Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Didem canim bizim topige ne oldu sence.kimse yok burda.ustelik sen bile yoksun.(((

kuzum nasılsın?? ben telden gırıyordum ya telefonun dokunmatıgı arıza yapmıs klavyesının sadece okuyabılıyordum.. sımdı evdeyım evden giriyorum amaaaaa hanı nerde bızım hareketlı topıkkkkk

canım benım hayırlı olsun gozun aydın darısı basımıza... sag salım kucana da alırsın ınsallahhh

kuzum nasılsın?? ben telden gırıyordum ya telefonun dokunmatıgı arıza yapmıs klavyesının sadece okuyabılıyordum.. sımdı evdeyım evden giriyorum amaaaaa hanı nerde bızım hareketlı topıkkkkk

evet canım bende giriyorum bakıyorum ama pek kimse kalmadı..ne yapalım:44::44::44:

destina hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir haber.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bebek isteyen tüm arkadaşlarımın başına.kızlar aşılamamın bugün 9.günü.normalde adet zamanlarımda göğüslerimde şişlik ve sızlama olmaz ben de.ilk defa göğüslerim çok fena şiş ve sızlıyor.böyle olan var mı iğnelerin etkisi olabilir mi ?

bılırım canım ya okadar yıptacı kı sadce yasayan anlar...ben de bır yıldır uğraşıyorum am a sankı yıllardır uğraşıyorum gıbı hııssedıyorum kendımı...okadar yoruldum kı...ama bızım de sınavımız bu ısyan etmıyorum...ınsallh hayırlısı ıle gelır bebegın tatlım...

destına cok sevındım gormemıstım mesajını hayırlı olsun tatlım allah sag salım kucağına da almayı nasıp etsın ınsallah..ay benım ıcın de dua et ınsallh bende bır gun yasrım bu duyguyu....

tatlım umarım anestezi alarak çektirir aksi halde çooook zorr gecen sene hazıranda cektırmıstım....:26:

Ewet tatlim anestezili cektirecek hatta oldugu sehirde anestezili cekmiyorlarmis diye baska bi sehirde cektirecek.. bende cok korkmustum ama dr.um zaten anestezili cekiyormus oyuzden rahattim..

canım cok tesekkür ederim herkesin gönlüne göre versin Rabbim insallahhhh!!! En kısa zamanda seninde güzel haberleriini alacagız umarımmm:)Benim gögüslerim her adetımde biraz şiser agrır ama sonra reglı olunca ıner yalnız hamile kaldıgımda ıse 9-10.gün gibi once şişti sonra iyice agrıdı ve sonra 13-14.gün gibi şişi hafif iner gibi oldu ama doluluk hissi halen devam ediyor

canımmmmmmmmm cok tesekkür ederim insallah tamamına erdirir Rabbim bu sefer...Hepiniz için sürekli dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda sesimizi duyup yavrularımızı nasip etsin bizlere...
Arkadaslar ayrıca ıstanbul anadolu yakası icin hastane dr tavsiye edebilirim isteyenlere cunku bu iş( Rabbimin izniyle tabii= tam bir plan program ve tetkik işi en ufak bır tahlıl birsey eksık kalsa sıkıntı oluyor mesela önce hsg (rahim filmi ) cekilmeli spermıyogram yapılmalı amh fsh e2 bir sürü hormon tetkiki sonra asılama...burda ve baska sıtelerde cok okudum hıcbır tahlıl tetkık yapmadan asılama yapıyor bazı hastaneler dr lar sebep belli tabiiiihep gelir elde etmeleri ben bu anlamda 3 dr degıstırmıs bırısı olarak dıyorum ki dr un her dedigını netten ıyıce arastırın aklınıza yatmayan herseyı acık acık konusun konusmayan hastası cok dıye gecıstıren dr a gıtmeyın arkadaslar her ay umut baglıyoruz süre gecıyor kolay degil her kırmızılar geldiginde biz aglama krizlerine girdik psıkolog koltuklarına bosuna gitmedik..(yani ben bunları tek tekk yasadımm)bu nedenle zamanınızın kıymetını iyi bilip ona göre davranmakta fayda var...

Ewet tatlim anestezili cektirecek hatta oldugu sehirde anestezili cekmiyorlarmis diye baska bi sehirde cektirecek.. bende cok korkmustum ama dr.um zaten anestezili cekiyormus oyuzden rahattim..

Benim dr.um aneztezie gerek yok o kadar sıkıntılı bısey degıl dedı nerden bıleyım canımdan can gıdecek ....dedim sonra bu kadar acıyacagını bılseydım kesın aneztezı alırdım agrı esıgım düşük sayılmaz ama ne canım yanmıstı yürmekte zorlandım o gün...en iyisi alıp aneztezıyı gerısını duymamak....

ben de çok ümitlenmek istemiyoum ama ilk defa böyle oldu ki adetime daha çok var.bir de durmadan ateş basıyo ateşim var gibi yanıyo gibi oluyorum.

ii akşamlar arkadaşlar nasılsınız benim bugun 6.günüm belim çok agrıyo ve karnımda bi batma var hiç bi iş yapamıyorum neden bilmiorum.

kızlar merhaba işler cok yoğundu uzun zamandır size yazamadım kızlar ben hala adet olmadım bugün aşılama olalı 20.gün ve ben 2 gün önce test yaptım tek çizgi cıktı kafam cok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…