Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar maalesef test değerim 1 çıkmış.tel de söylediler.nasıl bi duygu içindeyim bilmiyorum bile.

ne demek canım müslüman kardeşine dua etmek daha güzel güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar maalesef test değerim 1 çıkmış.tel de söylediler.nasıl bi duygu içindeyim bilmiyorum bile.

seni anlıyabiliyorum cnm ama sabır inşallah en kısa zamnda kavuşursun bebeğine

selam kızlar ben dun adet oldum bugun aşırı kanamam var yarın doktora gıdıcem 1 kutu gonal f ım var zaten inşAllah direk ikinci aşılamaya geçiyorum hayırlısıyla dualarınızı eksık etmeyın Allah yar ve yardımcımız olsun hepımızın ....Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah

merhaba kızlar.benden de haberler kötü.malesef aşılamam tutmadı.bugün adet oldum ve şok oldum tabi.çok erken oldu.adet tarihim 21idi.yumurtalarım erken çatlamıştı daha erken adet olacağımı tahmin ediyordum ama bu kadar erken beklemiyordum.kendimde hep belirtiler arıyodum hepsi boş.moralim çok bozuk.aşılama düşünmüyorum bir daha.direk tüp bebek düşünüyorum.3 kutuda ilaç kaldı elimde.hiç anne olamayacakmışım gibi duygulara kapılıyorum.sizde de var mı?

canım benim hakkında hayırlısı olsun seni en iyi biz anlarız yani aşılaması negatif olanlar... canım aşılamada önemli olan adet tarihin değil aşılamayı yaptırdığın tarihin yani yumurtaların çatladığı tarih sen yumurtaların çatladıktan 14 gün sonra adet olursun.. bak mesela benimkisi daha aşılamanın 11. günü adet oldum ama zaten benim aşılamam geç kalmıştı ondan böyle oldun.

ben de iki yıldır bebek isteyip de henüz kavuşamış biriyim.aralık ayında rahim filmi testler bi sürü şey yapıldı sonuç açıklanamayan infertilite.rahim filminden sonra hamile kalma olasılıgı yüksek diye bekleyelim dedik ama bugün adet oldum moralim zaten bozuktu üstüne iki arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.onları tebrik ettim, hayırlı olsun dedim ama içim kan ağlaya ağlaya tabi gözümden de yaş aka aka yine de şükürler olsun diyorum burda yazılanları okuyunca ama bu süreç cidden çok yorucu ve yıpratıcıymış...aşılama için dr a gitcem ama heyet raporum çıkmadı yine de aşılama için ilk kontroller yapılır mı bi bilginiz var mı ?

hakkında hayırlısı olsun canım bi problem yoksa aşılamada tutma ihtimali çok yüksek yeter ki kafan rahat olsun. aşılama öncesi doktor kontrol ediyor bazı testlerde yapabilir bana yumurtam çatlıyormu diye progesteron testi yapmıştı.

canımm üzülme sabırlı ol bende adet oldum ama yılmadım bu ay ara verdim bidaki ay ikinciye geçeceğim, sabrını yitirme bol bol dua et rabbimden hayırlısını iste

aminn inşallah kaçıncı gün oldun cnım

Arkadaslar dün yazmistim size bugunde sonucumu ögrendim, maglesef negatif cikti, hepimiz icin hayirlisi artik...

aklına öle şeyler getirme cnm güzel rabbim herşeyin hayırlısını bilir biz yeterki hayırlısını istemeyi bilelim.

selam arkadaşlar,
dün dr.a gittim ve ultrasonda kesesini ve nokta kadar küçük bebişimi gördüm.5 haftalık daha kendisi.o öyle bir heyecanki anlatamam.3 hafta sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz.zaman geçse hemen diyorum:) Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu inşallah..

allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar bende aşılama oldum 8.gün yaşadıklarınızı okuyunca inanın acınızı anlayabiliyorum...ben ilk bebeğimi doğmadan kaybettim ve yılmadan devam ediyorum buda bizim sınavımızmış bol bol dua edip bitmesini bekliycez elbette bizim de bebişlerimiz olacak tüm yaşadıklarımızı unutacağız..

Allah tamamına erdirsin hamilelerin duası tutarmış bol bol bize dua et ..

hayırlı olsun tatlım demek aynı haftaya denk geldik suan bende 5 haftalık hamileyim,kesemizi gördük ve kan degerim salı günü 456 ydı perşembe günü 1580 oldu tekrar haftaya persembe kontrolüm var:) şu anı 2yıldır bekliyordum allah sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayıda nasip eder inşallah:) ve allahım isteyipde tedavilere rağmen çocuk sahibi olamayan herkese tez zamanda saglıklı vatana millete hayırlı evlat nasip eder inşallah

hayırlı olsun canım.senindemi aşılama?Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende 2 yıldır bekliyordum :) bol bol dinlen kendini yorma,zor gelen bebişler kıymetli olur:) dr.bir tehlike yok demesine rahmen ben günümün büyük bir kısmını kendimi yormadan geçiriyorum.dikkat et kendine..

Alben naptin canm yaa ne durumdasin sesin cikmiyo naptin durumun nedir..

Arkadaşlar Merhaba...Aşılama yolundaki tecrübelerimi yazmak istiyorum...
1.eşim sol varikosel nendeniyle ameliyat oldu.ameliyat öncesi sperm sayısı 200.000/ml motilite %20
2.klomen ve trental tedavisi aldı 3 ay,ek olarak en önemlisi keçi boynuzu kürü ve proxeed plus kullandı.(keçi boynuzu kesinlikle çok etkili oldu)
3.3ay sonrasında sperm sayısı 11milyon motilite %37 idi
4.gonalf 150 yi 8gün kullandım.20mm ve 15mm yumurtalar oluştu.ovitrelladan 36 saat sonra aşılamam yapıldı(3gün önce)
5.aşılama esnasında sperm sayısı 19milyondu yıkama sonrası 6milyon hareketli sperm ile aşılama yapıldı
şimdi ise bende heyecanla bekliyorum..bu ilk aşılama tecrübemiz...kasıklarımda biraz ağrım ve şişkinliğim var ama bu her sabah kullandığım crino jelle bağlı olabilir(içindeki progesterona bağlı)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…