Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşAllah canım adetimede var daha 8. günüm bugun adet belirtilerim bu kadar erken başlamazdı kasıklarım ağrıyo özellikle sağ tarafımm

bende 2 hafta önce klomene başladm 5 gun kullan gel igne yapıcaz dedı doktora gttıgımde yurtdışına gıtmıiştim igneyı yaptıramadm 1 haftadır kasıklarmda agrı beni öldürüyor yürüdügümde bile sancı yapıyor dün acillik oldum agrı kesici yapıp gönderdıler kadn dogama gt dediler sankı bılmıyoruz ögleden sonra gıdıcem bakalım ne dıyecek neden bukadar sancı olurki anlamadm hergun bişey çıkıyor cok yoruldum allah herkese hayırlsıından bebeişler versınde hiç degilse çektiklerimize değsin..

Tatlim hamile de olabilirsin ama bunlari belirtiden sayma ilaclarin ignenin etkisiyle agri olur benim agrilar 12. Gecmisti.. sen dinleme kenfini rahat ol..

merhaba kızlar

bugün 10. günüm kasıklarımda ağrılar başladı 2 gündür sökülcekmişim gibi oluyor sizde nasıldı kızlar

albencimm
sende ümidini yitirme cnmm inşallah güzel şeyler olurr

Slm kizlar,

size bir sorum olacakti...

ben asilama oldum ama sonuc negatifti maalesef simdi doktorum bir ay boyunca ara verelim demisti, simdi adetimi bekliyorum...adetiniz ne zaman geldi ara verdiginizde?
benim karnim cok agriyor ama gelen giden birsey yok....
2. asilamamami olacagim icin ilaclari almam gerek.

Sizin adetiniz ne zaman geldi? aynimi her zamanki gibi yoksa erkenmi geldi...? benim adetim 32 günde bir geliyor

slm canim...ilaclarin etkisi o....ilaclari okursan yazior...pozitif cika bilir test yaparsaniz cünkü cok hormon varmis....
sen icini ferah tut canim. vee hayirlisini dile...ve bedenin hamile gibi davrana bilirmis bile (kusma, bas dönmesi,...)

hayırlısı neyse o olsun tabiki hepimiz için. derdi veren Allah dermanıda verir ben bunu hep söylerim için acayip tarafı şimdide akıntım başladı vücudum herseye tepki verir oldu pazartesi kan vermeye gidicem inşAllah bebeğim tutunmuştur bana ve isteyen herkese

Selam kızlarr :) bugün 12. Günüm aşıdan sonra yarın adet günüm akşam olması lazım inşallah olmaz :) hayırlısı Allahtan ve sabah ateşimi ölçtüğünde 36.4 idi inşallah yarın yükselirse bi ihtimal diip sevinicem ama 36.2 yi görürsem hüsran olucak önümüzdeki aylara kalıcam hepimizin hakkında hayırlısı Allahım isteyen herkesin hepimizin önce göbişini sonra kucağını doldursun inşallahhhh

insallah canim...isteyen herkese versin allahim...icindede bize :)

inşallah cnm benimde onuncu günüm arada adet sancısı giriyor oldum olacağım diyorumm inşallah olmammm ((

üzülüyorum ama ( hiç bi belirtim yok başka

üzülme canim....
bende adettimi bekliyorum dört gözle...
2. asilamaya baslanacak...

bende cok ümitlenmistim, coook kasik agrim vardi, ilaclardan geliyormus, ve hamile hissediyormusun kendini
ama adetim gelince hüngür hüngür agladim cocuk gibi....tabi esim benden dahada cok üzülüyor

inşallah cnm benimde onuncu günüm arada adet sancısı giriyor oldum olacağım diyorumm inşallah olmammm ((

İnşallah olmazsın canım benim ilk aşıda kasıkta batmalarım memelerde şişlik vardı bu defa hiçbişi yok hiçbişi hissetmiorum hayırlısı bakalım

rabbim tez vakitte kucağımızı doldursunn

İnşallah olmazsın canım benim ilk aşıda kasıkta batmalarım memelerde şişlik vardı bu defa hiçbişi yok hiçbişi hissetmiorum hayırlısı bakalım

hayırlısı cnm öyle göğüslerimde acıyor artık iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…