Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben geldim kizlar ben boyle bi adet gormedim ya resmen pat pat diye parca dusuyo ve cok yogun geliyo ve kasiklarim cok agriyo albencim sen naptin canim

Ben geldim kizlar ben boyle bi adet gormedim ya resmen pat pat diye parca dusuyo ve cok yogun geliyo ve kasiklarim cok agriyo albencim sen naptin canim

Canim ya asilamadan sonra benimde oyle olurdu adetlerim.daha iyi temizlensin rahimin.cok yumurtami olusmustu sende..

iyi geceler kızlar.aşılamadan sonra sağ kasığımda bir ağrı başladı daha doğrusu batma oluyo devamlı. sizde de oldu mu ilaçlardan mı kist mi oluştu acaba?

iyi geceler kızlar.aşılamadan sonra sağ kasığımda bir ağrı başladı daha doğrusu batma oluyo devamlı. sizde de oldu mu ilaçlardan mı kist mi oluştu acaba?

canım bende de oldu o batmalar doktoruma söylemiştim çatlatma iğnesinde olabiliyomuş böle durumlar...

Evet hep sabir sabir sabir sen kendinden bahseder misin biraz.

canım şben 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 yıldır uğraşıyoruz eşimde sperm ahreketlilik sorunu vardı.sayımız biraz düzeldi.aşılama oldum ilk defa 24 ocakta bekliyorummm

ben de 6 gün oldu.ama 3-4gündür var mı bu ağrı sanki sağ kasığımda bir diken var kımıldadıkça acıyo batıyo değilik.inşallah iyi birşeyler oluyordur:)

canım benim bekleyişin yarın 15.günü artık ama inan aynı durumlar bende de 8 gün sürdü.benide bayağı ahatsız hissettirdiği için doktora sormustum.sende pko falan yok demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…