Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamadan 10 gün sonra kanda baktırdım sonuç negatif..çalışmalaa
ra 1 ay ara verdik..ilk denememizdi...

hayırlısı olsun cnm üzülme inşallah olacak bende ara verdim bu ay adet olup ikinciye gideceğim inşallah gerek kalmazda gitmeyiz

klomen mi kullanıyor cnm başka ne kullanıyor

eşimin kullanmadığı yok :) ne duyduysak biraz biraz içip yemeye çalışıyoruz. proxeed plus, çakşır suyu, ginseng, macunu mübarek kullanıyor, bunun yanında doğal e vitamini deposu olan badem bolca tüketiyor. Bende hayıtlı civanperçemli maacun kullanıyorum.

inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız canımmm

benimde bugün 5 gün oldu aşılama yapalı hadi hayırlısı inşallah

siz neler kullanıyorsunuz neler yapıyorsunuz bu süreçte

valla canım pek bişey kullanmadık ben bi kadına gitmiştim elle dokunup neyin var söylüyo bana vücudun çok soğuk almış dedi ve sit su soğan kabuğu yeşil bitkilerden topla kaynat bir hafta buharına otur soğuk çıksın dedi onu yapacağım havalar açsın

ben de haftaya soğan kürüne başlıcam civanperçemi hayıt filan kullanıyorum sabah akşam ((

kızlar nerelerdesiniz.nasılsınız ben cumartesi 2. aşılamamı olucam.ama bu kez hiç umutlu değilim nedense boşa kürek çekiyormuşuz gibi geliyor.

kızlar nerelerdesiniz.nasılsınız ben cumartesi 2. aşılamamı olucam.ama bu kez hiç umutlu değilim nedense boşa kürek çekiyormuşuz gibi geliyor.

Canim daha olmamissin asilamani niye umutsuzsun? Hayirlisiyla olacak bu defa sen guzel seyler dusun tatlim benimde 9. Gunum 2. Asilamamin bekliyorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…