Evet cnm sen???????
Kizlarr herkese iyi geceleralbenim sende dinlen biraz
bende 93 doğumluyum nerdensin.
şimdi artık kimseyi takmıyorum bugun aşılamamın 2 günü allah insallah herşeyin hayırlsını verir.
Ankara elvankentte oturuyorum
bende izmirde oturuyorum.
bende izmirde oturuyorum.
İnşallah aşılaman tutar cnm
aşkitom burdayım uyudum biraz kendime gelmek için gördün mü başıma geleni önce sevindim sonra şoku yaşadım üstüne görmede az az lekelenme olurmuş pembe yada kahverengi akıntı gibi bende ki bildiğin kan hatta pıhtılarda gelmeye başladı bebeğim napalım nasip değilmiş demekki Rabbim herşeyin hayırlısını versin demiştim dua hep öyleydi demekki hayırlı değilmiş
Hiç önemli değil bitanem sakın dert etme inşallah hepimiz hamişizdir inşalla bende hamişimdir.Halay çekeriz o zaman burda liste ne kiBu arada ben ne zaman test yaptırayımki kızlar ya yarın 14.gün doktor 15.gün gel dedi ama orada tahlil yaptırıp çıkmazsa daha çok üzüleceğim sanki Hep adet olacakdam teste kadar geldin diye dua ediyorum valla
inşallah tutar 2gün bitti sayılır.
Özel mesaj gönderdim okudunmu
güzelim bence adetinin geçmesini bekle lütfen bekle aşılamdan sonra 14 gün say o gün adet günün gelmedimi 2 gün daha bekle sonra idrar testi yap silik filan çıkarsa kan vermeye git bence üzülmeni istemem hayırlı haberlerle gel inşallah
Sana bayılıyorum ben çoook komik birisin valla bende iyi dikizciymişim ya kocayı kovmana bayıldım okurken inan bende yapmak istedim fırsat kolluyorumİnşallah canım seninkide tutacak inşallah kalpten inanıyorum.Bişey söyleleyim mi baştan beri senin hamile olduğunu düşünüyodum nedense ben gerçi tahlilde cıkmadı ama adet olmadın Mesela sen ve alben umutlu değildiniz sen hemen 2.yi planlıyodun alben doktorun abukluklarını sayıp mucize olur diyodu ama ben hep aha bunlar işte hamile kalacaklar galiba diyodum.Dilerimmmmm tez zamanda göbüşlerimiz dolarrrr
canım yarın 14.gün işte şimdi çatlatma ile oldukya biz adet döngümü hesaplayamadım ondan en iyisi senin deiğin gibi yapmak.Başta hiç takmıyorum sanıyodum ama son günler geçmekbilmedi valla inşallah güzel haberler veririm :18:
Evet canim hayirlisi olsun insallah.uzulme sakin olacak insallah kuzum.ben hep dua ediyorum.ozellikle sana isin icin bebek icin askim.....
hg.canım.demek sen bizi dikizliyodun haaaaaaaa
rontgencii seniiicanimmm biz foss ciktik bu ay... kocamada bugun diyorum ki aksam annesinden gecmisti kazagini al ariyorsun bulamiuorsun oda garibim yok burda kalsin sen kovdugunda giyecek bisey kalsjn yedekte dedi son 30 dkdir siddetli karnim agriyor pembe pembe geliyor benimki
inşallah güzelim umarım senden güzel haberler alırız
Valla bayağı dikizlemişim ben seni de hatırlıyorum parsencim inşallah hepimiz hamiş olucaz pes etmek yok yolumuza ne cıkarsa cıksın inşalahh sabrın sunu selamet olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?