Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hosgeldin tatlim hayirli ilsun asilaman... insallah tutmustur.. bizdede ayni sorun var...

Sana bayılıyorum ben çoook komik birisin valla bende iyi dikizciymişim ya kocayı kovmana bayıldım okurken inan bende yapmak istedim fırsat kolluyorum İnşallah canım seninkide tutacak inşallah kalpten inanıyorum.Bişey söyleleyim mi baştan beri senin hamile olduğunu düşünüyodum nedense ben gerçi tahlilde cıkmadı ama adet olmadın Mesela sen ve alben umutlu değildiniz sen hemen 2.yi planlıyodun alben doktorun abukluklarını sayıp mucize olur diyodu ama ben hep aha bunlar işte hamile kalacaklar galiba diyodum.Dilerimmmmm tez zamanda göbüşlerimiz dolarrrr

canım listem doldu ekleme yapamıyorum yeni birliste oluşturmak lazım sayfa yetersiz diyo ben ocak ayının çetelesini tuttum sende şubat ayı listei oluştur başı çek bu ay aşılama olanlarıda sen ekle sırasıyla olmaz mı?yazmak isterdim inan ama sayfa izin vermiyor sınırı geçtin diyor

tatlım öle diyosun da cevre baskısı öle demiyorrrr

aynen sana katılıyorum cevre baskısı öle demiyor bende 21 yaşındayım 3 yıla girdim evleneli ama olmadı. bizimle bir evlenen arkadaşların hepsinde var genelde çevre baskısı işte sizin olmuyoda fln filan insanın morali daha çok bozuluyo.

sitede çok acemiyim zaten ) sorun değil o halde kalsın , teşekkür ederim yine de ..

İyi geceler kızlar ben aşılama olmadım ama ayın 13 de adet olursam bu ay düşünüyorum yüce rabbim isteyen herkese versin

seni cok iyi anlıorummmmmm
agzı olan konusuyo cnmmmmmmm

Bana doktora git diyenler bile oluyor hatta doktor öneriyolar :)

canım benim güzel yürekli birine benziyosun seni de eklemek istedim ama sayfa dolmuş ekleme yapamıyorum şukadar karateri aştınız diyo inşallah hamiş olursun da bağırırız burdan hep beraber tekli liste oluştururuz kusura bakma nolur yapamadım eklemeyi bitanem

rontgencii seniii canimmm biz foss ciktik bu ay... kocamada bugun diyorum ki aksam annesinden gecmisti kazagini al ariyorsun bulamiuorsun oda garibim yok burda kalsin sen kovdugunda giyecek bisey kalsjn yedekte dedi son 30 dkdir siddetli karnim agriyor pembe pembe geliyor benimki

evet onu yapan bazı cahil insanlar var takmıyorum artık bıktım çünkü.

Ben daha gencim acelem yok olur diyorum ama anlamıyolar tekrar gördüklerinde soruyolar bende birgün siz doğurunda verin ben doğuramıyom diyecem hakediyolar bunu

Hiç önemli değil bitanem sakın dert etme inşallah hepimiz hamişizdir inşalla bende hamişimdir.Halay çekeriz o zaman burda liste ne ki Bu arada ben ne zaman test yaptırayımki kızlar ya yarın 14.gün doktor 15.gün gel dedi ama orada tahlil yaptırıp çıkmazsa daha çok üzüleceğim sanki Hep adet olacakdam teste kadar geldin diye dua ediyorum valla

Kuzumm beni sil yer acilsin subat listesine eklersin

Hahahay ya hem güldüm ama hem acıdım.Amannn acıma kızzz biz acıdıkça daha çok yapıyolar sonrada bi pisi kedicik tavırları hemen hooop bizim yelkenler suya iniyor
Napalım fıstık bu ay kırmızılar glirse diğar ayımızın rengi mavi,umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…