inşAllah canım adetimede var daha 8. günüm bugun adet belirtilerim bu kadar erken başlamazdı kasıklarım ağrıyo özellikle sağ tarafımm
ay bilmiyorum didemcim şaştım kaldım valla kasıklarımda ağrı sağ tarafım özellikle çok ağrıyo aşılamadan önceki muayenemde doktor sağ tarfında bir tane yumoşun var demişti acaba gelişiyomu o yüzdenmi ağrım oluyo analmadım
Tatlim hamile de olabilirsin ama bunlari belirtiden sayma ilaclarin ignenin etkisiyle agri olur benim agrilar 12. Gecmisti.. sen dinleme kenfini rahat ol..
Sen naptn cnm var mi bi degisiklik durumlarda. Gunaydn bu arada :)
merhaba kızlar
bugün 10. günüm kasıklarımda ağrılar başladı 2 gündür sökülcekmişim gibi oluyorsizde nasıldı kızlar
günaydınnnnn kızlarrrrrrrr nasılsınızzzzzz ya ben bugun yine dayanamayıp test yaptım cok sılık 2. çizgi çıktı bugun aşılamamın 8. günü sizce ilaçların etkisindenmi hala yoksaaa bebişmidirrrr
slm canim...ilaclarin etkisi o....ilaclari okursan yazior...pozitif cika bilir test yaparsaniz cünkü cok hormon varmis....
sen icini ferah tut canim. vee hayirlisini dile...ve bedenin hamile gibi davrana bilirmis bile (kusma, bas dönmesi,...)
hayırlısı neyse o olsun tabiki hepimiz için. derdi veren Allah dermanıda verir ben bunu hep söylerim için acayip tarafı şimdide akıntım başladı vücudum herseye tepki verir oldu pazartesi kan vermeye gidicem inşAllah bebeğim tutunmuştur bana ve isteyen herkese
canim normal öyle agrimasi, cünkü yumurtaliklarin aktivmis yani cok calisiyormus, doktora sormustum benimde cok agrim vardi
Selam kızlarr :) bugün 12. Günüm aşıdan sonra yarın adet günüm akşam olması lazım inşallah olmaz :) hayırlısı Allahtan ve sabah ateşimi ölçtüğünde 36.4 idi inşallah yarın yükselirse bi ihtimal diip sevinicem ama 36.2 yi görürsem hüsran olucak önümüzdeki aylara kalıcam hepimizin hakkında hayırlısı Allahım isteyen herkesin hepimizin önce göbişini sonra kucağını doldursun inşallahhhh
üzülüyorum ama( hiç bi belirtim yok başka
inşallah cnm benimde onuncu günüm arada adet sancısı giriyor oldum olacağım diyorumm inşallah olmammm((
Melekcan ikimiz kaldoık canım biraz sende abhsetsen kendinden ben bayağı anlattım hatta costummm
üzülme canim....
bende adettimi bekliyorum dört gözle...
2. asilamaya baslanacak...
bende cok ümitlenmistim, coook kasik agrim vardi, ilaclardan geliyormus, ve hamile hissediyormusun kendini
ama adetim gelince hüngür hüngür agladim cocuk gibi....tabi esim benden dahada cok üzülüyor
İnşallah olmazsın canım benim ilk aşıda kasıkta batmalarım memelerde şişlik vardı bu defa hiçbişi yok hiçbişi hissetmiorum hayırlısı bakalım
rabbim tez vakitte kucağımızı doldursunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?