaaa

bende kasık ağrısı neredeyse hiç yok 6. 7. günlerde oluyordu şimdi akıntı çok oluyor inşallah tutunmuşlardır

ay keşke dinlememeyi bilsem ama olmuyor en ufak bir şeyden bir sürü yorum çıkartıyorum yarın test yapacağım en azından bu gereksiz endişelerden kurtulurum varsa yoksa belli olur

ayy kendini dinlememek mumkunmuuu hicccc.kasik agrisi yasiosun ayni bas agrisi gibi rahatsix edio insani

Ya çok üzüldüm ,napalım demek ki böylesi daha hayırlıymış. Ben böyle söyleyip kendime teselli ediyorum .İnan hər şey çok güzel olucak ,sən kötü düşünme .İnşAllah bizde bir gün anna olucaz.Üzme kendini .Benimde ilk aşılamam olacaktı ama belki hiç aşılama yaptırmadım ,tüpe geçdim .Bilemiyorum hala düşünüyorum.

Mrb ,ben geçen ay ilk defa klomenden sonra gonal f kullandım 75 doz ve çok güzel cvp verdi dedi doktorum 8 yumurtam olmuştu 4 ü çok iyi demişti bence tüpe geçelim bunlar böyle iyiyken dedi yani çabuk sonuç alınsın diye söyledi ama bizde aşama aşama gitme kararı aldık o ay normal yolla denedik ama olmadı bu ay tekrar gonal f aynı doz kullandım 6 yumurta oluştu 3 ü olgun du ve aşılama oldum ve bugün 9.günüm pazartesi test yaptırıcam ama içimde ki ses yine olumsuz sonuç alıcağımı söylüyo çok gerginim stresli bir hafta umarım bu sefer yanılırım rabbim hepimizi sevindirsin

Kızlar hiç güzel haberi olan yokmu ya ..... Güzel haberlerinizi bekliyoruz ,inşAllah hepinizin bebeklei sizinle

Kötü düşünme canım, inşAllah iyi haber alırsın.Sen iyi düşün ki iyi olsun ,tutmuycak deme .Ama çokta kendini kaptırma .Allah hiç bir kadını evladsız bırakmasın. Benimde ilk aşılamam olacaktı ama malesef kismet olmadı .Benim doktorum baştan bana tüp demişdi ama ben aşılamayı da bi deneyim demiştim .Belki tüpe geçdim .Bilemiyorum kararsızım ,buralarda aşılama çok para tutuyor .Düşünüyorumda belki hiç aşılamaya para harcamayım ,Yani düşünüyoruz hala .....İyi haberlerini bekliyorum inşAllah

canım benim sağol.seninde hayırlı olsun pozitif sonuçlansın inşallah...
c.tesi belli olacak bakalım ne kadar büyümüş.kaç tanesi büyümüş.

canım ne yaptın dün bakamadım gittinmi doktora?

amin inşallah ne güzel bir haber.Allahım sağlıklıkucağınıza almayı nasip etsin.

canım çok uzun zamandır bu sayfayı takip ediyordum hamile olunca üye oldum size herkese moral olsun diye akşam inşallah size aşıma dönemimi yazacağım şuan müsait değilimde :)

bide bol bol dua edin arkadaşlarım benim için hatim ve 40 yasin başlatmışlardı başlattıkları aydan sonraki ay aşılama oldum ve hamileyim. :) hepinize isteyen herkese çok dua ediyorum Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin

Hayırlısı böyleymiş mutlaka ama üzülmemek elde değil ki. Bir sürü ilaç kullandım elde var sıfır. Denemeyemedik bile. Ben şubatta nasipse ikinci aşılamayı yaptırıcam olmazsa yaza tüp bebek düşünüyoruz. Maddi anlamda anca toparlarız kendimizi tüp bebek için.

canım ne yaptın dün bakamadım gittinmi doktora?

Gittim canım gittim. Tedavim iptal oldu benim maelesef. 1 tane yumurta vardı 9mm işe yaramaz dedi. İlacı yükseltsem bile cevap vermiyorlar iptal edelim ilaçların boşa gitmesin dedi. Şubata Allah kerim.

canım üzülme hayırlısı böyleymiş demekki belki devam etsen daha kötü bişey olacaktı o yüzden iyi yönünden düşünmeye çalış eninde sonunda olucak bebişlerimiz er yada geç sadece biraz sabır dualarımdasınız

böyle telkin etmeye çalışıyorum kendimi ama dün çok üzüldüm. Ne umutlarla başlamıştım ama olmadı mı olmuyor işte. Hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Şubat ola hayrola. İnşallah sizden güzel haberler alırız da umut olursunuz bize.

canım hayırlı olur inşallah aşılaman, fakat aşılama için 8 tane yumoş çok değilmi ya hepsi çatlarsa :)

3 yıldır bebegım olmuyordu doktora basladım ama ilaçları kulllanamadan hamile kaldım 2 kutu gonal f 1 kutu ovıtrelle iahtiyacı olan bana ulassın 5375266393 kocaelindeyım

evet ya böyle olmaması lazım okuya okuya stres yappıyoruz iyi bişey değil ama okumadan da duramıyorum bağımlılık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…