evet evet kuzum ne olur dua et,bizim işimiz duayla olacak inşallah.çok sevindim senin adına inanki baak dikkat et kendine tamam mı..sakın ağır bişey kaldırma tamammı..
arkadaşlar bende dua eder,dua beklerim.insallah bizlerinde olacak birgün bebeklerimiz.
arkadaşlar bende dua eder,dua beklerim.insallah bizlerinde olacak birgün bebeklerimiz.
bende hep dua ediyorum ama,bugünden itibaren isimle de edeceğim sana canım inşallah,tamam ya üzülme artık.kalk bir dolaş,bir dışarı çıkın eşinle bir temiz hava al,iyi gelir ben hep öyle yaparım..
bende hep dua ediyorum ama,bugünden itibaren isimle de edeceğim sana canım inşallah,tamam ya üzülme artık.kalk bir dolaş,bir dışarı çıkın eşinle bir temiz hava al,iyi gelir ben hep öyle yaparım..
birazdan cıkmayı düsünüyorum
sağoll canımsınnn
Didem canim bizim topige ne oldu sence.kimse yok burda.ustelik sen bile yoksun.(((
Parsencimmmm Albennnn Dildidemmmm ve diger tüm akadaşlarım ben hamileyiiimmm Allahımın izniyle!!!!! Rabbime şükürler olsunnnn hepinize umutlar olsun diye yazıyorummmm vee su an kimse bilmiyor .... Daha önce dış gebelik gecırdıgım için cok dıkkatlı olmam sart keseyi görelim kalp atışlarını duyalım hayırlısıyla ailelerimizle de paylasacagız!!!! 22 ocakta 1.asılamamdı şükürler olsunnn!!!!!İnsallah en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alacagız Alah büyük ümidinizi asla yitirmeyin cok zor biliyorum.....
kuzum nasılsın?? ben telden gırıyordum ya telefonun dokunmatıgı arıza yapmıs klavyesının sadece okuyabılıyordum.. sımdı evdeyım evden giriyorum amaaaaa hanı nerde bızım hareketlı topıkkkkk
canim asilama da olsa nasil olursa saglikla olsunda onemli degil insallah tedavin hayirli olur ben hala progestan kullaniyorum dr umun tavsiyesiyle eger hamis deilsem ilac reglimi erteliyordur diye dusunuyorum icten ice uzuluyorum cok yiprattibu surec sinirlerim harap oldu eger negatifse cok kotu olurum biliyorum..ilk asilama umutlar...
Amin canımmm inşallah senınde güzel haberlerinş beklıyoruzzzz ınsallahhh :)
canım benım hayırlı olsun gozun aydındarısı basımıza... sag salım kucana da alırsın ınsallahhh
kızlar alben bu persembe rahım fılmı cektırecekmıs onumuzdekı hafta sonu topıkte olur heraldekeyıfsızdı bırazz
tatlım umarım anestezi alarak çektirir aksi halde çooook zorr gecen sene hazıranda cektırmıstım....:26:
destina hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir haber.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bebek isteyen tüm arkadaşlarımın başına.kızlar aşılamamın bugün 9.günü.normalde adet zamanlarımda göğüslerimde şişlik ve sızlama olmaz ben de.ilk defa göğüslerim çok fena şiş ve sızlıyor.böyle olan var mı iğnelerin etkisi olabilir mi ?
destına cok sevındım gormemıstım mesajını hayırlı olsun tatlım allah sag salım kucağına da almayı nasıp etsın ınsallah..ay benım ıcın de dua et ınsallh bende bır gun yasrım bu duyguyu....
Ewet tatlim anestezili cektirecek hatta oldugu sehirde anestezili cekmiyorlarmis diye baska bi sehirde cektirecek.. bende cok korkmustum ama dr.um zaten anestezili cekiyormus oyuzden rahattim..
canım cok tesekkür ederim herkesin gönlüne göre versin Rabbim insallahhhh!!! En kısa zamanda seninde güzel haberleriini alacagız umarımmm:)Benim gögüslerim her adetımde biraz şiser agrır ama sonra reglı olunca ıner yalnız hamile kaldıgımda ıse 9-10.gün gibi once şişti sonra iyice agrıdı ve sonra 13-14.gün gibi şişi hafif iner gibi oldu ama doluluk hissi halen devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?