Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayatim sen iyi ol yeter.. tupe gerek kalmayacak allahin izniyle

Alben nerdesin nasilsin canim..

aşkitom burdayım uyudum biraz kendime gelmek için gördün mü başıma geleni önce sevindim sonra şoku yaşadım üstüne görmede az az lekelenme olurmuş pembe yada kahverengi akıntı gibi bende ki bildiğin kan hatta pıhtılarda gelmeye başladı bebeğim napalım nasip değilmiş demekki Rabbim herşeyin hayırlısını versin demiştim dua hep öyleydi demekki hayırlı değilmiş

Canım annem bilgiğin adet gibiydi ama üç gündü der hep.Her şeyi yaratan rabbim işte.Bize kalan dua etmek ama ne olur hemen pes etme.Bak ben yazılarınızı başından beri okuyorum ama bi cesaret edip yazamamıştım ümitlendirmeyeyim kendimi diye,ama yazdıklarını okuyunca böyle bişiyde var bil istedim

sen eşimle yaşıtsın cnm bende 23 yasındayım 3 yıllık evliyiz 1 yıldır deniyorduk olmadı doktora gittim bende hiçbir sorun cıkmadı. hsg hormon hersye normal.pko engel degilmis gebelige aslında (yumurtlama normal) biizim dotorumuz da asılama önerdi.2 ay kadar yumurtlama takibi vs.. esimin degerler de normal.beklemek ne zormusssssss

Hayatim sen iyi ol yeter.. tupe gerek kalmayacak allahin izniyle

iyiyim bebeğim daha iyiyim şimdi bir şok yaşadım yordu beni dinlendim geçti inşallah gerek kalmaz tüpe ama bu ayın yarısını doktorda geçirdim ya daha uzun bir süre gitmek istemiyorum bide dr.telefonda ne dese beğenirsin o pozitif idrar testleri iğnenin etkisidir!!!!!!!!! ulan 17.günü iğnenin ne etkisi eşimde dr.un tarafında adam yanlış mı diyo dr.sen biliyosun diyo

Kızlar madem bodoslama daldım.Artık kendimi de tanıtayım bari
3 yıllık evliyim.Bursadayım.Eşimde sperm hareketlilik sorunu var.3 yıllık evliyim.2 yıldır korunmadık ama Rabbim ol demedi.24 Ocakta aşılama oldum hala beklemedeyim.Yazmadım ama sizi tanıyor gibiyim

canım çok sağol tamam dinliycem seni kaybetmiycem umudumu eğer keslirse bir iki gün içinde tekrar gider kan veririm sana da bildiririm tatlım

hayırlısı olsun hakkında. senin için daha erkenmiş bile. yaşın benden küçük:) iki yıl daha beklesen bile çok sorun olmaz. bben otuzumda mı doğuracam bakalım on beş gün bekleyecez ...

hoşgeldin canım dilersen seni de yazayım listeye bana haber verirsen hamişimim diye yazarım karşısına

canım çok sağol tamam dinliycem seni kaybetmiycem umudumu eğer keslirse bir iki gün içinde tekrar gider kan veririm sana da bildiririm tatlım

İnşallal güzel haberlerini verirsin kalbi güzel arkadaşım.Bende dilerim umuduna vesile olurum

hayırlısı olsun hakkında. senin için daha erkenmiş bile. yaşın benden küçük:) iki yıl daha beklesen bile çok sorun olmaz. bben otuzumda mı doğuracam bakalım on beş gün bekleyecez ...

tatlım öle diyosun da cevre baskısı öle demiyorrrr

Kuzum sorsaydin o doktora 3 gun once negatif olan idrar testinde ignenin etkisi nerdeymis sonradan mi cikiyormus? 17 gun etki mi kalirmis.. sustur kocayida karismasin herseye canim eminmisin tupten once bi asilama daha denemezmisin?

hoşgeldin canım dilersen seni de yazayım listeye bana haber verirsen hamişimim diye yazarım karşısına

Canım ben günde 3 defa okuyorum sizleri zaten eklersen çok sevinirim mutlakada cevap veririm inşallah hepimiz hamiş haberleri veririz

Hosgeldin tatlim hayirli ilsun asilaman... insallah tutmustur.. bizdede ayni sorun var...

Kuzum sorsaydin o doktora 3 gun once negatif olan idrar testinde ignenin etkisi nerdeymis sonradan mi cikiyormus? 17 gun etki mi kalirmis.. sustur kocayida karismasin herseye canim eminmisin tupten once bi asilama daha denemezmisin?

bu hastane de bu doktorlarlamı yok canım düşünmüyorum aşılamayı daha belki başka bi şehirde olsam düşünürdüm ama burda asla susmuyo koca susmuyo o şu an benim duygusal olduğumu çok üzüldüğümü ve doktordan daha mı iyi bileceğimi sayıklayıp duruyo ağzını burnunu kırıcam o olacak 17 günde ne iğnesi ne etkisi diyorum adamın bi bildiği var heralde deyip duruyo ay uğraşamam valla cahile laf anlatmakmı deveye hendek atlatmak mı?

tatlım öle diyosun da cevre baskısı öle demiyorrrr

evet haklısın canım ..o herkesin başında ne yazıkkı. onunla yaşamayı öğrenmemiz lazım çünkü bitmeyecek o çevrenin söylemleri.. hamile kalacaksın cinsiyetten başlayacaklar. ne zaman doğum. normalmi sezaryen mi , aman büyüdü mü zayıfmı kalmış , sünneti mevlütü bilmem neyi.. bööğğ. takma boşver

nişanlanırsın,düğün nezmn?
evlenirsin,cocuk ne zmn? ooff bitmiyo harbiii

Tercihim deve tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…