Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
8 subatta hamilesin dedi dr beta hcg takibinden bile bahsetmedi daha once dis gebelik yasadigim icin ben yapalim diye onerdim sonuc pzt bile beta hcg dusmeye basladibir haftads dort kere ksnverdim ve deger hep dustu....bir daha asilama denemiyoruz dr a kalsa ne klomen ne asilamaya gerek yok zamanla olur dedi ama bir senedur git gel sonuc ona umut masraf sonuc kocaman sifir yasadigim hayal kırıklığıni tahmin edemezsiniz

ikinizide tebrik ederim hayirli olsun .. kacinci asilama denemeniz ? sorun neydi bizide bilgilendirirseniz seviniriz .. asilamada sans nedir diyolar genelde >

seni çok şyş anlayabiliyorum canım geçmiş olsun.maddi ve manevi yıpranıyor insan.yaşadığımız hayal kırıklığı zaten insanı çok yıpratıyor.ben de ilk aşılama denedim ve olumsuz.2.aşılama düşünmüyorum.tüp bebek düşünüyorum.şartları neler tam bilmiyorum devlette yaptırırsam 2 kez aşılama şartı varmış sanırım belki onun için 2.yi denerim.Allahım yakın zamanda bebeklerimize kavuştursun inşallah.

Birinci ve sonuncu asilama sonuc kimyasal gebelik hastane kozyatagi acibadem dr eluf meseci sorunumuz yok amaaaaaa sonuc sifir......

üzülme demesi kolay biliyorum cnm ama.şükretmek lazım en azından bi sorunumuz yok.benimde ilk aşılamam negatif 2. içinde başlıyoruz bugun.% 90 hareketli spermlerle olmadı işte.rabbimin bildiği vardır.hakkımızda hayırlı olsun.

Canim cok zor gercekten aglamak üzülmekten yoruldum...Rabbim buyuk herseyin hayirlisi tabi ama yinede neden diye sorguluyor insan kozyatagi acibademdeydim biraktim tup bebek yaptircaz kismetse yarin randevu alicam kadikoy acibadem tayfun beyi netten arastirdik esimle ona gitmeye karar verdik insallah hakkimizda hayirlisi...

Merhaba arkadaşlar,aşılamamın 10.günü adet oldum ve normal adet tarihime 8 gün vardı..çok üzüldük ama yılmadan 2. aşılamaya devam rabbim bizede nasip edecek inşallah...

Merhaba arkadaşlar,aşılamamın 10.günü adet oldum ve normal adet tarihime 8 gün vardı..çok üzüldük ama yılmadan 2. aşılamaya devam rabbim bizede nasip edecek inşallah...

Canım çok geçmiş olsun üzülme diyemem tabii demekki vakti değilmiş. Benim de aşılamamın 11. Günü bugün adet belirtilerim çok arttı bende adet olursam 2. aşılamaya başlıcam hemen Rabbim hepimize sabır versin bu mutluluğu bize de yaşatsın inşallah

ikinizide tebrik ederim hayirli olsun .. kacinci asilama denemeniz ? sorun neydi bizide bilgilendirirseniz seviniriz .. asilamada sans nedir diyolar genelde >

teşekkürler canım.benim ilk aşılamamdı.açıkçası belirgin bir problemim yoktu,daha öncesinde gittiğim Dr.lar problemin yok dediler ama 2 senedir hamile kalamıyordum(ama arada biyolojik düşüğüm var).aşılamam tuttuğundada dr.um senin gibi problemi olmayan kişilerde bile tutma olasılığı yüzde 10 dedi.yani 10 kişiden birinin tutuyor çok şanslısın dedi.ben aşılama yaptırmadan bir ay önce soğan kürü yapmıştım rahmim temizlensin diye.kistlerim vardı ve onlardan kurtuldum soğan kürü sayesinde.açıkçası tavsiye ederim.aşılamadan önce bence şansı arttırıyor olabilir.iyi şanslar herkese :)

inşallah olmazsın ama aşılama şansı düşük olduğu için ben direk tüp bebek istiycem...benim aşılamanın yapıldığı günden bu yana sürekli kasıklarım ağrıyordu ve çok fazla kanamam oluyo şuan inşallah bizim de olacak bebişlerimiz..

merhaba kızlar kimsecikler kalmamış burada.bir zamanlar ne kadar şenlikliydi.ilk aşılamam olumsuzdu. gatada tüp bebek düşünüyorum.tüp bebek için de 2 aşılama şartı varmış.iğnelerim zaten 3 kutu duruyordu.mayısta 2.aşılamayı yapıp tutmazsa ki tutmaz yüksek ihtimal yaza tüp bebek yaptıracağız inşallah.

Slm CNm burdyim ben takip ediyorum ama kimse kalmamis burada artik benim bugün 14 gün asilama olali yarin kan testi versem cikar mi acaba

ben 30 ocakta aşılama oldum 13. gün hafıf kanamam oldu akşamda kahverengi lekelenmem 14. akşam normal adetim başladı ama su gıbı normal değildi bugun adetım kesıldı derken az önce yıne su gibi akmaya başladı acaba aşılamadan kaynaklımı herkeste oluyormu yarın dra gıdecem ama merak ettım

Alben naptin canm yaa ne durumdasin sesin cikmiyo naptin durumun nedir..

canım merhaba uzun bir ara verdim yazmaya biraz psikolojim bozuktu son zamanlar girmeyim foruma okumayım etkilenmeyim dedim ama duramadım sanki ihanet etmişim gibi hissettim kendimi sizlere karşı bende haberler olumsuz tutmadı aşılama aslında çok üzülmedim ama böyle salak dr.ların elinde oyuncak olduğum için kızgındım biraz ne aşılamam düzgün yapıldı ne de sonradan sorduğum sorulara düzgün bir cevap alabildim sonra araştırmaya koyuldum bu ay ki adetimin sonuna rahim filmi çektiricem tüp bebekte de önemliymiş onu öğrendim nisan adetimle de kayseride acıbadem hastanesinde tüp bebeğe karar verdim Allah hayırlısını versin belki onda da olmayacak ama ben tedbirimi alıyım takdir Allahın parsen lulum patikli ve tabi ki en büyük desteği veren arkadaşım dil didem hepinizi çok özledim şimdi geri döndüm sen ne yaptın canım?

alben şimdi nasılsın.bak dideminde karnı ağrımaya başlamış...

tatlım merhaba kendime yeni yeni geliyorum üzüntüden değil başka durumlardan dolayı çok ihmal ettim farkındayım özür dilerim hepinizden biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı olmadı bebek filan tüpe geçiyorum işte nisanda hayırlısı bakalım senle tüp bebek topiği açar oradan yazışırız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…