Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet ya seni gidi seni....inşallah ben pes etmedim zaten günümü bekliyorum hayırlısıyla işşşşaaalllahhh canımmm...nerde oturuyosun hayatım sen

canım ben bursadayım 28 yaşındayım 2 yıldır mesaideyiz yani inşallah tünelin sonunda mesai ikramiyelerimiz hesabımıza eklenecek Sen nerdeydin canım?

Son düzenleme:

ahhh ahhh benim ömrüm hastanelerde geçti canım.halada çilem bitmedi ya..seni çok iyi anlıyorum canım..

alben şimdi nasılsın.bak dideminde karnı ağrımaya başlamış...

evet canım.görüşürüz tabi neden olmasın.çok isterim.

Bende cook isterim valla bizi bizden başka kimse anlamıyo Kimselere anlatamıyoruzda zaten derdimizi amannn zaten anlatmayalım da millet yam yam olmuş iyice başkalarının acıları üzüntüleri besler olmuş onları biz bize yeteriz napalım bu yolda muvaffak olana devam edicez hep beraber inşallah

bugün eşime diyorum ki sinemayamı gitsek.çocugu olmayan arkadaşımız kaldımı acaba bir düşün,beraber giderdik.hem iyi vakit geçirirdik.bir düşündük yok yok.kimse bizim gibi değil.dediğin gibi bizi anlayan kimse yok artık..

Ya bak ben sana şöyle diyeyim.Muhasebeciyim ben bu sene bi ara iş değiştirdim.Bizim sülaledeki yaşıtlarım gün yapıyordu bende o dönem evdeyim ne olur sende gel dediler hadi işe girene kadar geleyim dedim.Anammmm güne bi gittim 8 kişin 3-4 ay içinde hamile kaldı.Ben güne gitmemek için apar topar bi işe girdim vallahi kıskanmadım cok mutlu oldum onlar adına ama üzüldm işte.bİ yengem avrdır cok sevdiğim valla bende bu yastan sonra doğurucam bunların arasında dedi korktum valla ben inegöllyüm aslen yine bursa aam böyle ayrı söyleriz nedense .Doğurgan bi milletizdir.Her ailede 2-3 çocuk vardır.Bende aarlarında sırıtıyom işte bi ara bayağı kötüydüm sormasınlar diye hiç biyere gitmiyodum.Şimdi soran olursa vücudum bozulmadın sen bitane bana doğuruver diyom.(ne vucudu kız zaten 80 kiloyumm ) ama yüzüme bişey diyemiyolar artık

aynen sana katılıyorum valla bizde bi yere giderken düşünüyoruz var mı acaba cocuksuz biri ama var eşimin amcasının kzı beni birtek o anliyor. onuda bir tek ben ne yazıkki ikimizinde olmuyor

hayy allah ne aileymiş be sizinki de.evet ya ogün olaylarını da yeminle hiç sevmem ha.abuk sabuk konuşan insanlar çok çıktı karşıma.manyaklar ya,ne konuştuklarını da bilmiyorlar yani..artık benim yüzümede sormuyorlar ama ondan degil,artık benden umutlarını kestiler yani ondan tenezzül etmiyorlar. k...........mın kenarı sinir oluyorum kusura bakma yaaa

aynen sana katılıyorum valla bizde bi yere giderken düşünüyoruz var mı acaba cocuksuz biri ama var eşimin amcasının kzı beni birtek o anliyor. onuda bir tek ben ne yazıkki ikimizinde olmuyor

bak ne güzel senin yakınında bir arkadaşın varmış.benim oda yok,kiminle tanışsam ya çocuğu var yada hamile.ayyyy görmek bile istemiyorum atık

Albencim belki sana umut olurum benim ablam ustune gorerek hamile kalmosti normal adeti 3 gun surerdi ve 3 gun suren adetten sonraki ay doktor 2 aylik hamilesin demisti icini ferah tut inşallah bebisin seninledir

bizde yaptık arkadaşım günü ama yaptıgımıza çok pisman olduk 10 kişinin içinde birtek 2 kişi biz vardık çocuksuz arkadaşla insan ne kadar üzülmesede insan bi yerde üzülüyor hepsi yavrum kuzum diye severken biz öle bakıyoruz acaba bizde bigün dicez mi diye düşünüyoruz ama rabbime inanıyorum ki allahım bigün bizede vericek.

Ne ayıbı be valla daha güzelini hakediyolar valla bizim sülale bayağı genişşşşşş..Şimdi gelinlerden bitanesi aşılama ile 6 yıl sonra hamile kaldı hepimiz biliyoruz.Bir gün bile incitmedim ben onu sormayan tek kişiydim belkide.Doğurunca herşeyi unuttu baktım ikide bir bana laf sokmaya çalışıyo 1,2,3 sabredemedim en son madem bu kadar meraklısın yine doğur dedim tabi yine aşılaman tutarsa inşallah bu sefer 6 yıl sürmez dedimmm.Dedim mi dedim bi ton günaha girdim.Ama herkes sorsun anlarım yaşamayan bilmez ama sana ne oluyo be ne oluyo yani... demi?

ben öyle gruplara hiç mi hiç girmiyorum artık

Valla bizden cook sonra evlenen arkadaslarımızın bile bebekleri var isyan etmiyorum ama görünce içim cızlıyo işte...İnşallah verecek arkadasım biz inançlı olalım.Kullarım isteyin vereyim demiş.Bizde yımadan isteyecez bebeişşlerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…