merhaba kızlar bir sessizlik var burda.bugün aşılamamın 10.günü.geçmiyo günler sanki.göğüslerimdeki ağrı şişlik devam ediyor.gonal f kullanan var mı aranızda ilacları kullanalı 10 gün oldu etkisi geçmiş midir?[/QUOTE
Merhaba ben klomen kullandım aşılamamın 5 günü aynı şikayetler bende de var doktorum bana ilaçların etkisi olduğunu söylemişti
benim ilk günlerde hiç bir şey yoktu 8.günden itibaren başladı 2-3 gündür var göğüslerimde şişlik sızlama yanma oluyo.dokunduğumda değil normalde bile sızlıyor o derece.
slm tatlım seninde tekrar hayırlı ugurlu olsunnnnnn sen 18 ocak ben 22 ocakta yaptırmısım asılamayı aramızda cok az gün var 5.haftam demişssin degerın su an kac 3.haftada kaçtııı dün sonuc kagıdını aldıkdr um hayırlı olsun su an cok yenı 3 haftalık dedı keseyı görelım kalp atıslarını duyalım dedii degerın 1500 olsun ondan sonra rahatlarız dedi bakalım kısmet insallah
benim ilk günlerde hiç bir şey yoktu 8.günden itibaren başladı 2-3 gündür var göğüslerimde şişlik sızlama yanma oluyo.dokunduğumda değil normalde bile sızlıyor o derece.
Kıslar merhaba,
3 gündür gelemedim gelir gelmezde sizi haberdar etmek istedim.Cuma günü 15.günümdü doktorum test için çağırdı gittim kan verdim.Dediki istersen eve git ben sonucu arayıp vereyim buralarda bosuna heyecanlanlanma olur dedim eşimi aradım.Eşim dediki o zaman ... isimli hastaneye gel hemen babamı yoğun bakıma almışlar...
büyük şok yaşadım hemen kostura kostura hastaneye gittim herkes ağlıyor kayınvalidem görümcem..Eşim olmuş sapsarı.3 gündür yoğun bakım önündeyiz kalp damarı baloncuk yapmış(anevrizma) bugün ameliyata karar verdiler.
biliyosunuz ben 2 senedir deniyorum ve bu ilk aşılamamdı ne kadar kendimi sakin tutmaya çalışsamda son iki gün galiba hamileyim demiştim.tam hastanedeyken doktorum aradı o an heyecandan ölcem sandım.Rabbim bana bu sefer anne olmayı kısmet etmedi.
ben yılmıyacağım demiştim hemen arkasında 2.yi yapıcam.ama öle bir durumdayım ki şimdi kocama ne diyeyim.
kızlar gerçekten cok üzüldüm ama üzüntüm içimde patladı.o kadar öenmsiz kaldıki o insanlar için belki haklılarda ama benim içim yanıyor ama 2 gündür üzülmedim rolu yapıyorum kocamı anlıyorum babası sonucta bende inanın cok üzülüyorum ama bana ne olur üzülme bile demedi yanlız kaldım acımda biliyorum biraz uzun oldu ama geçte olsa biraz içimi dökmek istedim bende robot değilim ki aa olmamış deyip geçemedim işte.ağlayamadım içimde koca bir öküz oturuyor resmen umarım kafanızı şişirmedim.Lütfen hakkınızı helal edin...
kızlarrrr bı toplasın yaaaa nereye kayboldunuz?
didem bizim topiğe nazar değdi canım.kimsecikler gelmiyor artık.
iyi akşamlar kızlar.ben geldim aslında takip ediyorum ama gündüz telden girdiğimden yazamıyorum akşamları da iş güç bakamıyorum.herkes nasıl.benim 13. günüm bugun.progestana devam
Selam kızlar benimde 2. Aşılama negatif hafta sonu regl oldum
az kalmış inşallah hayırlı haberler alırsın canım..
kaçıncı günüydü canım? ayrıc GEÇMİŞ OLSUN..kızlar günaydın dün feci bir baş ağrısıyla acile gittim tomografi çekilcekti öncesinde gebelik varmı yok mu diye test yapalım dediler ve sonuç 0.35 yani negatif o anı size kelimelerle anlatmam imkansız nasıl üzüldüğümü anlatamam ayaklarım titredi resmen ve eşimin yüzündeki o üzüntüyü tarif bile edemiyorum çok kötüyüm dünden beri oda çok üzüldü napalım kısmetimizde varsa olur inşAllah ben 2. aşılamaya geçicem adet olunca hayırlısı Allah'tan artık
kızlar günaydın dün feci bir baş ağrısıyla acile gittim tomografi çekilcekti öncesinde gebelik varmı yok mu diye test yapalım dediler ve sonuç 0.35 yani negatif o anı size kelimelerle anlatmam imkansız nasıl üzüldüğümü anlatamam ayaklarım titredi resmen ve eşimin yüzündeki o üzüntüyü tarif bile edemiyorum çok kötüyüm dünden beri oda çok üzüldü napalım kısmetimizde varsa olur inşAllah ben 2. aşılamaya geçicem adet olunca hayırlısı Allah'tan artık
iyi akşamlar kızlar.ben geldim aslında takip ediyorum ama gündüz telden girdiğimden yazamıyorum akşamları da iş güç bakamıyorum.herkes nasıl.benim 13. günüm bugun.progestana devam
selam kızlar iğneleri kullandım aşılamamı oldum bugün beşinci günüm fakat ilk günden beri göğüs şişliği barsaklardaki gaz ve ara ara adet sancısı gibi bi sancı yaşıyorum benim gibi yaşayanlar varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?