Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydınn :) benim ateşim düştü 36.2 yani adet ateşi akşama olurum zaten başladı sinyaller hayırlısı 1 ay ara vericem 3. Ye başlamak için inşalşah 3. De gelir meleğim

hemen karamsarlığa düşme canım dha gelmemiş renkliler umudunu yitirme inşAllah tutmuşturrrr.

Kizlarr dr.a gittim cok sukur kistim yokmus yarin tekrar klomene baslatti beni hayirlisiyla bi asilama seruveni daha basliyor

Kizlarr dr.a gittim cok sukur kistim yokmus yarin tekrar klomene baslatti beni hayirlisiyla bi asilama seruveni daha basliyor

oyyy maşAllahhhh didemcim ara vermeden sıkı bir çalışmayla inşAllah bu sefer tutacakkk iyi şeyler düşün stres yapma herşey güzel olacak Allah'ın izniyleee ben inanıyorummmmm

Herkese hayirli cumalar kizlar.nasilsiniz.didemcim cok sevindim.hadi hayirlisi.bisey sorcam sana niye asilamada klomen verdi niye igne vermedi acaba merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…