kızlar alben bu persembe rahım fılmı cektırecekmıs onumuzdekı hafta sonu topıkte olur heraldekeyıfsızdı bırazz
saol canımcımm su an dua edıyorum senin içinnn!!! Rabbim yanında olsunnnn!!!
selam kızlar beni hatırladınızmı?23 ocakta ilk asılama olmusdum.sabah kırmızılar geldi cok mutsuzum
albennnnnnnnnnnnnnn nerdesin kac gündür
ben 27 sinde olmuştum bugün geldi
canim hayirlisiolsun insallah esin icin kurler yapin derim keciboynuzu kuru super etkiliyor sayive hareketi 8ay civari yaptik esime sayimiz hareket morfoloji iyiydi ama yinede takviye bunlar iyi geliyor birde marankinin sitesinde caksir otu zencefil toz zerdecal yer elmasi ceviz bal karisimini gunde bir kere bir tatli kasigi yedi bunlarin hepsini balla karistirip sonra ustune bir parca yerelmasi yiyecek 6 ay surdubu kurumuz bol yuruyus spor yaptik avakado kabak cekirdegiyedi esim yine bende sogankuru yaptim bu ay sende yap madem dinlendireceksin kendini incir kuru bana iyi gelmedi hatta o ay kendi halimde daha iyi gelisirken yumurta gelisimimi olumsuz etkiledi bol nar yedik nar suyu ictik cok faydali ve bol su ic canim bende bir ara bal corek otu ve tarcin karisimi yedim bir tatli kasigi kadar her gun 10 gunfilan surdu sifa olur insallah canimmsağol cnm Allah razı olsun ama gidemeden kırmızılar geldi malesef olmadı
bu ay ara vereceğim hem eşim doktora gidiyor hareketli sayımız az bidaki ay için inşallah herşey güzel olur
sabahtan beri bende ağlıyorum bacımmm ahh ahhh
aynen cnmm yaa isyan etmiyorumm haşaaa ama yalvardım rabbime beni evlatla sınama diye
canim hayirlisiolsun insallah esin icin kurler yapin derim keciboynuzu kuru super etkiliyor sayive hareketi 8ay civari yaptik esime sayimiz hareket morfoloji iyiydi ama yinede takviye bunlar iyi geliyor birde marankinin sitesinde caksir otu zencefil toz zerdecal yer elmasi ceviz bal karisimini gunde bir kere bir tatli kasigi yedi bunlarin hepsini balla karistirip sonra ustune bir parca yerelmasi yiyecek 6 ay surdubu kurumuz bol yuruyus spor yaptik avakado kabak cekirdegiyedi esim yine bende sogankuru yaptim bu ay sende yap madem dinlendireceksin kendini incir kuru bana iyi gelmedi hatta o ay kendi halimde daha iyi gelisirken yumurta gelisimimi olumsuz etkiledi bol nar yedik nar suyu ictik cok faydali ve bol su ic canim bende bir ara bal corek otu ve tarcin karisimi yedim bir tatli kasigi kadar her gun 10 gunfilan surdu sifa olur insallah canimm
haşa ne haddimiizee bizimki üzülmek cnm
insallah tez zmnda bizlerinde olur bebeklerimz
inşallah cnımm inşallah rabbim tez zamanda gönlümüze göre nasip etsin
Kıslar merhaba,
3 gündür gelemedim gelir gelmezde sizi haberdar etmek istedim.Cuma günü 15.günümdü doktorum test için çağırdı gittim kan verdim.Dediki istersen eve git ben sonucu arayıp vereyim buralarda bosuna heyecanlanlanma olur dedim eşimi aradım.Eşim dediki o zaman ... isimli hastaneye gel hemen babamı yoğun bakıma almışlar...
büyük şok yaşadım hemen kostura kostura hastaneye gittim herkes ağlıyor kayınvalidem görümcem..Eşim olmuş sapsarı.3 gündür yoğun bakım önündeyiz kalp damarı baloncuk yapmış(anevrizma) bugün ameliyata karar verdiler.
