Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım nerelerdesin bir gelde iyiyim de bizeeeeeeeeeee

kuzum ben geldim geç oldu biliyorum ama geldim biraz kafamı dinlemem lazımdı asıl haberler sende önce hamile yazını okudum noldu sonra gitti mi bebek anlayamadım tam oraları sayfalar çok geçmiş okuyamadım tamamını ben iyiyim çok şükür tüp bebeğe geçiyorum nisanda

evet ya hiç haber yok mu albenden kızlar :44:

geldim yavrum geldim anca kendime geldim üzüntü değil yeminle şimdi hepiniz üzüldüm bunalıma girdim filan sanmışınızdır ama valla öyle olmadı bu arada araştırdım biraz biraz da kafamı dinledim açıkçası çok sarstı bu işler beni üzüntüden çok stres oldum diyebilirim şimdi tüp bebeğe başlıycam ama bu topiğe de yzmaya devam edicem özledim hepinizi senden naber güzelim

selam kızlar beni hatırladınızmı?23 ocakta ilk asılama olmusdum.sabah kırmızılar geldi cok mutsuzum
albennnnnnnnnnnnnnn nerdesin kac gündür

canım ya hepinizden çok özür dilerim herkesi merakta bıraktım geçen hafta perşembe rahm filmi çekilecektim salak patronum izin vermediği için gidemedim bu ayki adetimin arkasına çekilicem nisan sonunda da tüp bebeğe gidiyorum memlekete sen ne yaptın kuzum üzüldüm kırmızılarına ama ben hiç kaybetmiyorum umudumu Allah aşkına sen de kaybetme olmazsa da dünyanın sonun mu be Allah can sağlığı versin gerisi boş

tatlım umarım anestezi alarak çektirir aksi halde çooook zorr gecen sene hazıranda cektırmıstım....:26:

düşünceli arkadaşım benim sağol anestezili çekilecek geçen perşembe iş yerim izin vermediği için çekilemedim sinir krizi geçirdim müdürm erkek adama adetimin şu günü gitmeliyim de diyemedim zaten başka şehre gidicem zar zor randevu almışım gıcık oldum bu aya kaldı rahim filmim onu da çektirip tüp bebeğe gidicem işte

şimdi okudum ve yıkıldım inanamıyorum sınavın çok ağır olmuş gülüm hayırlısı demekten başka elden ne gelir bende kimyasal gebelik yaşadım 2 gün pozitif 3.gün adetim geldi kısmet napıcan bende kayseri acıbademde karar kıldım hayırlısı olsun hakkımızda üzülme nolur

albencim kuzum özledim seni,insallah dilerim tüp olur canımm..
Rabbimm umutlarımızıııı yitirmesiiiinnnnnn amiiinnnn bacımm,ben biraz oluruna bırakcam...
Bakalımm rabbim neyler,neylerse güzel eyler cnm.girdikce yaz gene öptmmmm

Albencim geçmiş olsunn bizimde negatifle sonuçlandı ayakta durmaya çakışıyoruz işte

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 2 yıldır uğraşıyoruz hiçbir problem yokken bebek sahibi olamıyoruz bir de düşük yaptım geçen yıl.... biz de dün başladık aşılama işlemlerine... iğne vuruyorum göbekten bugün ikincisini yaptım hayırlısı olur inşallah... isteyen herkese hayırlısından sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...

alben canım gelmişsin hoşgeldin.. merak ettim seni.
tüp bebeğe geçecekmişsin hakkında hayırlısı ama belki gerek kalmaz ona kim bilir??
ben senin yerinde olsam bir kez daha aşılama denerdim ki zaten kendim deneyeceğim neden böyle diyorum çünkü senin şimdi kimyasal gebelik oluştu demek ki gebe kalabiliyorsun tüplerinle ilgili sıkıntın yok sadece döllenmiş olan zigot sağlıklı olmadığı için tutunamadı buda zaten eğer araştırdıysan bir çok kadında görülebilen bir durum ve gayet normal ayrıca şu bile olabilir sen testini geç yaptırdın erken yaptırıp öğrenseydin doktorun progesteron başlatabilirdi. gerçi en nihayetinde herşey takdir i ilahi olmayacaksa hiçbirşey bunu sağlayamaz.. ama bu yaşadıklarından ders almış olursun ve bence bir dahakine daha tedbirli olursun
ayrıca son birşey kimyasal gebelik yaşayan bayanlarda genelde bir sonraki ay gebelik oranı daha yüksek oluyor bunun bilimsel bir araştırması varmı bilmiyorum ama bu şekilde bir gözlem yapılmış bu ay şansın yüksek

ilk aşılamamı yaptırdım, yarına kan testi yaptırmam gerekiyordu, bugün farklı durumlar var bende bir türlü anlayamadım, reglimiyim değilmiyim anlayamadım, sildikçe kıpkırmızı olmasa da leke geliyor. arada hiç gelmedi..buna rağmen yarına kan testi yaptırmalımıyım yoksa aşılama tutmadı diyebilirmiyiz.nooldu şimdi olmadı mı hiç bir şey anlamadım.progestoran vermişti jel vajinadan uygulanan. iki gündür onu kullanmayı bıraktım. acaba onndanmı..yoksa ben umutlanmak i çin bahane mi arıyorum anlayamadım. aynı durumu yaşayan var mı arkadaşlar.lütfen acil cevap yazabilirmisiniz..yarına kan testi yaptırmalımıyım??????

canım benim bende özledim seni Allah yardımcımız olsun en güzeli biraz dinlenmek bende 2 ay nadasa bıraktım kendimi yazarım tabi yazmam mı hiç haber veririm tüp bebeğin sonucunu da napalım hayırlısı Allah isterse olur bende seni çok öptüm

Albencim geçmiş olsunn bizimde negatifle sonuçlandı ayakta durmaya çakışıyoruz işte

sağol canım benim hayırlısı be gülüm napıcan O ol demezse olmazki tabiki ayaktayız ama biraz dinlenmek lazım yorucu bir süreç bu aşılamaya hep karşıydım aslında ama düştüm bi kere tuzağa bidaha tövbe tüp bebeği de 2 kez deniycem olmazsa da napalım kader diyip razı olucaz sakın üzülme dik dur psikoloji çok önemli ben biraz dinlendim sakinleştim sen de öyle yap tatlım

ağzından bal damlıyor bebeğim sağol ama kimyasal gebeliği telefonda dr.söylemişti ertesi gün kist varmı diye gittiğimde diğer dpktor yok dedi yani kimyasal değil dedi ama ben eminim aşılamanın 16.gününde 4 gebelik testi de pozitif çıkıyorsa ve aşılamanın 8.gününde negatifken sonra pozitif oluyorsa çatlatma iğnesindendir diyip gönderilmez hasta tamam dr.değilim ama salak da değilim haksız mıyım şekerim?bence kimyasal gebelikti ama tüp bebek için bir doktoru aradım rahim filmini çektir ne olur ne olmaz dedi çektireyim bakalım aşılamaya paydos tatlım zaten karsta aşılamayı hakkıyla yapacak bir dr.yok o yüzden en güzeli tüp bebek yeter bu kadar hormon bana

canım merhaba onun devamı gelir yarına kadar bekle muhtemelen gece sökecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…