tcanim estrofemle ilgili degisik yeni bir bilgi bulabildin mi ,? sence ben hala ilaclarin etkisinde olabilir miyimm . albencim nerelerdesin seni cok merak ettik,..evet haklısın çok zor bir süreç canım.insanın aklımdan bir dak.bile çıkmıyor bilirimdur ben biraz araştırayım şu ilacı bayada içiyomuşsun sen
t
canim estrofemle ilgili degisik yeni bir bilgi bulabildin mi ,? sence ben hala ilaclarin etkisinde olabilir miyimm . albencim nerelerdesin seni cok merak ettik,..
Estrofemle progestani ayni anda kullandigin icin etkilerini iki misli yasiyor olabilirsin.bence iyi bir ilacmis.sende pko varmiydi canim.
Ben geldim kizlar ben boyle bi adet gormedim ya resmen pat pat diye parca dusuyo ve cok yogun geliyo ve kasiklarim cok agriyoalbencim sen naptin canim
II geceler arkadaşlar nasilsiniz
Iyiyiz canim sen nasilsin bakalimmm
II bnde bol bol Dinleniyorum siz neler yapiyosunuz.
Ne yapalim canim.bugece pek aktiflik yok.bende oyle takiliyorum iste...
Kusura bakma canim elektrikler kesildi gece yazamadim 21 yasindayim 3 senelik evliyim ama olnadi bebis simdi asilama oldum bugün 3 günüm inş tutar
iyi geceler kızlar.aşılamadan sonra sağ kasığımda bir ağrı başladı daha doğrusu batma oluyo devamlı. sizde de oldu mu ilaçlardan mı kist mi oluştu acaba?
iyi geceler kızlar.aşılamadan sonra sağ kasığımda bir ağrı başladı daha doğrusu batma oluyo devamlı. sizde de oldu mu ilaçlardan mı kist mi oluştu acaba?
İnşallah tutar canım benim yüreğimizi ferah tutup sabredeceğiz
canım bende de oldu o batmalar doktoruma söylemiştim çatlatma iğnesinde olabiliyomuş böle durumlar...
Canim benim benimde bugün 3 gün benimde sol tarafimda var batma bilmiyorum neden
ben de 6 gün oldu.ama 3-4gündür var mı bu ağrı sanki sağ kasığımda bir diken var kımıldadıkça acıyo batıyo değilik.inşallah iyi birşeyler oluyordur:)
Evet hep sabir sabir sabir sen kendinden bahseder misin biraz.
ben de 6 gün oldu.ama 3-4gündür var mı bu ağrı sanki sağ kasığımda bir diken var kımıldadıkça acıyo batıyo değilik.inşallah iyi birşeyler oluyordur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?