Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım çok saol.hepimiz güzel haberler alırız umarım.

canoıso arkadaşım sızdekı problem neydı? bızde pko ve morfolojı vardı onumuzdekı ay ıcın asılama yaptıracaktık ama doktorum ısrarla yapmak ıstemıyor hıc bırsey fark etmıyor dıyor normal ılıskı ıle aynı sans dıyor o yüzden asılamdan vazgectık 3 ay daha yumurta takıbııle deneyecegız soznra tup bebek ...

benim kendimde hiç bir sorun yok.eşimin sperm sayısı ve hareketliliğinde sorun var.evet aşılama normal ilişki ile aynı oranda başarı diyorlar.ancak spermler yıkama sonrası (ilaçla yıkıyorlar en yilerini seçiyorlar) çok daha hızlanıyorlar ve bir de rahme daha yakın yere bırakılıyor sonuçta.bizde spermlerin hızı yıkama sonrası %40dan %70e yükseldi.bu da şansı arttırıyor tabi.benim ilk aşılamam olmazsa ben de bir daha aşılama denemiyeceğim.direk tüp bebek düşünüyorum.

Meraba arkadaslar 29ocakta asilamam oldu, asilamamin 13.gunu dun idrar testi yaptim negatif cikti halada regli olmadim,bugun reglı olmayali 27.gunum sizce olmama sebebi ilaclardan olabilirmi.

Meraba arkadaslar 29ocakta asilamam oldu, asilamamin 13.gunu dun idrar testi yaptim negatif cikti halada regli olmadim,bugun reglı olmayali 27.gunum sizce olmama sebebi ilaclardan olabilirmi.

benimde aşılamam 29 ocaktaydı ve dr. 13 şubat test günün dedi yarın yaptırıcam bende.en kesin kan testi tabi.sende yaptır bence.

kızlar neden gelmiyosnz artık buraya.

iyi melekcan sen nasılsın dünkü yorumuna cvp yazamadım kusura bakma.

destinaaa bişey sorcam saanaa orda mısın

benimde aşılamam 29 ocaktaydı ve dr. 13 şubat test günün dedi yarın yaptırıcam bende.en kesin kan testi tabi.sende yaptır bence.

Bende yarin kan tahlili yaptircam ama 17ocakta regli olmustum geciktigi icin merakettim, idrar testide negatif cikinca umudum kalmadi. Catlatma ignesi yada simdi kullandigim purogestan geciktirmis olabilirmi, belkide kist oldu odami geciktirir,
cok sordum sanirim :)

bende 14 ocakta adet olmuştum.belki progestan geciktiriyodur çünkü nette baktım bazıları kullanırken adet oluyo bazıları bıraktıktan sonra.kişiye göre değişiyo galiba.inşallah pozitif olur buraya yaz sonucu.

Tamam olur tesekur ederim yorumun icin. :)

Evet CNN bende belirti ariyorum hep belim agriyo birde karnimda batma oluyor yarin 10ggün idrar testinde ccikar mi acaba

ben negatiften korktuğumdan idrar yapmadım bi tane var elimde bekletiym.kanda çıkarsa çift çizgi görmek için yapıcam.bende de bugun adet ağrısı gibi bi ağrı vardı bi 5 dk falan uyudum geçti.

ben negatiften korktuğumdan idrar yapmadım bi tane var elimde bekletiym.kanda çıkarsa çift çizgi görmek için yapıcam.bende de bugun adet ağrısı gibi bi ağrı vardı bi 5 dk falan uyudum geçti.

benim yarın 10.günüm hep okuyorum yazanları kiminin 9.günde bile belli olmuş o yüzden denemek istiyorum. çıkmazsada üzülmem allahım hakkında hayırlısını verir hepimiz için

Merhaba kızlar benim aklıma bişey takıldı bana bilgi verir misiniz? Bugün aşılamamın 8. Günü benim sağ tüpüm tıkalı bu ay sağ yumurtalığımda 1 adet yumurtam gelişti aşılamayı yaptılar. Fakat sağ tüpüm tıkalı olduğundan hamile kalma şansım olmaz mı? Cevap bekliyorum lütfen..

Amin Rabbim hepimizin gönlündekini versin inş.. .bi sonraki muayene yarın..tanımadığınız birine dua etmek nasıl bişey bilmem ama sanırım dua ihtiyacım olan tek şey.. buarada tşk ederim cavabın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…