iyi akşamlar kızlar,daha kimse gelmemiş herhalde..:26:
Canimmm nasilsin ? Bende bakiyorum kimseler yok siz gece kususunuz zatenalbeni bekkiyorum bende merakla..
iyiym canım sen nasılsın.geldimi senin kırmızılarevet ya dün gece öyle oldu,daha ben çıkmasam devam edicektik ama uykum geldi.bende albeni merak ettim be yaptı acaba..
Az oncd kirmiziya dondu canim yani ysrin 2. Gunum oluyor deil mi? Sabah dr.a gidecegim.. ohoooo ben dayanamiyorum sizin gibi erken uyuyorumsimdi gelir heralde bende daha hic haber almadim...
evet evet yarın ikinci gün.yarın git doktora bakalım tekrar mı aşılama deneyeceksiniz canım.ne yapacaksınız.evet ya sen erken uyuyorsun,herhalde erken kalkıyosun.işe gidiyomusun gündüz.
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza adetimi bekliyorum bakalım aşılama dedi doktor klomenle yumurtaları büyütmeye çalıştı olmadı adetim gelince iğne sonrası aşılama :44: inş isteyen herkes tez vakitte kavuşur bebişlerine
Kist yoksa asilama yapacakti dr.um bu ay bakalim kismet.. tatlim sabahlari banka islerim var o yuzden erken uyaniyorum gecede erken uykum geliyor ama gecen iki hafta progestanda kullandim oda uyku yapiyordu..[/QUOTE
bak ya canım nasıl sigara istedi anlatamam sana yainşallah kist falan yoktur canım.hayırlısıyla başlarsınız ikinci aşılamaya.o progestanı bana hiç deme.ben de içince dünya dönüyodu.mahvoldum ya..
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza adetimi bekliyorum bakalım aşılama dedi doktor klomenle yumurtaları büyütmeye çalıştı olmadı adetim gelince iğne sonrası aşılama :44: inş isteyen herkes tez vakitte kavuşur bebişlerine
hg.canım.hadi hayırlısı bakalım.
Kuzum albeni beklicem die dusa giremedim ben bi dusa gireyim yoksa uykym gelecek yinebirazdan gelirim tatlim
hosbulduk canimhg.canım.hadi hayırlısı bakalım.
Kist yoksa asilama yapacakti dr.um bu ay bakalim kismet.. tatlim sabahlari banka islerim var o yuzden erken uyaniyorum gecede erken uykum geliyor ama gecen iki hafta progestanda kullandim oda uyku yapiyordu..[/QUOTE *** slm kizlar nasilsiniz ben hala beklemeye devam ediyorum cmtesi gunu kan tahlili icin dr.a gidicem dort tane estrofem ve 6 tane progestan 100 mg lik aliyorum her gunnnn icim disim hap oldu !!!dr u aradigimda sordum gelene dek ilaca devam dedi.. cok merak ediyorum ne oldu acaba oldu muu yoksa olmadida ilaclar yuzunden regli mi gecikti hem korkuyor hemde merak ediyorum ilk asilamam bu olmazsa tekrar asilama istemiyoruz , dualarinizi bekliyorum albencimmm ins hersey yolundadair , iyi kivarsiniz kizlar allah gonlunuze gore versin bebislerinizi'!!!
hKist yoksa asilama yapacakti dr.um bu ay bakalim kismet.. tatlim sabahlari banka islerim var o yuzden erken uyaniyorum gecede erken uykum geliyor ama gecen iki hafta progestanda kullandim oda uyku yapiyordu..[/QUOTE *** slm kizlar nasilsiniz ben hala beklemeye devam ediyorum cmtesi gunu kan tahlili icin dr.a gidicem dort tane estrofem ve 6 tane progestan 100 mg lik aliyorum her gunnnn icim disim hap oldu !!!dr u aradigimda sordum gelene dek ilaca devam dedi.. cok merak ediyorum ne oldu acaba oldu muu yoksa olmadida ilaclar yuzunden regli mi gecikti hem korkuyor hemde merak ediyorum ilk asilamam bu olmazsa tekrar asilama istemiyoruz , dualarinizi bekliyorum albencimmm ins hersey yolundadair , iyi kivarsiniz kizlar allah gonlunuze gore versin bebislerinizi'!!!
hayırlısı olsun canım.inş.bebeişin tutunmuştur sana.yalnız estrofemi niye alıyosun ne işe yarıyor.ben hiç duymadım da...
hhayırlısı olsun canım.inş.bebeişin tutunmuştur sana.yalnız estrofemi niye alıyosun ne işe yarıyor.ben hiç duymadım da...
klomen ile birlikte basladik onceleri iki tane sabah aksam iciyordum asilamadan bir hafta once gunde dort taneye cikardi sordugumda yumurtalar icin demisti ilacsizkende yumurta oluyor buyuyor dr da gayet iyi diye soyledi ama bu ilacida verdi beklemek cok yordu sinirlerimi yipratti !
th
klomen ile birlikte basladik onceleri iki tane sabah aksam iciyordum asilamadan bir hafta once gunde dort taneye cikardi sordugumda yumurtalar icin demisti ilacsizkende yumurta oluyor buyuyor dr da gayet iyi diye soyledi ama bu ilacida verdi beklemek cok yordu sinirlerimi yipratti !
evet haklısın çok zor bir süreç canım.insanın aklımdan bir dak.bile çıkmıyor bilirimdur ben biraz araştırayım şu ilacı bayada içiyomuşsun sen
tparsencim 20 ocak civari asilama yaptiran cok kisi vardi ama sonuc yazan pek yok ya da ben mi kacirdim albende girmedi bu aksam.. bir aydan fazladir hep sizi okudum en yakin arkadaslarim gibi oldunuz:)evet haklısın çok zor bir süreç canım.insanın aklımdan bir dak.bile çıkmıyor bilirimdur ben biraz araştırayım şu ilacı bayada içiyomuşsun sen
t
parsencim 20 ocak civari asilama yaptiran cok kisi vardi ama sonuc yazan pek yok ya da ben mi kacirdim albende girmedi bu aksam.. bir aydan fazladir hep sizi okudum en yakin arkadaslarim gibi oldunuz:)
evet canım aşılama yaptırdığını söyleyip ama sonuç söylemeyen çok kişi var.evet canım bende burda ki arkadaşlarda çok şey buldum,aynı senin gibi.burda ki arkadaşlarımı seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?