Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canimmm nasilsin ? Bende bakiyorum kimseler yok siz gece kususunuz zaten albeni bekkiyorum bende merakla..

iyiym canım sen nasılsın.geldimi senin kırmızılarevet ya dün gece öyle oldu,daha ben çıkmasam devam edicektik ama uykum geldi.bende albeni merak ettim be yaptı acaba..

iyiym canım sen nasılsın.geldimi senin kırmızılarevet ya dün gece öyle oldu,daha ben çıkmasam devam edicektik ama uykum geldi.bende albeni merak ettim be yaptı acaba..

Az oncd kirmiziya dondu canim yani ysrin 2. Gunum oluyor deil mi? Sabah dr.a gidecegim.. ohoooo ben dayanamiyorum sizin gibi erken uyuyorum simdi gelir heralde bende daha hic haber almadim...

Az oncd kirmiziya dondu canim yani ysrin 2. Gunum oluyor deil mi? Sabah dr.a gidecegim.. ohoooo ben dayanamiyorum sizin gibi erken uyuyorum simdi gelir heralde bende daha hic haber almadim...

evet evet yarın ikinci gün.yarın git doktora bakalım tekrar mı aşılama deneyeceksiniz canım.ne yapacaksınız.evet ya sen erken uyuyorsun,herhalde erken kalkıyosun.işe gidiyomusun gündüz.

kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza adetimi bekliyorum bakalım aşılama dedi doktor klomenle yumurtaları büyütmeye çalıştı olmadı adetim gelince iğne sonrası aşılama :44: inş isteyen herkes tez vakitte kavuşur bebişlerine

evet evet yarın ikinci gün.yarın git doktora bakalım tekrar mı aşılama deneyeceksiniz canım.ne yapacaksınız.evet ya sen erken uyuyorsun,herhalde erken kalkıyosun.işe gidiyomusun gündüz.

Kist yoksa asilama yapacakti dr.um bu ay bakalim kismet.. tatlim sabahlari banka islerim var o yuzden erken uyaniyorum gecede erken uykum geliyor ama gecen iki hafta progestanda kullandim oda uyku yapiyordu..

Hosgeldin canim.. hadi bakalim hayirli olsun.. insallah guzel sonuclar alirsin

hg.canım.hadi hayırlısı bakalım.

h

t

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…