Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
klomen 50 mg iki tane yut aksamları dedi mi sanada doktor

arkadaşlar ben iki yıllık evliyim eşimle şırnağın ilçesinde görev yapıyoruz. iki yıl korunmasız ilişkimizde bebeğimiz olmadı. ilk bir yıl kafaya takmadım aama ikinci yıl ister istemez kafaya takmaya başladık. burda doktor imkanı kısıtlı hemde çok kısıtlı. neyse burda başka bir ilçeye gidip tedavi görmeye başladım. 4 kez klomen ve 2 kez çatlatma iğnesi oldum. hiçbiri işe yaramadı. hatta en son klomen kullandığımda bende 2 kist oluştu ve toplamda ikisi 12 cm denk geliyordu ve ben yazın bunların tedavisiyle uğraştım. neyse şükür kistlerim küçüldü. doktor polikistik olduğum için aşılama önerdi. bizde tamam dedik heyecanlandık. ilaç raporunu filan yazdı derken tam ilaçları almak iiçin eczaneye gittik yok meğer sipariş üzerine geliyormuş anlayacağınız o ay aşılamaya geçemedik ve ben ağlaya ağlaya ilçemize döndük. canım eşim tabiki her zamanki gibi sakinleştiriyor. doktor ilacı sipariş verin getirttirin diğer ay başlayalım demişti. neyse 3 gün sonra filan ilaç geldi. diğer ay adet olduğumda tekrar hastaneye gittik meğer benim doktor gitmiş ve ben yine ağlamaklı. neyse o ay da kaldı bu arada gittiğim hastanede aşılama yapılmıyormuş doktor bana neden aşılama yapalım dedi hala anlamış değilim. neyse işin peşini bırakmadım o ay ben batmanda aşılama tüp bebek tedav,s, doktorlarla görüştüm her zaman kontrol için gelemeyeceğimi uzak olduğunu sadece aşılama dönemi gelsem olur mu dediğimde kabul ettiler :) ben tabi mutluluktan uçuyorum. ben bu teklifi bulunduğum yerdeki doktora teklif ettiğimde kabul etmedi. diyarbakıra gidin daha yakın hem iyi hastaneler var dedi veee yinne hüsran ve yine kaldı o ay üzerinden 3 ay geçti ben vazgeçtim artık derken. beraber çalıştığım arkadaş batmana bebeğinin muayenesi için gidecekti sizde gelin hem değişiklşik olur dediler. bizde eşimle kabul ettik ve gittik. muayene olduğunda doktor hanıma söyledi ve girişim yapıldı hastaneye (Allahtan adetimin ilk günlerydi Rabbimin rızası olmasa olmazdı ) doktor nhanımla konuşurken ağlıyordum dediki gel dedi başlayalım dedi kontrollere gelebilir misin dedi bende gelirim dedim o hafta rapor alıp batmanda kalacaktım. nseyde ben doktorun dediği gibi ilaçları kullanmaya başladım iğneleri kendim yaptım her gün. o arada buaralara çok kar yağdı ve ben ilçe dışına çıkamadım. batman yolu tamamen kapalı Ah Ah Rabbim yine yüzüme baktı 2 güne bir bir doktor yumurtlama takibimi yaptı ve sürekli batmandaki doktorla her gün irtibat halindeyiz yumurtlamımı neler yaşadığımı ilacın dozunu hepsini uzaktan müdahale etti. ve en son yumurtalarım yeterli düzeye ulaştığında dedi gece 01:00 da çatlatma iğnesi olacaksın ve 36 saat sonra yanıma geliyorsun dedi. ben o gece çatlama iğnesi oldum sabah batmana gittik. orda sinemaya gittik alışveriş yaptık çok güzelde bir otelde kaldık eşimle :) herşey olumlu gidiyor tabi. neyse sabah oldu hastaneye gittik ilk bizi aldılar tabiki içeri çok güzel dedi yumurtalar. o arada eşim spermlerini verdi. öğlen yine 13:00 da aşılama için doğumhaeye çıktım. ve dönüm anı olan o an doktor hanım besmele çekti bende tabiki bol bol dua ediyorum içimden. spermleri içime gönderirken çok güzel çok rahat gidiyorlar diyordu sürekli :) ve ben hep dua içerisindeyim tabi. neyse bitti işlem yarım saat dinlendim. ve biz hemen şırnağa yola çıktık. ev,mize geldik o hafta ben nezle grip oldum hastane hastane dolaştık diyebilirim. KBB uzmanına aşılama yaptığımızı söylyince gebelik testi yaptılar yarın sonucu alın ilaç yazacağım dedi. neyse eşim diğer gün sonuçları aldı geldi negatif ama çok erkendi diyorum eşime vee ben antibiyotik hiç bir şey kullanmadım hep dinlendim işe gitmedim. veeee adet günüm yaklaştıkça aşkım ben hamileyim diyordum sürekli neyse adet günüm geldiğinde gebelik testi yaptım pozitif çift çizgi ilk defa böyle bişe görüyordum inanamadık hatta eşim yok ya dedi :) diğer gün tekrar yaptım tam 6 kez yaptım hepsi pozitif.... 4 gün sonra kan testi verdim 1420 oleey dedik tabiki bu sefer mutluluktan ağlıyordum. ve iki gün önce bebeğimin kesesini gördük her şey olması gerektiği gibi dedi doktor haftaya gelin kalp atşını duyarız dedi işte kızlar ben bunları yaşadım ve bunları yaşadığımdan ne ailemin ne eşimin ailesinin haberi ver söylemedik istemiyoruz demiştik şimdi herkes mutlu kayınvalidem ağlıyordu telefonda Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu

güzel bir hikaye ahsen01 öğretmenim.Allah gönlünüze göre vermiş ne mutlu size.bu zor şartlarda bu güzel haber size ilaç gibi gelmiştir.Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.

