Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

değerim 475 ti.yani 3 ocakta fln yaptırmıştım en son tahlilimi. aşılamadan 15 gün sonraydı.şimdi kaçtır bilmiyorum açıkçası bir daha ölçtürmedim.hayırlı olsun seninkide.bu rakamlar herkeste değişken oluyor cnm.

canımmmm çok geçmiş olsun.bende kaç gündür seni merak ediyordum..nasılsın

didem bizim topiğe nazar değdi canım.kimsecikler gelmiyor artık.

iyi akşamlar kızlar.ben geldim aslında takip ediyorum ama gündüz telden girdiğimden yazamıyorum akşamları da iş güç bakamıyorum.herkes nasıl.benim 13. günüm bugun.progestana devam

iyi akşamlar kızlar.ben geldim aslında takip ediyorum ama gündüz telden girdiğimden yazamıyorum akşamları da iş güç bakamıyorum.herkes nasıl.benim 13. günüm bugun.progestana devam

az kalmış inşallah hayırlı haberler alırsın canım..

kızlar günaydın dün feci bir baş ağrısıyla acile gittim tomografi çekilcekti öncesinde gebelik varmı yok mu diye test yapalım dediler ve sonuç 0.35 yani negatif o anı size kelimelerle anlatmam imkansız nasıl üzüldüğümü anlatamam ayaklarım titredi resmen ve eşimin yüzündeki o üzüntüyü tarif bile edemiyorum çok kötüyüm dünden beri oda çok üzüldü napalım kısmetimizde varsa olur inşAllah ben 2. aşılamaya geçicem adet olunca hayırlısı Allah'tan artık

kaçıncı günüydü canım? ayrıc GEÇMİŞ OLSUN..

geçmiş olsun yaşadığın hayal kırıklığını biliyorum..Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah..

selam kızlar iğneleri kullandım aşılamamı oldum bugün beşinci günüm fakat ilk günden beri göğüs şişliği barsaklardaki gaz ve ara ara adet sancısı gibi bi sancı yaşıyorum benim gibi yaşayanlar varmı?

merhaba,merak ettim progestanı niçin kullanıyorsun?

Merhaba damlam61 benimde 6. Günüm bugün göğüs şişliği ve ara ara adet sancısı gibi sancı bende de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…