hayırlı olsun canım.senindemi aşılama?Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende 2 yıldır bekliyordum :) bol bol dinlen kendini yorma,zor gelen bebişler kıymetli olur:) dr.bir tehlike yok demesine rahmen ben günümün büyük bir kısmını kendimi yormadan geçiriyorum.dikkat et kendine..
8 subatta hamilesin dedi dr beta hcg takibinden bile bahsetmedi daha once dis gebelik yasadigim icin ben yapalim diye onerdim sonuc pzt bile beta hcg dusmeye basladibir haftads dort kere ksnverdim ve deger hep dustu....bir daha asilama denemiyoruz dr a kalsa ne klomen ne asilamaya gerek yok zamanla olur dedi ama bir senedur git gel sonuc ona umut masraf sonuc kocaman sifir yasadigim hayal kırıklığıni tahmin edemezsiniz
Birinci ve sonuncu asilama sonuc kimyasal gebelik hastane kozyatagi acibadem dr eluf meseci sorunumuz yok amaaaaaa sonuc sifir......
seni çok şyş anlayabiliyorum canım geçmiş olsun.maddi ve manevi yıpranıyor insan.yaşadığımız hayal kırıklığı zaten insanı çok yıpratıyor.ben de ilk aşılama denedim ve olumsuz.2.aşılama düşünmüyorum.tüp bebek düşünüyorum.şartları neler tam bilmiyorum devlette yaptırırsam 2 kez aşılama şartı varmış sanırım belki onun için 2.yi denerim.Allahım yakın zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah.[/QUOTE
Çok tesekkur ederim canim gercekten cok zor kabullendim daha bugun biraz kendime geldim hem esim hem ben üzüldük gerildik yazik oldu umutlarimiza sevincimiz kisa sürdü. Asilamayi tekrar denemeyecegiz kadikoy acibadem prof tayfun bagis a gidicez bugun regli oldum yarin arayip randevu alacagim ehil olmayan ellerde bos yere zaman kaybettim zaten bakalim hayirlisi...
üzülme demesi kolay biliyorum cnm ama.şükretmek lazım en azından bi sorunumuz yok.benimde ilk aşılamam negatif 2. içinde başlıyoruz bugun.% 90 hareketli spermlerle olmadı işte.rabbimin bildiği vardır.hakkımızda hayırlı olsun.
Merhaba arkadaşlar,aşılamamın 10.günü adet oldumve normal adet tarihime 8 gün vardı..çok üzüldük ama yılmadan 2. aşılamaya devam rabbim bizede nasip edecek inşallah...
ikinizide tebrik ederim hayirli olsun .. kacinci asilama denemeniz ? sorun neydi bizide bilgilendirirseniz seviniriz .. asilamada sans nedir diyolar genelde >
Canım çok geçmiş olsun üzülme diyemem tabii demekki vakti değilmiş. Benim de aşılamamın 11. Günü bugün adet belirtilerim çok arttı bende adet olursam 2. aşılamaya başlıcam hemen Rabbim hepimize sabır versin bu mutluluğu bize de yaşatsın inşallah
merhaba kızlar kimsecikler kalmamış burada.bir zamanlar ne kadar şenlikliydi.ilk aşılamam olumsuzdu. gatada tüp bebek düşünüyorum.tüp bebek için de 2 aşılama şartı varmış.iğnelerim zaten 3 kutu duruyordu.mayısta 2.aşılamayı yapıp tutmazsa ki tutmaz yüksek ihtimal yaza tüp bebek yaptıracağız inşallah.
Slm CNm burdyim ben takip ediyorum ama kimse kalmamis burada artik benim bugün 14 gün asilama olali yarin kan testi versem cikar mi acaba
canım çıktı mı sonuççç
canım çıktı mı sonuççç
Alben naptin canm yaa ne durumdasin sesin cikmiyo naptin durumun nedir..
alben şimdi nasılsın.bak dideminde karnı ağrımaya başlamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?