Amin Rabbim hepimizin gönlündekini versin inş.. .bi sonraki muayene yarın..tanımadığınız birine dua etmek nasıl bişey bilmem ama sanırım dua ihtiyacım olan tek şey.. buarada tşk ederim cavabın için.
kızlar maalesef test değerim 1 çıkmış.tel de söylediler.nasıl bi duygu içindeyim bilmiyorum bile.
canım benim hakkında hayırlısı olsun seni en iyi biz anlarız yani aşılaması negatif olanlar... canım aşılamada önemli olan adet tarihin değil aşılamayı yaptırdığın tarihin yani yumurtaların çatladığı tarih sen yumurtaların çatladıktan 14 gün sonra adet olursun.. bak mesela benimkisi daha aşılamanın 11. günü adet oldum ama zaten benim aşılamam geç kalmıştı ondan böyle oldun.merhaba kızlar.benden de haberler kötü.malesef aşılamam tutmadı.bugün adet oldum ve şok oldum tabi.çok erken oldu.adet tarihim 21idi.yumurtalarım erken çatlamıştı daha erken adet olacağımı tahmin ediyordum ama bu kadar erken beklemiyordum.kendimde hep belirtiler arıyodum hepsi boş.moralim çok bozuk.aşılama düşünmüyorum bir daha.direk tüp bebek düşünüyorum.3 kutuda ilaç kaldı elimde.hiç anne olamayacakmışım gibi duygulara kapılıyorum.sizde de var mı?
ben de iki yıldır bebek isteyip de henüz kavuşamış biriyim.aralık ayında rahim filmi testler bi sürü şey yapıldı sonuç açıklanamayan infertilite.rahim filminden sonra hamile kalma olasılıgı yüksek diye bekleyelim dedik ama bugün adet oldum moralim zaten bozuktu üstüne iki arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.onları tebrik ettim, hayırlı olsun dedim ama içim kan ağlaya ağlayatabi gözümden de yaş aka aka yine de şükürler olsun diyorum burda yazılanları okuyunca ama bu süreç cidden çok yorucu ve yıpratıcıymış...aşılama için dr a gitcem ama heyet raporum çıkmadı yine de aşılama için ilk kontroller yapılır mı bi bilginiz var mı ?
merhaba kızlar.benden de haberler kötü.malesef aşılamam tutmadı.bugün adet oldum ve şok oldum tabi.çok erken oldu.adet tarihim 21idi.yumurtalarım erken çatlamıştı daha erken adet olacağımı tahmin ediyordum ama bu kadar erken beklemiyordum.kendimde hep belirtiler arıyodum hepsi boş.moralim çok bozuk.aşılama düşünmüyorum bir daha.direk tüp bebek düşünüyorum.3 kutuda ilaç kaldı elimde.hiç anne olamayacakmışım gibi duygulara kapılıyorum.sizde de var mı?
selam kızlar ben dun adet oldum bugun aşırı kanamam var yarın doktora gıdıcem 1 kutu gonal f ım var zaten inşAllah direk ikinci aşılamaya geçiyorum hayırlısıyla dualarınızı eksık etmeyın Allah yar ve yardımcımız olsun hepımızın ....Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah
merhaba kızlar.benden de haberler kötü.malesef aşılamam tutmadı.bugün adet oldum ve şok oldum tabi.çok erken oldu.adet tarihim 21idi.yumurtalarım erken çatlamıştı daha erken adet olacağımı tahmin ediyordum ama bu kadar erken beklemiyordum.kendimde hep belirtiler arıyodum hepsi boş.moralim çok bozuk.aşılama düşünmüyorum bir daha.direk tüp bebek düşünüyorum.3 kutuda ilaç kaldı elimde.hiç anne olamayacakmışım gibi duygulara kapılıyorum.sizde de var mı?
selam arkadaşlar,
dün dr.a gittim ve ultrasonda kesesini ve nokta kadar küçük bebişimi gördüm.5 haftalık daha kendisi.o öyle bir heyecanki anlatamam.3 hafta sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz.zaman geçse hemen diyorum:) Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu inşallah..
selam arkadaşlar,
dün dr.a gittim ve ultrasonda kesesini ve nokta kadar küçük bebişimi gördüm.5 haftalık daha kendisi.o öyle bir heyecanki anlatamam.3 hafta sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz.zaman geçse hemen diyorum:) allah hepinize nasip etsin bu duyguyu inşallah..
hayırlı olsun tatlım demek aynı haftaya denk geldik suan bende 5 haftalık hamileyim,kesemizi gördük ve kan degerim salı günü 456 ydı perşembe günü 1580 oldu tekrar haftaya persembe kontrolüm var:) şu anı 2yıldır bekliyordum allah sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayıda nasip eder inşallah:) ve allahım isteyipde tedavilere rağmen çocuk sahibi olamayan herkese tez zamanda saglıklı vatana millete hayırlı evlat nasip eder inşallah
Alben naptin canm yaa ne durumdasin sesin cikmiyo naptin durumun nedir..ay ömürsün sen çıkma işte yarın filan bekle bi kaç gün yat diyorum ben bak valla başarısı şansını artıracaktır hem yumurtayı döllemeye 1 sperm bile yeter yeter ki O istesin belki geçer o kasık ağrıları ya bende de şu an çok var ama sanki bi kaç saatir biraz azaldı iğne işe yaramadı mı acep çatlamazmış bide yarın aşılama hayal olurmuş ne sıkıntılıymış bu iş keşke yaptırmayayadım direk tüp bebek yaptıraydım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?