allah bizlere de nasip etsin inşş

rabbim bizlere de kısmet eylesin tesekkürler paylasım icin

Rabbim sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin canım darısı da bizlere olsun inşallah.. bu arada bende batmandayım burada yaptırdım aşılamamı inşallah benimki de tutar yaaa

canım ne yaptın dün bakamadım gittinmi doktora?

canım gidecekmisin bugün kan vermeye ben çok heyecanlıyım yaa gitsem mi gitmesem mi öyle kala kaldım gidersem eşime söylemeyeceğim habersiz gideyim varsa sürpriz yaparım dedim inşallah güzel sonuçlar veririz... canım test yaptırırsan mutlaka gel yaz meraktan çatlarım

inanamıyorum ne kadar zorluk atlatmışsın az kaldı salya sümük olacaktım neyse rabbim bu kadar zorluğun karşılığını vermiş arkadaşım hayırlı olsun evladını hayırlısıyla kucağına al inşallah nazar değmesin ikinizede :)

canım ben şimdi doktordan geliyorum kan verdim 2de sonucu çıkacak ama ben çok stres oldum ya içimden hüngürt foşurt ağlamak geliyor çok stresli ve gerginim olmadı galiba sanki (

gunaydiinnnn

gunler yaklastikca heyecan basio beni.oldumu olmadimi dusunceleru beynimi kemiriyor.asilama gunuyle bugun 9.gun.
sabah yine regl agrilariyla basladim gune

canım ben şimdi doktordan geliyorum kan verdim 2de sonucu çıkacak ama ben çok stres oldum ya içimden hüngürt foşurt ağlamak geliyor çok stresli ve gerginim olmadı galiba sanki (

günaydın.... saat 2 olmaz şimdi sana yaa şu mübarek gün hayırlı güzel haber alırsın inşalla bize de umut olursun..

merhabalar bende 13 ocakta ilk aşılamamı oldum inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz....

bende şimdi geldim eve sonuç 2 de çıkıyor.. bende aynı sen gibiyim valla stres oldum çok heyecanlandım ve çok korkuyorum sanki yine o negatifi görecek gibi hissediyorum.. inşallah inşallah bu hislerimizde yanılıyoruzdur pozitifi görünce şaşa kalalım şu mubarek cuma günü hürmetine inşallah hamileyizdir..

Kizlar nasilsiniz? Az once dr dan ciktim.. 3 tane yumurtam varmis 15-19-21 mm.. pzr gunu tekrar gorup igne yaptiracak sali gunu de asilama olacakmis.. ama sanki 2 yumurtam sali olmadan catlayacak ( dr a sordum ya salidan once catlarsa die oda yarin iliski olsun dedi.. kafam cok karisti (

mrhb arkadaşlar ben 31 yaşımdym.2 aşılama 1 yüp bebek yaptırdım olmadı.3 ncü aşılamaya başladım.1 toz 1 su menegon ve gonal f 75 lik vurundum. 2 yumurtam oluşmuştu.12 inci günde yumurtam biri 12ml diğeri 13 mldi. iki gün sonra kontrole gittiğimdi dr yumurtamın birinin küçüldüğünü diğerinin yok olduğunu söyledi.ve bunun üzerine aşılamamı iptal etti.bana kan değerimin düştüğünü(e2) bunun nedenini sorduğumdada bünyeyle alakalı olduğunu söyledi.tekrar başlamak için 2 adet gördükten sonra gel dedi.böyle bir şey ilk defa başıma geldi.yumurta küçülmesi.ben aşılama gününü beklerken dünyam başıma yıkıldı sanki.kaç gündür kendime gelemedim.bir umudum daha son buldu.böyle bir durum başına gelen varmı...ne yaptınız .beni bilgilendirirmisiniz.tekrar aşılamada yine aynı durumla karşılaşırmıyım acaba.napıcam ben?

Insallah hamilesinizdir canim.. bende heycan yaptim hadi insallah pozitif sonuclari yazarsiniz..

doktorun dediğini yap canım önce çatlarsa en azından içerde sperm olmuş olur. yada iğneni yarın vursun pazartesi aşılama yapsın dicem ama doktorunda bi bildiği vardır belki inşallah öyle ya da böyle bebeğin gelir

Insallah hamilesinizdir canim.. bende heycan yaptim hadi insallah pozitif sonuclari yazarsiniz..

ayy inşallah şimdi dakikalar saatler geçmek bilmiyor inşallah sonunda hüsran değil mutluluk olur rabbim hepimize nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…