- 8 Ekim 2011
- 510
- 162
- 323
günaydın kızlar nasılsınız yokmu yeni hamiş haberiiiiii
canım şben 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 yıldır uğraşıyoruz eşimde sperm ahreketlilik sorunu vardı.sayımız biraz düzeldi.aşılama oldum ilk defa 24 ocakta bekliyorummm
Günaydınn :) benim ateşim düştü 36.2 yani adet ateşiakşama olurum zaten başladı sinyaller hayırlısı 1 ay ara vericem 3. Ye başlamak için inşalşah 3. De gelir meleğim
günaydın kızlar nasılsınız yokmu yeni hamiş haberiiiiii
kızlar aşılamadan sonra doktorunuz folik asit verdi mi kullanıyor musunuz?
günaydın herkese.cnm çarşambaya kadar beklersen inşallah ben veririrm :)
Kizlarr dr.a gittim cok sukur kistim yokmus yarin tekrar klomene baslatti beni hayirlisiyla bi asilama seruveni daha basliyor
Selam canim. Ben varim :))kızlar erzurumda tedavi gören var mı acaba??
Kizlarr dr.a gittim cok sukur kistim yokmus yarin tekrar klomene baslatti beni hayirlisiyla bi asilama seruveni daha basliyor
Bana verdi cnm kullaniyorum ben
benim aşılamanın 7.günü ben kullanmadım şimdi alıp kullansam faydası olur mu acaba?
benim aşılamanın 7.günü ben kullanmadım şimdi alıp kullansam faydası olur mu acaba?
Herkese hayirli cumalar kizlar.nasilsiniz.didemcim cok sevindim.hadi hayirlisi.bisey sorcam sana niye asilamada klomen verdi niye igne vermedi acaba merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?