iyi geceler canım bildiğim kadarıyla en erken aşılamadan 14 gün sonra kanda çıkar.idrarda aynı tarihte sonuç alanlar oluyor ama ben ce en kesini kan zaten 3 gün kalmış ben daha 8 gün bekliycem çok zor beklemek inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını verir...güzel haberlerini bekliyorum
canoıso arkadaşım sızdekı problem neydı? bızde pko ve morfolojı vardı onumuzdekı ay ıcın asılama yaptıracaktık ama doktorum ısrarla yapmak ıstemıyor hıc bırsey fark etmıyor dıyor normal ılıskı ıle aynı sans dıyor o yüzden asılamdan vazgectık 3 ay daha yumurta takıbııle deneyecegız soznra tup bebek ...
Meraba arkadaslar 29ocakta asilamam oldu, asilamamin 13.gunu dun idrar testi yaptim negatif cikti halada regli olmadim,bugun reglı olmayali 27.gunum sizce olmama sebebi ilaclardan olabilirmi.
O.dgl II bnde evde vakit geciriyorm bugün 9 gunkızlar neden gelmiyosnz artık buraya.
iyi melekcan sen nasılsın dünkü yorumuna cvp yazamadım kusura bakma.
destinaaa bişey sorcam saanaa orda mısın
benimde aşılamam 29 ocaktaydı ve dr. 13 şubat test günün dedi yarın yaptırıcam bende.en kesin kan testi tabi.sende yaptır bence.
O.dgl II bnde evde vakit geciriyorm bugün 9 gun
Bende yarin kan tahlili yaptircam ama 17ocakta regli olmustum geciktigi icin merakettim, idrar testide negatif cikinca umudum kalmadi. Catlatma ignesi yada simdi kullandigim purogestan geciktirmis olabilirmi, belkide kist oldu odami geciktirir,
cok sordum sanirim :)
bende 14 ocakta adet olmuştum.belki progestan geciktiriyodur çünkü nette baktım bazıları kullanırken adet oluyo bazıları bıraktıktan sonra.kişiye göre değişiyo galiba.inşallah pozitif olur buraya yaz sonucu.
hep belirti arıyorum ben sende öle mi.yarın öğrenicem artık inş. pozitif olur.
hep belirti arıyorum ben sende öle mi.yarın öğrenicem artık inş. pozitif olur.
Evet CNN bende belirti ariyorum hep belim agriyo birde karnimda batma oluyor yarin 10ggün idrar testinde ccikar mi acaba
İnş pozitifi görürsun cnm
ben negatiften korktuğumdan idrar yapmadım bi tane var elimde bekletiym.kanda çıkarsa çift çizgi görmek için yapıcam.bende de bugun adet ağrısı gibi bi ağrı vardı bi 5 dk falan uyudum geçti.
inşallah bekleyen herkese allah o mutluluğu yaşatsın.
merhaba canım
öncelikler herşey gönlünce olsun bi daki muayenede sana çatlatma iğnesi verecektir şugün şu saatte vur şugün aşılama için gel der
aşılama yapılır sonra bolca dinlen kendine dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?