Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Evet canim hayirlisi olsun insallah.uzulme sakin olacak insallah kuzum.ben hep dua ediyorum.ozellikle sana isin icin bebek icin askim.....

güzelim bence adetinin geçmesini bekle lütfen bekle aşılamdan sonra 14 gün say o gün adet günün gelmedimi 2 gün daha bekle sonra idrar testi yap silik filan çıkarsa kan vermeye git bence üzülmeni istemem hayırlı haberlerle gel inşallah

canım yarın 14.gün işte şimdi çatlatma ile oldukya biz adet döngümü hesaplayamadım ondan en iyisi senin deiğin gibi yapmak.Başta hiç takmıyorum sanıyodum ama son günler geçmekbilmedi valla inşallah güzel haberler veririm :18:

hg.canım.demek sen bizi dikizliyodun haaaaaaaa

inşallah güzelim umarım senden güzel haberler alırız

Evet canim hayirlisi olsun insallah.uzulme sakin olacak insallah kuzum.ben hep dua ediyorum.ozellikle sana isin icin bebek icin askim.....

sağol gülüm Allah razı olsun senden Allah hepimize hayırlı gebelikler hayırlı bebekler nasip etsin ama herşeyden öncesi sağlık huzur versin valla ben bu aşılama sürecinde şunu alnaldım ki huzur en büyük nimetmiş ne huzur kaldı kaç gündür ne bişey rabbim sağlığımızı korusun şu iş bir bitsin o bebek bi gelsin uzun süre doktor yüzü görmek istemiyorum

ayyy canım benım ıyımısın kıyamam.benimde çok agrır karnım..haatta savaştan çıkmış gibi oluyorum yaa..

Valla bayağı dikizlemişim ben seni de hatırlıyorum parsencim inşallah hepimiz hamiş olucaz pes etmek yok yolumuza ne cıkarsa cıksın inşalahh sabrın sunu selamet olucak

evet ya seni gidi seni....inşallah ben pes etmedim zaten günümü bekliyorum hayırlısıyla işşşşaaalllahhh canımmm...nerde oturuyosun hayatım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…