hoşğeldin canım rabbim tamamına erdirsin inşallah... peki sizdeki sorun neydi aşılama oldun
amin inşallah canım. biz iki yıllık evliyiz iki yıllık evliliğimizde gebelik elde edilmedi. eşimin sperm sorunu yoktu bende son bi yılda adet düzensizliği başladı. polikistik dendi. son bir yılda 4 kez klomen ve 2 kez çatlatma iğnesi oldum yinde gebelik olmadı. en son aşılamaya karar verirdi ilk aşılama oldu :)
amin inşallah canım. biz iki yıllık evliyiz iki yıllık evliliğimizde gebelik elde edilmedi. eşimin sperm sorunu yoktu bende son bi yılda adet düzensizliği başladı. polikistik dendi. son bir yılda 4 kez klomen ve 2 kez çatlatma iğnesi oldum yinde gebelik olmadı. en son aşılamaya karar verirdi ilk aşılama oldu :)
merhaba yeni üye oldum destek olmak için.. ben 18 aralıkta aşılama oldum şuan 5 haftalık hamileyim ilk aşılamada tuttu Rabbim sizede nasip etsin inşallah
meraba kızlar benide aranıza almanızı umut ediyor bir kaç soru sormak istiyorum umarım cvp alabilirim 1.aşılama için yene yumurta gelişmesi için klomenmi kullanılıyor yoksa ignemi 2 yumurta çatlatma ignesi sonrası hemenmi aşılama oluyor yoksa belli bi saat sonramı 3.peş peşe kaç aşılama yapılıyor sınırı varmı 4.aşılama sonrası yene progestan kullanılıyormu
ben 5 gün serophene sonrası iğne ile devam ettim cnm.yani ikisini de kullandım.aşılamam iğneden 27 saat sonra oldu.36.saatler ideal görülüyor.daha ilk aşılamam olduğu için olumsuz olursa 1 kere daha yaptırıp tüp bebeğe geçmeye karar vericem sanırım.aşılama gününden itibaren progestan kullanıyorum
ne kadar oldu aşılama yapılalı sonuç ne rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin
yarın tam 1 hafta olacak:18:
amin inşallah canım. biz iki yıllı :44::18:k evliyiz iki yıllık evliliğimizde gebelik elde edilmedi. eşimin sperm sorunu yoktu bende son bi yılda adet düzensizliği başladı. polikistik dendi. son bir yılda 4 kez klomen ve 2 kez çatlatma iğnesi oldum yinde gebelik olmadı. en son aşılamaya karar verirdi ilk aşılama oldu :)
günaydın kızlar
gözümü açar açmaz burdayımsanırım forumdaki aşılamayla ilgili yazıların hepsini okudum ve bazılarını satır satır ezberledim
her okuduğum yazıdan kendime pay çıkardım. aaa buda var bende bak işte aynı belirti :18:
galiba hepimiz böyleyiz en ufak bi belirti işaret birinin evet oldu demesini bekliyoruz yani elimizden gelse 24 saat ultrasonla içerde ne oluyo acaba diye izlerdik heralde
bu işin en zor kısmı beklemekmiş..
Allah bekleyen kimseyi gözü yaşlı karnı boş bırakmasın....
gunaydinnnnn
bende adet agrisi ile uyandim.sanki regl olucam:-(
günaydın kızlar
gözümü açar açmaz burdayımsanırım forumdaki aşılamayla ilgili yazıların hepsini okudum ve bazılarını satır satır ezberledim
her okuduğum yazıdan kendime pay çıkardım. aaa buda var bende bak işte aynı belirti :18:
galiba hepimiz böyleyiz en ufak bi belirti işaret birinin evet oldu demesini bekliyoruz yani elimizden gelse 24 saat ultrasonla içerde ne oluyo acaba diye izlerdik heralde
bu işin en zor kısmı beklemekmiş..
Allah bekleyen kimseyi gözü yaşlı karnı boş bırakmasın....
aynen her defasında diyorumki bakmicam beliti falan okumicam başka topiklerde dolanacam.sonrda diyorum bi bakayım kızalr napmışlarbakıyoruz bakıyoruz elimize bişeyde geçmiyo r yani.belirti yazan topikleri okuyorum biri yazmış göğüs ucum koyulaştı biri demiş yok benimki koyulaşmadı 2 ay sonra koyulaşmaya başladı.biri demiş hiç belirti olmadı ve hamileyim biri demiş gazım vardı işte sancılandı bıcak saplantısı gibi bişioldu ve hamileyimm.yani anlayacağımız herkesin bünyesi farklı tepkiler veriyor ama biz her kadın gibi köşe bucak araştırıp aman bişey kaçırmayalım die kafamıza takmış oluyoz.pööööödfffff
adet tarihin kaç
valla doğru söylüyorsun kimde ne belirti var bakıyorum sonra aynını kendimde arıyorum genellikle belirti sonucu hamile olanların kini hissediyorum olmayanlarınkini hiç hissetmiyorum nasıl bi pskolojiyse artık şaştımbugün 11. gün iki belirtim var biri göğüs hassasiyeti diğeri de su gibi akıntı başka da bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?