kızlarrrr bı toplasın yaaaa nereye kayboldunuz?
canım nerelerdesin bir gelde iyiyim de bizeeeeeeeeeee
evet ya hiç haber yok mu albenden kızlar :44:
selam kızlar beni hatırladınızmı?23 ocakta ilk asılama olmusdum.sabah kırmızılar geldi cok mutsuzum
albennnnnnnnnnnnnnn nerdesin kac gündür
tatlım umarım anestezi alarak çektirir aksi halde çooook zorr gecen sene hazıranda cektırmıstım....:26:
kendisi neden gelmiyor acaba..
Canim cok zor gercekten aglamak üzülmekten yoruldum...Rabbim buyuk herseyin hayirlisi tabi ama yinede neden diye sorguluyor insan kozyatagi acibademdeydim biraktim tup bebek yaptircaz kismetse yarin randevu alicam kadikoy acibadem tayfun beyi netten arastirdik esimle ona gitmeye karar verdik insallah hakkimizda hayirlisi...
canım ya hepinizden çok özür dilerim herkesi merakta bıraktım geçen hafta perşembe rahm filmi çekilecektim salak patronum izin vermediği için gidemedim bu ayki adetimin arkasına çekilicem nisan sonunda da tüp bebeğe gidiyorum memlekete sen ne yaptın kuzum üzüldüm kırmızılarına ama ben hiç kaybetmiyorum umudumu Allah aşkına sen de kaybetme olmazsa da dünyanın sonun mu be Allah can sağlığı versin gerisi boş
Bugün 15 gün kan testinde cikmadi ama adetime daha 3 gün var olmadi simdilik adetim.
canım merhaba uzun bir ara verdim yazmaya biraz psikolojim bozuktu son zamanlar girmeyim foruma okumayım etkilenmeyim dedim ama duramadım sanki ihanet etmişim gibi hissettim kendimi sizlere karşı bende haberler olumsuz tutmadı aşılama aslında çok üzülmedim ama böyle salak dr.ların elinde oyuncak olduğum için kızgındım biraz ne aşılamam düzgün yapıldı ne de sonradan sorduğum sorulara düzgün bir cevap alabildim sonra araştırmaya koyuldum bu ay ki adetimin sonuna rahim filmi çektiricem tüp bebekte de önemliymiş onu öğrendim nisan adetimle de kayseride acıbadem hastanesinde tüp bebeğe karar verdim Allah hayırlısını versin belki onda da olmayacak ama ben tedbirimi alıyım takdir Allahın parsen lulum patikli ve tabi ki en büyük desteği veren arkadaşım dil didem hepinizi çok özledim şimdi geri döndüm sen ne yaptın canım?
geldim işte ne o tavırlar delirdik diyoruz kızım işte ne kızıyonuz ama iyiyim şimdi barıştık mı tüp arkadaşım
albencim kuzum özledim seni,insallah dilerim tüp olur canımm..
Rabbimm umutlarımızıııı yitirmesiiiinnnnnn amiiinnnn bacımm,ben biraz oluruna bırakcam...
Bakalımm rabbim neyler,neylerse güzel eyler cnm.girdikce yaz gene öptmmmm
Albencim geçmiş olsunn bizimde negatifle sonuçlandı ayakta durmaya çakışıyoruz işte
alben canım gelmişsin hoşgeldin.. merak ettim seni.
tüp bebeğe geçecekmişsin hakkında hayırlısı ama belki gerek kalmaz ona kim bilir??
ben senin yerinde olsam bir kez daha aşılama denerdim ki zaten kendim deneyeceğimneden böyle diyorum çünkü senin şimdi kimyasal gebelik oluştu demek ki gebe kalabiliyorsun tüplerinle ilgili sıkıntın yok sadece döllenmiş olan zigot sağlıklı olmadığı için tutunamadı buda zaten eğer araştırdıysan bir çok kadında görülebilen bir durum ve gayet normal ayrıca şu bile olabilir sen testini geç yaptırdın erken yaptırıp öğrenseydin doktorun progesteron başlatabilirdi. gerçi en nihayetinde herşey takdir i ilahi olmayacaksa hiçbirşey bunu sağlayamaz.. ama bu yaşadıklarından ders almış olursun ve bence bir dahakine daha tedbirli olursun
ayrıca son birşey kimyasal gebelik yaşayan bayanlarda genelde bir sonraki ay gebelik oranı daha yüksek oluyor bunun bilimsel bir araştırması varmı bilmiyorum ama bu şekilde bir gözlem yapılmış bu ay şansın yüksek
ilk aşılamamı yaptırdım, yarına kan testi yaptırmam gerekiyordu, bugün farklı durumlar var bende bir türlü anlayamadım, reglimiyim değilmiyim anlayamadım, sildikçe kıpkırmızı olmasa da leke geliyor. arada hiç gelmedi..buna rağmen yarına kan testi yaptırmalımıyım yoksa aşılama tutmadı diyebilirmiyiz.nooldu şimdi olmadı mı hiç bir şey anlamadım.progestoran vermişti jel vajinadan uygulanan. iki gündür onu kullanmayı bıraktım. acaba onndanmı..yoksa ben umutlanmak i çin bahane mi arıyorum anlayamadım. aynı durumu yaşayan var mı arkadaşlar.lütfen acil cevap yazabilirmisiniz..yarına kan testi yaptırmalımıyım??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?