canım benim güzel arkadaşım sağol güzel haberlerle dönemedim kuzum sana affet adetin devamı geldi artık pıhtı şeeklinde devamı geliyor ne kahverengi akıntı ne bişey bildiğin kan yani kısmet be güzelim inşallah bundan sonraki aylarda olur nisan-mayısta tüp bebeğe geçiyorum Allah inşallah onda verir yardımların için sağol bitanem
Alben nerdesin nasilsin canim..
canım benim çok sağolasın çok güzel bir şey anneninki umarım benim başıma da öyle bişey gelir genelde bu anlattığın durumu yaşayanlar lekelenmeler şeklinde adet görürlermiş ama adet kanaması sanarlarmış benim biraz daha yoğun ve kırmızı tabi rabbimin mucizeleri inşallah bana da isteyen herkese de verir mucizesini çok sağol bitanem
ben iki yıl olacak işte evleneli. 27 yaşındayım. evlendiğimiz günden beri istiyorz. pko hastasıyım. daha evlenmeden bana aşılanmış bir düşünce var doktorlar tarafından ,senin çocuğun olmaz demiyorum fakat tedavi gerektirebilir ,şeklinde. belki de bu sebepten olacaksa da olamadı.evet hiç bir sorun görünmüyor infertilite dedi doktor. pko sun fakat sen yumurtlayabiliyorsun yani herşeyin normal rahim müsait olmaması için bir engel yok dedi. neticede yüce rabbimin veresi yok hepsi bahane de . özellikle eşim çok istediği için çaresine bakalım bi deneyelim dedik .hayırlısı artık inşallah olur ama olmazsa da bir süre yine bırakacam kendi haline. sen ne kadar zamandır evlisin , kaç yaşındasın.başka bir doktora göre çok acele etmişz kimine göre de boşa beklemişsiniz bunca zaman diyor. doktoruma göre de gerektiği kadar beklemişiz artık aşılama için uygun bir çiftmişiz. öyle ya da böyle girdik bir yola bakalım
Hayatim sen iyi ol yeter.. tupe gerek kalmayacak allahin izniyle
Canım annem bilgiğin adet gibiydi ama üç gündü der hep.Her şeyi yaratan rabbim işte.Bize kalan dua etmek ama ne olur hemen pes etme.Bak ben yazılarınızı başından beri okuyorum ama bi cesaret edip yazamamıştım ümitlendirmeyeyim kendimi diye,ama yazdıklarını okuyunca böyle bişiyde var bil istedim
sen eşimle yaşıtsın cnm bende 23 yasındayım 3 yıllık evliyiz 1 yıldır deniyorduk olmadı doktora gittim bende hiçbir sorun cıkmadı. hsg hormon hersye normal.pko engel degilmis gebelige aslında (yumurtlama normal) biizim dotorumuz da asılama önerdi.2 ay kadar yumurtlama takibi vs.. esimin degerler de normal.beklemek ne zormusssssss
Kızlar madem bodoslama daldım.Artık kendimi de tanıtayım bari
3 yıllık evliyim.Bursadayım.Eşimde sperm hareketlilik sorunu var.3 yıllık evliyim.2 yıldır korunmadık ama Rabbim ol demedi.24 Ocakta aşılama oldum hala beklemedeyim.Yazmadım ama sizi tanıyor gibiyim
canım çok sağol tamam dinliycem seni kaybetmiycem umudumu eğer keslirse bir iki gün içinde tekrar gider kan veririm sana da bildiririm tatlım
hayırlısı olsun hakkında. senin için daha erkenmiş bile. yaşın benden küçük:) iki yıl daha beklesen bile çok sorun olmaz. bben otuzumda mı doğuracam bakalım on beş gün bekleyecez ...
iyiyim bebeğim daha iyiyim şimdi bir şok yaşadım yordu beni dinlendim geçti inşallah gerek kalmaz tüpe ama bu ayın yarısını doktorda geçirdim ya daha uzun bir süre gitmek istemiyorum bide dr.telefonda ne dese beğenirsin o pozitif idrar testleri iğnenin etkisidir!!!!!!!!! ulan 17.günü iğnenin ne etkisi eşimde dr.un tarafında adam yanlış mı diyo dr.sen biliyosun diyo
Albencim naptin adet mi gordun
hoşgeldin canım dilersen seni de yazayım listeye bana haber verirsen hamişimim diye yazarım karşısına
Kızlar madem bodoslama daldım.Artık kendimi de tanıtayım bari
3 yıllık evliyim.Bursadayım.Eşimde sperm hareketlilik sorunu var.3 yıllık evliyim.2 yıldır korunmadık ama Rabbim ol demedi.24 Ocakta aşılama oldum hala beklemedeyim.Yazmadım ama sizi tanıyor gibiyim
Kuzum sorsaydin o doktora 3 gun once negatif olan idrar testinde ignenin etkisi nerdeymis sonradan mi cikiyormus? 17 gun etki mi kalirmis.. sustur kocayida karismasin herseyecanim eminmisin tupten once bi asilama daha denemezmisin?
kuzum yazdım okuduysan başıma gelenleri şu an oluyorum hayatım
tatlım öle diyosun da cevre baskısı öle demiyorrrr
evet haklısın canım ..o herkesin başında ne yazıkkı. onunla yaşamayı öğrenmemiz lazımçünkü bitmeyecek o çevrenin söylemleri.. hamile kalacaksın cinsiyetten başlayacaklar. ne zaman doğum. normalmi sezaryen mi , aman büyüdü mü zayıfmı kalmış , sünneti mevlütü bilmem neyi.. bööğğ. takma boşver
bu hastane de bu doktorlarlamı yok canım düşünmüyorum aşılamayı daha belki başka bi şehirde olsam düşünürdüm ama burda asla susmuyo koca susmuyo o şu an benim duygusal olduğumu çok üzüldüğümü ve doktordan daha mı iyi bileceğimi sayıklayıp duruyo ağzını burnunu kırıcam o olacak 17 günde ne iğnesi ne etkisi diyorum adamın bi bildiği var heralde deyip duruyo ay uğraşamam valla cahile laf anlatmakmı deveye hendek atlatmak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?