biliyosunuz ben 2 senedir deniyorum ve bu ilk aşılamamdı ne kadar kendimi sakin tutmaya çalışsamda son iki gün galiba hamileyim demiştim.tam hastanedeyken doktorum aradı o an heyecandan ölcem sandım.Rabbim bana bu sefer anne olmayı kısmet etmedi.
ben yılmıyacağım demiştim hemen arkasında 2.yi yapıcam.ama öle bir durumdayım ki şimdi kocama ne diyeyim.
kızlar gerçekten cok üzüldüm ama üzüntüm içimde patladı.o kadar öenmsiz kaldıki o insanlar için belki haklılarda ama benim içim yanıyor ama 2 gündür üzülmedim rolu yapıyorum kocamı anlıyorum babası sonucta bende inanın cok üzülüyorum ama bana ne olur üzülme bile demedi yanlız kaldım acımda biliyorum biraz uzun oldu ama geçte olsa biraz içimi dökmek istedim bende robot değilim ki aa olmamış deyip geçemedim işte.ağlayamadım içimde koca bir öküz oturuyor resmen umarım kafanızı şişirmedim.Lütfen hakkınızı helal edin...
Kıslar merhaba,
3 gündür gelemedim gelir gelmezde sizi haberdar etmek istedim.Cuma günü 15.günümdü doktorum test için çağırdı gittim kan verdim.Dediki istersen eve git ben sonucu arayıp vereyim buralarda bosuna heyecanlanlanma olur dedim eşimi aradım.Eşim dediki o zaman ... isimli hastaneye gel hemen babamı yoğun bakıma almışlar...
büyük şok yaşadım hemen kostura kostura hastaneye gittim herkes ağlıyor kayınvalidem görümcem..Eşim olmuş sapsarı.3 gündür yoğun bakım önündeyiz kalp damarı baloncuk yapmış(anevrizma) bugün ameliyata karar verdiler.
biliyosunuz ben 2 senedir deniyorum ve bu ilk aşılamamdı ne kadar kendimi sakin tutmaya çalışsamda son iki gün galiba hamileyim demiştim.tam hastanedeyken doktorum aradı o an heyecandan ölcem sandım.Rabbim bana bu sefer anne olmayı kısmet etmedi.
ben yılmıyacağım demiştim hemen arkasında 2.yi yapıcam.ama öle bir durumdayım ki şimdi kocama ne diyeyim.
kızlar gerçekten cok üzüldüm ama üzüntüm içimde patladı.o kadar öenmsiz kaldıki o insanlar için belki haklılarda ama benim içim yanıyor ama 2 gündür üzülmedim rolu yapıyorum kocamı anlıyorum babası sonucta bende inanın cok üzülüyorum ama bana ne olur üzülme bile demedi yanlız kaldım acımda biliyorum biraz uzun oldu ama geçte olsa biraz içimi dökmek istedim bende robot değilim ki aa olmamış deyip geçemedim işte.ağlayamadım içimde koca bir öküz oturuyor resmen umarım kafanızı şişirmedim.Lütfen hakkınızı helal edin...
günaydın bugün aşılamamın 12. günü sabah gebelık testım yoktu ovulasyonla idrar testi yaptım cok sılık 2. cızgı cıktı sevınsenmı bılemedım sizce??
günaydın bugün aşılamamın 12. günü sabah gebelık testım yoktu ovulasyonla idrar testi yaptım cok sılık 2. cızgı cıktı sevınsenmı bılemedım sizce??
merhaba kızlar bir sessizlik var burda.bugün aşılamamın 10.günü.geçmiyo günler sanki.göğüslerimdeki ağrı şişlik devam ediyor.gonal f kullanan var mı aranızda ilacları kullanalı 10 gün oldu etkisi geçmiş midir?[/QUOTE
Merhaba ben klomen kullandım aşılamamın 5 günü aynı şikayetler bende de var doktorum bana ilaçların etkisi olduğunu söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?