Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah ın izni ile 9 ay geçecek bir bakacakcısın minik meleğiniz yanıbaşınızda mışıl mışıl uyuyor
Rabbim nazarlardan korusun inşallah bizlerede en kısa zamanda nasip etsin.. sabırla bekliyoruz

inşallah canım inşallah senin ve diger tüm arkadasların güzel haberlerini alacagız hayırlısıyla!!!! dün stres yorgunluktan uyuyakalmısım sabah erkenden actım gözümü rüya mı diyee :) insallahhhhhhh bu sayfalarda daha cok hamiş haberi görecegizzzzzz

tatlım bizde aslında şöyle oldu 2012 eylülde korunmayı bıraktık 10 kasımda hamile oldugumu ögrendım ama dıs gebelıkmıs amelıyatla alındı ve sag tüpümde zarar görmüştü o da alındı sonra 2 ay korunduk denemeye basladık ama stres fılan cok etkıledı benı esımın benım hastane ve dr umu degıstırdım esımın benım tum tahlıllerımız yapıldı hersey düzgün cıktı dr uma klomene baslayalım dıye ben ıstedım cunku beklemek artık zor gelıyordu gerek yok zamanla olacak amelıyat etkısınden su an olmaması dedı ama ben dırettım kasımda klomen kullandım en düsük dozda o ayda olmadı ve kıst olustu sonra aralıkta dınlendım 4 ocakta reglı oldum 22 ocakta asılamam yapıldı..beklesek kendılgınden olurdu belkı amaaa yinede zaman gecıyor beklemek ıstemedımm... bir tanıdıgımız 4 kere tüp bebek denedi olmadı 5.de ikiz tuttu sonra tekı düştü dıgerını dogurdu ve zaten olmuyor dıye korunmazken 4 sene sonra kendılgınden hamıle kaldı Yaradan ol desin yeter kiii!!!!!

haklısın canım işte bende bunu düşünüyorum Rabbim ne zaman ol derse o zaman oalcak bizim bu tüm yaptıklarımız vesile oluyor inşallah o zaman en kısa zamnada gelir bizlerde kavuşuruz meleklermize

canım benim hayırlı olsun allah sağ salim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inş.

merhaba kızlar

hamilelere çok sevindim rabbim sağlıklısı ile kucağınıza almayı nasip etsin darısı da bize olsun bugün 13. gün birazdan teste gideceğim bende hayırlısı artık

haklısın canım işte bende bunu düşünüyorum Rabbim ne zaman ol derse o zaman oalcak bizim bu tüm yaptıklarımız vesile oluyor inşallah o zaman en kısa zamnada gelir bizlerde kavuşuruz meleklermize

insallah canımm biz sabredip cabalıycaz Rabbımde görecek sınavlarından gecmemıze ızın verecek :) seninde güzel haberlerini en kısa zamanda alıcaz ınsallah tatlımmm

canım benim çok sevindimallah tamamına erdirdin inşallah.hadi kendine dikkat et sağlıklı yiyeceklerle beslen bol bol dinlen tamam mı canım bide bize dua et.sen atık hamilesin,hamilelerin duası kabul olur..

selam kızlar beni hatırladınızmı?23 ocakta ilk asılama olmusdum.sabah kırmızılar geldi cok mutsuzum
albennnnnnnnnnnnnnn nerdesin kac gündür

üzülme tatlım dünyanın kanunu bu işte,biri güler biri ağlar.....ama üzülme bizde güleceğiz inşallah canım.mutsuz umutsuz olma sakın canım,tedaviye devam olacak inşallah olacak..

selam kızlar beni hatırladınızmı?23 ocakta ilk asılama olmusdum.sabah kırmızılar geldi cok mutsuzum
albennnnnnnnnnnnnnn nerdesin kac gündür

esescimmmm sakın umudunu yitirme ne kadar zor oldugunu cok iyi bilen birisi olarak söylüyorum ki sen kendini ne kadar üzersen yeni ay icin yumurtaların o kadar etkılenecek..... Güzel haberlerinide yazacaksın bizlere....

üzülme tatlım dünyanın kanunu bu işte,biri güler biri ağlar.....ama üzülme bizde güleceğiz inşallah canım.mutsuz umutsuz olma sakın canım,tedaviye devam olacak inşallah olacak..

tedaviye ara vermeyi düşünüyorum canım
inşallah kısmet olur bizlere de

esescimmmm sakın umudunu yitirme ne kadar zor oldugunu cok iyi bilen birisi olarak söylüyorum ki sen kendini ne kadar üzersen yeni ay icin yumurtaların o kadar etkılenecek..... Güzel haberlerinide yazacaksın bizlere....

inşallah canım,zamana bırakıyorum artıkk

tedaviye ara vermeyi düşünüyorum canım
inşallah kısmet olur bizlere de

bence ara vermeden devam etsen daha iyi olur.yeni ay yeni umutlar.üzülme ne olur,bende çok üzülüyorum.inan ki içten anlıyorum seni.hayırlısı olsun benim tek teselli cümlem bu olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…